Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

ΕΓΩ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ !

Τατσόπουλος: Ντρέπομαι που δεν είμαι ομοφυλόφιλος

Για συστηματική προπαγάνδα από ''φασίστες'' εναντίον του έκανε λόγο ο Πέτρος Τατσόπουλος με αιχμηρό σχόλιό του στο Facebook, γράφοντας ότι... 
...''ντρέπεται που δεν είναι ομοφυλόφιλος''. Δείτε τι έγραψε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και συγγραφέας:
Πηγή: newsbomb.gr

«Εγώ πάτερ μου, για να ξέρεις είμαι πολύ καλός χριστιανός, είμαι και ταπεινός, είμαι και δίκαιος»




π. Στεφάνου Αναγνωστοπούλου

Πριν από τέσσερα χρόνια, ή πέντε, δεν ενθυμούμαι καλά, σας είχα αναφέρει ένα γεγονός, δεν ξέρω πόσοι από σας το είχατε ακούσει, το ξαναεπαναλαμβάνω, διότι έχει άμεση σχέση με το σημερινό Ευαγγελικό Ανάγνωσμα.

Ήρθε κάποιος χριστιανός, επαναλαμβάνω πριν από τέσσερα χρόνια, πέντε, δεν θυμούμαι, μου είπε το όνομά του, και ήλθε σε μένα επειδή είχε πεθάνει ο πνευματικός του... - γνωστός, από το Λοιμωδών, - και αμέσως μετά μου είπε:

«Εγώ πάτερ μου, για να ξέρεις είμαι πολύ καλός χριστιανός, είμαι και ταπεινός, είμαι και δίκαιος», και τον ρώτησα από πού αυτό το συμπέρασμα.

Βοήθα Παναγιά μας το Στρατό και το Έθνος !





Κλαίει η Σαλονίκη μας, κλαίει και η Παναγιά μας …
‘Ερχονται μέρες δύσκολες και ο Ελληνισμός στενάζει …Τούτες τις ώρες η Παναγιά ξεκίνησε από  το Περιβόλι της το Άγιο Όρος  για να έρθει στη Πόλη της Σαλονίκης ….
Βουβός ο λαός ,σκεπτικός ο Αρχηγός ,σφιγμένα τα χείλη, δάκρυα στα μάτια και η κραυγή βουβή …Βοήθα Παναγιά μας το Στρατό και το Έθνος !

Γέμισε λαό η φτωχομάνα του Βορρά …Το μάθανε οι πρόσφυγες και ξεκίνησαν πεζή απο  την Σταυρούπολη ,ξεκίνησαν οι μάνες της Σαλονίκης  να παρακαλέσουν την Μάνα για τα παιδιά τους!

ΜΗΠΩΣ ΜΑΣ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ;;;

Μεταξύ Ρόδου και Μεγίστης το τουρκικό υποβρύχιο σε ασκήσεις αποκλεισμού νήσων...!!



To τουρκικό υποβρύχιο S-358 ÇANAKKALE κλάσης 209/1400 που τις τελευταίες δύο ημέρες εκτελεί περιπολίες και ασκήσεις απαγόρευσης θαλασσίων περιοχών, πριν λίγες ώρες βρισκόταν μεταξύ Ρόδου και Μεγίστης σε μια κλασική άσκηση θαλάσσιας απομόνωσης νήσου.

Το υποβρύχιο βρίσκεται εντός της δυνητικής ελληνικής ΑΟΖ ενώ ε κάποια φάση προσέγγισε και το ναυσταθμο του Ακσάζ. Η όλη κίνησή του δεν προμηνυει τίποτα το θετικό και διαψεύδονται οι εικασίες που έγιναν ότι αποστολή του ήταν η Συρία.

Οι φωτογραφίες που συγκλόνισαν τον κόσμο το 2011…

Στιγμές που θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στην μνήμη μας….
Ο Robert Peraza που έχασε τον γιο του Robert David Peraza στις 9/11, προσεύχεται πάνω από το όνομά του στο μνημείο της τραγωδίας
Μία δίνη σχηματίζεται στις ακτές της Ιαπωνίας μετά το τσουνάμι στις 11 Μαρτίου

ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΣΤΑ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΟΡΔΑΝΙΑ 10



Η έβδομη μέρα του προγράμματός μας δεν περιλαμβάνει κάποιο προσκύνημα. Η  μέρα ήταν ελεύθερη και γι΄ αυτό πήγαμε για ψώνια σε ένα μεγάλο και σύγχρονο πολυκατάστημα, όπου ο καθένας θα μπορούσε να αγοράσει  αναμνηστικά δώρα ή οτιδήποτε άλλο ήθελε.
          Όγδοη μέρα του προσκυνήματός μας. Σήμερα το πρόγραμμά μας έχει προορισμό τη Σαμάρεια. Η Σαμάρεια απέχει αρκετά χιλιόμετρα από τα Ιεροσόλυμα. Ξεκινούμε, λοιπόν, για να φτάσουμε στο μοναστήρι που βρίσκεται εκεί.
       Στη Σαμάρεια θυμόμαστε όλοι τον συγκινητικό διάλογο του Κυρίου με τη Σαμαρείτιδα. Εκεί υπάρχει το φρέαρ του Ιακώβ, όπου η Σαμαρείτιδα κατέφυγε για να αντλήσει νερό από το πηγάδι. Ο Κύριος γνωρίζοντας τη διψασμένη της ψυχή, της μίλησε για ''πνευματικό ύδωρ'' από το οποίο όποιος πιει δεν πρόκειται να διψάσει ποτέ. Επίσης, της αποκάλυψε ότι είναι ο ίδιος ο Χριστός και εκείνη με μεγάλο ενθουσιασμό γύρισε στην πατρίδα της και ανήγγειλε τα νέα στους συμπατριώτες της, οι οποίοι πήγαν να Τον συναντήσουν. Αυτή ήταν η αφορμή που πλήθος Σαμαρειτών γνώρισαν και πίστεψαν στον Κύριο. Η Σαμαρείτιδα δέχθηκε τον λόγο του Κυρίου, πίστεψε μαζί με τις αδελφές της και τα παιδιά της και έγινε ισαπόστολος και Αγία της Εκκλησίας μας. Είναι η αγία Φωτεινή η Σαμαρείτις.
       Φτάνουμε, λοιπόν, στο μοναστήρι της Αγίας Φωτεινής της Σαμαρείτιδας. Ηγούμενος του μοναστηριού είναι ο πατήρ Ιουστίνος, ένας γέροντας με πλούσια πνευματικά χαρίσματα. Ένας αγωνιζόμενος αγιοταφίτης μοναχός, ο οποίος έχει προσφέρει και συνεχίζει να προσφέρει, με τη βοήθεια του Θεού, πολλά σ΄ αυτό το μοναστήρι. Το μοναστήρι είναι πολύ όμορφο, με μεγάλο προαύλιο διακοσμημένο με ποικίλα φυτά και ωραία λουλούδια. Ο ναός του μοναστηριού δεσπόζει στη μέση ψηλός και μεγαλοπρεπής.
       Μπαίνοντας στο ναό, ανάψαμε το κεράκι μας και προσκυνήσαμε τις ιερές εικόνες που υπήρχαν στο ναό, οι περισσότερες από τις οποίες απεικόνιζαν τη συνάντηση του Κυρίου με τη Σαμαρείτιδα. 
Στο αριστερό μέρος του ναού, πάνω σε μια κολόνα έχει τοποθετηθεί η υδρία που κρατούσε η Σαμαρείτιδα όταν πήγε στο πηγάδι να αντλήσει νερό. Προστατεύεται μέσα σε μια γυάλινη κατασκευή και βλέποντας την κανείς θυμάται αυτόν τον θαυμαστό διάλογο που είχε η Σαμαρείτιδα με τον Κύριο. Επίσης, είχαμε την ευλογία να προσκυνήσουμε κάποια άγια λείψανα Αγίων, μεταξύ αυτών και της Αγίας Φωτεινής.
       Στο μοναστήρι αυτό φυλάσσεται και το σκήνωμα του Αγίου νέου  ιερομάρτυρος Φιλουμένου, ο οποίος υπήρξε ο προηγούμενος του μοναστηριού και πιστός φύλακας του προσκυνήματος. Ο Άγιος Φιλούμενος αγιοποιήθηκε επίσημα από το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων μετά από το μαρτύριο που υπέστη από τους Εβραίους. Το μαρτύριό του υπήρξε φρικτό καθώς, αγωνιζόμενος μέχρι την τελευταία στιγμή για την πίστη του και τη φύλαξη του μοναστηριού, δέχθηκε τριανταεφτά τσεκουριές στο κεφάλι από φανατικούς Εβραίους. 
Έπειτα από αυτό κατατάχθηκε στο χορό των Αγίων της Εκκλησίας μας και έλαβε τον στέφανο από τον Κύριο. Το σκήνωμα του Αγίου βρίσκεται μέσα σε λάρνακα και από πάνω κρέμονται καντηλάκια και πολλά αφιερώματα πιστών. Εκεί δίπλα υπάρχει και μια εικόνα, η οποία απεικονίζει τον Άγιο την ώρα του μαρτυρίου του. Προσκυνήσαμε το σκήνωμα του Αγίου και ο π. Τιμόθεος μας σταύρωσε έναν-έναν με λαδάκι από το καντήλι του Αγίου.

       Έπειτα, κατεβήκαμε στο κάτω μέρος του ναού. Εκεί είναι ένας μικρός χώρος στη μέση του οποίου βρίσκεται το φρέαρ, όπου είχε καθίσει ο Κύριος συνομιλών με τη Σαμαρείτιδα. Όλοι σταθήκαμε με δέος σ΄ αυτόν τον τόπο γνωρίζοντας ότι πριν από τόσες χιλιάδες χρόνια είχε σταθεί εκεί ο ίδιος ο Κύριος μας. Αντλήσαμε νερό από το πηγάδι και ο καθένας μας ήπιε από λίγο για ευλογία. Ύστερα, ο π. Τιμόθεος μας υπενθύμισε τα λόγια του Ιερού Ευαγγελίου ότι <<... τὸ φρέαρ ἐστὶ βαθύ...>> και ρίχνοντας λίγο νερό μέσα στο πηγάδι, όλοι ακούσαμε το νερό να φτάνει στο κάτω μέρος του πηγαδιού μετά από αρκετά δευτερόλεπτα.
       Ανεβήκαμε κατόπιν και πάλι στο πάνω μέρος του ναού. Εκτός των άλλων ιερών εικόνων, παρατηρήσαμε και μια μεγάλη εικόνα που έδειχνε το βασανιστήριο που υπέστη ο Γέροντας Ιερομάρτυρας Άγιος Χαράλαμπος. 
Η εικόνα ήταν πολύ χαρακτηριστική καθώς, απεικόνιζε τον Άγιο  να ομολογεί μπροστά στον αυτοκράτορα την πίστη του ενώ σε άλλο σημείο έδειχνε να τον γδέρνουν ζωντανό οι δήμιοι και εκείνος προσευχόμενος έπαιρνε δύναμη από τον Κύριο και Τον ευχαριστούσε, όπως γνωρίζουμε από το βίο του.
      Αφού προσκυνήσαμε πάλι, βγήκαμε από το ναό και καθίσαμε στο προαύλιο. Εκεί μας πρόσφεραν ένα κέρασμα και μείναμε για λίγο θαυμάζοντας τον όμορφο εκείνο τόπο. Κατόπιν φύγαμε για το ξενοδοχείο προκειμένου να ξεκουραστούμε γιατί το βράδυ θα μετείχαμε σε Ιερά Αγρυπνία στον Πανάγιο Τάφο.
       Η αγρυπνία ξεκίνησε στις 11 μ.μ. και τελείωσε περίπου στις 3 π.μ. Φτάνοντας, μπήκαμε μέσα στο ναό, νιώθοντας τη μεγάλη ευλογία που μας αξίωνε ο Κύριος. Σταθήκαμε όλοι μαζί στο ναό της Αναστάσεως για να παρακολουθήσουμε τη Θεία Λειτουργία. Μέσα στο ναό δεν υπάρχουν μικρόφωνα και πολλά φώτα και η ατμόσφαιρα είναι πολύ κατανυκτική. Η καλλιφωνία δεν ήταν το σημαντικό εκείνη τη στιγμή. Το σημαντικότερο και το πιο σπουδαίο για μας ήταν ότι βρισκόμαστε δίπλα στον Πανάγιο Τάφο. Συνειδητοποιώντας κανείς αυτή τη μεγάλη ευλογία, ένιωθε δέος και συγκίνηση στον ιερό εκείνο τόπο. Στεκόμαστε κοντά στον Πανάγιο Τάφο του Κυρίου μας, μέσα από τον οποίο μας χάρισε τη Ζωή και με την Ανάστασή Του μας άνοιξε τη Βασιλεία Του. Στο ναό υπήρχαν κι άλλοι προσκυνητές, οι οποίοι κι αυτοί με τη σειρά τους παρακολουθούσαν με ευλάβεια την Ιερά Αγρυπνία. Παράλληλα με τη δική μας Θεία Λειτουργία, των Ορθοδόξων, υπήρχαν στο ναό κι άλλα θρησκεύματα, τα οποία με διάφορους τρόπους-με μουσική και εκκλησιαστικά όργανα- προσπαθούσαν να επιβληθούν.
       Όταν τελείωσε η αγρυπνία, ευχαριστήσαμε και δοξάσαμε τον Κύριο  για την ευλογία και τη χάρη που μας έδωσε. Φύγαμε για το ξενοδοχείο μας, ώστε το πρωί να ξεκινήσουμε για το επόμενο προσκύνημα.

Η ΣΥΝΤΟΜΗ ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΣ !

ΟΤΑΝ ΤΕΤΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ, ... ΧΑΡΑ ΣΕ 'ΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ !!!

Επίθεση Ρεπούση - Γιαννακάκη στον Μητροπολίτη Πειραιώς

peiraios1 pepΜε απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς επιτίθονται σε κοινή δήλωσή τους, η Βουλευτής Πειραιά Μαρία Ρεπούση και η Βουλευτής Μαρία Γιαννακάκη, προς τον Σεβ. Μητροπολίτη Πειριαώς κ. Σεραφείμ για την μήνυση που κατέθεσε κατά της θεατρικής παράστασης ''Corpus Christi''.

Ο Μητροπολίτης Πειραιώς κατά του ''Corpus Christi''

0-peiraios
Με αφορμή τις αντιδημοκρατικές και φασίζουσες αναρτήσεις τόσο στον ιστοχώρο του διαδικτύου, όσον και στον έντυπο τύπο, με τις οποίες επικρίνεται μία απόλυτα προβλεπομένη από το δικαιϊκό μας σύστημα ενέργειά μου, να ζητήσω δηλαδή την εφαρμογή του νόμου για βάναυση και αίσχιστη προσβολή του προσώπου μου, που στοιχειοθετείται και θεμελιούται με την κακόβουλη βλασφημία της αμωμήτου ημών πίστεως από το χυδαίο θεατρικό έργο Corpus Christi του Αμερικανού συγγραφέα Τέρενς Μακ Νάλι,

ΑΥΤΟ ΘΑ 'ΠΕΙ ... "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" ! ΑΜ ΠΩΙΣ !!!


Απειλούν τον Μητροπολίτη Σιατίστης Παύλο

mitropolitissiatΗ νηφάλια φωνή του Μητροπολίτη Σισανίου και Σιατίστης, Παύλου, φαίνεται ότι ενόχλησε, καθώς δέχθηκε απειλές για τη ζωή του.
Σύμφωνα με το Pheme.gr, άγνωστος αρχικώς τηλεφώνησε στον Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Δημητρίου, στη Σιάτιστα, και απείλησε τον Μητροπολίτη με χυδαίες, ακατονόμαστες εκφράσεις.

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


Απελαύνουν στην Συρία,τον άνθρωπο που δίνει δουλειά σε 20 Έλληνες!

Ο εικονιζόμενος ήρθε πριν από 9 χρόνια στην Ελλάδα. Στο μεσοδιάστημα παντρεύτηκε με Ελληνίδα, άνοιξε ντισκοτέκ, ζαχαροπλαστείο, σούπερ μάρκετ, δίνοντας δουλειά σε 20 Έλληνες και αρκετούς αλλοδαπούς...
To... ευχαριστώ της Ελληνικής Πολιτείας - όπως καταγγέλει - είναι να του δείξει το δρόμο της εξόδου από τη χώρα! Με χθεσινή του απόφαση το Τριμελές Διοικητικό  Πρωτοδικείο του ζητεί μέσα σε ένα μήνα να εγκαταλείψει την Ελλάδα και να πάει στη Συρία! Η απίστευτη ιστορία του Σύριου Αϊμάν Καρντί, που αποκαλύπτει το cretalive.gr έρχεται να αποδείξει πως το παράδοξο και ο παραλογισμός δεν έχουν όρια, ακόμα και σε περιπτώσεις που...βγάζουν μάτι.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ !!!


Το θέμα της σημερινής εγγραφής θα σχετίζεται με τα μαθηματικά. Συγκεκριμένα θα ασχοληθούμε με τους αριθμούς Fibonacci. 0, 1, 1, 2, 3, 5, 8, 13, 21, 34, 55, 89, 144, ... Οι πρώτοι δύο αριθμοί Φιμπονάτσι είναι το 0 και το 1, και κάθε επόμενος αριθμός είναι το άθροισμα των δύο προηγούμενων. Επιπλέον, ο λόγος δύο διαδοχικών αριθμών της ακολουθίας Φιμπονάτσι τείνει προς την χρυσή τομή ή χρυσή αναλογία, δηλαδή τον αριθμό φ=1,618033989.
Υπέροχοι και μυστήριοι χαρακτηρίζονται αυτοί οι αριθμοί και απαντώνται παντού και σε διάφορες επιστήμες. Εκπληκτικός όμως είναι ο τρόπος με τον οποίο οι αριθμοί Φιμπονάτσι εμφανίζονται στη φύση. Είναι το αριθμητικό σύστημα της φύσης. Τους συναντάς παντού, στη διάταξη των φύλλων ενός φυτού, στο μοτίβο των πετάλων ενός λουλουδιού, στο άνθος της αγκινάρας, σε ένα κουκουνάρι ή στο φλοιό ενός ανανά. Ισχύουν για την ανάπτυξη κάθε ζωντανού οργανισμού, ενός κυττάρου, ενός κόκκου σιταριού, μιας κυψέλης μελισσών, ακόμη και για όλη την ανθρωπότητα.
Description: cid:5BF3CC98EB9145FFB9A2748222D19C8C@z

ΠΑΙΞΕ ΜΕ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ !!!

Πώς συνδέεται το παπούτσι με την ηλικία; Απίστευτο κόλπο!

Ένα απίστευτο κόλπο με λίγες μαθηματικές πράξεις!

Αξίζει να το δοκιμάσετε! Θα σας καταπλήξει η τελειότητα των αριθμών! Το νούμερο των παπουτσιών σου πολλαπλασίασε το επί 5…

πρόσθεσε 50…

πολλαπλασίασε επί 20…

πρόσθεσε 1011…

αφαίρεσε από το αποτέλεσμα τη χρονιά που γεννήθηκες… προκύπτει ένας τετραψήφιος αριθμός.

Τα 2 πρώτα ψηφία είναι το νούμερο των παπουτσιών σου και τα 2 επόμενα, η ηλικία σου..
kamikazi

«Κόλαφος» το βούλευμα για τη Βίκυ Σταμάτη

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 18 Οκτωβρίου 2012, 21:04
«Κόλαφος» για τη Βίκυ Σταμάτη είναι το σκεπτικό του βουλεύματος του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών με το οποίο απορρίφθηκε η τρίτη κατά σειρά αίτηση αποφυλάκισης που έχει υποβάλλει η σύζυγος του πρώην υπουργού Άμυνας Άκη Τσοχατζόπουλου.

Το δικαστικό συμβούλιο με το υπ’ αρ. 31/2012 βούλευμά του αντικρούει έναν προς έναν τους λόγους που επικαλείται η κ. Σταμάτη για την αποφυλάκιση της, υιοθετώντας τη σχετική πρόταση του εισαγγελέα Γ. Βούλγαρη. Οι δικαστές δεν φάνηκαν να πείθονται από τα ψυχολογικά προβλήματα που υποστηρίζει ότι αντιμετωπίζει η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου λόγω του ότι βρίσκεται μακριά από το ανήλικο παιδί της. Υπενθυμίζουν μάλιστα στην κ. Σταμάτη πως ειδικά την περίοδο αυτή πολλοί γονείς αναγκάζονται να στερούνται τα παιδιά τους, χωρίς καν αν ευθύνονται οι ίδιοι για αυτό, αλλά εξαιτίας των δεινών που προκάλεσαν στη χώρα μας μια σειρά λόγων όπως η διαφθορά.

ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ... ΠΑΡΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΑΜΕ ... ΗΡΩΪΔΑ !!! ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ... ΑΚΟΜΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ (ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ) ΘΑΝΑΤΟ !!!


19χρονη «ξύπνησε» από το κώμα ενώ ετοιμάζονταν να αφαιρέσουν τα όργανά της!

18-10-2012 18:55:06




 Καρίνα Μελχιόρ από τη Δανία ενεπλάκη σε αυτοκινητιστικό ατύχημα και νοσηλευόταν σε κωματώδη κατάσταση χωρίς ενδείξεις ότι μπορεί να υπάρξει ανάνηψη.

Μετά από τρεις ημέρες στην εντατική, οι γιατροί, αφού μίλησαν στην οικογένεια, την αποσυνέδεσαν από τα μηχανήματα και ετοιμάστηκαν να προχωρήσουν τις διαδικασίες δωρεάς οργάνων, όταν η κοπέλα άνοιξε τα μάτια της και κούνησε τα πόδια της.

ΤΟ ΣΥΝΑΞΑΡΙΟΝ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

19 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Ὁ Προφήτης Ἰωήλ

Εἶναι ἕνας ἀπὸ τοὺς δώδεκα μικροὺς λεγόμενους προφῆτες. Ἦταν γιὸς τοῦ Βαθουήλ, ἀπὸ τὴ φυλὴ Ρουβὴμ (αὐτὸ ὅμως δὲν εἶναι σαφές, διότι ἄλλοι τὸν θέλουν καταγόμενο ἀπὸ τὴν φυλὴ Γάδ), καὶ προφήτευσε ὅταν βασιλιὰς στὴν φυλὴ τοῦ Ἰούδα ἦταν ὁ Ἰωᾶς (878 – 838 π.Χ). Τὸ προφητικό του βιβλίο, ἔχει λεχθεῖ ὅτι τὸ διακρίνει ὕφος ποιητικότατο, περίκομψο, ζωηρὸ καὶ ἀποτελεῖ κόσμημα τῆς ἑβραϊκῆς φιλολογίας. Νὰ τί λέει περὶ μετανοίας: «Καὶ νῦν λέγει Κύριος ὁ Θεὸς ὑμῶν ἐπιστράφητε πρὸς μὲ ἐξ ὅλης τῆς καρδίας ὑμῶ ...
περισσότερα...