Παρασκευή 15 Αυγούστου 2014

Ρωσική Μη-εύοσμη Ανθοδέσμη προς Γερμανούς

Posted by olympia spyr στο Αυγούστου 15, 2014
image
 Από τους κήπους της Μπλογκόσϕαιρας
Παλαιός πρόσκοπος, εκδρομέας περιπατητής, νυχτοβάτης τώρα της μπλογκόσϕαιρας , έπεσε προχθές επάνω σ’ ένα κείμενο που σίγουρα θα «ευϕράνει καρδίας» σε διάϕορες γωνιές της Ευρώπης.
Πιστεύει πως αυτό το Σαββατοκύριακο του γιορτασμού της πιστής Συντρόϕισσας των Ελλήνων -σε όλους τους αγώνες, που έδιναν άλλοτε, σε υπεράσπιση της όμορϕης γης που χάνουμε-  είναι επίκαιρη η δημοσίευσή του και σ’ αυτόν τον τόπο και θα γλυκάνει τα χείλη κάποιων πικραμένων νοσταλγών.

Σίγησε η φωνή της Ορθοδοξίας στα Δωδεκάνησα «ΘΑΡΡΙ»

Mono-Thari
Όπως σας ενημέρωσε νωρίτερα το Rodosreport, ο τηλεοπτικός εκκλησιαστικός σταθμός «ΘΑΡΡΙ» που εκπέμπει στη Ρόδο και στα νησιά μας εδώ και 19 χρόνια, από το 1995 έως το 2014, πλέον αποτελεί παρελθόν και η φωνή της Ορθοδοξίας σιγεί στα Δωδεκάνησα. Η απόφαση αυτή, όπως και λίγους μήνες νωρίτερα, αναμένεται να προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων στην τοπική κοινωνία, καθώς ο σταθμός αυτός δεν λειτούργησε ποτέ με κερδοσκοπικό χαρακτήρα.

Κάνε αυτά τα βήματα για καθημερινή ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗ και δες το σώμα σου να αλλάζει!

κάνε-αυτά-τα-βήματα-για-καθημερινή-αποτοξίνωση
  Η αποτοξίνωση δεν πρέπει να είναι ένας τρομακτικός όρος. Δεν υπάρχει λόγος να στερείσαι πράγματα για να φροντίζεις το σώμα σου….
Πρόσθεσε τα παρακάτω tips στο καθημερινό σου πρόγραμμα και δες το σώμα σου να αλλάζει!
-Πιες ζεστό νερό με λεμόνι κάθε πρωί:Σε μια κούπα ζεστό νερό ρίξε το χυμό μισού λεμονιού. Το λεμόνι βοηθά στο να ισσοροπείται το pH του σώματος και στην φυσιολογική πέψη.

ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥΣ Σ' ΕΦΑΓΕ Η ... ΜΑΡΜΑΓΚΑ !!!

Στη «μαύρη λίστα» του Χόλιγουντ Κρουζ-Μπαρδέμ, επειδή κατέκριναν το Ισραήλ!

cruz_bardem-620x412
Οι παραγωγοί του Hollywood υπαινίχθηκαν πιθανή περιθωριοποίηση της ηθοποιού Penelope Cruz και του σύζυγου της, επίσης ηθοποιού Javier Bardem, καθώς το ζευγάρι επέκρινε το Ισραήλ για την επίθεση στη Γάζα.
Τον Ιούλιο, Bardem και Cruz υπέγραψαν μια ανοιχτή επιστολή επικρίνοντας «τη γενοκτονία που διαπράχθηκε από τον ισραηλινό στρατό κατοχής.» Η επιστολή κατηγορεί την πρόσφατη αιματοχυσία στην ισραηλινή κατοχή των παλαιστινιακών εδαφών.

Ποιούς Πιάνει το “Μάτι”;;;

Posted: Αυγούστου 14, 2014 at 9:46 μμ, Last Updated:
mati-ponokefalos
Σατανική ενέργεια Ο φθονερός, όταν βλέπει κάτι το καλό στον άλλο, υποφέρει. Το ίδιο παθαίνει και ο πανούργος διάβολος. Διάβολος και φθονερός φθονούν το καλό του άλλου. Έχουν μεταξύ τους το κοινό αυτό σημείο. Κι ο διάβολος το «εκμεταλλεύεται». Περνά μέσα απ’ αυτό, (=φθόνο) την κακία του σ’ ανθρώπους.

Άγιος Νικόλαος Καβάσιλας : Εις την πάνδοξον Κοίμησιν της Υπεραγίας Δεσποίνης ημών και Παναχράντου Θεοτόκου

Posted: Αυγούστου 15, 2014 at 12:28 πμ, Last Updated:
παναγία
Kανείς νομίζω δεν αγνοεί ότι σπουδαιότερος αγώνας ρητορικής εγκωμιαστικού λόγου δεν μπορεί να υπάρξη από αυτόν εδώ, εάν βέβαια ήθελε προσπαθήσει κανείς να τηρήση τα καθιερωμένα και πρέποντα.
Εγώ προσωπικά δυσκολεύομαι τόσο περισσότερο να επιδιώξω στην προκειμένη περίσταση τον πρέποντα λόγο, όσο νομίζω ότι όλοι μεν οι άνθρωποι οφείλουν ασφαλώς αυτό τον άθλο των εγκωμίων προς την Παρθένο, πλην όμως ούτε είναι καν δυνατόν να ελπίζουν ότι θα ανταποκριθούν με τα εγκώμιά τους στο μεγαλείο της πραγματικότητας.

Θαύμα με την Θεία Κοινωνία

Posted: Αυγούστου 15, 2014 at 1:03 πμ, Last Updated:
theia_koinonia1
Μεγάλη φρίκη, τρόμος και πανικός κυριεύουν τα δαιμόνια, όταν βρεθούν μπροστά στο Σώμα και το Αίμα του Κυρίου, τη θεία Κοινωνία. Γι” αυτό πάντοτε οι δαιμονισμένοι σπαράζουν και χτυπιούνται ελεεινά, όταν πλησιάσουν στα τίμια Δώρα, πράγμα που δε συμβαίνει πριν από τον καθαγιασμό και τη μεταβολή τους. Είναι και τούτο μια συνεχής και περίτρανη απόδειξη, ότι η θεία Κοινωνία είναι πράγματι Σώμα και Αίμα Χριστού.

Άγιος Λουκάς ο Ιατρός: Η Κοίμηση της Παναγίας

κοίμηση της θεοτόκου άγιος λουκάς Τον καθένα από μας τον βασανίζει το ερώτημα: τι θα γίνει με μας και τι μας περιμένει μετά το θάνατο; Μία σαφή απάντηση σ” αυτό το ερώτημα μόνοι μας δεν μπορούμε να την βρούμε. Αλλά η Αγία Γραφή και πρώτα απ” όλα ο λόγος του Κυρίου μας Ιησού Χριστού μας αποκαλύπτουν αυτό το μυστικό.

ΑΣ ΜΗ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΙ ΑΠΙΣΤΟΙ

Posted: Αυγούστου 15, 2014 at 10:27 πμ, Last Updated:

Tα δικαια των αδυνατων στα χερια του Θεου

Αγγελ.-σταυρ
Αγγελ.-σταυρAλλά όχι. Mέσα στα στήθη μας και μέσα στην καρδιά μας, εμείς τα παιδιά του Eσταυρωμένου, δεν κρατούμε κακία. Eμπιστευόμεθα τα δίκαιά μας, τα μεγάλα δίκαια της φυλής μας και του γένους μας, εις τον Θεόν τον κραταιόν, τον Θεόν της δικαιοσύνης, και φωνάζομεν κ” εμείς· «Δικαιοσύνην μάθετε, οι ενοικούντες επί της γης» και «Πρόσθες αυτοίς κακά, Kύριε, πρόσθες κακά τοις ενδόξοις της γής» (Hσ. 26, 9, 15).

Αυτά είναι τα πιο μεγάλα θαύματα της Παναγίας στην ιστορία του Ελληνισμού.

Posted: Αυγούστου 15, 2014 at 11:02 πμ, Last Updated:
Εκτός από τα θαύματα που έχουν καταγραφεί κατά καιρούς σχετικά με μεμονωμένα πρόσωπα, υπάρχουν και ορισμένα που η Ιστορία έχει καταγράψει επιβεβαιώνοντας την «ειδική» σχέση που έχει ο Ελληνισμός με την Παναγία.
Από την Πόλη και την Τήνο μέχρι τον Ορχομενό. Αυτές είναι κάποιες από τις σημαντικότερες θείες παρεμβάσεις της Θεοτόκου στον του της Ιστορίας.
ΟΤΑΝ ΑΒΑΡΟΙ ΚΑΙ ΠΕΡΣΕΣ ΠΟΛΙΟΡΚΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΒΑΣΣΙΛΕΥΟΥΣΑ


Η χαμογελαστή Παναγιά!

  • Από  proskynitis.blogspot.gr
Η χαμογελαστή Παναγιά!
Σπανιότατη αγιογραφία του 11ου αιώνα της γυναικείας μονής Εσκί Γκιουμούζ-Παλαιών Ασημιών,περιοχή Νίγδης, στην οποία τόσο η Παναγία όσο και μικρός Χριστός χαμογελούν.
Δείτε την εικόνα...

Ο Γέροντας Παΐσιος ήθελε να «συγγενεύουμε» με την Παναγία

  • Από  desk agioritikovima
Ο Γέροντας Παΐσιος ήθελε να «συγγενεύουμε» με την Παναγία
Ο πατήρ Παΐσιος, όταν ήθελε να πάει να προσευχηθεί στην Παναγία, έκοβε λίγα αγριολούλουδα έξω από την καλύβη του και τα πήγαινε στην Εικόνα Της. «Πώς να πάω με άδεια χέρια να Την παρακαλέσω;», έλεγε.
 Ήθελε, ο άγιος Γέροντας, να πηγαίνουμε αφιερώματα στην Παναγία, ό,τι έχει ο καθένας. Έλεγε μάλιστα για κάποιον που πήγε στην Μονή των Ιβήρων, για να προσκυνήσει την Παναγία την
Πορταΐτισσα. Η Εικόνα αυτή είναι γεμάτη με φλουριά. Σκανδαλίσθηκε κάπως ο προσκυνητής και είπε, όταν έφευγε: «Παναγία μου, εγώ ήθελα να σε δω απλή και όχι με φλουριά». Στο δρόμο όμως

Γόρτυνος Ιερεμίας: Η Παναγία όλο το περιεχόμενο της Αγίας Γραφής-Να έχετε πάντα πάνω σας την εικόνα της!

  • Από  την Μητρόπολη
Γόρτυνος Ιερεμίας: Η Παναγία όλο το περιεχόμενο της Αγίας Γραφής-Να έχετε πάντα πάνω σας την εικόνα της!
Του Μητροπολίτου Γόρτυνος & Μεγαλοπόλεως Ιερεμία 
1. Σήμερα, αδελφοί μου φιλέορτοι χριστιανοί, γιορτάζουμε όλοι οι Ορθόδοξοι χριστιανοί, γιατί είναι εορτή της Μάνας μας Παναγίας. Σήμερα είναι η μεγαλύτερη Θεομητορική εορτή, η Κοίμηση της Παναγίας μας. Σε προηγούμενα χρόνια σας είπα τα σχετικά με την γιορτή, γι᾽ αυτό σήμερα θα σας πω λίγα λόγια γενικά για την Παναγία μας. Ο λόγος για την Παναγία, χριστιανοί μου, είναι μία ολόκληρη θεολογία, που λέγεται «Θεοτοκολογία». 

Άγιος Θεόδωρος ο Στουδίτης: Εγκώμιον εις την κοίμησιν της αγίας Δεσποίνης ημών Θεοτόκου

  • Από  Αρχιεπισκοπή Κρήτης
Άγιος Θεόδωρος ο Στουδίτης: Εγκώμιον εις την κοίμησιν της αγίας Δεσποίνης ημών Θεοτόκου
Φωνή κεράτινης σάλπιγγας, που να αντηχή δυνατώτερα από ανθρώπινη φωνή και να συγκλονίζη τα πέρατα, απαιτεί ένας λόγος προς τιμήν της ιεράς αυτής ημέρας, αγαπητοί μου, γι’ αυτό και κινδυνεύει ν’ αποτύχη τώρα, καθώς ακούγεται προερχόμενος από το ασθενές φωνητικό μου όργανο.

ΥΜΝΟΙ ΤΗΣ ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ !!!




ΠΗΓΗ:   ΚΛΙΚ

Η οπτασία ενός μοναχού που με τις ικεσίες του Αγίου Γεωργίου ήπιε από το ποτήρι της αγάπης του Θεού

  • Από  anthologioxr.blogspot.gr
Η οπτασία ενός μοναχού που με τις ικεσίες του Αγίου Γεωργίου ήπιε από το ποτήρι της αγάπης του Θεού
 Οπτασία του μοναχού Ιωάσαφ Γέροντος των Ιωσαφαίων εν Καρυαίς Αγίου Όρους
        Κατά το έτος 1854 ο μοναχός Ιωάσαφ, ευρισκόμενος αρκετά χρόνια στο Άγιο Όρος, μετέβη στο κονάκιο της Ιεράς Μονής του Αγίου Παντελεήμονος στις Καρυές για την αγρυπνία του Αγίου Γεωργίου.


       Καθισμένος στα ψαλτήρια του όρθρου στο στασίδι του, συλλογιζόταν την φιλανθρωπία του Θεού προκειμένου με την ενανθρώπηση, την σταύρωση και την ανάστασή Του να ανεβάσει τον άνθρωπο στον ουρανό.

Να ευγνωμονείς τον Θεο

  • Από  Desk Agioritikovima.gr
Να ευγνωμονείς τον Θεο
 - Γέροντα, γιατί πολλοί άνθρωποι, ενώ τα έχουν όλα, νιώθουν άγχος και στενοχώρια;

-Όταν βλέπετε έναν άνθρωπο να έχει μεγάλο άγχος, στενοχώρια και λύπη, ενώ τίποτε δεν του λείπει, να ξέρετε ότι του λείπει ο Θεός.



Θαύμα της Παναγίας: Με βρίζεις. Εγώ όμως είμαι πάντα κοντά σε σένα και σ” όλους τους στρατιώτες.

Posted: Ιουλίου 22, 2014 at 11:31 πμ, Last Updated:
eikona-panagias-theotokou
«Ήμουν ανθυπασπιστής στο τάγμα της Κορέας. Δεν πίστευα πουθενά, παρά μόνο στη δύναμη των βαρέων όπλων που κατεύθυνα. Επί πλέον ήμουν αδιόρθωτα βλάσφημος. Όλες οι βλασφημίες μου συγκεντρώνον­ταν στην Παναγία. Όσοι με άκουγαν ανατρίχιαζαν. Οι φαντάροι μου έκαναν τον σταυρό τους, για να μην τους βρει κακό. Oι ανώτεροί μου διαρκώς με παρατηρού­σαν και με τιμωρούσαν. Ώσπου μια νύχτα έζησα ένα ολοφάνερο θαύμα.

ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΟΡΦΥΡΙΟ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΟΙ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΙ

Posted: Ιουλίου 22, 2014 at 2:41 μμ, Last Updated:
osios-porfurios-episkopos-gazis
Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Είναι πραγματικά συγκλονιστική η είδηση που μεταδίδει η τουρκική εφημερίδα, Star, στο φύλο της στις 22 Ιουλίου, ότι μέσα στον ορυμαγδό των ισραηλινών οβίδων που σαν βροχή σκορπίζουν φρικτό θάνατο σε εκατοντάδες Παλαιστινίους στην λωρίδα της Γάζας, σαν ύστατη σανιδά σωτηρίας για τους απροστάτευτους κατοίκους και τα γυναικόπαιδα, αναδεικνύεται ο ελληνορθόδοξος ναός του Αγίου Πορφυρίου της Γάζας, δηλαδή το καθολικό της ιστορικής ομώνυμης μονής που βρίσκεται στην βομβαρδισμένη περιοχή της Şucaiyye.

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



Η ΣΥΝΤΟΜΗ ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΣ !

Το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδας και τα περιφερειακά του τμήματα σύμφωνα με
Μια διάταξη-ανάσα για χιλιάδες επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες
Σύσκεψη ενόψει του τρύγου συγκαλεί η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Πάτρας τη

Η Χορτοφαγική διατροφή μειώνει τις εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου και οδηγεί σε μακροζωία

Posted: Ιουλίου 23, 2014 at 7:20 πμ, Last Updated:
η-χορτοφαγική-διατροφή-οδηγεί-σε-μείωση-των-εκπομπών-αερίων-θερμοκηπίου-και-βελτιώνει-το-προσδόκιμο-ζωής
  Η επιλογή μίας διατροφής πλούσιας σε λαχανικά και φρούτα έχει ως αποτέλεσμα την μείωση των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου συνεισφέροντας στην περιβαλλοντική αειφορία αυξάνοντας παράλληλα το προσδόκιμο ζωής, σύμφωνα με νέα έρευνα που διεξήχθη από το Πανεπιστήμιο LomaLinda. Πιο συγκεκριμένα, δημοσιευμένη μελέτη και επιστημονικό άρθρο που εκπονήθηκε από ερευνητές της Πανεπιστημιακής Σχολής Δημόσιας Υγείας του Πανεπιστημίου LomaLinda(σ.σ. pentapostagma.gr – Loma Linda University School of Public Health), συμπεριλαμβάνεται στο τεύχος Ιουλίου του

Χάνουμε μεγάλο μέρος της εθνικής μας «αφρόκρεμας»!..

Posted:
piper-sisyphus
Γράφει ο Καθηγητής Γιώργος Πιπερόπουλος Βρέθηκα, το τελευταίο χρονικό διάστημα, ανάμεσα σε νέους και νέες με ηλικίες από τα 25 έως τα 40 χρόνια και με ακαδημαϊκές περγαμηνές του ενός και δύο πτυχίων, Μάστερ και Διδακτορικών.
Αναφέρομαι σε νέους και νέες που συνάντησα στη Γερμανία, την Αυστρία, την Ολλανδία, τη Δανία και τη Σουηδία και μαζί τη Μεγάλη Βρετανία, κάποιους ήδη γονείς με παιδιά σε νηπιαγωγεία, που ζούνε και εργάζονται σε αυτές τις χώρες εδώ και μερικά χρόνια.

Ο ΠΑΝΑΓΙΟΣ ΤΑΦΟΣ ΤΗΣ ΥΠΕΡΑΓΙΑΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΕΙΣ ΓΕΘΣΗΜΑΝΗ !


Τι είναι ή Ντοματοθεραπεία;

Posted: Ιουλίου 22, 2014 at 8:23 πμ, Last Updated:
ntomatotherapeia
Η αποκλειστική μονοφαγία από καλογινωμένες ντομάτες, μπορεί να σώσει ασθενείς απελπιστικής καταστάσεως. Μια ηλικιωμένη κυρία που υπέφερε χρόνια από χολόλιθους, θεραπεύτηκε τελείως τρώγοντας επί δεκαπέντε μέρες μόνο ώριμες ντομάτες, τέσσερες φορές την ημέρα. Η ποσότητα εξαρτάται από την πείνα κάθε φορά.
Η ντοματοθεραπεία συνιστάται κυρίως στους πάσχοντας από το συκώτι, τα νεφρά και από παθήσεις της κύστεως.

ΕΚΕΙ ΠΟΥ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ !!!

ΗΠΑ: Αποζημίωση δισεκατομμυρίων σε γυναίκα καπνιστή

Posted: Ιουλίου 22, 2014 at 9:00 πμ, Last Updated:
αποζημίωση-δισεκατομμυρίων-σε-γυναίκα-καπνιστή
Δικαστήριο στη Φλόριδα καταδίκασε την αμερικανική καπνοβιομηχανία RJ Reynolds να πληρώσει το ποσό των 23,6 δισεκατομμυρίων δολαρίων ως αποζημίωση στη χήρα ενός καπνιστή, ο οποίος πέθανε από καρκίνο του πνεύμονα, ποσό ρεκόρ που επιδικάζεται υπέρ ενός και μόνο ενάγοντα στην ιστορία της νότιας αυτής πολιτείας.

Όταν μας κυριεύει αθυμία και μελαγχολία

Posted: Ιουλίου 20, 2014 at 10:31 πμ, Last Updated:
monaxos-eikona-panagias
«Μακαρίζομέν σε πάσαι αι γενεαί, Θεοτόκε Παρθένε· εν σοι γαρ ο αχώρητος Χριστός ο Θεός ημών χωρηθήναι ηυδόκησε. Μακάριοι έσμεν και ημείς προστασίαν σε έχοντες· ημέρας γαρ και νυκτός πρεσβεύεις υπέρ ημών και τα σκήπτρα της βασιλείας ταις σαις ικεσίαις κρατύνονταν διό ανυμνούντες βοώμέν σοι· Χαίρε κεχαριτωμένη, ο Κύριος μετά σου». 

«Η ΧΑΡΙΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΜΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΤΟΝ ΑΔΗΝ, ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΙ ΨΥΧΑΙ ΤΩΝ ΚΟΛΑΣΜΕΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ» – ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ ΓΕΡΩΝ ΠΑΪΣΙΟΣ ΑΓΙΟΡΕΙΤΗΣ

Posted: Ιουλίου 20, 2014 at 2:32 μμ, Last Updated:
γέροντας Παΐσιος
Κατὰ τὴν δεκαετίαν τοῦ 1970 εἶχον τὸ προνόμιον καὶ τὴν εὐλογίαν νὰ μονάζω ὑπὸ τὴν σεπτὴν Ἡγουμενίαν τοῦ Ἀρχιμανδρίτου Βασιλείου καὶ νῦν προηγουμένου τῆς Ἱ. Μ. Ἰβήρων εἰς τὴν Ἱ.Μ. Σταυρονικήτα. Ὁ ἀείμνηστος πατὴρ Παΐσιος, ἀσκητεύων τῷ καιρῷ ἐκείνῳ, εἰς τὴν Καλύβην τοῦ Τιμίου Σταυροῦ τῆς εἰρημένης Ἱ. Μονῆς, μὲ προσεκάλει πολλάκις, διὰ νὰ τελέσω τὴν Θείαν Λειτουργίαν εἰς τὸ ναΰδριον τῆς Καλύβης του.

ΑΥΤΟ για τις ελιές… Το ήξερες;

Posted: Ιουλίου 20, 2014 at 9:34 μμ, Last Updated:
ελιές
Καταναλώνοντας 3-4 ελιές τη μέρα ή 3 κουταλιές της σούπας ωμό έξτρα παρθένο ελαιόλαδο προστατεύετε…
τον οργανισμό σας από τον καρκίνο. Μία πολυφαινόλη που περιέχει η ελιά, η υδροξυτυροσόλη, καταστρέφει τα καρκινικά κύτταρα και εμποδίζει τον πολλαπλασιασμό τους.
Σε αυτό το συμπέρασμα καταλήγει μελέτη του ομογενή επιστήμονα Τομ Καραγιάννη, διευθυντή του Τμήματος Μοριακής

ο τορπιλισμός της ΕΛΛΗΣ και ο ¨τορπιλισμός¨ της ΕΛΛΑΔΟΣ.

Posted by olympia spyr στο Αυγούστου 15, 2014


ο τορπιλισμός της ΕΛΛΗΣ
Ανήμερα της 15ης Αυγούστου το ελληνικό καταδρομικό αγκυροβόλησε 550 μέτρα από τον μεσημβρινό λιμενοβραχίονα της Τήνου. Η ατμόσφαιρα στο σημαιοστολισμένο πλοίο ήταν πανηγυρική. Μόνο ο κυβερνήτης Αγ. Χατζόπουλος, εμφανώς ανήσυχος, διέταξε τη λήψη όλων των απαιτούμενων μέτρων ασφαλείας: τήρηση στεγανών εν πλω, ο λέβητας σε πλήρη πίεση και τα αντιαεροπορικά πυροβόλα σε ετοιμότητα.

Γιατί καταγγέλει τον Ομπάμα ελληνοαμερικανός πράκτορας

Posted by onpolitika στο Αυγούστου 15, 2014


image


Ο ελληνοαμερικανός πρώην πράκτορας της CIA Τζον Κυριάκου πλήρωσε πολύ ακριβά την αποκάλυψη του επτασφράγιστου μέχρι τότε μυστικού της κυβέρνησης Μπους ότι τα βασανιστήρια, συμπεριλαμβανομένου και του εικονικού πνιγμού σε υπόπτους για συμμετοχή στην Αλ Κάιντα, ήταν καθημερινό φαινόμενο και υπό τη γνώση του προέδρου Τζορτζ Μπους. Μάλιστα, παρότι ο

νυν πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα τον δικαίωσε, ωστόσο
Δείτε την εικόνα της Μεγαλόχαρης στην Τήνο όπως είναι πίσω από τα τάματα 

Πρόκειται για ένα από τα ιερότερα σύμβολα του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας. Η Ιερή Εικόνα της Παναγίας που φυλάσσεται στην Τήνο, έχει συνδεθεί άμεσα με την πίστη του Έλληνα για την Παναγία αλλά και με τους απελευθερωτικούς αγώνες του λαού μας τους προηγούμενους δυο αιώνες.

ΑΝΕΚΔΟΤΟ !!! (ΑΣ ΤΟ ΘΕΩΡΗΣΟΥΜΕ ΑΝΕΚΔΟΤΟ) !!!

Οι Δέκα Εντολές του τεμπέλη


Οι Δέκα Εντολές του τεμπέλη
1. Ζούμε γιά να αναπαυόμαστε.
2. Αγάπα το κρεβάτι σου. Είναι ο Ναός σου.
3. Αν δεις κάποιον να ξεκουράζεται, βοήθησέ τον.
4. Ξεκουράσου όλη την ημέρα, γιά να κοιμηθείς καλύτερα τη νύχτα.

ΟΙ ΔΙΔΥΜΟΙ ΠΥΡΓΟΙ 3 !!!

ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΜΕ   ΕΠΙΦΥΛΛΑΚΤΙΚΟΙ !!!



ΠΗΓΗ:   ΚΛΙΚ


ΤΟ ΣΥΝΑΞΑΡΙΟΝ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

15 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

Ἡ Κοίμησις τῆς Ὑπεραγίας Θεοτόκου


Ὅταν ᾖλθε ἡ στιγμὴ τοῦ τέλους τῆς ἐπίγειας ζωῆς τῆς Θεοτόκου, ἄγγελος Κυρίου τῆς τὸ μετέφερε τρεῖς ἡμέρες πρίν. Ἡ χαρὰ τῆς Παναγίας ἦταν πολὺ μεγάλη διότι θὰ πήγαινε νὰ συναντήσει τὸν Υἱό της καὶ Θεό της. Ἀφοῦ λοιπὸν πῆγε καὶ προσευχήθηκε στὸ ὄρος τῶν Ἐλαιῶν, γύρισε στὸ σπίτι τοῦ Ἰωάννη καὶ ἔκανε γνωστὴ τὴν κοίμησή της. Μάλιστα ἡ παράδοση ἀναφέρει ὅτι λίγο πρὶν τὴν κοίμησή της, οἱ Ἀπόστολοι ποὺ δὲν ἦταν ὅλοι στὰ Ἱεροσόλυμα, μὲ θαυμαστὸ τρόπο μεταφέρθηκαν ὅλοι δίπλα της. Ὅταν ἐκοιμήθη ἡ Παναγί ...
περισσότερα...