Τρίτη 16 Απριλίου 2013

Η ΣΥΝΤΟΜΗ ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΣ !

ΑΣ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΣΑΝ "ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ" ΤΗΝ Ε.Ο.Κ. !!!

Νέο χαρτονόμισμα 5 ευρώ... Θεωρία Συνωμοσίας ή Προάγγελος Γεγονότος;;;;



  
Στις 2 Μαίου 2013 θα έλθει μία καινούργια έκδοση χαρτονομίσματος του ευρώ στην Ευρώπη των 27 κρατών. Πρόκειται για το νέο χαρτονόμισμα των 5 ευρώ με νέα χαρακτηριστικά ασφαλείας. Η πρώτη αλλαγή περιλαμβάνει την εισαγωγή ενός προσώπου στην λεπτή λουρίδα ασφαλείας με το ολογράφημα.

ΜΑΡΤΥΡΙΑ: ΕΝΑΣ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΗΣ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ




«Ποτέ μην καταφρονήσεις πηγούλα από την οποία έχεις πιει νερό» - Παραίνεση του πνευματικού μου πατέρα

Κατ’ αρχάς θα ήθελα να ξεκαθαρίσω ότι είμαι ευγνώμων στο Θεό για την από νηπιακή ηλικία πορεία μου μέσα στην διαμαρτυρόμενη ευαγγελική εκκλησία καθώς πήρα πολλά μαθήματα και ευλογίες και είδα πολλές φορές το χέρι του Θεού στη ζωή μου.

Αυτά που πριν χρόνια ήταν συνομωσιολογίες γραφικότητες εξωπραγματικές αποκαλύψεις ... και σήμερα η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ - ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ!



 
Το καλοκαίρι του 2003 ο συγγραφέας και δημοσιογράφος Κώστας Κούρος, δημοσίευσε το ακόλουθο άρθρο στο περιοδικό «ΓΥΝΑΙΚΑ». Τότε πολλοί ήταν εκείνοι που το θεώρησαν «συνομωσιολογικό».

Ξέρετε ποιοι, τα παπαγαλάκια του συστήματος που προσπαθούν να εμφανίσουν ως «γραφική» και
«εξωπραγματική» κάθε αποκάλυψη.

Σήμερα, είναι απλώς η πραγματικότητα. Διαβάστε το…

ΤΡΟΜΟΣ !!!

Η αναπνοή «αποτύπωμα» του κάθε ανθρώπου


Να κάτι που φτιάχνεται για το καλό μας, αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να μην χρησιμοποιηθεί και για το κακό μας: Ανιχνευτές αναπνοής θα μπορούν να καταγράφουν τους διερχόμενους με βάση την ...αναπνοή! Άλλωστε σύμφωνα με το Ελβετικό Ινστιτούτο η αναπνοή συνιστά βιομετρικό στοιχείο.

ΑΝΤΕ, ΝΑ ΑΚΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ !!!

ΠΟΛΩΝΙΑ: Γνωστός καθηγητής υποστηρίζει ότι η συμπεριφορά των Εβραίων οδήγησε στα πογκρόμ



Η είδηση από: The Times of Israel / ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ


Ο Krzysztof Jasiewicz, καθηγητής στην Πολωνική Ακαδημία Επιστημών και γνωστός εμπειρογνώμονας στις πολωνό-εβραϊκές σχέσεις, προκάλεσε την οργή την περασμένη εβδομάδα με τους ισχυρισμούς του σε συνέντευξή του στο δημοφιλές πολωνικό περιοδικό ‘Focus’ ότι οι Εβραίοι είχαν ενεργό μέρος στη δολοφονία άλλων Εβραίων κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Αγίου Νικοδήμου: Φυλακτήριον της Ψυχής... ΗΜΕΡΑ ΙΣΤ'


ΗΜΕΡΑ ΙΣΤ' : Περί του χωρισμού των δικαίων και των αμαρτωλών

Α'   Σ' αυτή την ζωή κατοικούν μαζι αθώοι και ένοχοι, δίκαιοι και αμαρτωλοί. Ακόμη και μετά το θάνατο μαζί θάπτοντε. Τότε στη μέλλουσα κρίση όμως θα χωριστούν, από τους αγγέλους, οι δίκαιοι από τους αμαρτωλούς. Και στα μεν δεξιά θα είναι οι δίκαιοι και, ίσως, εκείνοι τους οποίους εγώ περιγελούσα εδώ στον κόσμον.

ΤΟ ΣΥΝΑΞΑΡΙΟΝ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

16 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

Οἱ Ἁγίες Ἀγάπη, Εἰρήνη καὶ Χιονὶα οἱ Μάρτυρες


Οἱ Ἁγίες Ἀγάπη, Εἰρήνη καὶ Χιονὶα μαρτύρησαν ἐπὶ αὐτοκράτορος Διοκλητιανοῦ (284 – 305 μ.Χ.) στὴ Θεσσαλονίκη, τὸ ἔτος 304 μ.Χ. Στὸ Συναξάρι μαρτυρεῖται ὅτι οἱ τρεῖς ἀδελφές, πιθανῶς ἐνεργὰ μέλη μιᾶς ἀδελφότητας νέων Χριστιανῶν μὲ πλούσια βιβλιοθήκη, κατέφυγαν ἀμέσως μετὰ τὴν ἔναρξη τοῦ διωγμοῦ σὲ ὑψηλὸ ὄρος πλησίον τῆς Θεσσαλονίκης, πιθανῶς τὸ Χορτιάτη, ἀφοῦ ἔκρυψαν στὸ σπίτι τους τὰ βιβλία. Ἡ Ἀγάπη καὶ ἡ Χιονία, μετὰ ἀπὸ ἐντολὴ τοῦ διοικητοῦ Δουλκιτίου, ρίχθηκαν στὴν πυρά. Ἡ Ἁγία Εἰρήνη κλείσ ...
περισσότερα...

ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ.



  Η δουλοπρεπής-προδοτική-μνημονιακή-τρικομματική κυβέρνηση Σαμαρά υλοποίησε άμεσα τη δέσμευσή της προς τον επικυρίαρχο Ερντογάν και ανακοίνωσε την αντισυνταγματική ανέγερση τεμένους (τζαμιού) στο κέντρο της Αθήνας (Βοτανικός), προκειμένου τάχατες, να εκτελούν τα θρησκευτικά τους καθήκοντα, στο πλαίσιο της ανεξιθρησκίας όλα τα στίφη των Μουσουλμάνων που συνέρρευσαν χωρίς την συγκατάθεσή μας, τα τελευταία 30 χρόνια στην πατρίδα μας.

ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΕΙ Ο "ΦΑΣΙΣΜΟΣ" ΤΗΣ "ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ" ΚΑΙ Ο "ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ" ΤΟΥ ΚΑΤΙΔΗ !!! ΠΟΤΕ ΘΑΡΘΕΙ ΟΜΩΣ ΕΚΕΙΝΗ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ "ΣΑΡΩΘΕΙ" ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΟ !!!

ΑΠΟΤΑΣΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ κο ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΤΣΑΚΑΛΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΠΕ «ΟΧΙ» ΣΤΟ ΤΕΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ...ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ




ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΟΣ ΤΟΥ Π.Ν
 κος ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΤΣΑΚΑΛΗΣ.....

Στις 16 Απριλίου 2013 και ώρα 9:00 π.μ., δικάζεται η έφεση μου στο Αναθεωρητικό Δικαστήριο Αθηνών, Πέτρου Ράλλη 1

(Κρίθηκa ένοχος για τις απόψεις μου και την ιδεολογία που ανάρτησα στην προσωπική μου σελίδα στο facebook. Δείτε περισσότερα εδώ: http://asimpiestos.blogspot.com/2012/04/24-2012.html)



ΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ... ΟΤΑΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΣΠΟΤΑΔΕΣ ΠΑΥΟΥΝ ΝΑ ΥΠΟΚΕΙΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ... ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ !!! ΤΟΤΕ ΔΙΩΚΟΥΝ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΓΚΑΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΟΜΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΤΟΥΣ !!! "ΟΥΔΕΝ ΔΕΔΟΙΚΑ, ΩΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥΣ ΠΛΗΝ ΕΝΙΩΝ (ΙΕΡΟΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ)

ΑΙΣΧΟΣ!!! ΤΟ ΚΟΡΑΝΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕ Ο ΝΕΟΧΕΙΡΟΤΟΝΗΘΕΙΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ ΩΣ ΔΩΡΟ ΣΤΟΝ ΜΟΥΦΤΗ!!!



Ο νεοχειροτονηθείς Μητροπολίτης Κομοτηνής Παντελεήμων "προσφέρει" κοράνιο
Πριν από μερικές ημέρες είχαμε, μετά μεγάλης μας λύπης, δημοσιεύσει ότι ο Μητροπολίτης Κομοτηνής και Μαρωνείας Παντελεήμονας αποκάλεσε την Κομοτηνή με τουρκικό όνομα στην επίσημη τελετή ενθρόνισης του, τώρα βρισκόμαστε σε δυσχερέστερη θέση να δημοσιεύουμε φωτογραφία

Θαύμα στην Αίγυπτο που προκαλεί δέος...

Ενας Μουσουλμάνος στην Αίγυπτο σκότωσε τη γυναίκα του και την έθαψε με τα δύο κοριτσάκια τους: το ένα ήταν μωρό και το άλλο 8 ετών. Τα κορίτσια τα έθαψε ζωντανά!!

Ύστερα κατήγγειλε στην αστυνομία ότι τα κορίτσια τα σκότωσε ένας θείος τους. Μετά από 15 μέρες πέθανε ένα άλλο μέλος από το σόι τους. Οι δικοί του αποφάσισαν να τοποθετήσουν τη σορό στον τάφο όπου βρισκόταν η μητέρα και τα δύο κοριτσάκια.
16 Απριλίου 2013

ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ!!! Απανωτές εκρήξεις στο σημείο τερματισμού του Μαραθωνίου της Βοστόνης!!! (PHOTOS+VIDEO)
Τον τρόμο και τον πανικό έσπειρε η συντονισμένη βομβιστική επίθεση που πραγματοποιήθηκε κοντά στη γραμμή τερματισμού του Μαραθωνίου της Βοστόνης και η οποία είχε σαν συνέπεια τον θάνατο δύο ανθρώπων και τον τραυματισμό δεκάδων άλλων.

ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ, Η ΣΤΥΓΕΡΟΤΕΡΗ ΜΟΡΦΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ !!!


Δυο αληθινές ιστορίες εκτρώσεων

Δύο περιστατικά από το περιοδικό ΠΟΛΥΤΕΚΝΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ της Πανελλήνιας Ενώσεως Φίλων των Πολυτέκνων
1. «...Βλέπω τέσσερα μικρά να με κυνηγούν...»!
Μία κυρία γύρω στα εξήντα είχε κόρη παντρεμένη εφτά χρόνια, που δεν έκανε παιδιά, και τελικά χώρισε γι' αυτό το λόγο. Κλαίγοντας η μάνα της αποκάλυψε:

ΣΟΚΟΛΑΤΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΟ !!!


Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ !!!



Με μια αιφνιδιαστική κίνηση που στέλνει πολλαπλά μηνύματα σε όλα τα επίπεδα η Ρωσία προχώρησε πριν λίγες ώρες στην ουσιαστική απόρριψη του συνόλου των τουρκικών αιτιάσεων αναφορικά με τα δήθεν δικαιώματα που έχουν στην ΑΟΖ της Κύπρου και με σκληρή γλώσσα χαρακτηρίζει "κυπριακό έδαφος υπό τουρκική κατοχή" την Βόρεια Κύπρο.

Νερό με λεμόνι: Απόλυτος σύμμαχος για την υγεία



 
Γνωρίζουμε πλέον πολύ καλά από τις συστάσεις των ειδικών ότι είναι πολύ ωφέλιμο να πίνουμε τουλάχιστον 8 ποτήρια νερό κάθε ημέρα, διαπιστώνοντας τον σημαντικό ρόλο που παίζει το νερό για τον οργανισμό μας.
Ακόμη πιο ωφέλιμο, όμως, είναι να προσθέσουμε ακόμη ένα ευεργετικό στοιχείο στο νερό που πίνουμε : και αυτό είναι το λεμόνι, που συγκεντρώνει από μόνο του εξαιρετικά ευεργετικές ιδιότητες.

Το παράξενο «Μουσείο των Βράχων»!


Το White Pocket είναι ένα απομονωμένο μέρος γεμάτο βραχώδεις σχηματισμούς ψαμμίτη σε διάφορα χρώματα και υφές, που βρίσκεται κρυμμένο μέσα στην έρημο Vermillion Cliffs κοντά στην Αριζόνα.

Βίντεο - σοκ: Διερχόμενοι οδηγοί αγνοούν την έκκληση ενός άνδρα για βοήθεια [βίντεο]


Απεγνωσμένη έκκληση για βοήθεια προς τους διερχόμενους αυτοκινητιστές έκανε ένας άνδρας, του οποίου η γυναίκα και η μόλις 8 μηνών κόρη του κείτονταν νεκρές στην άσφαλτο...

μετά από τροχαίο ατύχημα στην πόλη Τζαϊπούρ της Ινδίας, χωρίς, ωστόσο, καμία ανταπόκριση.