Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

Τα Χριστούγεννα του Μίσα !!



Το παρακάτω περιστατικό συνέβη σ΄ένα ορφανοτροφείο στη Ρωσία, όπου περιθάλπονται μικρά παιδάκια, εγκαταλελειμμένα και κακοποιημένα. Στο ορφανοτροφείο, λοιπόν, αυτό, πήγε παραμονές Χριστουγέννων ένας καθηγητής να μιλήσει στα παιδιά για τη μεγάλη αυτή γιορτή. Τα περισσότερα άπ’ αυτά άκουγαν για πρώτη φορά για το Χριστό και για τη Γέννηση του. Ένα αγοράκι έξι χρονών, ο Μίσα, άκουγε με ιδιαίτερη προσοχή τα λόγια του καθηγητή.

Η ΣΥΝΤΟΜΗ ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΣ !

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ: ΠΑΤΕΡΑ ΕΣΥ ΜΕ ΣΚΟΤΩΣΕΣ!

.Οδηγώντας σε μια μεγάλη λεωφόρο, μπροστά στα μάτια μιας κυρίας έγινε ένα τροχαίο ατύχημα, με αποτέλεσμα να τραυματισθεί σοβαρά ένας νέος.
Με τη βοήθεια κάποιων ανθρώπων, έβαλαν στο αυτοκίνητο της το παλικάρι, περίπου 20 ετών, να το μεταφέρει στο εφημερεύον νοσοκομείο..

"ΔΩΣ' ΜΟΥ Τ' ΑΓΑΘΑ ΣΟΥ, ΚΥΡΙΕ"


15Κύριε Ιησού Χριστέ, φιλόγαθε Κύριε, μετάβαλε την φιλαμαρτήμονα γνώμη μου σε αγαθή και σπουδαία προαίρεση, σε επιθυμία των μυστικών Σου αγαθών, σε όρεξη μεγάλη για τη βασιλεία Σου, σε φόβο και τρόμο της αιωνίου κολάσεως.

«ΠΑΤΕΡΑ, ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΣΟΥ, ΟΧΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ»...

.Είστε πικραμένη επειδή ο Θεός δεν ακούει τις προσευχές σας!

Μην πικραίνεστε μ’ Εκείνον, από τον οποίο έχουμε και το είναι και τη ζωή και την αναπνοή και το λογικό, και όλα. Σας παρακαλώ, μην παραπονιέστε για Εκείνον, που έχει χιλιάδες φορές περισσότερο δίκαιο να παραπονεθεί για μας μπροστά στους αγγέλους και τους αγίους Του.

ΤΟΝ ΕΚΛΕΙΣΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΦΤΕΡΟΥΓΕΣ ΤΟΥ!

.Ένα συγκινητικό περιστατικό , που αποδεικνύει αφ’ ενός τη δύναμη και τη θεϊκή Χάρη που έχει η Παναγία μας και αφ’ ετέρου το πόσο την αγαπούν και Την σέβονται οι άγιοι Άγγελοι, συνέβη προσφάτως σε έναν Έλληνα ξενιτεμένο.

ΤΟ ΣΥΝΑΞΑΡΙΟΝ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

30 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Ἡ Ἁγία Ἀνυσία ἡ Ὁσιομάρτυς


Ἡ Ἁγία Ἀνυσία, ἔζησε στὰ χρόνια τοῦ αὐτοκράτορος Διοκλητιανοῦ (298 μ.Χ.). Καταγόταν ἀπὸ τὴν Θεσσαλονίκη καὶ ἦταν θυ&g ...
περισσότερα...

Ο Θεός δεν δέχεται από σένα ελεημοσύνη, όσο επιμένεις στην πορνεία.

44679_108446615879388_100001421517087_77395_7337976_n.jpgΧρωστάς χρυσάφι στο Θεό; Δεν δέχεται να του δώσεις μαργαριτάρι.
Έχασες, για παράδειγμα, την αγνεία σου; Ο Θεός δεν δέχεται από σένα ελεημοσύνη, όσο επιμένεις στην πορνεία.
Σου ζητάει τον εξαγνισμό του σώματος, επειδή αυτή την εντολή αθέτησες, νικημένος από το φθόνο του διαβόλου. Τι κι αν πολεμάς τον ύπνο αγρυπνώντας; Τι κι αν καταγίνεσαι με τη νηστεία;

Όχι στην απελπισία, η ζωή είναι ανυπόφορη μόνο για τους δυσσεβείς

Όχι στην απελπισία

Δεν πρέπει σε οποιεσδήποτε περιπτώσεις και περιστάσεις να χάνετε το θάρρος σας ή να απελπίζεσθε.
Η απελπισία φονεύει την ενέργεια που χρειάζεται για να λάβουμε στην καρδιά μας το Άγιο Πνεύμα. Ο απελπισμένος χάνει την προσευχή και νεκρώνεται για τον πνευματικό αγώνα.

«Τσούζει» το να είσαι «κορυφαίος» στην διαφθορά!…

διαφθωρά
Γράφει ο Καθηγητής Γιώργος Πιπερόπουλος
     Χριστούγεννα 2013, γιορτάσαμε πάλι, συμβολικά, το θαύμα της ενανθρώπισης του Ιησού καθώς γεννήθηκε ως κοινός θνητός ο Υιός του Θεού δίνοντας ΕΛΠΙΔΑ στον ανθρώπινο γένος, σε κάθε ένα και κάθε μία που ασπάσθηκε τον Χριστιανισμό.

ΓΙΑ ΚΟΙΤΑΤΕ ΚΑΤΙ "ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ" ΜΕ ΓΕΜΑΤΕΣ ΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ !!! ΑΥΤΟΙ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΦΤΩΧΟΥ ... !!!

Μόνο 1.329.600 ευρώ σε μετοχές, ομόλογα και καταθέσεις το ζεύγος Παπαδημούλη!

20 ΒΙΒΛΙΑΡΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ, ΥΨΟΥΣ 885.000 ΕΥΡΩ Η ΝΑΝΤΙΑ ΒΑΛΑΒΑΝΗ- 565.000 ΕΥΡΩ ΚΑΙ 9 ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ Η ΤΡΟΤΣΚΙΣΤΡΙΑ ΜΑΡΙΑ ΜΠΟΛΑΡΗ!
papadhmoulis-money
Προκλητικές επενδύσεις στους αμαρτωλούς οίκους κερδοσκοπίας σε βάρος της Ελλάδας της κρίσης από σκιώδεις υπουργούς και εργοδοτικούς συνδικαλιστές του ΣΥΡΙΖΑ αποκαλύπτει το Πρώτο Θέμα που κυκλοφορεί.

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΤΟ ... "ΠΟΘΕΝ" ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΟΥΝ ΠΟΤΕ !!! ΤΟΥΣ ΡΩΤΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ... "ΠΟΘΕΝ ΑΙΣΧΟΣ" ;;;

Το ετήσιο αίσχος

vouli
Οπως κάθε χρόνο, το σύνολο του πολιτικού μας συστήματος, η Βουλή ως θεσμός και συλλογικά τα μέλη της διαπομπεύονται με τη δημοσίευση των δηλώσεων πόθεν έσχες.
Υπάρχει βέβαια μια προκαταρκτική συζήτηση που είναι ανάγκη κάποτε να γίνει και όλοι όσοι φλυαρούν για το θέμα αυτό φροντίζοντας να ακολουθούν το ρεύμα, δηλαδή λαϊκίζοντας, να πάρουν υπεύθυνη θέση.

Εξομολογήθηκε για τη νύφη της!

πατρός Επιφανίου Ι. Θεοδωρόπουλου
Κάποια γυναίκα πήγε να εξομολογηθεί και άρχισε να κατηγορεί την νύφη της, Ο γέροντας τη σταματούσε και με αυστηρό ύφος της έλεγε:
-Άφησε τη νύφη σου! Τα δικά σου αμαρτήματα πες μου!

Ο Θεός έγινε άνθρωπος, για να κάνει τον άνθρωπο θεό.

Ο Θεός έγινε άνθρωπος, για να κάνει τον άνθρωπο θεό
Σας προξενεί εντύπωση ο τίτλος; Έχετε δίκιο. Αλλά μην τον θεωρήσετε υπερβολικό. Εκφράζει μια μεγάλη, βασική αλήθεια: Ο Θεός έγινε άνθρωπος, για να κάνει τον άνθρωπο θεόν! «Αὐτός ἐνηνθρώπησεν, ἵνα ἡμεῖς θεοποιηθῶμεν», επαναλαμβάνει συχνά ο Μ. Αθανάσιος, όπως και όλοι οι άγιοι Πατέρες της Εκκλησίας μας, παίρνοντας αφορμή από το λόγο του αποστόλου Πέτρου, που έγραψε: Ο Θεός μας καλεί να γίνουμε μέτοχοι «θείας φύσεως» (Β’ Πέτρ. α’ [1] 4).

Αγίου Ιγνατίου του Θεοφόρου, Επιστολές προς Σμυρναίους και προς Πολύκαρπον

Αγίου Ιγνατίου του Θεοφόρου
Αγίου Ιγνατίου του Θεοφόρου, Επιστολές προς Σμυρναίους και προς Πολύκαρπον
-μνημειώδη πρωτοχριστιανικά κείμενα
Αποστολικών Πατέρων-
στα νέα ελληνικά
Εισαγωγή: Ο άγιος Ιγνάτιος ο Θεοφόρος υπήρξε δεύτερος επίσκοπος Αντιοχείας. Η επισκοπία του αρχίζει από το 70 μ.Χ. Η γνωριμία του με αποστόλους είναι βέβαιη. Οι Επιστολές του Ιγνατίου είναι σχεδόν οι μόνες πηγές του βίου του.
ΔΕΥΤΕΡΑ  30  ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ  2013

ΑΝΑΓΝΩΣΜΑΤΑ

Άγιος Στέφανος ο Πρωτομάρτυρας και Αρχιδιάκονος

Άγιος Στέφανος ο Πρωτομάρτυρας και Αρχιδιάκονος
Εορτάζει στις 27 Δεκεμβρίου εκάστου έτους.
Λογων στεφάνοις, οία τιμίοις λίθοις,
Στέφω Στέφανον, ον προέστεψαν λίθοι.
Εικάδι λαΐνεος Στέφανον μόρος εβδόμη είλεν.
Βιογραφία

Ο Έλληνας που θυσίασε γυναίκα, παιδιά και γονείς για να σώσει το Μεσολόγγι τα Χριστούγεννα του 1822

Χριστούγεννα 1822. Δέκα χιλιάδες Τούρκοι, με επικεφαλής τους Ομέρ Βρυώνη και Κιουταχή, πολιορκούν το Μεσολόγγι. Οι δυνάμεις των πολιορκημένων δεν ξεπερνούσαν του 900 άντρες…
Όπως αναφέρει η Μηχανή του Χρόνου, η πολιορκία είχε κρατήσει ήδη δύο μήνες και οι Τούρκοι είχαν αρχίσει να κουράζονται.

Άγιος Πορφύριος: «Μη φοβάστε τον Πάπα»

αγιος-πορφύριος
Τον ηύρα στο Μήλεσι σε ένα λυόμενο τροχόσπιτο. Με πολύ αγάπη με δέχτηκε και με ενδιαφέρον άκουσε τα όσα του είπα. Εκείνος σαν προφήτης μου είπε: «Μη φοβάστε, οι προθέσεις του Πάπα ανέκαθεν ήταν να υποτάξει την Ορθόδοξη Εκκλησία και θα έλθει η ημέρα που ο διάλογος θα ματαιωθεί.

ΜΗΝΥΜΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΠΕΙΡΑΙΩΣ κκ. ΣΕΡΑΦΕΙΜ

ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΠΕΙΡΑΙΩΣ κκ. ΣΕΡΑΦΕΙΜ
1 Καὶ ἦλθεν εἷς ἐκ τῶν ἑπτὰ ἀγγέλων τῶν ἐχόντων τὰς ἑπτὰ φιάλας, καὶ ἐλάλησε μετ᾿ ἐμοῦ λέγων·δεῦρο δείξω σοι τὸ κρῖμα τῆς πόρνης τῆς μεγάλης τῆς καθημένης ἐπὶ ὑδάτων πολλῶν, 2 μεθ᾿ ἧς ἐπόρνευσαν οἱ βασιλεῖς τῆς γῆς, καὶ ἐμεθύσθησαν οἱ κατοικοῦντες τὴν γῆν ἐκ τοῦ οἴνου τῆς πορνείας αὐτῆς.

ΔΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ... "ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ" !!!

Σκάνδαλο: Πληρώνουμε εκατομμύρια για δάνεια λαθρομεταναστών


Ένα μεγάλο τραπεζικό σκάνδαλο δεν έρχεται στο φως της δημοσιότητας, διότι προφανώς κάποιοι από τους πρωτεργάτες του έχουν υψηλές γνωριμίες στα ΜΜΕ. Σύμφωνα με τις καταγγελίες, πρόκειται για μεγάλο κύκλωμα τραπεζιτών που έδινε “στεγαστικά” δάνεια σε αλλοδαπούς με προσωρινή άδεια παραμονής, ακόμα και για… 40 χρόνια!

Χάρισε στο παιδί τον χρόνο σου αντί για δώρα

Είχες υποσχεθεί ότι θα κάνεις τα πάντα για το παιδί σου, αλλά συχνά ξεχνάς ότι τα πιο απλά πράγματα είναι αυτά που έχουν σημασία για το ίδιο.
Το παιδί δεν θέλει τα «πάντα» από εσένα, αλλά να ασχοληθείς μαζί του.