Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

Η ΣΥΝΤΟΜΗ ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΣ !

Η ομερτά των συγκυβερνώντων για τη συγκάλυψη ενός ακόμη σκανδάλου

του Θεοφάνη Θ. Γκατζή,
Οικονομολόγου-Διεθνολόγου

Στις τελευταίες μέρες, πολύς λόγος γινόταν στο πολιτικό σκηνικό, για ποια πολιτικά πρόσωπα (πρώην και νυν) θα έπρεπε να διενεργηθεί προανακριτική επιτροπή στη Βουλή...
για το.....
σκάνδαλο της λίστας Λαγκάρντ.

ΤΟ ΣΥΝΑΞΑΡΙΟΝ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

23 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

Οἱ Ἅγιοι Κλήμης καὶ Ἀγαθάγγελος οἱ Μάρτυρες


Ὁ Ἅγιος Ἱερομάρτυρας Κλήμης καταγόταν ἀπὸ τὴν Ἄγκυρα, ἀπὸ πατέρα Ἐθνικὸ καὶ μητέρα Χριστιανή, ποὺ ὀνομαζόταν Εὐφρο&sig ...
περισσότερα...

"... ΤΡΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ... ΚΑΚΗ ΤΟΥΣ ΜΕΡΑ"

Πάτρα: Πέντε οι δράστες που "ρήμαξαν" τους Ιερούς Ναούς


Εξαρθρώθηκε, από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, η εγκληματική ομάδα που διέπραττε διαρρήξεις εκκλησιών το τελευταίο διάστημα στη Πάτρα.

Το θαύμα με το καντήλι στην Ιερά Μονή Ιβήρων (Video)

iviron
Ούτε ο καιρός αλλά ούτε και το κλείσιμο του δρόμου εμπόδισε τους προσκυνητές να συνεορτάσουν με τους Μοναχούς του Αγίου Όρους και ιδιαίτερα της Ιεράς Μονής Ιβήρων τα Άγια Θεοφάνια.
Χοροστατούντος του

Ναυπάκτου Ιερόθεος: «Ο υγιής και ο άρρωστος μοναχισμός»

ierotheos
Σεβ. Μητροπολίτου Ναυπάκτου και Αγ. Βλασίου Ιεροθέου, για την Romfea.gr
Ο μοναχισμός αποτελεί την δόξα της Εκκλησίας και οι μοναχοί, όπως διδάσκει ο άγιος Γρηγόριος Νύσσης, είναι η κόμη στο σώμα της Εκκλησίας και είναι πραγματικό στολίδι της κεφαλής, αφού οι μοναχοί, όπως οι τρίχες,  είναι και αυτοί νεκρωμένοι κατά κόσμον και λάμπουν και ακτινοβολούν το Φως του Χριστού.

ΑΥΤΟ ΘΑ 'ΠΕΙ ... ΕΠΙΠΕΔΟ !!! ΑΥΤΟ ΘΑ 'ΠΕΙ "ΝΑΟΣ" ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ !!!

Μεϊμαράκης: "Άντε γ@μήσου μ@λ@κ@"!!! (video)

Απίστευτες εκφράσεις από τον πρόεδρο της Βουλής! Σε ποιον επιτέθηκε με βαριές κουβέντες ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης; Δείτε το βίντεο με την απαράδεκτη έκφραση...
Ο πρόεδρος της Βουλής ξέσπασε όταν κατά την ομιλία του βουλευτή κ. Μαρκογιαννάκη, επενέβαινε ο κ. Λαφαζάνης.

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ, ΣΥΝΙΣΤΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΦΙΛΑΘΛΟΙ !!!

Ivan Anaya: Ο αθλητής που παραχώρησε την πρωτιά στον συναθλητή του

451507_Ivan

Συνέβη στον αγώνα ανώμαλου δρόμου στο Ναβάρε της Ισπανίας τον περασμένο μήνα. Όπως αναφέρει το beforeitsnews o Ισπανός Iván Fernández Anaya χάνει επίτηδες τον αγώνα για να νικήσει ο συναθλητής του και ολυμπιονίκης Abel Mutai από την Κένυα.

ΒΟΜΒΑ - ομολογία Λοβέρδου: "Παπανδρέου-Παπακωνσταντίνου-Κατσέλη μας έβαλαν με σχέδιο στο ΔΝΤ"



Συνέντευξη στη ΝΕΤ παραχώρησε ο προσφάτως "ανεξάρτητος" βουλευτής, Α. Λοβέρδος αποκαλύπτοντας λεπτομέρειες από την υπόθεση "ΔΝΤ" και πώς η Χώρα μας μεθοδικά οδηγήθηκε σε αυτή τη....λύση.

ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΤΟ ΠΩΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ... ΘΑΨΟΥΝ ;;;

ΑΙΤΗΜΑ ΓΙΑ ΑΠΟΤΕΦΡΩΤΗΡΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΟΥΤΑΡΗ


1 Αίτημα προς τον δήμο Πυλαίας - Χορτιάτη για την έγκριση τοπικού ρυμοτομικού σχεδίου σχετικά με τη χωροθέτηση Κέντρου Αποτέφρωσης Νεκρών, εντός των Κοιμητηρίων Αναστάσεως του Κυρίου, θα υποβάλλει ο δήμος Θεσσαλονίκης, έπειτα από τη λήψη κατά πλειοψηφία της σχετικής απόφασης από το δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης.


Η ΓΙΟΓΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗ ΚΑΙ ΑΘΩΑ ΜΕΘΟΔΟΣ ΧΑΛΑΡΩΣΗΣ…

1 του  Μάνου Χαραλαμπάκη

«Δεν είναι γυμναστική αλλά βλασφημία» λέει η Εκκλησία.

«... Η γιόγκα δεν είναι απλή και αθώα μέθοδος χαλάρωσης. Δεν είναι μέθοδος σωματικής ευεξίας όπως διαφημίζεται, αλλά στάδιο του ινδουιστικού διαλογισμού που συνδέεται με την αντιχριστιανική θεωρία της μετεμψύχωσης (...). Η ενασχόληση με τη γιόγκα είναι άρνηση της ορθοδόξου πίστεως και βλασφημία κατά του Αγίου Πνεύματος».

ΤΑ ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΚΑΙ Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΧΑΚΕΡΣ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ


15 Λίγα 24ωρα μετά την απίστευτη ομολογία του Ευάγγελου Βενιζέλου στη Βουλή ότι έχει «δανειστεί» και πιθανότατα έχει υπεξαιρέσει απόρρητα αμυντικά σχέδια της χώρας σε ψηφιακή φωτοτυπία, το «Defencenet.gr» έρχεται να θυμίσει την υπόθεση αγνώστων χάκερς που επιτέθηκαν στο γραφείο του ενώ ήταν υπουργός Εθνικής Άμυνας, σπάζοντας την πρώτη περίμετρο ασφαλείας και αποκτώντας πρόσβαση σε ευαίσθητα υπηρεσιακά-στρατιωτικά δεδομένα.

... ΟΤΑΝ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ... ΕΜΠΑΙΖΕΙ ... ΚΑΙ ΕΜΠΑΙΖΕΤΑΙ !!!

Συμβολή στο Συνέδριο «Αριστερά και Εκκλησία»: Δύο χριστιανοί στη Β. Κορέα δολοφονήθηκαν για την πίστη τους (δυστυχώς, δεν θα ακούσουν τα πορίσματα του Συνεδρίου)





Σχ. ΚΟ: Μεταξύ των ομιλητών που θα πάρουν μέρος στο βαρυσήμαντο «Επιστημονικό Συνέδριο» με θέμα "Εκκλησία και Αριστερά", είναι και ο εικονιζόμενος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Τάσος Κουράκης, - ο ονομαζόμενος και «ποιητής των αιδοίων», ο και πατήρ υιού που το 2009 συνελήφθη καθότι έφερε μολότοφ,

Η ΑΝΟΔΟΣ ΤΗΣ Χ.Α. ΕΙΝΑΙ "ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ" ΟΛΩΝ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ... !!!

Η Δημοσκόπηση που τρόμαξε το ...Μαξίμου



Σημαντική άνοδος για τη Χρυσή Αυγή αποκαλύπτεται σε μυστική δημοσκόπηση του Μαξίμου

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα έρευνας, η οποία διεξήχθη τηλεφωνικά στο διάστημα 10-11 Ιανουαρίου 2013, η Νέα Δημοκρατία προηγείται του ΣΥΡΙΖΑ με 29,7% έναντι 28,1% του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ: ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ!



ΔΕΙΤΕ  ΤΟ  ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟΤΑΤΟ  ΒΙΝΤΕΟ : http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=cn9EhcvQ-88#!

ΑΝΤΙ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΕΙΣ ΣΤΟΝ ΟΡΚΟ ΤΟΥΣ, ... ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ... ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΜΑΣ !!! ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ, ΟΝΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΕΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ !!!

Κοινοβούλιο στην υπηρεσία του Μνημονίου




Του ΜΕΝΕΛΑΟΥ ΓΚΙΒΑΛΟΥ 


Αναπληρωτή καθηγητή Πολιτικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Αθηνών

Την εβδομάδα που διανύσαμε ο πολιτικός χρόνος, μέσα από μια σειρά κρίσιμων γεγονότων και αποφάσεων, συμπυκνώθηκε ασφυκτικά, παράγοντας ένα εκρηκτικό δυναμικό.