Κυριακή 3 Μαρτίου 2013

ΤΟ ΣΥΝΑΞΑΡΙΟΝ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

3 ΜΑΡΤΙΟΥ

Οἱ Ἅγιοι Βασιλίσκος, Εὐτρόπιος καὶ Κλεόνικος οἱ Μάρτυρες


Οἱ Ἅγιοι Μάρτυρες Βασιλίσκος, Εὐτρόπιος καὶ Κλεόνικος κατάγονταν ἀπὸ τὴν Ἀμάσεια τοῦ Πόντου καὶ ἔζησαν κ&a ...
περισσότερα...

Η ΣΥΝΤΟΜΗ ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΣ !

ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΑΘΗΤΡΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΥΡΓΟ - "ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑ"!


15Συγκλονίζει η επιστολή μαθήτριας δημοτικού από τον Πύργο. «Είναι τιμή μου που είμαι Ελληνίδα», αναφέρει προκαλώντας ρίγη συγκίνησης, αλλά και αποδεικνύοντας πώς ακόμη υπάρχουν σε αυτή τη χώρα πραγματικά Έλληνες. Υπάρχει αχτίδα φωτός πως το Γένος αυτό δεν θα χαθεί, όπως επιδιώκουν κάποιοι εκμεταλλευόμενοι την κρίση και την παγκοσμιοποίηση.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΚΟΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ... "ΣΚΟΥΡΙΑΣΜΕΝΟΥΣ" !!!


ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΥΣ !!!

Πως φυγάδευσαν και εγκατέλειψαν στο εξωτερικό τον ελληνικό χρυσό - Έγγραφο-σοκ στην Βουλή



 
Επιβεβαιώθηκε και μάλιστα με επίσημο έγγραφο η αποκάλυψη που έγινε πέρσι τέτοια εποχή, ότι το σύνολο του εναπομείναντος χρυσού της Ελλάδας βρίσκεται ήδη εκτός Ελλάδας και βέβαια πλέον μετά την ψήφιση του δεύτερου Μνημονίου πέρσι στις 12 Φεβρουααρίου 2013 που επιτρέπει τις κατασχέσεις ελληνικών περιουσιακών στοιχείων σε περίπτωση που η Ελλάδα δυσκολευτεί να αποπληρώσει τα σχεδόν 400 (!) δισ. ευρώ που της έχουν φορτώσει οι δανειστές, μπορούν να αποχωρήσουν άμεσα σε κατασχέσεις.

Ο Πούτιν προετοιμάζει τον ρωσικό στρατό για τις «εξωτερικές απειλές» της Δύσης



 
Ο Βλαντιμίρ Πούτιν διέταξε την Τετάρτη τους στρατιωτικούς ηγέτες της χώρας να πραγματοποιήσουν επείγουσες προσπάθειες βελτίωσης και ανάπτυξης των δυνατοτήτων του στρατού της χώρας κατά τη διάρκεια της νέας προεδρικής του θητείας.

ΓΙΑΤΙ, ΠΟΙΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ... ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ !!!

Συμπεριφορά φασιστικού καθεστώτος επιδεικνύουν οι αστυνομικοί στις «ΣΚΟΥΡΙΕΣ»!




Το παιδομάζωμα της ΕΛ.ΑΣ. και η κατατρομοκράτηση των κατοίκων της Χαλκιδικής συνεχίζεται: τέσσερεις προσαγωγές φοιητών σήμερα από την Θεσσαλονίκη. Τους πήραν τα κινητά για να μην επικοινωνούν με τους γονείς τους και τους εξαφάνισαν για ώρες. Δυο παιδιά χτυπημένα από τους αστυνομικούς, 22 και 24 χρονών.

Οι δολοφόνοι των φοιτητών στη Λάρισα έχουν ονοματεπώνυμο.




Διαβάστε το συγκλονιστικό γράμμα ενός πατέρα για την τραγωδία με τους νεκρούς φοιτητές στη Λάρισα, οι οποίοι πέθαναν αφού άναψαν μαγκάλι για να ζεσταθούν:
Θλίβομαι και θυμώνω! Εξοργίζομαι.
Ξέρω πως ο θυμός δεν είναι καλός σύμβουλος.... Πρέπει να αφήνεις την οργή να κατακαθίσει και μετά να γράφεις. Έτσι λένε οι κανόνες...

Το κοινωνικό έργο της Εκκλησίας






Ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος με επιστολή του στον πρωθυπουργό θέλησε να αποκαταστήσει την αλήθεια μετά τις λανθασμένες εντυπώσεις που έχουν δημιουργηθεί γύρω από τη φορολόγηση της εκκλησίας και τους μισθούς των κληρικών.
Επιστολή στον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, τους Αρχηγούς των Κομμάτων της Βουλής, τον υπουργό Παιδείας, Πολιτισμού και Θρησκευμάτων, τον γγ Θρησκευμάτων, τους πρεσβευτές των χωρών της ΕΕ στην Ελλάδα και τους επικεφαλής των ευρωπαϊκών οργάνων,

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ "ΤΙ" ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ "ΓΙΑΤΙ" ΨΩΝΙΖΟΥΜΕ !!!

ΣτΕ: Υποχρεωτικά με «πλαστικό» χρήμα οι συναλλαγές άνω των 1.500 ευρώ






Μέσω  πιστωτικών ή χρεωστικών καρτών πραγματοποιούνται υποχρεωτικά οι  αγορές αγαθών, άνω των 1.500 ευρώ, κι όχι με μετρητά, αποφάνθηκε το Β΄Τμήμα του Συμβουλίου της Επικρατείας.

ΤΑ "ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ" ... ΤΡΟΜΑΡΑ ΜΑΣ !!!

 

Το σύστημα γεωεντοπισμού – γνωστό και ως ηλεκτρονικό βραχιόλι – για υποδίκους και καταδίκους καθιερώνεται πλέον και στην Ελλάδα, με σχέδιο νόμου που έδωσε σε δημόσια διαβούλευση ο υπουργός Δικαιοσύνης Αντώνης Ρουπακιώτης. Η δημοσία διαβούλευση θα ολοκληρωθεί στις 11 Μαρτίου και στη συνέχεια το νομοσχέδιο θα κατατεθεί προς ψήφιση στη Βουλή. Με τις νέες ρυθμίσεις, η ηγεσία του υπουργείου Δικαιοσύνης, φιλοδοξεί να δώσει ανάσα στις ελληνικές φυλακές που «ασφυκτιούν» από τον υπερπληθωρισμό των κρατουμένων.


ΑΝΤΕ ΛΟΙΠΟΝ, ΜΑΓΚΑ κ. ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗ !!!

Σκληρή απάντηση Βαξεβάνη στον Μαρκογιαννάκη για την μήνυση


Μέσω Twitter απάντησε ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης στη μήνυση που κατάθεσε σε βάρος του ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης.
«Προς θρασύμια βουλευτές που κάνουν μηνύσεις: αν έχετε τσίπα πάνω σας, να παραιτείστε απ'
την ασυλία σας όταν έχετε το θράσος να κάνετε μηνύσεις», έγραψε στο Twitter o Κώστας Βαξεβάνης.

Καταγγελία φωτορεπόρτερ...


Δεν μας αφήνουν να φωτογραφήσουμε αύριο την υπογραφή συμφωνίας Σαμαρά ...

Για αόρατο χέρι που έκοψε τους φωτογράφους ελληνικών και ξένων μέσων από την αυριανή συνάντηση του πρωθυπουργού με εκπροσώπους της Cosco, όπου θα...υπογραφεί συμφωνία συνεργασίας κάνει λόγο η Ένωση Φωτορεπόρτερ Ελλάδας με επιστολή στον Σίμο Κεδίκογλου.

30 σημαντικές συμβουλές για δίαιτα

Αν το να χάσετε μερικά κιλάκια ήταν έτσι κι αλλιώς επίπονη διαδικασία, οι αντικρουόμενες συμβουλές που διαβάζατε εδώ κι εκεί, έκαναν την υπόθεση ακόμα πιο δύσκολη. Με κάθε «ειδικό» να έχει μία άποψη για τον τρόπο με τον οποίο θα διώξετε τα περιττά κιλά, είναι ακατόρθωτο μερικές φορές να ξεχωρίσετε την αλήθεια από την επιστημονική φαντασία.