Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

ΤΟ ΣΥΝΑΞΑΡΙΟΝ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

17 ΜΑΪΟΥ

Οἱ Ἅγιοι Ἀνδρόνικος καὶ Ἰουνία οἱ Ἀπόστολοι


Οἱ Ἅγιοι Ἀπόστολοι Ἀνδρόνικος καὶ Ἰουνία συγκαταλέγονται ἀνάμεσα στοὺς ἑβδομήκοντα Ἀποστόλους τοῦ Κυρίου μας, τοὺς ὁποίους ἑορτάζουμε στὶς 4 Ἰανουαρίου.
περισσότερα...

Ένα θαύμα μού άλλαξε την ζωή μου !!!


Ένα θαύμα μού άλλαξε την ζωή μου

Παρουσίαση σε τηλεοπτική εκπομπή '' έχω θέμα '', με τίτλο '' Ένα θαύμα μού άλλαξε την ζωή μου ''. Παρουσιάζονται Θαύματα, το άγιο φώς στον Πανάγιο Τάφο, Θαύματα της Αγίας Ειρήνης. Και πώς η γνωστή δημοσιογράφος Μαρία Γιαχνάκη διηγείται πως έζησε το μεγάλο θαύμα, θεραπεύθηκε από τον καρκίνο, όταν επισπεύτηκε τους Παναγίους τόπους και έζησε συγκλονιστικές, θαυματουργικές στιγμές. 

Πώς είναι να είσαι Έλληνας...


'Ηρθε, είδε και έγραψε πώς είναι να είσαι Έλληνας…
Περιγραφή: http://news247.gr/oikonomia/oikonomika/oikonomiki_krisi/article1378440.ece/ALTERNATES/w460/woman.jpg
Η Κάισα Έκις Έκμαν ήρθε το καλοκαίρι στην Ελλάδα και μόλις επέστρεψε στη Σουηδία, δεν έχασε χρόνο. Έκατσε κι έγραψε σε ένα άρθρο όλη την εμπειρία της, από μια Ελλάδα που περνάει τις πιο δύσκολες μεταπολεμικές στιγμές της. Το κείμενό της, δημοσιεύτηκε στις 8 Αυγούστου, στην εφημερίδα Dagens Nyheter και τις τελευταίες μέρες, άρχισε να κάνει την εμφάνισή του στο ελληνικό διαδίκτυο.

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ... ΔΗΜΟΚΡΑΤΑΡΟΥΣ !!!

ΓΙΑΤΙ ΡΕ ....ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΕ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ

ΓΙΑΤΙ ΡΕ ....ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΕ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕΣ 20ΕΤΕΣ ΔΑΝΕΙΟ ΓΙΑ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΟΡΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ...ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΜΕΣΑ;


Η επιστολή ενός Δημοκράτη,διαβάστε το μέχρι τέλους..... 

"ΚΑΙ ΕΑΝ ΗΜΕΙΣ ΣΙΩΠΗΣΩΜΕΝ, ΟΙ ΛΙΘΟΙ ΚΕΚΡΑΞΩΝΤΑΙ" !!! (ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΙΩΠΟΥΜΕ)

ΚΑΝΑΔΙΚΗ NΑΤΙΟΝΑL POST: «Τα Σκόπια δεν είναι Μακεδονία - Οι απόγονοι του Μεγάλου Αλεξάνδρου βρίσκονται στην Ελλάδα»



Άλλη μια ήττα υπέστησαν οι Σκοπιανοί στην προσπάθεια καταλήστευσης της ιστορίας μας, και συγκεκριμένα από ευρείας κυκλοφορίας καναδική εφημερίδα, όπου ξεκαθαρίζεται στο καναδικό κοινό που προφανώς δεν γνωρίζει τις λεπτομέρειες ότι οι Σκοπιανοί αυθαίρετα επιδιώκουν την οικειοποίηση της δόξας του αρχαίου μακεδονικού βασιλείου.

ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ !!!

Δημοσίευμα βόμβα μεγατόνων της «La Libre Belgique» για Παπανδρέου. «Οτι σας λέω είναι ψέματα» είπε στους Ευρωπαίους ηγέτες!!




Αίσθηση προκαλεί το δημοσίευμα της γαλλόφωνης εφημερίδας του Bελγίου «La Libre Belgique», σύμφωνα με το οποίο τον Δεκέμβριο του 2010 οι ευρωπαίοι ηγέτες άκουσαν τον Γιώργο Παπανδρέου να τους λέει ότι όλοι οι αριθμοί της χώρας είναι ψεύτικοι. Συγκεκριμένα , στο δημοσίευμα με τίτλο "Η Άγκελα Μέρκελ μέσα στην ελληνική παγίδα", αναφέρεται μεταξύ άλλων: 

ΕΜΠΡΟΣ ... ΒΛΑΔΙΜΗΡΕ !!!

«Βρυχάται» ο Putin κατά Netanyahu: Αυστηρή προειδοποίηση κατά νέων προκλήσεων και μέτρων




ΟΙ S-300 ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΘΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ; O Ρώσος Πρόεδρος Vladimir Putin φαίνεται αποφασισμένος να ακυρώσει τις εγκληματικές ισραηλινές και δυτικές «πιέσεις» αναφορικά με το ζήτημα της Συρίας, καθώς προειδοποίησε σε αυστηρό τόνο κατά της λήψης οποιωνδήποτε μέτρων που ενδεχομένως θα «οξύνουν την παρατινόμενη κρίση και θα οδηγήσουν στην αποσταθεροποίηση της Αραβικής χώρας».

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ... ΥΠΟΤΙΜΑΤΕ ΤΟ ΕΚΛΕΚΤΟ ΣΑΣ ΠΡΟΪΟΝ !!!

ΚΡΗΤΙΚΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΚΑΤΑ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ.ΒΙΝΤΕΟ




Πέταξαν γιαούρτι σε βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στην Κρήτη
Με φραστικά επεισόδια και φρέσκο γιαουρτάκι Τυμπακίου πλήρες λιπαρών, υποδέχτηκαν οι Κρητικοί την αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ στο Τυμπάκι, η οποία είχε σαν στόχο να ανοίξει το διάλογο γύρω από το φλέγον θέμα που σηματοδότησε η επίσκεψη του Μανώλη Κεφαλογιάννη στη Μεσαρά και αφορά στην δημιουργία του Λιμανιού στο Νότο. Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ... ΒΙΝΤΕΟ

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ... ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΡΑ !!! ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΡΟΜΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ !!!

Τα Δωδεκάνησα αποτελούν στόχο της Άγκυρας







Η Ελλάδα πρέπει να αλλάξει κατεύθυνση και να απαιτεί αντί να επαιτεί, εάν θέλει να την υπολογίζουν και εάν θέλει στο κλείσιμο της κρίσης να βρεθεί χωρίς καμία απώλεια

Ο γνωστός διεθνολόγος και γεωπολιτικός στρατηγικός αναλυτής, ειδικός σε θέματα ΝΑΤΟ και παγκόσμιας ασφάλειας, κ. Αθανάσιος Ε. Δρούγος, έχει ....
κατορθώσει πολλές φορές μέσω των αναλύσεών του να προηγηθεί των εξελίξεων, δίνοντας μέσω των προσεγγίσεών του τη δυνατότητα να μπορέσουμε να αντιληφθούμε τους σχεδιασμούς και να κατανοήσουμε τις κινήσεις των ισχυρών παικτών στην γεωπολιτική σκακιέρα.

ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΟ ... ΔΑΦΕΡΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ... "ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ" ;;;

Μέγα σκάνδαλο! Associated Press: Η κυβέρνηση μας παρακολουθεί




σχόλιο ID-ont: Οι δημοσιογράφοι παρακολουθούν τους πελάτες/επενδυτές (βλ. Bloomberg). Το κράτος παρακολουθεί του δημοσιογράφους (βλ. Associated Press) κι όλοι μαζί παρακολουθούν ...εμάς. 
Αχ βρε Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση, στις δόξες σου είσαι!!! 

Ανακοινωθέν Μητροπολίτου Πειραιώς κ. Σεραφείμ για αποτυχία ημερίδος "Κρίση και δημοκρατική νομιμότητα"


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ & ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
Ἀκτὴ Θεμιστοκλέους 190, 185 39 ΠΕΙΡΑΙΕΥΣ, Τηλ. +30 210 4514833 (19), Fax +30 210 4528332 e-mail: impireos@hotmail.com

Ἐν Πειραιεῖ τῇ 14ῃ  Μαΐου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ
Ἡ ἡμερίδα πρωτοβουλίας μελῶν τῆς ΣΦΕΑ (1967-1974) «Κρίση καί δημοκρατική νομιμότητα» στό Πνευματικό Κέντρο τοῦ Δήμου Ἀθηναίων μέ τήν συμμετοχή ἐκλεκτῶν ὁμιλητῶν δυστυχῶς ἀπέτυχε παταγωδῶς νά προσδιορίση καί νά καταδείξη τήν αἰτία τοῦ προβλήματος πού μελέτησε.

ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ... ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ !!!

Δείτε όλα τα δικαιολογητικά που χρειάζεστε για την απαλλαγή από το «χαράτσι»!



Δείτε όλα τα δικαιολογητικά που χρειάζεστε για την απαλλαγή από το «χαράτσι»!
Την ακριβή διαδικασία επιβολής και απόδοσης του έκτακτου ειδικού τέλους ακινήτων (ΕΕΤΑ) έδωσε στη δημοσιότητα το υπουργείο Οικονομικών.

Με απόφαση που υπογράφει ο Χάρης Θεοχάρης Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων οριστικοποιούνται τα δικαιολογητικά απαλλαγής, οι ενέργειες της ΔΕΗ, των εφοριών αλλά των υπολοίπων προμηθευτών ηλεκτρικής ενέργειας καθώς επίσης και η διαδικασία απόδοσης του Τέλους.

Posted: 14 May 2013 04:19 AM PDT
Τα χρήματα δεν είναι αρκετά να φτιάξουν μια προσωπικότητα, το δράμα για την κ. Αγγελοπούλου είναι ότι κανείς δεν ασχολείται μαζί της. Στις προσωπικότητες συνήθως άλλοι γράφουν για αυτές… στην περίπτωση της και παρά τα χρήματα που σκόρπισε σε δημόσιες σχέσεις υπήρξε μια εκκωφαντική αδιαφορία.

ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ... ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΙ΄ ΕΤΣΙ !!!

Σοκ Στη Ρωσία: Τον Βασάνισαν Μέχρι Θανάτου Επειδή Ήταν Ομοφυλόφιλος!



Μόνο ως τερατώδες έγκλημα μπορεί να χαρακτηριστεί η ομοφοβική επίθεση στη Ρωσία εις βάρος ενός 23χρονου, την Κυριακή. Όχι μόνο τον χτύπησαν, αλλά τον βίασαν με μπουκάλια μπύρας και του «άνοιξαν» το κεφάλι με μια πέτρα!

Η πόλη του Βόλγκογκραντ είναι συγκλονισμένη από το πρωτοφανές για την περιοχή περιστατικό, ενώ οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως σοκάρουν…

ΖΗΤΟΥΜΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ !!! ΟΜΩΣ ΑΣ ΦΡΙΞΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΑΤΟΝΟΜΑΣΤΗ ... ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ !!!

Posted: 14 May 2013 09:00 AM PDT
Το συγκεκριμένο σκυλί βιάστηκε σε ΝΌΜΙΜΟ μπουρδέλο ζώων στη Γερμανία. Για όσους δεν ξέρουν Γερμανικά. Το κείμενο στη φωτογραφία λέει:
"Μη κοιτάς αλλού. Πιστεύεις ότι ένας σκύλος θέλει κάτι τέτοιο; Πείτε όχι στην κακοποίηση των ζώων"

Φράουλα: Το πιο νόστιμο φρούτο, με τα πολλαπλά οφέλη στον οργανισμό μας

Δε θα πιστέψετε πόσο ωφέλιμη είναι

Είναι ένα από τα πιο νόστιμα φρούτα! Η φράουλα αποτελεί αγαπημένο φρούτο πολλών. Διαβάζοντας αυτό το άρθρο θα καταλάβετε ότι αν δεν ανήκετε στους θερμούς υποστηρικτές της θα πρέπει να γίνεται το συντομότερο. Δείτε γιατί θεωρείται ένα από τα πιο ωφέλιμα φρούτα:

1. 'Εχουν την υψηλή αντιοξειδωτική δύναμη και προστατεύουν τον οργανισμό από τον καρκίνο
2. Έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε αντιοξειδωτικές ουσίες και βοηθούν την επιδερμίδα να παραμένει νεανική