Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

ΜΑ ΚΑΛΑ Η ΟΝΟΜΑΣΙΑ "ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ" ΔΕΝ ΤΟΥ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!!!


Μπουτάρης: Τα Χριστούγεννα δεν είναι γιορτή που πάμε στην εκκλησία κι ανάβουμε κερί!
Δέκτης πολλών επικριτικών σχολίων για το χριστουγεννιάτικο διάκοσμο της Θεσσαλονίκης - εξαφάνισε από το κέντρο οποιοδήποτε ίχνος φάτνης!!!- έγινε στο σημερινό δημοτικό συμβούλιο ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης.
Η απάντησή του άφησε άφωνους τους πάντες! Είπε: «Καταρχήν δεν είμαι άθεος, όπως πολλοί με κατηγορούν. Τα Χριστούγεννα όμως, είναι ...
εμπορική γιορτή, δεν είναι γιορτή της χριστιανοσύνης. Δεν είναι
γιορτή που ανάβουμε κερί. Είναι γιορτή της αγοράς. Κι εδώ δεν είμαστε σχολή θεολόγων. Εμάς μας αρέσει ο διάκοσμος. Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα. Στο κάτω- κάτω εμείς είμαστε δημοτική
αρχή».
thousandnews.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ! ΕΧΕΙ ΟΜΟΛΟΓΙΑΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ !

ΠΡΟΣΟΧΗ, χάσαμε τον Χριστό από τα Χριστούγεννα !

















Τά φετινά Χριστούγεννα για τους περισσότερους ανθρώπους θα εξελιχθούν όπως σχεδόν κάθε χρόνο, σε δυό μέρες αργίας και μια βδομάδα βόλτας και περιεργείας...

ΜΙΚΡΑΣΙΑ;;; ΑΓΑΠΕΣ ΑΓΚΑΛΙΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑ ΠΟΥ ΘΑΛΕΓΕ ΚΑΙ Η ΡΕΜΠΟΥΣΗ !!!


Ο τραγικός θάνατος των παπάδων του Αϊβαλιού (Ηλίας Βενέζης)
http://egolpio.files.wordpress.com/2009/08/venjpg_ceb9ceb4cf81cf85cebcceb1-ceb2ceb5cebdceb9ceb6ceb5cebbcebfcf83_204-02-004.jpg?w=561&h=380
«6 Σεπτ.1922. Τα πρώτα τμήματα του τουρκικού στρατού ήλθαν από την Σμύρνη για να καταλάβουν το Αίβαλή. ...Το ίδιο βράδυ κηρύχτηκε ό στρατιωτι­κός νόμος. Ύστερα βγήκε ή φοβερή δια­ταγή: «Να παρουσιασθούν όλοι οι άνδρες από 18-45 χρονών». Τους μάζε­ψαν, τους δέσαν, τους μεταφέρανε έξω από την πόλη καί τους σκότωσαν στα μεταλλεία

ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ! ! !

Δύο σημάδια Ορθοδοξίας στην Τουρκία
Του Νίκου Χειλαδάκη Τουρκολόγου

1. Το θαύμα της Παναγίας
Από δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας Χουριέτ στις 9 Μαρτίου 2010.
Πριν από χρόνια ένα ζευγάρι από την Τουρκία και συγκεκριμένα από την περιοχή της Αντιοχείας, μετανάστευσε στο Παρίσι όπου βρήκαν δουλειά και εγκαταστάθηκαν στα Μπαλιόζ, δηλαδή στα προάστια του Παρισιού. Το ζευγάρι ονομάζεται Εσάτ και Σεβίμ Αλντιντάρογλου.
Σήμερα στο σπίτι των Αλντιντάρογλου

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ! ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΑΝΕΚΔΟΤΟ!


Ο ΑΘΑΝΑΤΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ!!

Το γεγονός είναι πραγματικό….

Ένας Έλληνας µπαίνει σε µια τράπεζα της Νέας Υόρκης και ζητάει πληροφορίες για ένα δάνειο. Λέει στον υπάλληλο των δανείων ότι θέλει να ταξιδέψει στην Ελλάδα λόγω των εορτών των Χριστουγέννων για 2 εßδοµάδες και χρειάζεται να πάρει οπωσδήποτε ένα δάνειο των 5000$. Ο υπάλληλος του εξηγεί ότι η τράπεζα θα χρειασθεί ένα είδος εξασφάλισης για να του χορηγήσει το δάνειο, έτσι ο Έλληνας ßγάζει από την τσέπη του και αφήνει πάνω στο γραφείο τα κλειδιά από µια ολοκαίνουρια Ferrari, που είναι παρκαρισµένη στην είσοδο της τράπεζας. Αφού πραγµατοποιείται ο έλεγχος από την τράπεζα ότι το αυτοκίνητο είναι όντως στο όνοµα του, µέσα σε 20 λεπτά εγκρίνεται το δάνειο, και ο Έλληνας παίρνει τα χρήµατα και φεύγει. Μόλις φεύγει, ο διευθυντής της τράπεζας και οι υπάλληλοι του ξεκαρδίζονται στα γέλια που ο Έλληνας έßαλε υποθήκη µια Ferrari των $200.000 για να πάρει δάνειο $5.000! Ένας υπάλληλος παίρνει το αυτοκίνητο και το αφήνει στο υπόγειο γκαράζ της τράπεζας. Δυο εßδοµάδες αργότερα ο Έλληνας επιστρέφει, πληρώνει $5.000 και τον τόκο που ανέρχεται στα $15.41.

Ο υπάλληλος του λέει;

Κύριε είµαστε ευτυχείς που συνεργαστήκατε µε την τράπεζα µας, όλα έγιναν σωστά µόνο που έχουµε µια απορία. Όσο εσείς λείπατε, ελέγξαµε στον υπολογιστή και ßρήκαµε ότι είσαστε δισεκατοµµυριούχος! Το περίεργο είναι ποιος ήταν ο λόγος που πήρατε το δάνειο!

Και ο Έλληνας απαντά:

Πες µου ένα άλλο σηµείο στη Νέα Υόρκη που θα µπορούσε να αφήσει κανείς µια Ferrari µε ασφάλεια για δυο εßδοµάδες πληρώνοντας για παρκινγκ µόνο $15.41!!!

Κόκκαλο ο υπάλληλος…..

olympiada



ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΤΑ ΟΛΑ ΤΗΣ ! ! ! ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΘΕΙ ΟΜΩΣ ; ; ;

ΣΟΚ: Ο Αρειος Πάγος δέχτηκε μήνυση πολίτη με την οποία κατηγορούνται βουλευτές για ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ


2 Votes

28 δευτερόλεπτα χρειάστηκε η Βουλή για να ενημερώσει το Σώμα – Απίστευτη (για την Ελλάδα) εξέλιξη είχε το ζήτημα της μήνυσης του κ.Αντωνίου
Πριν ένα μήνα σας είχαμε γράψει ότι η υπόθεση της μήνυσης του ιατρού κ. Αντωνίου,

ΠΟΙΟΣ ΘΕΟΣ ! ! ! ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ! ! ! Ή ΜΑΛΛΟΝ Η "ΘΕΑ ΦΥΣΗ" !

Θαυμάστε την τελειότητα μιας χιονονιφάδας!

Εκπληκτικό σχήμα, λες πως είναι φτιαγμένο από τα χέρια καλλιτέχνη! Η συγκεκριμένη απεικόνιση έγινε από έναν Βρετανό που θέλησε να μελετήσει και να αποτυπώσει αυτά τα μοναδικής ομορφιάς "παγωμένα κοσμήματα"!

ΦΥΓΕΤΕ ΠΡΙΝ ΣΑΣ ΔΙΩΞΕΙ Ο ΘΕΟΣ !!!

ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΪΣΙΟΣ - ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΣΟΚ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!!

Ο γέροντας είναι γνωστός στο Πανελλήνιο για το προφητικό του
χάρισμα.Σας παρουσιάζουμε λοιπόν κάποιες χαρακτηριστικές και
εξαιρετικά ενδιαφέρουσες προφητείες του για τους Έλληνες πολιτικούς
και απο ότι φαίνεται αφορούν την εποχή μας:

Είναι κρίμα , γιατί σήμερα.......

ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ "ΕΚΛΕΚΤΟΙ"!!! ΚΑΙ "ΕΚΛΕΚΤΟΙ" ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ !!! ΑΜ ΠΩΣ !!!

ΤΥΧΑΙΟ ? ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ..!!!‏

Όλα είναι ένα παιχνίδι που στόχο έχει μέσα από τις πτωχεύσεις όλων των λαών (αν είναι ποτέ δυνατόν) να φέρει την παγκοσμιοποίηση και να την παρουσιάσει ως την μόνη λύση που δήθεν θα απαλλάξει τους λαούς από τα χρέη.
Δεν είναι θέμα χρέους χρήματα έχουν, στόχος τους είναι η απόλυτη εξουσία επί της ανθρώπινης ύπαρξης. Πρόκειται

Μ Π Ρ Α Β Ο ! ! !


Πρωτοβουλία για την άπορη οικογένεια της Πάτρας
ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ

Μετά τη δημοσίευση του δράματος της οικογένειας Γασπαρινάτου, η κόρη του επιχειρηματία Εμφιετζόγλου και διευθύνουσα σύμβουλος της εταιρείας «Μηχανική» επικοινώνησε με τον Δήμο Πατρέων και την οικογένεια και ανέλαβε τη φροντίδα των παιδιών.

Η Μελίνα Εμφιετζόγλου επικοινώνησε, φανερά συγκινημένη, με τον δήμαρχο Πατρέων, Γ. Δημαρά, και τον αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής, Υγείας και Πρόνοιας, Θ. Μασσαρά, εκφράζοντας την ελπίδα να βοηθήσει με όποιον τρόπο μπορεί, για να έχουν τα παιδιά μία καλύτερη ζωή.

Χωρίς περιστροφές, δεσμεύτηκε ότι θα αναλάβει την πολύτεκνη οικογένεια και θα πληρώνει η ίδια τους λογαριασμούς της Δ.Ε.Η., του νερού, τα κοινόχρηστα, τη θέρμανση και ό,τι άλλο χρειαστεί, για όσο χρειαστεί.

Το δράμα της οικογένειας Γασπαρινάτου ευαισθητοποίησε και πολλούς πολίτες, που εξέφρασαν την επιθυμία να βοηθήσουν την άπορη οικογένεια, προσφέροντας ρούχα, τρόφιμα και παιχνίδια για τα παιδιά.

ΠΕΡΙ ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΩΣΕΩΣ Α+Β (συνέχεια)

ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ  ΕΠΙΣΚΟΠΟΥ  ΛΕΜΕΣΣΟΥ

ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΩΡΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ "ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΗ ΦΙΛΙΑ";;;;;;

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΣΟΚ: Διαβάστε τι μαθαίνουν οι Τούρκοι μαθητές για την Ελλάδα





Τι διδάσκονται οι Τούρκοι μαθητές για την ιστορία και την Ελλάδα; Διαβάστε το:
-Σελίδα19: «Τα νησιά του Αιγαίου βρίσκονται σήμερα υπό ελληνική κατοχή».
-Σελίδα 21: «Η Ελλάδα δεν έχει τη δύναμη να διατηρήσει στο Αιγαίο την ειρήνη». (!!!)
-Σελίδα 65: «Η ειρήνη στη Μέση Ανατολή και η ασφάλεια στην Ασία  είναι δυνατόν να διατηρηθεί με την επιστροφή αυτών των νησιών στην Τουρκία».

Ε Κ Τ Α Κ Τ Ο ! ! ! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ....! ΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙ΄ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ !!!





ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ

«Η ζωή στάθηκε άδικη μαζί μου. Με πόνο ψυχής αναγκάζομαι να δώσω τα τέσσερα από τα δέκα παιδιά μου σε ίδρυμα ή σε ανάδοχη οικογένεια για να έχουν να φάνε…»
Τα τρεμάμενα λόγια του 45χρονου Δημήτρη Γασπαρινάτου από την Πάτρα είναι γροθιά στο στομάχι.

Ο τραγικός πατέρας, μην αντέχοντας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΖΩΝΤΑΣ 100 ΤΟΙΣ 100"

                   ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΜΕ  ΜΕ  ΠΟΛΛΗ  ΧΑΡΑ  ΣΤΟΥΣ  ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ  ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ  ΤΗΣ  ΠΑΤΡΑΣ  ΚΑΙ  ΤΗΣ  ΕΥΡΥΤΕΡΗΣ  ΠΕΡΙΟΧΗΣ,  ΟΤΙ  Η  ΑΙΡΕΤΙΚΗ  ΕΚΠΟΜΠΗ  ΤΟΥ  ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥ  ΚΑΝΑΛΙΟΥ  "SUPER  B",  "ΖΩΝΤΑΣ  100  ΤΟΙΣ  100"  ΔΙΑΚΟΠΤΕΤΑΙ, ΥΣΤΕΡΑ  ΑΠΟ  ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΕΣ  ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ  ΤΟΥ  ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΥ  ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ  ΜΑΣ  κ.κ.  ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ.  
                  ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ  ΘΕΡΜΑ  ΤΟΝ  ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟ  ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΜΑΣ  ΓΙΑ  ΤΗΝ  ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΩΤΑΤΗ  ΣΥΜΒΟΛΗ  ΤΟΥ  ΣΤΗ  ΔΙΑΚΟΠΗ  ΤΗΣ  ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΗΣ  ΕΚΠΟΜΠΗΣ! 
                  ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ  ΟΜΩΣ  ΚΑΙ  ΤΟΥ  ΕΥΛΑΒΕΙΣ  ΕΚΕΙΝΟΥΣ  ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ  ΟΙ  ΟΠΟΙΟΙ  ΜΕ  ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ  ΚΑΙ  ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ  ΑΝΗΣΥΧΙΑ,  ΜΑΣ  ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ  ΣΧΕΤΙΚΑ.
                  ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ  ΟΜΩΣ  ΚΑΙ  ΑΥΤΟΥΣ  ΚΑΙ  ΟΛΟΥΣ  ΤΟΥΣ  ΑΝΗΣΥΧΟΥΝΤΕΣ  ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ,  ΝΑ  ΜΑΣ  ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ  ΑΜΕΣΑ  ΣΕ  ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ  ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ,  ΩΣΤΕ  ΝΑ  ΥΠΑΡΧΕΙ  ΜΙΑ  ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ  ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ  ΤΟΥ  ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ  ΛΑΟΥ  ΑΠΟ  ΤΙΣ  ΠΟΙΚΙΛΕΣ  ΑΙΡΕΣΕΙΣ.

                                                                            ΕΚ  ΤΗΣ  ΑΝΤΙΑΙΡΕΤΙΚΗΣ  ΟΜΑΔΟΣ

                                                                                              Ο  ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ

ΜΥΡΙΖΕΙ ... ΘΕΟΣ ! ! !


Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΑΥΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ... Σ Τ Α Υ Ρ Ο Σ ! ! !


Το απαγορευμένο άγγιγμα



Αντί να χαίρεται τις πρώτες του στιγμές στην ζωή, ένα μωράκι υποφέρει από μία τρομερή διαταραχή του δέρματος. Ακόμα και το παραμικρό άγγιγμα στο μικροσκοπικό σώμα του Tripp Roth μπορεί να προκαλέσει ανεπανόρθωτες πληγές.



Το 2χρονο αγγελούδι πάσχει από την βασανιστική νόσο που ονομάζεται "πομφολυγώδης επιδερμόλυση".

Η ασθένεια αυτή είναι ικανή να προκαλέσει πληγές και ουλές στο δέρμα του ακόμα και με το πιο ανεπαίσθητο άγγιγμα.