Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ !!!

ΓΕΡOΝΤΑΣ ΠΑΐΣΙΟΣ: ΜΠΟΡΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΤΟΥ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ

1Γέροντα, πώς εξαγνίζεται η ψυχή;
- Όταν ο άνθρωπος εργασθεί τις εντολές του Θεού, κάνει δουλειά στόν εαυτό του και καθαρισθεί από τά πάθη, τότε ο νους φωτίζεται, φθάνει σέ ύψος θεωρίας, καί η ψυχή λαμπρύνεται καί γίνεται όπως ήταν πριν από την πτώση των Πρωτοπλάστων. Σέ τέτοια κατάσταση θά βρίσκεται μετά την ανάσταση των νεκρών. Μπορεί όμως ο άνθρωπος νά δει την ανάσταση της ψυχής του πριν από την κοινή ανάσταση, αν καθαρισθεί τελείως από τα πάθη. Τό σώμα του τότε θα είναι αγγελικό, άϋλο, και δέν θά νοιάζεται γιά τροφή υλική.

ΕΝΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΑΛΦΑΒΗΤΑΡΙ !!!

Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΦΙΛΟΣ…

1Ο Αληθινός φίλος…
(Α) λλοιώνει το θυμό σου
(Β) οηθάει όποτε και όταν τον χρειαστείς
(Γ) αληνεύει τις ταραχές σου…
(Δ) ωρίζει ακατάπαυστα πράγματα και συναισθήματα
(Ε) λευθερώνει αισθήματα αγάπης και χαράς

Ο ΦΟΒΟΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΚΑΙ Η ΕΛΠΙΔΑ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ !!!

ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΣΕ ΜΕΝΑ;

1Σεβ. Μητροπολίτου Μεσογαίας κ. Νικολάου
Προ καιρού με πλησίασε κάποια νεαρή κοπέλα που το καντηλάκι της ζωής της φαίνεται να τρεμοσβήνει.
Μέσα στον αβάσταχτο πόνο της διέκρινα την ελπίδα. Μέσα από τα δακρυσμένα μάτια της αντίκρισα τη χαρά, τη δύναμη και τη σοφία.

Ένα συγκινητικό βίντεο αγάπης…


diaforetiko.gr : tromaktiko+(2) Ένα συγκινητικό βίντεο αγάπης...
Γι αυτό το βίντεο δεν νομίζω να χρειάζεται να πούμε πολλά, αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να το παρακολουθήσετε, γιατί σίγουρα θα σας “αγγίξει”!
Το μόνο που αξίζει να μάθετε πριν δείτε το κλιπάκι, είναι πως πρόκειται για μια ιστορία αγάπης! Μην χάσετε το τέλος…
ΔΕΙΤΕ  ΤΟ  ΒΙΝΤΕΟ :   ΕΔΩ

πηγή

ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ Ο ... ΠΛΑΝΗΤΗΣ !!!

Τους έκαψε ο .. καιρός. Το θερμόμετρο έφτασε τους 53,3 βαθμούς! Καθηλωμένα αεροσκάφη λόγω... ζέστης στις ΗΠΑ. ΒΙΝΤΕΟ


Δεκαοκτώ πτήσεις που επρόκειτο να απογειωθούν από το Phoenix της Arizona ματαιώθηκαν το Σάββατο λόγω του κύματος ζέστης που πλήττει την περιοχή με το θερμόμετρο να δείχνει 48,3 βαθμούς Κελσίου. 
Εκπρόσωπος της US Airways εξήγησε πως τα αεροπλάνα μπορούν να απογειώνονται σε θερμοκρασίες έως και 47,8 βαθμούς, γράφει η εφημερίδα «The Telegraph». 

ΑΝ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ... ΜΑΛΛΟΝ ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙΣ !!! ΑΝ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ 'ΜΑΣ ... ΔΕΝ ΘΑ ΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ ΗΜΕΡΑ !!!

«Θα είναι καλύτερη η αυριανή μέρα για την Ελλάδα»

«Ο Ελληνισμός έχει τη δύναμη να ξεπερνά τα προβλήματα που κατά καιρούς αντιμετώπισε. Και χαίρομαι γιατί είμαστε εδώ με την ίδια πίστη ότι θα προσπαθήσουμε. Και νομίζω ότι αυτή τη στιγμή όλοι μας αυτό κάνουμε: προσπαθούμε», ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας σε σύντομο χαιρετισμό τους σε Έλληνες ομογενείς που ζουν στην Πολωνία και Έλληνες επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται εκεί, με τους οποίους συναντήθηκε αργά το απόγευμα στη Βαρσοβία, όπου από την Δευτέρα το πρωί πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη.

ΚΙ' ΕΛΕΓΑ ΚΙ' ΕΓΩ, "ΠΑΤΑΤΑΚΙΑ ΤΟΣΟ ΟΜΟΙΟΜΟΡΦΑ ΨΗΜΕΝΑ ;;; "

Καρκίνος σε κουτί! Η συγκλονιστική αληθινή ιστορία για το πως γίνονται τα "πατατάκια" Pringles

Για να κατανοήσουμε τη φύση των Pringles και άλλες μάρκες που στοιβάζονται, ξεχάστε την έννοια ότι προέρχονται από πραγματικές πατάτες. Με κανένα αναγνωρίσιμο τρόπο.

Η Εταιρεία...
Pringles (σε μια προσπάθεια να αποφύγουν τους φόρους που επιβάλλονται κατά των «τροφίμων πολυτελείας», όπως τα τσίπς στο Ηνωμένο Βασίλειο), υποστηρίζουν ότι η περιεκτικότητα της πατάτας στά τσίπς τους είναι τόσο χαμηλή ώστε να μην είναι τεχνικά άρτια πατατάκια.

ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ... ΗΓΕΤΟΥ !!!

Πρώτος σταθμός του Πούτιν στην Ελλάδα το Άγιον Όρος

Πρώτος σταθμός του ταξιδιού του Βλαντιμίρ Πούτιν στη χώρα μας θα είναι το Άγιον όρος, αμέσως μετά το νησί της Αποκάλυψης και... θα καταλήξει στη βυζαντινή πολιτεία της Πελοποννήσου, στον Μυστρά. Η Πάτμος ξεκίνησε τις ετοιμασίες, καθώς θα τον υποδεχτεί ανήμερα τον Δεκαπενταύγουστο. Ο Πρόεδρος της Ρωσίας αποφάσισε να επισκεφτεί το ευλογημένο νησί των Δωδεκανήσων προκειμένου να προσκυνήσει τα ιερά και όσια της Ορθοδοξίας στο μοναστήρι του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου.

Ενα χαμένο άγνωστο φιλμ, Πρόσφυγες του 1922, Σμύρνη

Βρέθηκε εκπληκτικό φιλμ ντοκουμέντο μετά από 86 χρόνια! Το φιλμ τράβηξε ο George Magarian, κατά την διάρκεια των γεγονότων της Σμύρνης.
Ο George Magarian, γεννημένος το 1895 σπούδασε στο “Αμερικανικό Κολλέγιο” στο Ικόνιο (Konya) της Τουρκίας. Αργότερα, διατέλεσε διευθυντής στο παράρτημα του Ικονίου της ΧΑΝ (Χριστιανική Αδελφότης Νέων) ή YMCA.

ΤΟ ΣΥΝΑΞΑΡΙΟΝ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

8 ΙΟΥΛΙΟΥ

Ὁ Ἅγιος Προκόπιος ὁ Μεγαλομάρτυρας


Ὁ Ἅγιος Προκόπιος, ἔζησε καὶ μεγάλωσε τὰ χρόνια ποὺ αὐτοκράτορας τῶν Ρωμαίων ἦταν ὁ Διοκλητιανός. Ὁ πατέρας του, ὁ Χριστοφόρος, ἦταν εὐσεβὴς ἄνθρωπος, σὲ ἀντίθεση μὲ τὴν μητέρα του ποὺ πίστευε στὰ εἴδωλα. Μετὰ τὸν θάνατο τοῦ πατέρα του, ἡ μητέρα του τὸν πῆγε στὸν αὐτοκράτορα, ὁ ὁποῖος τὸν ἔκανε ἡγεμόνα τῆς πόλης τῶν Ἀλεξανδρέων καὶ τοῦ ἔδωσε ἐντολὴ νὰ καταδιώκει καὶ νὰ βασανίζει τοὺς χριστιανούς. Ἔτσι ὁ Προκόπιος ξεκίνησε γιὰ τὴν Ἀλεξάνδρεια. Κατὰ τὴν πορεία του ὅμως, ξαφνικὰ ἄρχισαν νὰ πέφτο ...
περισσότερα...