Τρίτη, 16 Απριλίου 2013

ΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ... ΟΤΑΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΣΠΟΤΑΔΕΣ ΠΑΥΟΥΝ ΝΑ ΥΠΟΚΕΙΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ... ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ !!! ΤΟΤΕ ΔΙΩΚΟΥΝ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΓΚΑΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΟΜΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΤΟΥΣ !!! "ΟΥΔΕΝ ΔΕΔΟΙΚΑ, ΩΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥΣ ΠΛΗΝ ΕΝΙΩΝ (ΙΕΡΟΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ)

ΑΙΣΧΟΣ!!! ΤΟ ΚΟΡΑΝΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕ Ο ΝΕΟΧΕΙΡΟΤΟΝΗΘΕΙΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ ΩΣ ΔΩΡΟ ΣΤΟΝ ΜΟΥΦΤΗ!!!Ο νεοχειροτονηθείς Μητροπολίτης Κομοτηνής Παντελεήμων "προσφέρει" κοράνιο
Πριν από μερικές ημέρες είχαμε, μετά μεγάλης μας λύπης, δημοσιεύσει ότι ο Μητροπολίτης Κομοτηνής και Μαρωνείας Παντελεήμονας αποκάλεσε την Κομοτηνή με τουρκικό όνομα στην επίσημη τελετή ενθρόνισης του, τώρα βρισκόμαστε σε δυσχερέστερη θέση να δημοσιεύουμε φωτογραφία από την επίσκεψη του συγκεκριμένου νεοχειροτονηθέντος Μητροπολίτου, ο οποίος αυτή τη φορά προσφέρει το νεκρό σωτηριολογικά κοράνιο στην πρώτη επίσκεψή του στον μουφτή Κομοτηνής Χαφίζ Τζεμαλή Μέτσο, συνεχίζοντας την ολισθηρή παράδοση Πατριαρχών στο μοίρασμα κορανίων.

Μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα έχουμε δύο πολύ βαριά ατοπήματα από τον συγκεκριμένο Μητροπολίτη, με το σημερινό να έχει αρνητικές ή και θανάσιμες προεκτάσεις στην σωτηριολογική πορεία του ποιμνίου του. Ελπίζουμε να αντιλαμβάνεται το τι ακριβώς έχει πράξει και να επανορθώσει.
Η είδηση και η επίμαχη φωτογραφία όπως μεταδόθηκε από το http://www.muftikomotini.com
«Ο νέος Μητροπολίτης Κομοτηνής και Μαρώνειας Παντελεήμων στις 26 Μαρτίου 2013 και ημέρα Τρίτη, επισκέφθηκε τον Μουφτή Κομοτηνής κ. Χαφίζ Τζεμαλή Μέτσο στα γραφεία της Μουφτείας. 
Η συνάντηση που διεξήχθη σε ιδιαίτερο θετικό κλίμα, ο Μουφτής Κομοτηνής Χαφίζ Τζεμαλή Μέτσο, ευχαρίστησε τον Μητροπολίτη Κομοτηνής και Μαρώνειας κ. Παντελεήμονα για την επίσκεψη του και τόνισε αυτή η επίσκεψη αποτελεί ένδειξη σύγκλισης μεταξύ μουσουλμάνων και χριστιανών  της περιοχής. 
Ο Σοφολογιότατος Μουφτής επεσήμανε την σημασία να διδαχθεί ο λαός την θεϊκή κουλτούρα και τόνισε ότι σε αυτό καθοριστικό ρόλο παίζουν οι  ηγέτες και των δύο θρησκειών. 
Η συνάντηση έλαβε τέλος με την ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων».. anavaseis
 

1 σχόλιο:

  1. Τελικά απ' όσα λέεει το ρεπορτάζ ο Μουφτής έδωσε το κοράνι στον Μητροπολίτη (http://panayiotistelevantos.blogspot.gr/2013/04/blog-post_5965.html?m=1). Λίγη σημασία έχει όμως το ποιος το δώρισε αφού έτσι ή αλλιώς ο ιεράρχης δίνει αξία σε κάτι που υβρίζει την πίστη μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή