Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

Πολυτεκνική παρέμβαση Πατρών & περιχώρων

από το Γραφείο Τύπου
Το Σάββατο 29/9/2012,πραγματοποιήθηκε η 3η καταστατική Γενική Συνέλευση της Πολυτεκνικής Οργάνωσης Πατρών και Περιχώρων.
Παρόλο που ζητήθηκε η συνέλευση να πραγματοποιηθεί στην Πάτρα, ώστε να προσκληθούν φορείς και Μ.Μ.Ε. για να αναδειχθούν τα αιτήματα των πολυτέκνων, δυστυχώς, δεν έγινε αποδεκτό από το Δ.Σ.

με πρόσχημα ότι πολύτεκνες οικογένειες υπάρχουν και στα όρια του Δήμου Ερυμάνθου. Έτσι η συνέλευση πραγματοποιήθηκε στο κτίριο του νέου Δημαρχείου στη Χαλανδρίτσα με πολύ μικρή συμμετοχή.


ΑΠΟ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ... ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ !!!!

Εκατό και με το νόμο διόρισε στη Βουλή ο Τσίπρας

Για επιλεκτικές και παρεΐστικες επιλογές προσώπων καταγγέλλουν την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ μέλη του κόμματος. Με επιστολές τους στην Κουμουνδούρου κάνουν λόγο για προσλήψεις ατόμων, για μία εκ των περίπου εκατό θέσεων που το κόμμα δικαιούται, οι...

ΠΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΩΝ "ΝΤΕΜΕΝΑΔΩΝ" ΚΑΙ ΤΩΝ "ΟΣΦΥΟΚΑΜΠΤΩΝ" !!!

Ποιον πρώην υπουργό έδιωξαν από το Πανεπιστήμιο;

Πολιτική

Πάνω που είπε να ξεχαστεί, βρέθηκε πάλι στο μάτι του κυκλώνα

Ποιον πρώην υπουργό έδιωξαν από το Πανεπιστήμιο; Πάνω που είπε να ξεχαστεί, βρέθηκε πάλι στο μάτι του κυκλώνα
Σαν βρεγμένη γάτα έφυγε πρώην υπουργός από το Ανοιχτό Πανεπιστήμιο Κύπρου, όταν ο πρύτανης του ζήτησε να μην αρχίσει τώρα η συνεργασία τους με το Ίδρυμα... Σύμφωνα με την εφημερίδα τα «ΝΕΑ» , πάνω που ξεπέρασε το Βατοπέδι και προσπαθούσε να βάλει τη ζωή του σε μια τάξη, του έσκασε το real estate και άντε πάλι από την αρχή.

Γιατί ο πολιτικός γάμος είναι βλασφημία;





Το θέμα του γάμου είναι πολύ σοβαρό για κάθε άνθρωπο και η καλή ενημέρωση είναι βασικό κριτήριο για την μετέπειτα πορεία της ζωής μας. Ως γνωστόν ο γάμος είναι ένα από τα 7 μυστήρια της ορθόδοξης Εκκλησίας μας. Δια της χάριτος του Αγίου Πνεύματος, μυστηριακώς και ακατανοήτως, δύο άνθρωποι ενώνονται εις σάρκαν μιαν. Όπως και στην βάπτιση κατεβαίνει το Άγιο Πνεύμα στον βαπτιζόμενο, όπως στο μυστήριο της εξομολογήσεως και της θείας μετάληψης ο Θεός είναι Εκείνος που ενεργεί δια της χάριτός Του και όχι ο άνθρωπος. Άραγε καταλαβαίνουμε τι σημαίνει τα δύο σώματα γίνονται ένα? Ενώπιον του Θεού είμαστε ένα σώμα, ξεκινάμε μια καινούρια κοινή ζωή, δύο άνθρωποι σε έναν, συμβίωση μέχρι τον θάνατο. Από αυτό καταλαβαίνουμε ότι δεν είναι κάτι με το οποίο μπορούμε να παίζουμε. Παρόλα αυτά αν καταλαβαίναμε απολύτως πως το κάνει ο Θεός αυτό, δεν θα ήταν μυστήριο...

ΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ !!!

Η εκκλησία της Ρωσίας αντιδρά και λέει ΟΧΙ στην ρώσικη «κάρτα του πολίτη»!




Ευχαριστούμε το φίλο Kyrilloff Alexei για το παρακάτω άρθρο - μετάφραση από τη σελίδα patriarchia.ru.

Το συγκεκριμένο σχέδιο αποστέλλεται στις ενορίες  της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας για να συζητηθεί και να σχολιασθεί από τους πιστούς. Επίσης δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα Богослов.ru και στο επίσημο μπλόγκ  του Διασυνοδικού συνεδρίου (?)(Межсоборное присутствие). Που όλοι  έχουν την δυνατότητα να το σχολιάσουν . (Βλέπε εδώ)

ΔΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ... !!!

Ναυπάκτου σε Περγάμου: ''Στην Ορθόδοξη Εκκλησία δεν «παπίζουμε»''

Ierotheos
Έλαβα γνώση από το διαδίκτυο της από 27-9-2012 δήλωσης του Σεβα­σμιω­­τάτου Μητροπολίτου Περγάμου κ. Ιωάννη, ύστερα από δική μου απάντηση σε επιστολή του, η οποία προηγήθηκε.
Λυπάμαι που εξαναγκάζομαι να ακολουθήσω τον δικό του τρόπο και να απαντήσω στην ασυνήθιστη τακτική του Σεβα­σμιω­τάτου και στον ασυνήθιστο τρόπο που ενεργεί στην παρούσα περίπτωση, και μάλιστα όταν δεν έχη απαντήσει μέχρι τώρα στις αρνητικές κριτικές που έχουν εξασκήσει ακαδημαϊκοί διδάσκαλοι και συνάδελφοί του για θέσεις που κατά καιρούς υποστηρίζει.
Θα υπογραμμίσω τέσσερα συγκεκριμένα σημεία που εκείνος θέτει με την δήλωσή του.

"Πόλεμος" για το "πραξικόπημα"- Ο Μιχελάκης ζητά να παρουσιαστεί ο Μπεγλίτης στη Βουλή

Με επιστολή του ο βουλευτής της ΝΔ ζητά σύγκλιση της αρμόδιας Επιτροπής και ενημέρωσή της από τον ΥΕΘΑ αλλά κυρίως από τον πρώη ΥΕΘΑ Πάνο Μπεγλίτη που ήταν...

...υπουργός την εποχή που δημιουργήθηκε το θέμα.

Ω, ΘΕΕ ΜΟΥ !!! ΑΡΑΓΕ ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ ... ΘΑΥΜΑ ;;;

ΟΛΗ Η ΛΙΣΤΑ ΤΟΥ ΣΔΟΕ… ΜΥΡΙΖΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ

H LISTAS
H LISTAS

Ολόκληρη τη λίστα με τα πολιτικά πρόσωπα που βρίσκονται στο μικροσκόπιο του ΣΔΟΕ εδώ και δύο χρόνια δημοσιεύει το zougla.gr σύμφωνα με αποκλειστικές του πληροφορίες
Τα πολιτικά ονόματα που περιλαμβάνονται στη λίστα φτάνουν τα 36. Η λίστα βρίσκεται και στη διάθεση των εισαγγελικών Αρχών και δη των εισαγγελέων Οικονομικού Εγκλήματος οι οποίοι –κατ’ εντολή του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, κ. Νίκου Παντελή- εποπτεύουν την έρευνα.
Η λίστα


Η ΣΥΝΤΟΜΗ ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΣ !

ΤΟ ΣΥΝΑΞΑΡΙΟΝ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Ὁ Ἅγιος Γρηγόριος

Ἔζησε καὶ μαρτύρησε ἐπὶ αὐτοκρατορίας Διοκλητιανοῦ. Ἦταν γιὸς τοῦ Ἀνάκ, ὁ ὁποῖος ἦταν συγγενὴς τοῦ βασιλιὰ τῆ& ...
περισσότερα...

Πλωτό ξενοδοχείο πέντε αστέρων



Αντέχει σε φυσικές καταστροφές

Τα δωμάτιά του είναι φωτεινά, ευρύχωρα και άνετα. Διαθέτει πολλούς πράσινους χώρους και σίγουρα το σέρβις θα είναι αντάξιο ενός πεντάστερου ξενοδοχείου.

Βέβαια, ο κύριος λόγος για τον οποίο οι μελλοντικοί του επισκέπτες θα επέλεγαν τη διαμονή στο Ark Hotel θα ήταν η δυνατότητά του να τους σώσει από μια φυσική καταστροφή, βιβλικών διαστάσεων, όπως ο κατακλυσμός του Νώε.

Κι αυτό γιατί, όπως αναφέρει η Daily Mail το φουτουριστικό αυτό ξενοδοχείο, έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να «αντέχει» σε πλημμύρες και την άνοδο της στάθμης των υδάτων.



Οι σχεδιαστές του πλωτού μεγαθήριου έχουν οραματιστεί να κατασκευάσουν ένα ασφαλές, αυτόνομο καταφύγιο που θα μπορούσε να αντέξει σε παλιρροϊκά κύματα και άλλα καταστροφικά φυσικά φαινόμενα.

Περί της κατάστασης της ψυχής μετά το θάνατο





Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΑΓ. ΜΑΡΚΟΥ ΕΦΕΣΟΥ

Περί της κατάστασης της ψυχής μετά το θάνατο

Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ για την κατάσταση των ψυχών μετά το θάνατο συχνά δεν είναι πλήρως κατανοητή, ακόμα και από τους ίδιους τους Ορθόδοξους Χριστιανούς, και η σχετικά πρόσφατη διδασκαλία των Λατίνων περί «καθαρτηρίου πυρός» έχει προκαλέσει περαιτέρω σύγχυση στην κοινή γνώμη. Ωστόσο, η ίδια η Ορθόδοξη διδασκαλία δεν είναι καθόλου ασαφής ή ανακριβής. Ισως η πιο συνοπτική έκθεση της διδασκαλίας αυτής από Ορθόδοξη πηγή βρίσκεται στις ομιλίες του αγ. Μάρκου Εφέσου του Ευγενικού, οι οποίες ανεγνώσθησαν στη Σύνοδο της Φλωρεντίας το 1439, και τις οποίες συνέγραψε ακριβώς ως απάντηση στη διδασκαλία των Λατίνων περί καθαρτηρίου πυρός.

Η πιο εύκολη αμαρτία






Ξέρεις πόσο μεγάλη αμαρτία είναι να κρίνεις τον πλησίον; Παραγματικά, τι μπορεί να είναι βαρύτερο απ’ αυτό; Τι άλλο μισεί τόσο πολύ και αποστρέφεται ο Θεός σαν την κατάκριση; Όπως ακριβώς είπαν οι Πατέρες, δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα απ’ αυτήν.
  Και όμως λένε ότι από αυτά τα μικροπράγματα φτάνει κανείς σ’ αυτό το τόσο μεγάλο κακό. Από το να δεχτεί μια μικρή υποψία για τον πλησίον, από το να λέει: «Τί σημασία έχει αν ακούσω τι λέει αυτός ο αδελφός;

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ INTERNET !!!

ΣΟΚ: 15χρονος πέθανε με θανάσιμη διαδικτυακή καθοδήγηση!



Ένα δεκαπεντάχρονο αγόρι από την Chula Vista της Καλιφόρνια σκοτώθηκε αφού πρώτα είχε παρακολουθήσει διαδικτυακό βίντεο...
σχετικά με το πώς μπορεί κάποιος να πεθάνει από τον υπεραερισμό.

ΤΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΓΙΑ ΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ !!! ΜΠΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΣ

Lou Xiaoying - Η ρακοσυλλέκτρια "Αγία"

[http://www.e-fungus.gr/images/stories/Lou_Xiaoying/lou1.jpg]
Lou Xiaoying
Η απίστευτη ιστορία της Κινέζας ρακοσυλλέκτριας Lou Xiaoying η οποία
κατάφερε μέσα σε 40 χρόνια να σώσει και να αναθρέψει 30
εγκαταλελειμμένα μωρά!
Στην Κίνα, η βρεφοκτονία και η βρεφική εγκατάλειψη είναι σε τρομερή
έξαρση λόγω των σκληρών πολιτικών μέτρων που επιτρέπουν μόνο ένα παιδί
σε κάθε οικογένεια που ζει σε πόλη.

ΓΝΩΣΕΙΣ ΟΥΣΙΩΔΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ..... ΑΝΟΥΣΙΕΣ !!!

Το ήξερες;

Ήξερες ότι:

  • Η αναμνηστική πλάκα στο Άγαλμα της Ελευθερίας έχει πάχος 2 πόδια
  • Η γέφυρα στο Boston University είναι ο μόνος τόπος στον κόσμο όπου μια βάρκα μπορεί να περάσει κάτω από ένα τρένο, που περνά κάτω από ένα αυτοκίνητο που περνά κάτω από ένα αεροπλάνο
  • Όταν φυτευτεί ένας κόκκος καφέ, χρειάζονται πέντε χρόνια μέχρι να δώσει τον πρώτο καρπό προς κατανάλωση
  • Το χρυσόψαρο είναι το μόνο ζώο που βλέπει υπέρυθρες και υπεριώδεις ακτίνες φωτός
  • Υπάρχουν μόνο τρία ζώα με μπλε γλώσσα: η μαύρη αρκούδα, ο σκύλος Τσόου-Τσόου και η σαύρα με την μπλε γλώσσα

Ρωσική κίνηση "ματ" στο Αιγαίο υπέρ Ελλάδος - Απέρριψε τις τουρκικές NOTAM για τα νησιά

Με μία απλή αλλά πολύ έξυπνη κίνηση η Ρωσία έστειλε σαφές προειδοποιητικό μήνυμα στην Τουρκία σε ότι αφορά τις συνεχείς ΝΟΤΑΜ και NAVTEX που εκδίδει η Άγκυρα περί δήθεν παραβιάσεων των Συνθηκών του 1914 και του 1923, από την Ελλάδα με την στρατικοποίηση των νησιών του Α.Αιγαίου. Η Ρωσία εμμέσως πλην σαφώς, αναγνώρισε το δικαίωμα της Ελλάδας να διατηρεί δυνάμεις αυτοάμυνας στα νησιά και ότι οι δυνάμεις αυτές δεν αποτελούν παραβίαση των συνθηκών.