Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

ΑΥΤΟ ΘΑ 'ΠΕΙ ... "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" ! ΑΜ ΠΩΙΣ !!!


Απειλούν τον Μητροπολίτη Σιατίστης Παύλο

mitropolitissiatΗ νηφάλια φωνή του Μητροπολίτη Σισανίου και Σιατίστης, Παύλου, φαίνεται ότι ενόχλησε, καθώς δέχθηκε απειλές για τη ζωή του.
Σύμφωνα με το Pheme.gr, άγνωστος αρχικώς τηλεφώνησε στον Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Δημητρίου, στη Σιάτιστα, και απείλησε τον Μητροπολίτη με χυδαίες, ακατονόμαστες εκφράσεις.


"Πείτε του ότι θα έρθουμε εκεί και θα σας γ……"! είπε στον ιερέα του Μητροπολιτικού Ναού πατήρ-Στέφανος, ο οποίος έσπευσε να ενημερώσει τον πρωτοσύγκελο της Μητρόπολης, αρχιμανδρίτη κ. Εφραίμ Τριανταφυλλόπουλο.
Λίγο αργότερα  δέχθηκε τηλεφώνημα και ο πρωτοσύγκελλος κ. Εφραίμ. Στο άκουσμα των ύβρεων ο πρωτοσύγκελλος της Μητρόπολης Σισανίου και Σιατίστης αντέδρασε με παροιμιώδη ψυχραιμία, ζητώντας να πληροφορηθεί το όνομα του ανθρώπου που απειλεί με ακατανόμαστες εκφράσεις τον Μητροπολίτη κ. Παύλο.
Όταν ο δράστης αρνήθηκε να πει το όνομα του, ο πρωτοσύγκελος απάντησε λέγοντας του ότι η συζήτηση θεωρείται λήξασα, διότι "κύριε, όπως μας λέτε, είσαστε ένα ανύπαρκτο πρόσωπο"!
Οι ιεράρχες της περιοχής εκφράζουν φόβους ότι μπορεί ανεγκέφαλοι να κάνουν πράξη τις απειλές κατά του Μητροπολίτη, ο οποίος όταν πληροφορήθηκε τις απειλές φέρεται να είπε:  "Ας κοπιάσουν στον ναό του Κυρίου και ας πράξουν ό,τι αγαπούν"!
Πηγή: news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου