Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ... !!!

12 Δεκεμβρίου

Προβάλλονται μόνο τα σημαντικότερα!
Η πλήρης έκδοση της ημερομηνίας αυτής περιλαμβάνει 110 Γεγονότα, 26 Γεννήσεις και 18 Θανάτους.
Για να δείτε την πλήρη έκδοση ή να ενεργοποιήσετε τα φίλτρα θα πρέπει πρώτα να συνδεθείτε.   Δεν είστε ακόμα συνδρομητής; Μάθετε περισσότερα!
H Πλήρης Έκδοση διατίθεται και ως eBook στο Κατάστημα!  
μ. Χ.
1868
Ιδρύεται η Ανακτορική Φρουρά, η σημερινή Προεδρική Φρουρά.

Γέρων Παΐσιος: Σήμερα ο Θεός μας ανέχεται


Σήμερα ο Θεός ανέχεται την κατάσταση. Ανέχεται, ανέχεται, για να είναι αναπολόγητος ο κακός.

Είναι περιπτώσεις που ο Θεός επεμβαίνει άμεσα και αμέσως, ενώ σε άλλες περιπτώσεις περιμένει. Δεν δίνει αμέσως την λύση και περιμένει την υπομονή των ανθρώπων, την

Αληθινή ιστορία: Ο γέροντας Παΐσιος με έβγαλε από το αδιέξοδο

Αληθινή ιστορία: Ο γέροντας Παΐσιος με έβγαλε από το αδιέξοδο
Το 1992 υπηρετούσα σε μια Μονάδα του Έβρου και διέμενα στο Διδυμότειχο. Την εποχή εκείνη η σύζυγός μου, Μαρία, ήταν έγκυος στο δεύτερο παιδί και διένυε τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της.
Το θετικό αποτέλεσμα ενός τεστ ελέγχου αντισωμάτων ερυθράς, μας αναστάτωσε. Μετά από μερικές ήμερες η επανάληψη του τεστ, σε άλλο μικροβιολογικό εργαστήριο, επιβεβαίωσε εκ νέου ότι η σύζυγός μου είχε νοσήσει από ερυθρά, ενώ εγκυμονούσε.

Τo αµάρτηµα της κατακρίσεως

Τo αµάρτηµα της κατακρίσεως
ΕΝΑ ΑΡΝΗΤΙΚΟ φαινόµενο στον ιερό χώρο της Εκκλησίας είναι και η κατάκριση. Ο ένας παρατηρεί τη ζωή του άλλου και συµπεραίνει για το χαρακτήρα του και το ήθος του.
Συνήθως η κατάκριση στηρίζεται σε εσφαλµένα δεδοµένα και δηµιουργεί καταστάσεις, που πληγώνουν βαθιά. Η κατάκριση µοιάζει µε δίστοµο µαχαίρι, που ανοίγει µεγάλες πληγές.
Πρέπει να είναι κανείς πολύ προσεκτικός, για να µη

ΑΝΕΚΔΟΤΟ !!!

Γενέθλια …

Άντρας αγοράζει τα κεράκια για γενέθλια …
:) 😛 :)

Γενέθλια ...ΠΗΓΗ:   ΚΛΙΚ

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΤΟ ΣΥΝΑΞΑΡΙΟΝ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

12 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Ὁ Ἅγιος Σπυρίδων ὁ Θαυματουργός Ἐπίσκοπος Τριμυθοῦντος Κύπρου

Ἀνήκει στὴν ἱερὴ φάλαγγα τῶν ἁγίων Πατέρων τῆς Ἐκκλησίας τῶν πρώτων αἰώνων. Γεννήθηκε τὸ 270 μ.Χ. καὶ ἔζησε στὰ χρόνια του Μ. Κωνσταντίνου (306 – 337) καὶ τοῦ γιοῦ του Κωνστάντιου (337 – 361). Γενέθλια πατρίδα του ὁ Ἅγιος Σπυρίδων εἶχε ὄχι τὴν Τριμυθούντα τῆς Κύπρου, ὅπως γράφουν πολλοὶ καὶ ποὺ σήμερα εἶναι ἕνα μικρὸ χωριὸ μὲ τὸ ὄνομα Τρεμετουσία, ἀλλὰ τὴν γειτονική της κωμόπολη Ἄσσια. Αὐτὸ μᾶς λέγει ὁ Ἅγιος Τριφύλλιος, πρῶτος Ἐπίσκοπος τῆς Λευκωσίας καὶ μαθητὴς τοῦ Ἁγίου Σπυρίδωνος. «Οὗτο ...
περισσότερα...