Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013

ήταν ένα αναρχικό παιδί ... (που έγινε πιο αναρχικό ...)

ppaisios.jpg


Ένα παιδί αναρχικό είχε πάει στην Γερμανία. Εκεί το έκλεισαν σε αναμορφωτήριο,γιατί είχε μπλέξει με ναρκωτικά κ.λπ.
Δεν είχε βοηθηθεί από πουθενά.
Στο αναμορφωτήριο του έδωσε κάποιος ένα Ευαγγέλιο.

Το διάβασε και άλλαξε αμέσως.«Θα πάω στην Ελλάδα, είπε· εκεί είναι ή Ορθοδοξία».
Γύρισε στο χωριό του. Οι συγγενείς του βάλθηκαν να τον παντρέψουν.
Τον πάντρεψαν απέκτησε καί ένα παιδάκι.

Αν αγγίξετε τσουκνίδα

Τσουκνίδα
Αν αγγίξετε τσουκνίδα και σας πιάσει φαγούρα, πάρτε φύλλα από δενδρολίβανο και τρίψτε το σημείο που έχετε την ενόχληση.
ή
Αν αγγίξετε τσουκνίδα και σας προκαλέσει εξάνθημα και φαγούρα, για να ανακουφιστείτε, τρίψτε το δέρμα δυνατά με λίγο ξύδι. 

ΓΙ' ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΝ ΤΑ Μ.Μ.Ε. ("ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ") ;;;

ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΑΓΩΓΗ ΤΟΥΣ

ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΑΓΩΓΗ ΤΟΥΣ


Η περιβόητη ισλαμιστική οργάνωση “Ισλαμικό Χαλιφάτο του Ιράκ και της Μ.Ανατολής” που έχει πλούσια δράση στην ένοπλη αντιπολίτευση της Συρίας, προέβη σε ένα ακόμη ειδεχθές έγκλημα υπό τις ιαχές του Αλαχ ακ Μπαρ. Απήγαγαν δυο παιδιά από τα χωριά Noubl και Al Zahra στο βόρειο Χαλέπι με μοναδική δικαιολογία ότι σε αυτές τις περιοχές ο πληθυσμός είναι υπέρ της κυβέρνησης Άσσαντ.

Απίστευτη πρόκληση! Αποφυλακίζονται αυτοί που κατέκλεψαν το ΙΚΑ λόγω παρέλευσης του 18μήνου


ΙΚΑ
Οι άνθρωποι που ζούσαν μέσα στη χλιδή με πανάκριβα αυτοκίνητα και χτίζοντας βίλες με πισίνες, με τα λεφτά του ΙΚΑ, θα βρεθούν εκτός φυλακής.
Κι αυτό η ελληνική δικαιοσύνη δεν φρόντισε να προωθήσει τη διαδικασία ώστε η δίκη τους να εχει ολοκληρωθεί μέσα στο 18μηνο.
Ετσι, το αργότερο έως τις 10 Σεπτεμβρίου τα μέλη της “θηλυκής συμμορίας” του ΙΚΑ Καλλιθέας, αναμένεται να αποφυλακιστούν.

Περί βασκανίας και βασκάνου

  Βασκανία είναιΆγιος Νεκτάριος γνώθι σαυτόν
έχθρα διηνεκής και ακατάλυτη. Η βασκανία είναι δύσκολο πάθος, που παρασύρει, ώστε να περιφρονήσε

κανείς ακόμη και την δική του σωτηρία. Η βασκανία αμαυρώνει τα καλά. Ο θείος Χρυσόστομος λέει τα εξής για τη βασκανία: «Ένα ακόμη πάθος που κυβερνά τη ζωή των ανθρώπων,καταφθείροντας την καρδιά , όπως η σκουριά το σίδερο, είναι η βασκανία∙ έχει βέβαια πολλά κακά, αλλά σ’ ένα είναι χρήσιμο:

Μερικά ωφέλιμα βότανα και πώς να τα συμπεριλάβετε στη διατροφή σας

βότανα
Αν θέλετε να αποφύγετε τις αρρώστιες και να ζήσετε καλά, μια ισορροπημένη και συνετή διατροφή είναι ζωτικής σημασίας. Μερικές βασικές γνώσεις για το πώς μερικά βότανα μπορούν να βοηθήσουν προς αυτή την κατεύθυνση, είναι το κλειδί για μια καλύτερη ζωή.

ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΐΣΙΟΣ: Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ...

15Η «συνταγή» σωτηρίας του Γέροντα προς όλους τους κοπιώντας και πεφορτισμένους, ήταν απλή και σαφής:

« -Αναζητήστε σανίδα σωτηρίας κοντά στο Θεό.

-Περιορίστε τις υλικές ανάγκες σας, γιατί δημιουργούν τεράστια βάρη και άγχη.

"ΓΕΡΟΝΤΑ, ΝΙΩΘΩ ΑΓΩΝΙΑ, ΦΟΒΟ, ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ"

15Γέροντα, νιώθω αγωνία, φόβο, γιά ό,τι μας περιμένει.

- Αυτός ο φόβος μας βοηθάει νά γαντζωθούμε στον Χριστό. Όχι ότι πρέπει νά χαίρεται κανείς γι' αυτήν την κατάσταση πού περιμένουμε, άλλα νά χαίρεται, γιατί θά άγωνισθή γιά τον Χριστό.

ΧΤΙΖΕΤΕ ΓΕΦΥΡΕΣ Η ΦΡΑΚΤΕΣ;

15Μια φορά κι έναν καιρό, μάλωσαν δύο αδέλφια που ζούσαν σε γειτονικές φάρμες. Ήταν το πρώτο σοβαρό ρήγμα στη σχέση τους.
Για 40 χρόνια, εργάζονταν μαζί ως γεωργοί, μοιράζονταν χωρίς κανένα πρόβλημα τα γεωργικά μηχανήματα, και συνεργάζονταν αρμονικά για την εμπορία των προϊόντων τους.


Η ΣΥΝΤΟΜΗ ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΣ !!!

[19:33]
Web only
[19:22]
[19:11]
[19:07]
Web only
[19:00]
Web only
[18:49]
Web only

ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ

15Ήταν πολύ κουραστικό αυτό το ταξίδι. Είχε, εξάλλου, πολύ καιρό να το κάνει. Θυμόταν τον εαυτό του στο Λύκειο, όταν πήγε να επισκεφτεί για τελευταία φορά τη γιαγιά του, την κυρα-Θοδόσαινα στα Τρόπαια της Γορτυνίας. Και τώρα, τριτοετής φοιτητής της Φιλοσοφικής, να που ξαναπαίρνει τον ίδιο δρόμο. Τι τον έκανε να φύγει από την Αθήνα, τη «Βαβυλώνα τη μεγάλη»; Ούτε και ο ίδιος ήξερε.

Η ΦΟΒΕΡΗ ΠΛΑΝΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΘΕΛΗΜΑΤΟΣ

15Στα ησυχαστήρια των Κατουνακίων, προς τη θάλασσα έμενε ενάρετος Γέροντας, με έναν επίσης ευλαβέστατο υποτακτικό, ό όποιος στην αρχή έκανε υπακοή, άλλα με μια μικρή δώσει υποκρισίας. Ή υποκρισία του έφερε ψευτοταπείνωσι, και ενώ στην αρχή, όπως είπαμε, πράγματι υποτάζονταν στο θέλημα του Γέροντα του και του Πνευματικού του και ήταν πράος και ήσυχος, με τον καιρό όμως, επειδή δεν είχε ειλικρίνεια, άρχισε να κάνει κρυφά το θέλημα του.

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Ο ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΕΠΙ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΑΣ ΕΙΡΗΝΑΙΟΥ


15Ο άφαντος για 7 ολόκληρα χρόνια- φαντομάς οικονομικός διαχειριστής του πατριαρχείου Ιεροσολύμων που έφυγε από το Ισραήλ λίγο πριν από την έκπτωση του Ειρηναίου φορτωμένος με σακούλες γεμάτες δολάρια, ξαναεμφανίστηκε ξαφνικά στο προσκήνιο σήμερα, αλλά χωρίς ο ίδιος να επιδιώκει την στροφή του δημόσιου ενδιαφέροντος.

ΤΟ ΞΕΡΑΜΕ ΦΥΣΙΚΑ !!! ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ... ΔΕΙΧΝΕΙ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΙΑ !!!

ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΚΡΥΒΟΜΑΙ. ΕΙΜΑΙ ΑΘΕΟΣ!

1

Να γιατί δεν θα δείτε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να... μπαίνει σε εκκλησία

Μπορεί πολλοί να απόρησαν που δεν κυκλοφόρησε καμία πληροφορία σχετικά με το που εκκλησιάστηκε ο Αλέξης Τσίπρας κατά την διάρκεια του

Ἔντονη διαμαρτυρία Μητροπολίτου Ἀνδρέου γιὰ τὸ ἀνοσιούργημα βεβηλώσεως Ἱ.Ναοῦ στὴν Πρεμετή


Ἔντονη διαμαρτυρία Μητροπολίτου Ἀνδρέου γιὰ τὸ ἀνοσιούργημα βεβηλώσεως Ἱ.Ναοῦ στὴν Πρεμετή
ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ
ΔΡΥΪΝΟΥΠΟΛΕΩΣ, ΠΩΓΩΝΙΑΝΗΣ ΚΑΙ ΚΟΝΙΤΣΗΣ
Ἐν Δελβινακίῳ τῇ 19ῃ Αὐγούστου 2013
 Ἀριθ. Πρωτ. 78
ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ
Ὁ Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δρυϊνουπόλεως, Πωγωνιανῆς καὶ Κονίτσης κ. ΑΝΔΡΕΑΣ,
 ἔκανε τὶς ἀκόλουθες δηλώσεις :

«Ὀργὴ καὶ ἀγανάκτηση προκαλεῖ ἡ βεβήλωση τοῦ Ἱεροῦ Ναοῦ τῶν Εἰσοδίων τῆς Θεοτόκου, στὴν Πρεμετή, ἀπὸ ἀλβανικοὺς ἐθνικιστικοὺς κύκλους.

ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΧΟΛΙΑ !!! Η ΕΙΔΗΣΗ "ΜΙΛΑΕΙ" ... ΜΟΝΗ ΤΗΣ !!!

Η Ε.Ε ΑΠΑΙΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΔΟΡΑ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΘΕΙ Η ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΡΜΑΤΑ ΤΗΣ

Η Ευρωπαϊκή Ένωση ζήτησε από την Ανδόρρα να αλλάξει την εμφάνιση των κερμάτων του ευρώ, τα οποία κόβονται στο πριγκιπάτο,
και να αφαιρέσει από αυτά την απεικόνιση του Ιησού Χριστού Παντοκράτωρ, αντικαθιστώντας την με μία ουδέτερη απεικόνιση.

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΒΑΖΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ !!!

21/08/13 - 23:25



Για προβοκάτσια ανάλογη με αυτή της Γερμανίας το 1939 που σκηνοθέτησε επίθεση δήθεν Πολωνών στρατιωτών, αλλά στην πραγματικότητα Γερμανών με πολωνικές στολές κατά γερμανικού φυλακίου με αποτέλεσμα να ξεκινήσει ο Β' Παγκόσμιος Πόλεμος, κατηγόρησε τους ισλαμιστές αντάρτες η Ρωσία.

Ο ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑΣ !!!

22/08/13 - 09:01



Εγκληματική προβοκάτσια στα περίχωρα της Δαμασκού δείχνουν τα στοιχεία που μεταδίδουν ειδησεογραφικά πρακτορεία και καταρρίπτουν τους ισχυρισμούς των αντικαθεστωτικών πώς ο Μπασάρ Αλ Άσσαντ έκανε χρήση χημικών σκοτώνοντας εκατοντάδες αμάχους, μεταξύ των οποίων και μικρά παιδιά τη στιγμή μάλιστα που στην περιοχή βρίσκονται εμπειρογνώμονες του ΟΗΕ. Ακόμη και η Δύση εκφράζει πλέον ανοιχτά τις επιφυλάξεις της, ενώ ενδεικτικό της προβοκάτσιας είναι η αυξομείωση των νεκρών.

ΕΣΤΗΣΑΝ "ΣΕΡΑΓΕΒΟ Νο 2" !!! ΑΙΣΧΡΟΙ ΚΑΙ ΒΡΩΜΕΡΟΙ !!!

22/08/13 - 16:28



Όλο και πληθαίνουν οι ενδείξεις ότι τα βλήματα που έπληξαν χθες συνοικία της Δαμασκού προήλθαν από τους ισλαμιστές αντάρτες σε μία εγκληματική προβοκάτσια που κάνει την ρίψη του όλμου στο Σεράγεβο το 1995 και τους 38 νεκρούς, η οποία προκάλεσε την επέμβαση του ΝΑΤΟ στον γιουγκοσλαβικό εμφύλιο να μοιάζει με απλό ... χαστούκι.

Αλέξιος του Ελνάτ ο δια Χριστόν σαλός (Μέρος Β')


Αλέξιος του Ελνάτ ο δια Χριστόν σαλός (Μέρος Β')
Ὁ ὅσιος πολλὲς φορὲς ἐπισκεπτόταν τὰ χωριὰ Σελεζένεβο καὶ Παρφένεβο, ὅπου σ᾿ ἕνα ἀπὸ τὰ σπίτια εἶχε ἕνα τσουβάλι βιβλία καὶ πήγαινε, διάβαζε πίνοντας τὸ τσάϊ του. Μιὰ φορὰ ὅμως μπῆκε στὸ σπίτι καὶ κάθησε πάνω ἀπὸ τὴ σόμπα σιωπηλός. Οἱ ἄνθρωποι ποὺ τὸν φιλοξενοῦσαν εἶχαν συνηθίσει τὴν παράξενη συμπεριφορά του καὶ περίμεναν κ᾽ ἐκεῖνοι σιωπηλοί. Λίγη ὥρα ἀργότερα ὁ Ἀλέξιος βγῆκε ἔξω καὶ κάθισε στὸ κεφαλόσκαλο, καὶ ἔτσι, ὅπως καθόταν, κατέβηκε τὶς σκάλες καθιστός. Ἔπειτα σκαρφάλωσε πάνω σ᾿ ἕνα κάρρο στὴν αὐλὴ καὶ ξάπλωσε ἀρχίζοντας νὰ βογγάῃ σιωπηλά.

ΟΤΑΝ ΕΣΦΑΖΟΝΤΑΝ ΚΑΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ ... ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΘΗΚΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ !!! ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΟΥΝ ΜΕ ΕΙΚΟΝΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΙΚΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ, ΕΧΕΙ ΦΡΥΑΞΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ !!! ΝΤΡΟΠΗ ΑΙΣΧΡΟΙ !!!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΧΗΜΙΚΩΝ ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΑΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ!

1


Τα αραβόφωνα ειδησεογραφικά Λιβάνου και Συρίας,  αιφνιδιάστηκαν από τις τελευταίες καταγγελίες της αντιπολίτευσης
  για ρίψη χημικών στα προάστεια της Δαμασκού.

ΓΙ' ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΟΥΝ !!!

ΕΛΒΕΤΙΑ: Διαγωνισμός για νέο εθνικό ύμνο, χωρίς αναφορά στον Θεό


Η Ελβετία διοργανώνει διαγωνισμό για να ξαναγράψει τον εθνικό της ύμνο, διότι ο σημερινός επικεντρώνεται στο Θεό.

Πάνω από £ 7.000 προσφέρεται ως έπαθλο για την επανασύνταξη του ύμνου, ο οποίος ονομάζεται Ελβετικός Ψαλμός και τον οποίον συνέθεσε το 1841, ο Alberich Zwyssig (1808–1854).

Μορφές της εν Ρουμανία Εκκλησίας: Ο Μητροπολίτης Ιωσήφ Νανιέσκου (1818-1902)


Μορφές της εν Ρουμανία Εκκλησίας: Ο Μητροπολίτης Ιωσήφ Νανιέσκου (1818-1902)
Ο Μητροπολίτης Ιωσήφ Νανιέσκου
από την Μητρόπολι Μολδαβίας και Σουτσεάβας
(1818-1902)
Α) Η ζωή του
Αυτός ο μεγάλος ιεράρχης της Μολδαβίας Ιωσήφ ο Νανιέσκου, ο κληθείς «άγιος και ελεήμων», ήταν ο επιφανέστερος εκπρόσωπος της Ρουμανικής εκκλησίας κατά τον 19ον αιώνα μετά τον άγιο Καλλίνικο της Τσερνίκας. Ήταν υιός του ιερέως Ανανίου Μιχαλάκε και της πρεσβυτέρας Θεοδοσίας από το χωριό Ραζάλαϊ-Μπαλτς. Γεννήθηκε στις 15 Ιουλίου 1818.

ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΪΣΙΟΣ: ΤΟ ΨΕΥΤΙΚΟ ΔΕΝ ΑΝΑΠΑΥΕΙ

1- Γέροντα, άν κάποιος εχη κάνει έναν δικό του κόσμο, γιατί πιστεύει στον λογισμό του, μπορεί νά βοηθηθή άπό την προσευχή τών άλλων;

- Τί ανάγκη έχει νά βοηθηθή, αφού έκανε έναν δικό του κόσμο;… Μικρό πράγμα είναι νά κάνη κανείς έναν ολόκληρο κόσμο δικό του;… Κοίταξε, άν κάποιος με τον λογισμό του κάνη έναν δικό του κόσμο, νομίζεις ότι έχει ανάπαυση, ότι αισθάνεται δηλαδή χαρά; Ψέμα είναι. Το ψέμα δέν πληροφορεί τον άνθρωπο.

ΑΙΤΩΛΙΑΣ ΚΟΣΜΑΣ: Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΠΑΨΟΥΜΕ ΝΑ ΑΣΕΒΟΥΜΕ ΤΟΝ ΥΙΟ ΤΗΣ


1"Αι γενεαί πάσαι μακαριζομέν σε την μόνην Θεοτόκον".

Όλοι οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί πανηγυρίζουν σήμερα. Όλες οι γενεές των ευσεβών Χριστιανών υμνούν και μακαρίζουν την Παναγία μας.

Η τιμή και ο σεβασμός των Ορθοδόξων Χριστιανών προς την Κυρία Θεοτόκο, είναι τόσο μεγάλα ώστε ανέδειξαν την Κοίμησί της πάνδημη εορτή και Πάσχα του καλοκαιριού. 

ΤΟ ΣΥΝΑΞΑΡΙΟΝ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

Ἀπόδοση ἑορτῆς κοιμήσεως Θεοτόκου


...
περισσότερα...

ΓΕΡΩΝ ΣΩΦΡΟΝΙΟΣ: ΟΠΤΑΣΙΑ

1Μια νύχτα, νομίζοντας πως πλησίαζε να ξημερώσει, ο Σωφρόνιος βγήκε από την πύλη του μοναστηριού και κοίταξε προς την εξωτερική πύλη, εκεί που σήμερα βρίσκεται το αγίασμα. Εκεί είδε ένα άνθρωπο που ήταν μαύρος στην όψη και φοβερός στο θέαμα. Φορούσε στρατιωτικό μανδύα και φώναζε δυνατά, όπως κάνουν οι αξιωματικοί όταν δίνουν διαταγές στους στρατιώτες.

ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΣΑΝ ΤΙΠΟΤΕ ;;;

'ΕΚΘΕΣΗ MOODY'S: "ΤΟ ΔΝΤ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΕ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ... ΣΤΗΡΙΞΕ!"


15Αυξημένο κίνδυνο χρεοκοπίας για τις χώρες που βρίσκονται σε προγράμματα στήριξης του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, βλέπει σε έκθεσή της η Moody's.
Σύμφωνα με τα στοιχεία της έκθεσης, από το 1983 μέχρι το 2012, το 16,4% των κρατών που μπήκαν σε προγράμματα του ΔΝΤ χρεοκόπησαν σε ορίζοντα πενταετίας.

Ντοκιμαντέρ: Ελλάδα 2013 – Άνθρωποι


Ντοκιμαντέρ 2013 Ελλάδα Άνθρωποι

Ένα συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ που πρέπει να το δούνε όλοι, ιδιαιτέρως οι βουλευτές και ο πρωθυπουργός...

Στο ντοκιμαντέρ έρευνα με θέμα ''Ελλάδα 2013 – Άνθρωποι'' που ακολουθεί πιο κάτω, και το οποίο έχουμε προαναγγείλει εδώ και δυο μήνες, αυτό που θα δείτε είναι ένα αδιάψευστο ντοκουμέντο ΧΩΡΙΣ ΜΟΝΤΑΖ που δείχνει την σκληρή, απάνθρωπη και αδυσώπητη αλήθεια!Εικόνες απαγορευμένες για τα ελληνικά ΜΜΕ.

ΤΟ ΝΟΥ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑ 'ΔΩ !!!

Σάλος από τους «έξυπνους» σκουπιδοτενεκέδες στο Λονδίνο!

Λονδίνο καταγραφή προσωπικών δεδομένων απο σκουπιδοτενεκέδες

Συλλέγουν προσωπικά δεδομένα των περαστικών υποκλέπτοντας στοιχεία από τα smartphone Οι “έξυπνοι” σκουπιδοτενεκέδες που είναι ικανοί να συλλέγουν προσωπικά δεδομένα των περαστικών υποκλέπτοντας στοιχεία από τα smartphone τους έχουν προκαλέσει σκάνδαλο στο Λονδίνο, όπου οι αρχές απαίτησαν σήμερα να απενεργοποιηθεί

ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΙΣΙΟΣ - Η εμπιστοσύνη στον πνευματικό


εξομολόγηση μετάνοια



- Γέροντα, αν στενοχωρεθή κάποιος πολύ, γιατί τον μάλωσε για κάποιο σφάλμα του ο πνευματικός, και πέση σε λύπη, αυτό έχει μέσα εγωισμό;

- Εμ βέβαια, έχει μέσα εγωισμό. Αν στενοχωρεθή κατά Θεόν, θα έχη παρηγοριά, θα έχη και πρόοδο, γιατί θα προσπαθήση να μην το ξανακάνη. Πρέπει να λέη τις δυσκολίες, τους λογισμούς του, τις πτώσεις του στον πνευματικό και να δέχεται με χαρά και την ήπια και την αυστηρή συμπεριφορά του, γιατί όλα από αγάπη και ενδιαφέρον γίνονται για την πρόοδο της ψυχής του.

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


Ισχυροί άνθρωποι που λυγίζουν μπροστά στη Μεγαλόχαρη


Μεγαλόχαρη τήνου

Της Κατερίνας Παπακοστοπούλου


Στην πίστη δεν γίνονται διακρίσεις και ακόμη και οι πιο ισχυροί άνθρωποι λυγίζουν. Είναι από εκείνες τις στιγμές που όλοι αναζητούν τη δύναμη και απλώνουν το χέρι ζητώντας τη βοήθεια της Παναγίας. 

Η πίστη τους γίνεται οδηγός και το τάμα στη Χάρη της τους οδηγεί στον Ιερό Ναό της Ευαγγελίστριας. 


Σοβαροί οι κίνδυνοι για την υγεία από το φθόριο που περιέχεται στα φακελάκια τσαγιού

 
Η επιλογή μας να χρησιμοποιούμε φθηνά φακελάκια τσαγιού από τα σουπερμάρκετ ενδέχεται να οδηγήσει σε μακροχρόνιες βλάβες στην υγεία μας, σύμφωνα με τα αποτελέσματα νέας έρευνας. Μελέτη που δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό έντυπο Food Research International κατέδειξε ότι τα φθηνά φακελάκια τσαγιού όπως τα πρoϊόντα Asda, Sainsburys και Tesco αυξάνουν την ημερήσια πρόσληψη φθορίου των καταναλωτών σε επίπεδα άνω των συνιστώμενων, αυξάνοντας τον κίνδυνο εμφάνισης οστεϊκών και οδοντικών παθήσεων.

Αυτός που πιστεύει ότι είναι αυτάρκης έχει πέσει στην παγίδα του διαβόλου.


καμπάνες καμπαναριό

Η πνευματική ζωή, σύμφωνα με τον π. Σεραφείμ Ρόουζ, έπρεπε να τίθεται υπεράνω όλων εδώ στη γη, να είναι πλήρης ταπεινώσεως και νηφάλιας αντίληψης για τη χαμηλή πνευματικότητά μας. 


Στα χρόνια της νεότητάς του είχε γράψει: "Αυτός που πιστεύει ότι είναι αυτάρκης έχει πέσει στην παγίδα του διαβόλου. 

ΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΤΟΥ ΕΥΧΗ !!!

Ανακοίνωση της Ι. Μ. Φλωρίνης για το τριετές μνημόσυνο του +Επισκόπου Αυγουστίνου Καντιώτη


Αυγουστίνος Καντιώτης



Ἐπὶ τῇ συμπληρώσει τριετίας ἀπὸ τῆς πρὸς Κύριον ἐκδημίας τοῦ μακαριστοῦ Μητροπολίτου Φλωρίνης, Πρεσπῶν καὶ Ἑορδαίας κυροῦ Αὐγουστίνου  

Πρὸς τὸν Ἱερὸ Κλῆρο, τὶς Μοναστικὲς Ἀδελφότητες καὶ τὸν εὐσεβῆ λαὸ τῆς Μητροπολιτικῆς μας Περιφερείας 

ΟΙ ΜΑΣΩΝΟΙ ΑΚΟΥΝΕ ;;;

Συγκλονιστική ομιλία του Ούγγρου πρωθυπουργού για την Ευρώπη: «Η πίστη, η εκκλησία, το έθνος και η οικογένεια δεν ανήκουν στο παρελθόν μας, αλλά στο μέλλον μας»

Viktor Orban Ούγγρος πρωθυπουργός
Αξίζει να διαβάσετε όλη την ομιλία του πρωθυπουργού της Ουγγαρίας Viktor Orban που δόθηκε στην Διάσκεψη «Ελπίδα και η Χριστιανική Αντιμετώπιση της Κρίσης», που έλαβε χώρα στη Μαδρίτη της Ισπανίας και στο Πανεπιστήμιο του Αγ. Παύλου, στις 17 Νοεμβρίου 2012. (Ελάχιστα κομμάτια της ομιλίας παραλείφθηκαν). Πέραν από τη γνώμη που μπορεί να έχει κάποιος για τον συγκεκριμένο δεξιό πολιτικό, (το Spiegel έγραψε ότι «έχει ποδοπατήσει τις ευρωπαϊκές αξίες» - sic και το ΒΗΜΑ τον λέει "ακροδεξιό"), σπάνια «δυτικός» ηγέτης μπορεί να πει τα λόγια που θα διαβάσετε.

Αγαπητοί φίλοι, Κυρίες και Κύριοι,