Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012



ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΘΑΥΜΑ

ΤΟΥ  ΝΙΚ.  ΒΟΪΝΕΣΚΟΥ 
 
Προς δόξαν του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού, του τελείου Θεού και τελείου ανθρώπου, ο οποίος από την άπειρη φιλανθρωπία Του σταυρώθηκε, αναστήθηκε και ανελήφθη στους ουρανούς χαρίζοντάς μας την άφεση των αμαρτιών, την αφθαρσία και την αθανασία, θα σας διηγηθώ με λίγα λόγια ένα μεγάλο θαύμα.
Το καλοκαίρι του 1977 μία μάνα με την κόρη της αγόρασαν μαύρα ρούχα, αγόρασαν σάβανα και έναν τάφο, διότι ο γιος και αδελφός τους, λιγότερο από είκοσι ετών ήταν βαριά άρρωστος και επρόκειτο από στιγμή σε στιγμή να πεθάνει. Είχε καρκίνο στην υπόφυση και οι γιατροί του εξωτερικού και της Ελλάδας ήσαν κατηγορηματικοί: «Το παιδί θα πεθάνει. Δεν υπάρχει άλλη πιθανότης, δεν υπάρχει καμιά ελπίδα, ούτε μία στο εκατομμύριο».
Και όμως… και όμως … και όμως …
Το παιδί ζει ακόμη. Για να γουρλώνουν τα μάτια τους οι γιατροί που τον είδαν και τον εξέτασαν και να διερωτώνται με μεγάλη απορία: «Ακόμα ζει;».
Ναι ακόμη ζει, για να δοξάζεται το Πανάγιο Όνομα του Αγίου Τριαδικού Θεού μας και για να φανερώνεται η άπειρη, υπέροχη, θαυμαστή, καταπληκτική αγάπη, σοφία, δύναμη, κυβέρνηση, παιδαγωγία και πρόνοια του Θεού.
Θάρρος πονεμένοι αδελφοί, θάρρος βαριά άρρωστοι και βαριά ανάπηροι. Ο Χριστός είναι Πανάγαθος και Παντοδύναμος. 
Χριστός ανέστη εκ νεκρών
θανάτω θάνατον πατήσας
και τοις εν τοις μνήμασι
ζωήν χαρισάμενος.

Η ΣΥΝΤΟΜΗ ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΣ !

ΑΛΛΗΛΟΚΑΡΦΩΜΑΤΑ !!! ΚΑΝ' ΑΣ ΕΝΤΙΜΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑΑΑΑ !!! ΠΝΙΓΙΚΑΜΕ ΣΤΗ "ΣΑΠΙΛΑ" !!!

«Ο Χρήστος Φώλιας είναι λαμόγιο. Νομιμοποιούμαι να πιστεύω ότι τα έχει πιάσει!»

Ο εξωραϊσμένος φασισμός των of the record καταγγελιών, οι υποκριτικές επανορθώσεις σε περίπτωση αποκάλυψης για να σκεπάσουν τον θόρυβο, ο τρόμος της πρόκλησης του δήθεν πολιτικού κόστους, οι εκρήξεις... 
...αυτές ενός κοινωνικοπολιτικού πρωτογονισμού, έχουν οδηγήσει το πολιτικό σύστημα σε αδιέξοδο. Δεν είναι να απορεί κανείς λοιπόν, γιατί υπάρχουν πολίτες, που φτάνουν να πτύουν επί των προσώπων των πολιτικών!
Αυτά τα συμπτώματα της σήψης  θα περισταλούν από μόνα τους ή θα παταχθούν οριστικά, μόνον όταν κανένας δεν θα μπορεί να κρύψει πλέον την αλήθεια.

ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ... ΜΟΥΓΚΑ !!! ΣΤΟ ... ΚΟΛΠΟ !!!!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! ΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ!

Η Τουρκία, η γείτονα χώρα που κάθε χρόνο στέλνει κατά χιλιάδες τους λαθρομετανάστες στην Πατρίδα μας, αναγορεύτηκε σε σερίφη των συνόρων μας!!! Με μία απίστευτη συμφωνία (28 Μαΐου 2012), την οποία... 
...υπογράφουν όλα τα κράτη της ΕΕ άρα και η Ελλάδα, η Τουρκία θα ελέγχει τα σύνορά μας και μάλιστα θα συλλέγει πληροφορίες! Με ό,τι μπορεί να σημαίνει αυτό!

ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ... MADE KORYDALLOS

Βίκυ Σταμάτη: Η λίμα για τα νύχια και οι αναφορές για κακό service στις φυλακές

«Η Βίκυ Σταμάτη αρνείται να προσαρμοστεί στη νέα της ζωή και βρίσκεται σε κατάσταση παράκρουσης» δηλώνουν για τη Βίκυ Σταμάτη όσοι τη γνωρίζουν και συνομιλούν μαζί της...
Ο δικηγόρος της διέκοψε τη συνεργασία μαζί της, ανακοινώνοντας με μια λιτή αλλά σκληρή αναφορά την πλήρη διαφωνία του στον τρόπο χειρισμού της υπόθεσης, ενώ όσοι τη ζουν από κοντά λένε ότι κερδίζει επάξια τον τίτλο της πιο παράξενης και δύστροπης κρατούμενης. Η μη γνώση της αγγλικής γλώσσας αποτελεί για την Βίκυ Σταμάτη μία ακόμη αφορμή για να καταθέσει αναφορά σε βάρος των δεσμοφυλάκων της ενώ στη διάρκεια της παραμονής της στις γυναικείες φυλακές, όπως αναφέρει το «Πρώτο Θέμα», έχει καταθέσει τουλάχιστον δέκα αναφορές σε βάρος του προσωπικού παραπονούμενη για το... service. Τρώει πάντοτε από το φαγητό που της πηγαίνει ο αδελφός της και το οποίο διατηρεί επιμελώς σε ατομικές συσκευασίες μέσα στο ψυγείο της.
Η απαίτησή της για προϊόντα περιποίησης συνεχίζει να αποτελεί ένα από τα παράλογα «θέλω» της Βίκυς Σταμάτη. Από την πρώτη μέρα που πάτησε το πόδι της στον Κορυδαλλό ζήτησε να της φέρουν την πανάκριβη κρέμα προσώπου που χρησιμοποιεί, λίμα για να περιποιείται τα νύχια της και τσιμπιδάκι για να βγάζει τα φρύδια της.
Πηγή: gossip-tv

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ Ε, ... ΔΗΜΟΚΡΑΤΑΡΟΣ !!! ΠΙΣΩ ΕΧ' Η ΑΧΛΑΔΑ ΤΗΝ ΟΥΡΑ !!!

Συνελήφθη ο 27χρονος βλάσφημος που χυδαιολογούσε εναντίον του γέροντα Παϊσίου και ιδού οι απόψεις του ''δημοκράτη'' Παπαδημούλη του ΣΥΡΙΖΑ:
Ενσωματωμένη εικόνα 1
Τόσες μέρες οι ισλαμοφασίστες του απατεώνα ΜΩΑΜΕΘ, καίνε, σπάνε, σκοτώνουν και κουβέντα για το απύθμενο μίσος τους. Αλλά έχουν το θράσος μέσα στην Ελληνορθόδοξη Πατρίδα μας οι προδότες του ΣΥΡΙΖΑ να ομολογούν κυνικά για πολλοστή φορά ότι είναι με το μέρος των αλλοδόξων εγκληματιών και εναντίον κάθε  τι που εκφράζει την Ορθοδοξία.

ΤΟ ΣΥΝΑΞΑΡΙΟΝ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Ἡ Ὁσία Εὐφροσύνη

Ἦταν μοναχοκόρη καὶ πολὺ πλούσια. Ὃ πατέρας της Παφνούτιος ἦταν ὁ πλουσιότερος τῆς Ἀλεξάνδρειας καὶ μαζὶ ...
περισσότερα...

ΠΡΟΤΙΜΕΙΣΤΕ ... ΕΛΛΑΔΑ !!!

Μπορεί το καλοκαίρι να πέρασε αλλά θα ξανάρθει και ως τότε ας έχουμε το νού μας
να "σβήσουμε" τους άθλιους ολλανδούς που μας εκμεταλλέυονται ενώ σιωπούν τα
ντόπια ανίκανα (;) πολιτικά πωλητάρια.

Δήμος


Περί μπύρας...

Η ΜΠΥΡΑ  ΜΥΘΟΣ  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΕΛΛΗΝ ΙΚ Η.
ΕΧΕΙ ΠΟΥΛΗΘΕΙ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ.
 
ΤΗΝ ΠΗΡΑΝ ΟΙ ΟΛΛΑΝΔΟΙ μέσω της AMSTEL-HEINEKEN...Αθηναϊκή Ζυθοποιεία ΑΕ

ΑΛΛΑ ΠΡΟΣ ΤΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ?
 ΑΦΟΥ ΤΗΝ  ΒΕΡΓΙΝΑ ΠΧ, ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ/ΤΑΒΕΡΝΕΣ .

ΟΛΟΙ ΜΟΝΟ
ΑΜSTEL KAI HΕΙNEKEN  ΕΧΟΥΝ . ΜΟΝΟΠΟΛΙΟ ΓΑΡ.ΣΗΚΩΘΗΚΕ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΒΕΡΝΑ ΠΟΥ ΚΑΘΗΣΕ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΕ ΜΟΝΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΥΟ ΜΠΥΡΕΣ??      ΕΕΕΕ?????
ΟΧΙ ΕΕΕ???

ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ ... ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ !!!

Η ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ ΟΥΣΤΑΣΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ


 Ante Pavelić ο ιδρυτής των Ουστάσι
Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ
ΣΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑΣ
1941-1991
 ΜΙΛΑΝ ΜΠΟΥΛΑΓΙΤΣ
ΕΚΔΟΣΕΙΣ «ΣΤΕΡΕΩΜΑ – ΜΠΙΜΠΗΣ»
Καθολικοί ιερείς χαιρετούν ναζιστικά
Η ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ ΟΥΣΤΑΣΙ
ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ

   Την εποχή της διάλυσης του κροατικού κράτους των Ουστάσι, έγιναν προσπάθειες σύναψης άμεσων επαφών με τη βρετανική κυβέρνηση (αποστολή μονσινιόρου Ντραγκάνοβιτς στο Βρετανό λεγάτο στην Αγία Έδρα) και με τις συμμαχικές στρατιωτικές δυνάμεις (αποστολή Βιέκοσλαβ Βράντσιτς στον στρατηγό Αλεξάντερ). Οι προσπάθειες αυτές απότυχαν και οι ελπίδες για τη σωτηρία της καθολικής εκκλησίας των Ουστάσι εναποτέθηκαν στο κροατικό αγροτικό κόμμα που συμμετείχε στην εξόριστη στο Λονδίνο γιουγκοσλαβική κυβέρνηση και στον πρωθυπουργό της Κρο­ατίας Βλάτκο Μάτσεκ. Στη διάθεση του τελευταίου ο ηγέτης των Ουστάσι έθεσε ένα αυτοκίνητο και χρήματα για να διαφύγει από την απελευθερούμενη Γιουγκοσλαβία.

ΤΟ ΣΚΙΤΣΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ !!!

Ενσωματωμένη εικόνα 1

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΙΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ !!!

Τι κάνουμε σε περίπτωση σεισμού; ΞΕΧΑΣΤΕ ΟΣΑ ΞΕΡΑΤΕ! 10 οδηγίες επιβίωσης!

Το όνομά μου είναι Doug Copp. Είμαι ο Αρχηγός Διάσωσης και Διευθυντής Καταστροφών της... Αμερικανικής Ομάδας Διεθνούς Διάσωσης (American Rescue Team International, ARTI), η πιο έμπειρη ομάδα διάσωσης του κόσμου.
Οι πληροφορίες που περιέχονται σ' αυτό το άρθρο θα σώσουν ζωές...

στο ενδεχόμενο ενός σεισμού. Το πρώτο κτίριο στο οποίο μπουσούλισα στα τέσσερα ήταν ένα σχολείο στη πόλη του Μεξικού κατά τη διάρκεια του σεισμού του 1985. Όλα τα παιδιά ήταν κάτω από τα θρανία. Όλα τα παιδιά κυριολεκτικά καταπλακωθήκανε σε σημείο ισοπέδωσης.

ΑΝ ΣΑΣ ΠΕΙΘΟΥΝ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ... Μ' ΕΠΕΙΣΑΝ ΚΙ ΕΜΕΝΑ !!!

Τι απαντά ο βουλευτής Παναγιώτης Μελάς για τα χρήματα που έβγαλε στο εξωτερικό

«Αισχρή, απαράδεκτη και συκοφαντική» χαρακτηρίζει ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Παναγιώτης Μελάς, την αναφορά του ονόματός του στη λίστα των πολιτικών που ελέγχονται για παράνομο πλουτισμό. Στην ανακοίνωση που εξέδωσε εξηγεί από που προέρχονται τα εν λόγω χρήματα και γιατί αυτά βγήκαν στο εξωτερικό.

ΑΣ ΤΟΝ "ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ" ΟΣΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΣΥ.ΡΙΖ.Α.!!!

Ο Παπαδημούλης υπερασπίζεται τον 27χρονο που εξύβριζε τον Γέροντα Παΐσιο μέσω Facebook!
24-09-2012 18:00:16



 Ως μάρτυρας υπεράσπισης στην δίκη του 27χρονου που συνελήφθη για τη σελίδα που είχε φτιάξει στο Facebook και περιείχε υβριστικό περιεχόμενο κατά του Γέροντα Παΐσιου, ζητά να παραστεί ο  Δημήτρης Παπαδημούλης μέσω του προσωπικού λογαριασμού στο Twitter.

«Τι πιστεύει ο υπουργός Δικαιοσύνης κ. Ρουπακιώτης για την ισχύουσα νομοθεσία περί βλασφημίας και την σύλληψη του 27χρονου; Γιατί σιωπά; Η Δημαρ;», έγραψε χαρακτηριστικά πριν από λίγο ο κ. Παπαδημούλης.