Κυριακή 3 Ιουνίου 2012


ΠΑΝΑΓΙΑ ΠΡΟΔΡΟΜΙΤΙΣΣΑ, Η ΑΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟΣ

ΤΟΥ   ΝΙΚ.   ΒΟΪΝΕΣΚΟΥ
     Στη Ρουμανική Σκήτη του Τιμίου Προδρόμου του Αγίου Όρους υπάρχει μια θαυματουργός εικόνα της Παναγίας. Είναι μια εκ των σπανίων εικόνων της Ορθοδόξου Εκκλησίας, διότι ζωγραφίστηκε χωρίς ανθρώπινο χέρι. Το θαύμα αυτό της αχειροποιήτου αγιογραφίας αυτής της εικόνας έγινε με τον εξής τρόπο:
     Κατά το έτος 1863 οι κτίτορες της Σκήτης, οι πατέρες Νήφων και Νεκτάριος επιθύμησαν να αποκτήσουν μια ωραία εικόνα της Παναγίας, όπως όλα τα αγιορείτικα μοναστήρια.
Εβραϊκή συναγωγή στην Άρτα
(Απόσπασμα)
Πρωτοπρεσβυτέρου  Δημητρίου Αθανασίου
εκπαιδευτικού(χημικού)
Ο Χριστός ,«το φως το αληθινόν, το φωτίζον πάντα άνθρωπον ερχόμενον εις τον κόσμον»,συνεχίζει το έργο  της σωτηρίας των ανθρώπων και προσκαλεί ποικιλοτρόπως  στην Ορθόδοξη Εκκλησία πολλούς, που ανετράφησαν μέσα σε κοινότητες ετεροδόξων. Οι περιπτώσεις τους είναι ποικίλες και ομοιάζουν – αν τις συνθέσει κανείς – με ένα πολύχρωμο χαλί από τους θαυμαστούς τρόπους της Θείας Χάριτος και το μυστήριο της ανθρωπίνης καρδιάς.

ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΕΧΕΙ ΑΔΙΚΟ ;;; ΚΑΝΕ ΤΟΥ ΜΗΝΥΣΗ !!!

http://www.dailymotion.com/video/xrafpi_y-yyyyy-yyyyyyyyyyyy-yyy-yyyyyy_news?

Τη Σπάρτη επέλεξε ως πόλη - εκκίνηση του προεκλογικού του αγώνα ο Νίκος Μιχαλολιάκος, ο οποίος ξεκίνησε την ομιλία του αποκαλώντας τους παρευρισκόμενους "αδέλφια", ενώ τόνισε πως είναι τιμή του να βρίσκεται στα άγια χώματα της Λακωνίας.
Στη συνέχεια, υπογράμμισε ότι μόνο με ύφος σπαρτιάτικο, δωρικό και στρατιωτικό μπορεί να σωθεί η πατρίδα.

Υπέροχες εικόνες με το ουράνιο τόξο!

"Αν δεν πάρουμε την επόμενη δόση αυτοί πτωχεύουν"

"Αν δεν πάρουμε την επόμενη δόση αυτοί πτωχεύουν" : Περί λεηλασίας της Ελλάδας μέσω της δανεικής σύμβασης και του Μνημονίου,  κάνει λόγο σε έρευνά της η αμερικανική εφημερίδα New York Times,  περιγράφοντας  Περί λεηλασίας της Ελλάδας μέσω της δανεικής σύμβασης και του Μνημονίου, κάνει λόγο σε έρευνά της η αμερικανική εφημερίδα New York Times, περιγράφοντας με εντυπωσιακό τρόπο πως η τρόικα «στραγγίζει» την χώρα μας.

Το ηλιoβασίλεμα όπως φαίνεται από την Costa-Rica

ΝΥΧΤΟΠΕΡΠΑΤΗΜΑΤΑ !!!

Νυχτερινή Ζωή


Ἔπεσε ἡ νύχτα στό ὄρος τοῦ Θεοῦ τό ἅγιο. Ὁ σκοτεινός ἱστός της κυλάει ἀπό τήν κορυφή κάτω πρός τίς ρεματιές, τά δάση καί τά φαράγγια, ἀγκαλιάζοντας στό πέρασμά του σκῆτες, καλύβες, ἀσκηταριά καί καθολικά. Μυστικό ὑφάδι, πέπλο μετάρσιο, πού περνᾶ ἀπό πάνω καί λές ναρκώνει τά πάντα. Ὅλα τώρα κρατοῦνται πάνω σ’ ἕνα κρύσταλλο σιωπῆς ἀμόλευτης.

ΑΝΕΚΔΟΤΑ ... ΜΕ ΟΥΣΙΑ !!!

Αρχαίων Ελλήνων φιλοσόφων ανέκδοτα



Πληροφορήθηκε ο Αριστοτέλης από κάποιον ότι μερικοί τον έβριζαν.
Ο φιλόσοφος απάντησε:
«Καθόλου δεν με νοιάζει……
 Όταν είμαι απών, δέχομαι ακόμα και να με μαστιγώνουν».

Συγκλονιστική ιστορία: 3χρονη διαβητική είναι ζωντανή χάρις στο σκύλο της



Πρόκειται για μια πραγματικάσυγκλονιστική ιστορία η οποία αποδεικνύει για ακόμη μια φορά την ευφυία των σκύλων και την σχέση αγάπης που δημιουργούν με τους ανθρώπους.
Η 3χρονη Faith Wilson πάσχει από μιασπάνια μορφή παιδικού διαβήτη η οποία θα της είχε κοστίσει τη ζωή αν δεν υπήρχε ο σκύλος της ο Ruby. O Ruby είναι ένα λαμπραντόρ το οποίο έχει εκπαιδευτεί να ανιχνεύει με την όσφρηση τα χαμηλά επίπεδα σακχάρου στο αίμα σώζοντας έτσι πολλές φορές την Faith.

"Οι νύχτες ήταν το χειρότερο μου. Πάθαινα κρίσεις πανικού και έτρεχα στο κρεβάτι της κόρης μου να δω αν αναπνέει." λέει η μητέρα της στη Daily Mail. Πλέον όμως δεν ανησυχεί καθώς ο Ruby όταν καταλαβαίνει ότι έχει πέσει το επίπεδο σακχάρου στο αίμα πηγαίνει και την ξυπνάει. "Εάν δεν είχα τον Ruby θα είχα θάψει το παιδί μου, δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς αυτόν." προσθέτει με δάκρυα στα μάτια.
ΠΗΓΗ:  http://himaira.blogspot.com/2012/06/3.html 

ΚΑΠΟΤΕ Μ' ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΓΕΛΟΥΣΑ ! ... ΤΩΡΑ ΣΟΒΑΡΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΩ !!!

Ο Π.Κοντογιαννίδης των Ανεξάρτητων Ελλήνων στέλνει... σκληρό μήνυμα στη Μέρκελ

Image
«Φροϊλάιν Μέρκελ, εμάς τους Ελληνες δεν θα μας κάνεις με τις δόσεις σου τα οικονομικά πρεζόνια της Ευρώπης σας». Αυτό το SMS στέλνει στη Γερμανίδα καγκελάριο ο Παύλος Κοντογιαννίδης, βουλευτής της… μίας μέρας και τώρα πάλι υποψήφιος με τους Ανεξάρτητους Ελληνες στη Β’ Αθηνών.

Θεαματική ανάκαμψη Ισλανδίας! Κόλαφος για τους Τραπεζίτες και το ΔΝΤ!





Θεαματική είναι η ανάκαμψη της ισλανδικής οικονομίας μετά την επιβλητική αντίσταση του λαού της, ο οποίος με δημοψήφισμα συνέτριψε την ψοφοδεή πολιτική της σοσιαλδημοκρατικής κυβέρνησης που είχε υποκύψει στους ξένους δανειστές και την εξανάγκασε να μην πληρώσει στους ξένους καταθέτες τις οφειλές των ιδιωτικών ισλανδικών τραπεζών, αφήνοντάς τες να χρεοκοπήσουν.

ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ... ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΠΟΥ ΥΠΟΣΧΟΣΑΣΤΕ ... ΑΝΑΠΤΥΞΗ, ΑΝΑΠΤΥΞΗ, ΑΝΑΠΤΥΞΗ !!!

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ... ΠΑΤΕΡΑΣ ΦΟΡΕΣΕ ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΚΙ ΕΚΛΕΨΕ ΕΝΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΚΑΙ ΠΑΤΑΤΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ...!!! ΤΟ ΔΡΑΜΑ ΣΤΙΣ ΛΑΪΚΕΣ...!!!






Σαββάτο πρωί. Μια ηλικιωμένη γυναίκα που μέχρι πριν από λίγο καιρό ψώνιζε με άνεση τα φρούτα και τα λαχανικά της από το παζάρι στην Ξάνθη, πλέον μη έχοντας ούτε τα απαραίτητα κλέβει κάθε φορά ότι μπορεί.

Ἃγιος Γρηγόριος ὁ Θεολόγος, Λόγος εἰς τήν Πεντηκοστή




Άγ. Γρηγόριος ο Θεολόγος

Λόγος ΜΑ΄ εις την Πεντηκοστή

Από: Στυλ. Γ. Παπαδόπουλος (επιμ.), Μιλάει ο Γρηγόριος ο Θεολόγος, μτφρ. Διονύσιος Κακαλέτρης, εκδ. Αποστολική Διακονία, Αθήνα 1991.

Ε. Την Πεντηκοστή εορτάζουμε καί την παρουσία του Αγίου Πνεύματος καί την πραγματοποίηση της υποσχέσεως καί την εκπλήρωση της ελπίδας. Το μυστήριο, πόσο και μεγάλο είναι και σεβαστό! Τελειώνουν λοιπόν όσα έχουν σχέση με το σώμα του Χριστού, ή μάλλον με τη σωματική παρουσία Του(1). Διότι διστάζω να πω τα σωματικά, εφ' όσον κανένας λόγος δεν μπορεί να με πείσει ότι θα ήταν καλύτερα να είχε απαλλαγεί από το σώμα [ο Χριστός](2). Αρχίζουν δε όσα έχουν σχέση με το Άγιο Πνεύμα(3)...

Ο ταπεινός επιστήμων και η γονυκλισία σώματος και ψυχής




Ὁ βιοχημικός Ἀαρών Τσιχανόβερ τιμήθηκε μέ τό βραβεῖο Νομπέλ Χημείας 2004 γιά τήν μεγάλη του ἐπιτυχία στόν πόλεμο κατά τοῦ καρκίνου (ἀνακάλυψε τό ἔνζυμο-καταστροφέα τῶν πρωτεϊνῶν πού προκαλοῦν τόν καρκίνο).Πρίν ἀπό ἑνάμισυ χρόνο ὁ ἐπιφανής ἐπιστήμονας ἔδωσε μία ἐνδιαφέρουσα συνέντευξη (BHMAGAZINO, σελ. 56, ἐφημ. ΒΗΜΑ 18/11/2005).Ἐκεί ἀνάμεσα στά ἄλλα,λέει καί τά ἑξῆς: 

Απόρρητο έγγραφο του 1974 δικαιολογεί την σημερινή μας κατάντια..!!




Σας παραθέτουμε ένα απόρρητο έγγραφο/ντοκουμέντο του 1974 το οποίο αποδεικνύει την χρηματοδότηση του Ανδρέα Παπανδρέου από τους γνωστούς Rockefeller για την δημιουργία... του ΠΑΣΟΚ, το οποίο είχαν προαποφασίσει ότι θα «κυβερνήσει» την Ελλάδα κάτω από τις διαταγές τους, με σκοπό βέβαια την πλήρη υποταγή της χώρας μας στους παγκόσμιους τραπεζικούς ηγεμόνες και με αποτέλεσμα αυτά που ζούμε σήμερα όλοι μας. Τα συμπεράσματα δικά σας…

ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ;;; ΕΔΩ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ !!!

Ὁ Χαρίλαος Φλωράκης ὅταν ἐπισκέφτηκε τό Ἅγιον Ὅρος: "Μακάρι νά 'χα πάει νωρίτερα! Καί γῶ θά 'μουν καλύτερα καί ὁ τόπος"!!!




Εἶναι στ’ ἀλήθεια παράξενη καί μυστήρια ἡ ψυχή κάθε ἀνθρώπου.....
Μεγάλοι διανοούμενοι ἀπό τόν Ἀριστοτέλη ἕως τόν Σοπενχάουερ ἔχουν μιλήσει γι’ αὐτήν τήν ἀντίφαση ἀνάμεσα στή λογική καί στήν πορεία τοῦ κάθε ἀνθρώπου. Ὁ Ἀριστοτέλης - ὁ πατέρας τῆς λογικῆς - ἔλεγε ὅτι ὁ ἄνθρωπος συμβατικά θεωρεῖται λογικό ζῶο.

ΛΙΓΟ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ... ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΕ ΠΙΑΝΕΙ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΣ !!!

Καταγγελία για 850 εκατ. δολ. σε λογαριασμό Τσοχατζόπουλου.



Επώνυμη καταγγελία από δικηγόρο αναφέρει λογαριασμό του Άκη Τσοχατζόπουλου στην Ελβετία, στον οποίο βρίσκονται 850 εκατομμύρια δολάρια. 
Σύμφωνα με τις πληροφορίες έχει ήδη σταλεί αίτημα δικαστικής συνδρομής, ο λογαριασμός έχει εντοπιστεί, αλλά το ποσό δεν έχει επιβεβαιωθεί.

“Ψηφίσαμε αυτούς που δεν αξίζουν”

Την ιδιαίτερα δύσκολη εθνική πραγματικότητα που διαμορφώνεται για την Ελλάδα λόγω της πολυεπίπεδης κρίσης που βιώνει η πατρίδα μας, και τις προκλήσεις που διανοίγονται για το μέλλον, ενόψει της εκλογικής αναμέτρησης της 17ης Ιουνίου, περιγράφει ο Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικόλαος.


ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ !!!

Στρατιώτες απολύονται αλλά παραμένουν στα στρατόπεδα γιατί δεν έχουν λεφτά να φύγουν!

Η είδηση είναι συγκλονιστική και αποκαλυπτική της οικονομικής ανέχειας. Σύμφωνα με είδηση που αλίευσε το Δίκτυο Ελεύθερων Φαντάρων
στρατιώτες που απολύονται «Ξεμένουν στα στρατόπεδα» γιατί δεν έχουν χρήματα!

ΦΟΒΕΡΟ ΒΙΝΤΕΟ : ΠΥΘΩΝΑΣ ΚΑΤΑΠΙΝΕΙ ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΟ !!!


ΜΑ ΤΟ ... ΠΑΙΔΙ ΝΟΜΙΣΕ ΟΤΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ... ΜΟΝΟ ... ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΒΓΕΙ ΠΡΩΤΟΣ !!!

"Μετεξεταστέος ο ΣΥΡΙΖΑ στα θέματα Άμυνας-Εξωτερικής πολιτικής".

Του Σεραφείμ Χ. Μηχιώτη
Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ παρουσίασε την περασμένη Παρασκευή το πρόγραμμά του γιά την εξωτερική και αμυντική πολιτική. Με τη συμβολή, όπως είπε εις την σχετική εκδήλωση, ο κ. Θ. Δρίτσας «σημαντικού αριθμού στελεχών του Τμήματος Εξωτερικής.....

ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΥΡΙΕ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ !!! ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ... ΘΕΤΙΚΟ !!!

"Η τρόικα θα κόψει τους μισθούς των ιερέων"

Για κόψιμο των μισθών των ιερέων στο άμεσο χρονικό διάστημα κατ΄ απαίτηση της τρόικας προειδοποίησε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γ. Καρατζαφέρης, στην συνάντηση που είχε με τον Μητροπολίτη Λαγκαδά κ.κ Ιωάννη, στο πλαίσιο της περιοδείας του στη Θεσσαλονίκη. Ο κ. Καρατζαφέρης ενημερώνοντας τον....

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ !!! ΚΥΡΙΕ Σ' ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΓΝΩΡΙΣΕΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΠΙΣΤΗ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΜΑΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ !!!


Τα πιο περίεργα πιστεύω… του κόσμου!

Τα πιο περιεργα πιστευω… του κοσμου!
Από τους θαυμαστές του Μαραντόνα μέχρι την εκκλησία του ιπτάμενου τέρατος από.. Spaghetti, αυτές είναι οι 13 πιο παράξενες θρησκείες στον κόσμο...

1Σαϊεντολογία
Η εκκλησία της Σαϊεντολογίας είναι ένα κίνημα που ιδρύθηκε από τον L. Ron Hubbard (Elron) το 1952. Υποστηρίζει δε, πως στα ανώτερα επίπεδα της μύησης (επίπεδα OT), οι μυστικές διδασκαλίες που λαμβάνουν χώρα, μπορεί να είναι επικίνδυνες για τα μέλη που δεν έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα.

ΕΙΣΑΙ Η ... ΕΙΚΟΝΑ ΕΝΟΣ ΓΝΗΣΙΟΥ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥ ΤΟΥ ΠΑ.ΣΟ.Κ. !!!

"Θα ψηφίσω ΠΑΣΟΚ αναγκαστικά ..."

Αγνοημένος από το κόμμα του δηλώνει ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης προτείνοντας τακτικό συνέδριο στο ΠΑΣΟΚ, στο οποίο θα τεθεί και θέμα ηγεσίας. Αιχμές για την πολιτική που ακολουθεί το ΠΑΣΟΚ , αλλά και για τη στάση ορισμένων στελεχών του, αφήνει ο....

ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ ! ΘΑ ΜΑΣ "ΣΩΣΟΥΝ" ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΤΗΣ 17ης ΙΟΥΝΙΟΥ !!!

Εννιά πληγές για το πορτοφόλι των φορολογούμενων

Βαθύτερα το χέρι στην τσέπη θα κληθούν να βάλουν εκατοντάδες χιλιάδες φορολογούμενοι, καθώς στο επόμενο χρονικό διάστημα οι Εφορίες θα στείλουν «βροχή» εκκαθαριστικών και ειδοποιητηρίων.

1.Υπέρμετρα αυξημένος φόρος για τα εισοδήματα του....

ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ ΤΗΝ ... ΛΥΣΑΤΕ ΗΔΗ !!! ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΜΠΙΛΝΤΕΜΠΕΡΓΚ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ... ΔΙΩΧΘΕΙ ;;;;;


«Είναι δυνατόν να κυκλοφορεί ελεύθερος ο Γ. Παπακωνσταντίνου;»

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ....
Να συλληφθεί και να διωχθεί για την αλλοίωση των στοιχείων της ΕΛΣΤΑΤ ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου ζήτησε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος.

«Ο κ. Παπακωνσταντίνου είναι δυνατόν να κυκλοφορεί ελεύθερος; Να πηγαίνει σήμερα στη Λέσχη Μπίλντεμπεργκ και να είναι υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ; Να διωχθεί από τις εισαγγελικές αρχές και να ξηλωθεί από το ΠΑΣΟΚ» δήλωσε χαρακτηριστικά.
ΠΗΓΗ:   http://news24gr.blogspot.gr/2012/06/blog-post_286.html

Η ΧΑΡΑ ΤΟΥ ΠΛΟΥΣΙΟΥ ... ΤΕΡΑΤΟΣ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ 50 € ΚΑΙ 100 € !!!


Εκατομμυριούχος πετά σαΐτες από χαρτονομίσματα

Ο εκατομμυριούχος Pavel Durov – ιδρυτής του δημοφιλέστερου κοινωνικού δικτύου της Ρωσίας, ονόματι VKontakte – απαθανατίστηκε από το φωτογραφικό φακό να φτιάχνει σαΐτες από χαρτονομίσματα και να τα πετάει από το παράθυρο του γραφείου του. Όπως ήταν αναμενόμενο, ένα μεγάλο πλήθος πολιτών συγκεντρώθηκε...
κάτω από το κτίριο της εταιρίας, στην Αγία Πετρούπολη.

3 Ιουνίου

Γεγονότα

323 π.Χ: Ο Μέγας Αλέξανδρος, ενώ έχει ολοκληρώσει τις προπαρασκευές για την εκστρατεία προς κατάκτηση της Αραβίας, ασθενεί αιφνιδίως στη Βαβυλώνα.
1789: Ο Λάμπρος Κατσώνης νικά τον τουρκικό στόλο έξω από την Τήνο.

ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΒΕΒΑΙΟΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ... "ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ" !!!

Θησαυροί εκατομμυρίων ευρώ κρύβονται σε τραπεζικούς λογαριασμούς - Δείτε πως κάποιοι έκλεβαν επί χρόνια το δημόσιο!

Πολιτική

Δικηγόροι, γιατροί και εταιρείες διαπιστώθηκε ότι έκλεβαν επί χρόνια το Δημόσιο με την κλασική μέθοδο της μη έκδοσης αποδείξεων

Σχετικά άρθρα
Έφοδοι του ΣΔΟΕ για όσους φούλαραν με πετρέλαιο θέρμανσης
Συναγερμός σε Εφορίες και ΣΔΟΕ για την είσπραξη οφειλών και φόρων
 
Θησαυροί εκατομμυρίων ευρώ κρύβονται σε τραπεζικούς λογαριασμούς - Δείτε πως κάποιοι έκλεβαν επί χρόνια το δημόσιο! Δικηγόροι, γιατροί και εταιρείες διαπιστώθηκε ότι έκλεβαν επί χρόνια το Δημόσιο με την κλασική μέθοδο της μη έκδοσης αποδείξεων
Κρυμμένους «θησαυρούς» που προέρχονται από «εγκλήματα» φοροδιαφυγής αποκαλύπτουν οι τραπεζικοί λογαριασμοί γιατρών, δικηγόρων, μισθωτών, επιχειρηματιών. Κάθε φορά που οι ελεγκτές του ΣΔΟΕ ανοίγουν τους λογαριασμούς «ύποπτων» για φοροδιαφυγή μένουν έκπληκτοι αφού φέρνουν στο φως απίστευτες και προκλητικές λεπτομέρειες.

ΕΙΔΕΣ Η "ΑΝΑΠΤΥΞΗ" ΠΟΥ ΣΟΥ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑΝ ΟΤΑΝ ΥΠΕΓΡΑΦΑΝ ΤΑ ΜΝΗΜΟ(ΣΥ)ΝΙΑ ;;;;

Πρωταθλήτρια στην ανεργία μέσα στην Ευρωζώνη η Ελλάδα - Χωρίς δουλειά το 52,7% των νέων !

Κοινωνία

Σε επίπεδα ρεκόρ η ανεργία σε Ευρωπαϊκή Ένωση και Ευρωζώνη σύμφωνα με τα στοιχεία της Eurostat

Σχετικά άρθρα
Προβλέψεις που σοκάρουν: Σχεδόν ένας στους τρεις έλληνες, άνεργος στο τέλος του 2012
Πρωταθλήτρια στην ανεργία μέσα στην Ευρωζώνη η Ελλάδα - Χωρίς δουλειά το 52,7% των νέων ! Σε επίπεδα ρεκόρ η ανεργία σε Ευρωπαϊκή Ένωση και Ευρωζώνη σύμφωνα με τα στοιχεία της Eurostat
Σε επίπεδο ρεκόρ έφτασαν τα νούμερα της ανεργίας, σε Ευρωπαϊκή Ένωση και Ευρωζώνη. Σύμφωνα με την Eurostat οι άνεργοι στην Ε.Ε. έφτασαν τους 24,667 εκατομμύρια πολίτες, ενώ στην Ευρωζώνη τους 17,405 εκατομμύρια.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ !!!

«Έψαχνα ένα μήνα να βρω φάρμακα»: Κραυγή απόγνωσης από καρκινοπαθή

«Έψαχνα ένα μήνα να βρω φάρμακα»: Κραυγή απόγνωσης από καρκινοπαθή Συνεχίζεται ο εφιάλτης των καρκινοπαθών
Χιλιάδες ασθενείς,  με σκλήρυνση κατά πλάκας, καρδιακή ανεπάρκεια, οφθαλμολογικά προβλήματα αλλά ειδικότερα οι καρκινοπαθείς ζουν το τελευταίο διάστημα έναν εφιάλτη αφού ψάχνουν για φάρμακα τα οποία είναι απαραίτητα για τις θεραπείες τους  από νοσοκομείο σε νοσοκομείο.


Δείτε πώς πάγωσαν όλα μέσα σε λίγα λεπτά σε λίμνη της Ελβετίας!!!

Σας αρεσε και το ξανα αναρτουμε!!! Δειτε πως παγωσαν ολα μεσα σε λιγα λεπτα σε λιμνη της Ελβετιας!!!
Οι φωτογραφίες που ακολουθούν δεν είναι από κάποιο απομονωμένο οικισμό των πολικών περιοχών, αλλά από μια λίμνη της Ελβετίας.

Η ΣΥΝΤΟΜΗ ... ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΣ

ΑΥΤΗ ΛΟΙΠΟΝ ΗΤΑΝ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΥΠΟΣΧΟΣΑΣΤΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ;;;; ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΑ 'Η ΜΝΗΜΟΣΥΝΑ !!!

Αναμένεται περαιτέρω άνοδος της ανεργίας, σύμφωνα με μελέτη της Τράπεζας της Ελλάδας

Έκρηξη της ανεργίας και μεγαλύτερη κινητικότητα των εργαζομένων- ήτοι εργασιακή ανασφάλεια- καταγράφει σε ειδική μελέτη η Τράπεζα της Ελλάδας, «ξεσκονίζοντας» τα στοιχεία για την απασχόληση του 2011, όταν δηλαδή άρχισε η ανεργία να χτυπάει «κόκκινο» φλερτάροντας...
με το 21%.

Σύμφωνα με τη ΤτΕ, τις μεγαλύτερες απώλειες εμφανίζουν οι κατασκευές (136,6 χιλ.) και η μεταποίηση συνολικά (125,6 χιλιάδες).

ΠΟΙΑ ΦΥΣΗ ΒΡΕ ΑΝΟΗΤΟΙ !!! Ο ΘΕΟΟΟΟΟΟΟΟΣ !!!


Γέφυρες με την υπογραφή..της φύσης! (photos)

Γεφυρες με την υπογραφη..της φυσης! (photos)
Το να χτίσει κάποιος μια γέφυρα σίγουρα δεν είναι εύκολη υπόθεση. Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για γέφυρες μέσα σε δάση. Η φύση, όμως, προνόησε και γι΄αυτό, δημιουργώντας «αυτοσχέδιες» φυσικές γέφυρες... όπου χρειάζεται!

ΤΟ ΣΥΝΑΞΑΡΙΟΝ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

3 ΙΟΥΝΙΟΥ

Ὁ Ἅγιος Λουκιλλιανὸς ὁ Μάρτυρας καὶ οἱ σὺν αὐτῷ

Ἡ μνήμη τους ἀναφέρεται καὶ στὶς 19 Ἰανουαρίου. Ἡ Σύναξή τους ἐτελεῖτο στὸν οἶκο τοῦ Πατριάρχου Ἀναστασίου στὴν Ὀξεία, μικρὴ νῆσο τῆς Προποντίδος, ἢ σὲ ὁμώνυμη τοποθεσία κείμενη κοντὰ στὴ λεγόμενη «Ἐμβόλων τοῦ Δομνίνου» στὴν Κωνσταντινούπολη.
περισσότερα...

Kραυγή απόγνωσης από τους καρκινοπαθείς- Σε άμεσο κίνδυνο η ζωή τους- Μαρτυρίες που συγκλονίζουν

Κοινωνία

Κάποιοι απο αυτούς δεν βρίσκουν λύση για εβδομάδες ανώ άλλοι προμηθεύονται το απαραίτητο σκεύασμα με αρκετή καθυστέρηση

Kραυγή απόγνωσης από τους καρκινοπαθείς- Σε άμεσο κίνδυνο η ζωή τους- Μαρτυρίες που συγκλονίζουν  Κάποιοι απο αυτούς δεν βρίσκουν λύση για εβδομάδες ανώ άλλοι προμηθεύονται το απαραίτητο σκεύασμα με αρκετή καθυστέρηση
Σε άμεσο κίνδυνο τίθεται η ζωή καρκινοπαθών καθώς αναζητούν φάρμακα, απολύτως απαραίτητα για τις θεραπείες τους, απο νοσοκομείο σε νοσοκομείο. Κάποιοι απο αυτούς δεν βρίσκουν λύση για εβδομάδες ανώ άλλοι προμηθεύονται το απαραίτητο σκεύασμα με αρκετή καθυστέρηση, γεγονός που διαταράσσει την ομαλή εξέλιξη της θεραπείας τους.


ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΣΩ ΜΕΡΙΚΑ ΚΙΛΑ !!!

Οι δέκα χρυσοί κανόνες της δίαιτας!


Χάστε βάρος και διατηρηθείτε!

Δεν έχει σημασία ποιο πρόγραμμα διατροφής ακολουθείτε προκειμένου να φτάσετε στον στόχο σας, υπάρχουν όμως μερικοί χρυσοί κανόνες που πρέπει να υιοθετηθούν προκειμένου να μειωθούν τα επιπλέον κιλά αλλά και να διατηρηθούν.

ΑΡΑΓΕ ΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ... ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ;;;

Τρόικα: Μισθοί και συντάξεις υποχώρησαν και έφτασαν στο σημείο που θέλαμε


Ο εκπρόσωπος της ΕΚΤ στην Τρόικα Κλάους Μαζούχ δήλωσε ότι θα γίνει συζήτηση του μνημονίου με την νέα ελληνική κυβέρνηση.

«Με την καινούργια κυβέρνηση θα συζητήσουμε όλες τις πτυχές του νέου μνημονίου.

"ΟΛΑ ΤΑΧΕ Η ΜΑΡΓΙΩΡΗ, Ο ΦΕΡΕΤΖΕΣ ΤΗΣ ΕΛΕΙΠΕ" !!!

Για αυτόνομο Υπουργείο Τουρισμού και αυτόνομο Υπουργείο Ναυτιλίας δεσμεύτηκε ο Σαμαράς από τη Ρόδο


Η Ελλάδα θα δώσει την μάχη για την ανάπτυξη, κάτι που μπορεί να γίνει άμεσα, μέσα από τον τουρισμό, τόνισε κατά την ομιλία του στη Ρόδο, στους εκπροσώπους των παραγωγικών τάξεων και των επιστημονικών συλλόγων, ο πρόεδρος της ΝΔ.

ΜΙΚΡΕ ... "ΒΑΣΤΑ ΜΙΚΡΟ ΚΑΛΑΘΙ" !!!

Τσίπρας: Ένα μικρό βήμα χωρίζει το λαό από την εξουσία


Άνοιγμα προς τους ψηφοφόρους των άλλων κομμάτων, να εμπιστευθούν τον ΣΥΡΙΖΑ χωρίς προκαταλήψεις ανεξάρτητα από την ψήφο τους στις 6 Μαΐου.....

ζήτησε ο Αλέξης Τσίπρας μιλώντας σε ανοιχτή συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία του Αγρινίου.

ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΤΖΕΤ !!!


Όταν η πολυτέλεια...πετάει! (photos)

Οταν η πολυτελεια...πεταει! (photos)
Δείτε φωτογραφίες από τα πιο πολυτελή ιδιωτικά αεροπλάνα του κόσμου!