Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014

Η ΣΥΝΤΟΜΗ ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΣ !

ΣΠΕΙΡΑ ... ΛΕΤΕ ;;;

Το προσωπείο έπεσε :  η «σπείρα» απειλεί το internet
 ή    όταν κάποιοι τρέμουν την ενημέρωση του λαού …

Έγινε και αυτό : παραμονή Θεοφανίων 2014  και  «η σπείρα»[1] απαίτησε να φιμώσει ιστολόγια και ιστοσελίδες !
Απείλησε  ότι αν εντός 4 ημερών δε διακόψουν τη δημοσίευση επισήμου εγγράφου του Υπουργείου Παιδείας «επιφυλάσσεται για κάθε νόμιμη ενέργεια» !!!

ΤΟ ΣΥΝΑΞΑΡΙΟΝ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

8 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

Ἡ Ὁσία Δομνίκη


Ἡ Ὁσία Δομνίκη ἔζησε κατὰ τὴν ἐποχὴ τῶν αὐτοκρατόρων Θεοδοσίου τοῦ Μεγάλου (379 – 395 μ.Χ.), Λέοντος A’ (457 – 474 μ.Χ.) καὶ Ζήνωνος (474 – 475 μ.Χ.). Καταγόταν ἀπὸ τὴν Καρθαγένη (Νέα Καρχηδόνα) τῆς Ἱσπανίας. Κατὰ τὴν θεία οἰκονομία πῆγε στὴν Κωνσταντινούπολη, τὸ 384 μ.Χ., μαζὶ μὲ ἄλλες τέσσερις παρθένες, τὴ Δωροθέα, τὴν Εὐανθία, τὴ Νόννα καὶ τὴν Τιμοθέα καὶ ὕστερα ἀπὸ θεία ἀποκάλυψη βαπτίσθηκαν ὑπὸ τοῦ Πατριάρχου Νεκταρίου.Ἡ Ὁσία Δομνίκη ἀκολούθησε τὸ μοναχικὸ βίο καὶ ἐκγύμνασε τὸν ἑαυτό της ...
περισσότερα...

ΠΑΠΑ-ΓΙΑΝΝΗΣ Ο ΕΞΟΡΚΙΣΤΗΣ!

15Όταν το 1917 στην Ρωσία έγινε ή επανάσταση των Μπολσεβίκων, συνέλαβαν στην Οδησσό 17 ιερείς για να τούς εκτελέσουν. Ένας απ' αυτούς κρύφθηκε στα δάση και σώθηκε μετά βρήκε τα δύο του παιδιά, ένα αγόρι και ένα κορίτσι, τα όποια είχαν κρύψει οι γείτονες του και γλύτωσαν από τούς κομμουνιστές. Την πρεσβυτέρα του όμως την συνέλαβαν και την εκτέλεσαν.

Νέα ανακοίνωση Σιατίστης κατά Διαμαντόπουλου: Δεν ξέρω αν για σας υπάρχει κάτι που να είναι ιερό

ανακοίνωση Σιατίστης κατά Διαμαντόπουλου
Νέα ανακοίνωση εξέδωσε ο Μητροπολίτης Σιατίστης Παύλος με αφορμή και την απαντητική προς αυτόν αναφορά του “καρναβαλιστή” βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Βαγγέλη Διαμαντόπουλου.

Στην νέα ανακοίνωσή του ο κ. Παύλος αναφέρει: 
 
Διάβασα την ανακοίνωση του βουλευτή κ. Διαμαντόπουλου σχετικά με τα γεγονότα της πρωτοχρονιάς στην Καστοριά, στην οποία κάνει ιδιαίτερη αναφορά στο πρόσωπο μου. Θέλω λοιπόν  να κάνω και εγώ μερικές παρατηρήσεις.

Οι Τέσσερις Στόχοι του σύγχρονου Ολοκληρωτισμού.

ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΦΑΚΕΛΩΜΑ – ΞΕΓΥΜΝΩΜΑ
ΩΣ ΑΠΕΙΛΗ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ
Για το ΙΝΚΑ/Γενική Ομοσπονδία Καταναλωτών Ελλάδας
Γιώργος Λεχουρίτης Πρόεδρος
Γιάννης Ανουσάκης Αντιπρόεδρος
Μπάμπης Δεληνταδάκης Γραμματέας

ΤΟΥ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ ΓΙΑ ... ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ !!!

Ο Γόρτυνος Ιερεμίας για τον Βουλευτή Διαμαντόπουλο: «…ελεεινός και αξιοθρήνητος »

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ
ΓΟΡΤΥΝΟΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΕΩΣ
ΔΗΜΗΤΣΑΝΑ – ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΙΣ
Ἀριθμ. Πρωτ. 30

Δημητσάνα – Μεγαλόπολη 6 Ἰανουαρίου 2014
ΕΓΚΥΚΛΙΟ ΚΗΡΥΓΜΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ
ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΕΒΕΣΤΑΤΟ ΕΜΠΑΙΓΜΟ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ
γόρτυνος-ιερεμίας
Ἀγαπητοί μου χριστιανοί,
1. Μέ πολύ πόνο γράφω τό κήρυγμα αὐτό. Ὥστε λοιπόν ἔγινε καί αὐτή ἡ φρικτή ἀσέβεια στήν εὐλογημένη μας πατρίδα; Ποιά ἀσέβεια; Τό νά ἐμπαιχθεῖ τό Ἅγιο Ποτήριο, πού μέσα του ἔχει τόν σεσαρκωμένο Υἱό τοῦ Θεοῦ, καί νά ἐμπαιχθεῖ μάλιστα ἀπό πολιτικό πρόσωπο. Δέν ὑπάρχει μεγαλύτερη ἀσέβεια ἀπό αὐτήν.

Σύναξις Ἁγίου Ἰωάννου Προδρόμου καὶ ἡ μετένεξις τῆς Ἁγίας αὐτοῦ Χειρὸς εἰς Κωνσταντινούπολη

Ἁγίου Ἰωάννου Προδρόμου

Ο Ιωάννης ο Βαπτιστής, επικαλούμενος και Ιωάννης ο Πρόδρομος είναι άγιος και προφήτης του Χριστιανισμού. Ήταν σύγχρονος του Ιησού Χριστού και θεωρείται ότι με την διδασκαλία του προετοίμασε τον κόσμο να υποδεχτεί τον Μεσσία Ιησού, εξ ου και ο χαρακτηρισμός “Πρόδρομος”. Η διδασκαλία του υπήρξε καυστική ιδιαίτερα προς τις ανηθικότητες της εξουσίας, γεγονός που εξανάγκασε τελικά τον τότε τετράρχη της Γαλιλαίας Ηρώδη τον Αντύπα αρχικά να τον φυλακίσει και στη συνέχεια να τον θανατώσει με αποκεφαλισμό.

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


19 τρόποι δολοφονίας μας με… καρκίνο!

δραματική-αύξηση-των-θανάτων-από-καρκίνο-το-2012
Η επιδημία των καρκίνων είναι μια δολοφονική λειτουργία και μια κίνηση από τον λεγόμενο κόσμο της ελίτ για να θανατώσουν τον ανθρώπινο πληθυσμό.

Είναι καλά τεκμηριωμένο ότι η Λέσχη της Ρώμης, ο Bill Gates, Τεντ Τέρνερ, οι Ροκφέλερ, ο Warren Buffet και πολλοί άλλοι παγκοσμιοποίητες σχεδιάζουν να κυριαρχήσουν και να αποδεκατίσουν την ανθρωπότητα με τη μείωση του πληθυσμού.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΗΠΩΣ ΜΑΣ ΠΙΑΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ... ΥΠΝΟ !!!

Υποχρεωτικό θα είναι το Microchip για όλα τα βρέφη από το Μάιο του 2014 ;;;

rfid chip


Αναδημοσιεύουμε την μικρή έρευνα που έκανε το  ID-ont σχετικά με το άρθρο που κυκλοφόρησε ευρέως στο διαδίκτυο τις τελευταίες ημέρες με τίτλο “Υποχρεωτικό θα είναι το Microchip για όλα τα βρέφη από το Μάιο του 2014!!!“.

Οι άνθρωποι πιο αχάριστοι από την χιμπατζή Wenda ;

Η Wanda πριν επιστρέψει στην     άγρια ζωή της ζούγκλας, δεν ξεχνά να αποχαιρετήσει  με μια σφιχτή αγκαλιά την ευεργέτιδά της.
Jane-Goodall
Η απτή απόδειξη  στο βίντεο που δημοσίευσε στο τέλος Δεκεμβρίου 2013 το Ινστιτούτο της 80χρονης παλαιοντολόγου Jane Goodall που δραστηριοποιείται στη Δημοκρατία του Κογκό , περιθάλπτοντας άγρια ζώα κυρίως πιθηκοειδή. Το Kέντρο  απασχολεί επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό προκειμένου να επανεντάξει στη φύση κάθε είδους θηλαστικό της ζούγκλας.
ΤΕΤΑΡΤΗ  8  ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ  2014

 ΑΝΑΓΝΩΣΜΑΤΑ

Ετοιμάζουν μνημείο για την Εκκλησία του Σατανά…

εκκλησία-του-σατανά
ΗΠΑ: Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ  ΑΠΑΙΤΕΙ ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΜΝΗΜΕΙΟΥ
Βρυξέλλες, Δ.Πορφύρης/Π.Σταφυλά
Η Εκκλησία του Σατανά  που έχει επίσημη έδρα την Νέα  Υόρκη , κατέθεσε φάκελο στις κρατικές αρμόδιες αρχές της Οκλαχόμα για έγκριση αδειοδότησης ανέγερσης μνημείου, δίπλα από αυτό του « Δεκαλόγου » στην ίδια πόλη. Το σχετικό αίτημα συμπεριλάμβανε και το προτεινόμενο σχέδιο του προς ανέγερση γλυπτού , ύψους 2,1 μ.