Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

Η ΣΥΝΤΟΜΗ ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΣ !

ΤΟ ΣΥΝΑΞΑΡΙΟΝ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

1 ΜΑΡΤΙΟΥ

Ἡ Ἁγία Εὐδοκία ἡ Μάρτυς


Ἡ Ἁγία Μάρτυς Εὐδοκία καταγόταν ἀπὸ τὴν Ἠλιούπολη, τῆς ἐπαρχίας Λιβανησίας Φοινίκης καὶ ἔζησε κατὰ τοὺς χρόνο&upsilo ...
περισσότερα...

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ


15O Πρέσβης της Ελλάδος στην Αυστραλία κ. Χαράλαμπος Δαφαράνος, συνοδευόμενος από τον Γενικό Πρόξενο της Ελλάδος στο Σύδνεϋ κ. Βασίλειο Τόλιο και τον Συντονιστή Εκπαίδευσης κ. Βασίλειο Γκόκα, πραγματοποίησαν επίσκεψη στα κεντρικά Γραφεία της ACARA στο Σίδνεϊ .

ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ... ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ !!! ΜΑΚΑΡΙ ΚΑΠΟΤΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ !!!

ΚΑΤΑΝΤΙΑ! Η ΕΝΩΣΗ ΑΘΕΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ ΖΗΤΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΦΩΤΟΣ!


.Με επιχείρημα την δύσκολη οικονομική κατάσταση στην οποία ζούμε η… Ένωση Άθεων Ελλάδας ζητεί την κατάργηση της μεταφοράς και διανομής του Αγίου Φωτός με έξοδα του Ελληνικού Κράτους.

 


Διαβάζουμε κάποιες φορές ακόμη καί σε Χριστιανικά υποτίθεται φόρουμ, διάφορα ερωτήματα καί απορίες γιά τό πού τελικά πάνε αυτοί πού αυτοκτόνησαν. Εντύπωση προκαλεί ότι οί περισσότεροι, γιά να μή πούμε καί όλοι, σε περίπτωση πού καταθέσεις όχι τήν δική σου άποψη αλλά τό τί λένε οί κανόνες τής αρχαίας Εκκλησίας γιά τό θέμα αυτό αρχίζουν να σέ κατηγορούνε ώς άσπλαχνο πού γράφεις γιά Κόλαση καί φοβερά επιτίμια όσων αυτοκτόνησαν ! 
Τούς θέλουνε όλους στόν Παράδεισο καί καλά κάνουνε, αλλά μήπως θα έπρεπε να μελετήσουν καί τό τί ακριβώς λένε καί οί ιεροί κανόνες για το θέμα αυτό πρίν εκφέρουν την δική τους φιλάνθρωπη γνώμη;
Εδώ ξεχνούν, ότι οί Άγιοι πού θέσπισαν τούς κανόνες αυτούς  σκοπίμως καί γιά φιλανθρωπία απαγόρευσαν να διαβάζονται επικήδειες ευχές σε αυτόχειρες, θέλοντας έτσι μ΄ αυτή τήν υμνολογική στέρηση τού πεθαμένου ( πού πήρε τόν θάνατο στά χέρια του καί δεν άφησε τον Θεό όποτε Εκείνος ήθελε να τον πάρει ) νά προσελκύσουν έτσι το έλεος τού Θεού...


Ο  Όσιος  Δημήτριος, πολιούχος  Βουκουρεστίου, μέσα από ένα φοβερό όραμα έδωσε έναν κανόνα μετάνοιας στόν γυναικολόγο γιατρό τών δεκάδων εκτρώσεων :" Θά βαπτίσεις 185 παιδιά, για τα 185 εγκλήματα πού έκανες..."




Πιο κάτω, ως τελευταίο θαύμα του οσίου Δημητρίου θα αναφέρουμε την μαρτυρία του Αλεξίου I. (53 ετών), ενός ειδικού χειρουργού γυναικολόγου και την θαυματουργική επέμβαση του οσίου στη ζωή του. 
«Είμαι χειρούργος-γυναικολόγος από περίπου δυο δεκαετίες και για πολύ καιρό έχω ζήσει ειρηνικά και σε πλούτο! Από το 1999 η ζωή μου ξαφνικά πήρε άλλη πορεία και άλλαξε τελείως…


"...Αδύνατον, αδύνατον, μέ τόση πορνεία καί παντοειδή αμαρτία η Ελλάδα να ζήσει ακόμη. Αλλά θά πηγαίνει κάθε χρόνο από το κακό στό χειρότερο..." έλεγε λίγο καιρό πρίν πεθάνει στά 1980, ο αείμνηστος γέροντας τής Πάρου Φιλόθεος Ζερβάκος... 

ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ !!!

Η επίσημη λίστα μεταλλαγμένων τροφίμων στην Ελλάδα από την Greenpeace

Η Greenpeace όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος δημοσίευσε τη λίστα με τα μεταλλαγμένα προϊόντα που κυκλοφορούν στην αγορά και τα καταναλώνουμε εμείς και οι οικογένειες μας. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να γνωρίζουμε την προέλευση των προϊόντων που καταναλώνουμε...ειδικά όταν αφορά την διατροφή μας.

Τα πιο φαντασμαγορικά θεάματα της φύσης το 2013

Η Μητέρα Φύση δεν σταματά ποτέ να μας χαρίζει απλόχερα μοναδικά θεάματα και ένα από τα καλύτερα του 2013 είναι το βόρειο σέλας, το οποίο αναμένεται να είναι στο αποκορύφωμά του καθώς ο ήλιος μπαίνει σε τροχιά μεγάλης κινητικότητας.
Εκτός από αυτό εξετάζουμε άλλα 11 ξεχωριστά, ασυνήθιστα και ορισμένες φορές περίεργα φυσικά φαινόμενα από όλο τον κόσμο.

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


Διατροφή για απώλεια βάρους

Χάστε ένα πόντο το μήνα χωρίς στερήσεις
Χάστε ένα πόντο το μήνα, χωρίς στερήσεις ή αυστηρή καταμέτρηση των θερμίδων.

Ακολουθήστε απλώς τα μυστικά που ακολουθούν...

Υπάρχουν και διαμάντια!

Η ταμίας που άλλαξε λίγο τον κόσμο...

Πρίν ἀπό μέρες στά ΑΒ Ἁγίας Παρασκευῆς, στό ταμεῖο ἦταν ἕνα γηραιός ρακένδυτος κύριος μέ 3-4 κονσέρβες κι ἕνα γκαζάκι. Ἡ νεαρή ταμίας τόν κοιτάει καί τοῦ λέει: "Φύγετε κύριε, ἡ ἑταιρεία μᾶς δικαιολογεῖ κάποια δωρεάν καλάθια".

Ο ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΜΕΡΦΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΥΡΕΣ !!!

 
ΤΕΛΕΙΟ!!!! Και μην πείτε ότι δε σας έχει συμβει...
 

ΟΛΑ ΚΑΠΟΤΕ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ!!!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! ΟΙ ΠΟΛΥΑΡΙΘΜΕΣ ΜΑΣΩΝΙΚΕΣ ΣΤΟΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ!
 
 
Για το συγκεκριμένο Καρναβάλι αναφερθήκαμε ήδη σε άρθρο μας για την ιστορική προέλευσή του: Ουσιαστικά, πρόκειται για αναβίωση της ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΕΟΡΤΗΣ του Purim, στο οποίο οι αφελείς νεοέλληνες συμμετέχουν, επηρεασμένοι από την προπαγάνδα ετών για "αναγκαίο ξεφάντωμα" και άλλες παρόμοιες αηδίες, εν μέσω μάλιστα τεράστιας οικονομικής και κοινωνικής κρίσης!
Πώς όμως ξεκίνησε το Καρναβάλι της Πάτρας; Διαβάζουμε στην "Αφύπνιση Ελλήνων":

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΜΠΕΤ 

Του κ. Ανδρέα Κυριακού
===========

Στίς 12 Μαίου του 2012 στην πόλη των Πατρών κηδεύτηκε μια σπουδαία προσωπικότητα της πόλεως, ο αντιδήμαρχος και υπεύθυνος των κοινωνικών υπηρεσιών του Δήμου Αμπετ Χάσμαν, Ιορδανός την καταγωγήν. Στην κηδεία συνέρρευσε πληθός της τάξεως των 4000 ατόμων διότι ο μεταστάς ήταν πολύ αγαπητός στην πόλη. Γιατί καταπιανόμαστε με την υπόθεση αυτή;