Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

Συλλογή με φανταστικές εικόνες!

ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΤΟ ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΑ ΣΤΙΣ Η.Π.Α ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ!



ΣΥΝΤΟΜΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΜΑΣ...!
 
 
Αφιερώνουμε αυτή την ανάρτηση σε ορισμένους που "γελούσαν" με τα περί τσιπαρίσματος και Ομπάμα...περαστικά σας!
 
ΑΠΟ 1-1-2013 ΚΑΘΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΤΣΙΠ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ
Σήμερα πέρασε από το ανώτατο δικαστήριο των ΗΠΑ και ισχύει από 1-1-2013 ο νόμος OBAMA CARE, ο νέος υγειονομικός νόμος του Ομπάμα, που απαιτεί από όποιον θέλει να έχει ιατροφαρμακευτική περίθαλψη θα πρέπει από 1-1-2013 μέχρι 31-12-2014 να έχει ενταχθεί στο νέο σύστημα, που είναι αυτό που απαιτεί εμφύτευση μικροτσίπ.

Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΑΙ Ο ΛΗΣΤΗΣ


. Στα χρόνια τα παλιά, στα δύσκολα τα μέρη ετούτα και άγονα ,υπήρχε ένας ληστής. Τον φώναζαν Δράκο.
Πολλές οι ιστορίες που έχουν ειπωθεί για αυτόν στα τόσα χρόνια. Λέγανε ήταν τρομερός στην όψη ,με μαύρα μακριά μαλλιά και γένια και με μια δυνατή φωνή που έσκιαζε και σκύλο.
Χρόνια ολάκερα αυτός και οι άντρες του ήταν ο φόβος και ο τρόμος στην περιοχή μας. Πράγμα παράξενο όμως , το έχουν και το λένε ακόμα, δεν έβλαψε ποτέ φτωχό κι ανήμπορο. Τους πλούσιους ταλαιπωρούσε μόνο.


ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ 18ΧΡΟΝΟΥ, ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΑΣΤΕΓΟΣ, ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ


15 Μεγάλη είναι η ανταπόκριση του κόσμου στο πρόβλημα του 18χρονου Νίκου, μαθητή του Εσπερινού Γυμνασίου Ηρακλείου αφότου έγινε γνωστό ότι τον έδιωξαν οι γονείς του από το σπίτι λόγω κρίσης.


O Αββάς Ισαάκ ο Σύρος και η άσκηση στην ζωή μας


Αρχιμ. Κύριλλος Κεφαλόπουλος 
Ο ΑΒΒΑΣ  ΙΣΑΑΚ Ο ΣΥΡΟΣ
ΚΑΙ
Η ΑΣΚΗΣΗ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ
Ρώτησαν κάποτε ένα γέροντα οι υποτακτικοί του: ''Γέροντα, τι πρέπει να μελετούν οι αρχάριοι στην πνευματική ζωή; Και εκείνος τους απάντησε: Διαβάζετε Αγία Γραφή, το Ψαλτήρι και Αββά Ισαάκ. Τον ρώτησαν πάλι: και όσοι έχουν προχωρήσει κάπως στα πνευματικά, τι πρέπει να διαβάζουν;

Κακοποίησε περισσότερα από 450 παιδιά ο παρουσιαστής - κτήνος του BBC


 


Ανατριχιάζουν οι λεπτομέρειες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για το σκάνδαλο παιδεραστίας που έχει πλήξει την αξιοπιστία και το κύρος του BBC αποκαλύπτοντας παράλληλα το πόσο διεστραμμένος ήταν ο παρουσιαστής του βρετανικού δικτύου, Τζίμι Σάβιλ, ο οποίος βίαζε ανενόχλητος κορίτσια και αγόρια ακόμα και εντός του κτιρίου του δικτύου.

Ο αποθανών παρουσιαστής θεωρείται υπεύθυνος για 450 περιστατικά κακοποίησης , τα 34 από αυτά είναι περιστατικά βιασμού σε κάθε πιθανό μέρος, από στούντιο μέχρι νοσοκομεία, φυλακές  ακόμα και σε ιδρύματα για ασθενείς σε τελικό στάδιο, με το νεότερο θύμα του ένα κορίτσι οκτώ ετών. Οι σεξουαλικές επιθέσεις φέρεται να έγιναν σε μία περίοδο περίπου 60 ετών.

Σύμφωνα με στοιχεία που έδωσε σήμερα η βρετανική αστυνομία, πρόκειται για μία άνευ προηγουμένου υπόθεση στην χώρα καθώς το 73% των θυμάτων του ήταν παιδιά.

Τα καταγγελλόμενα περιστατικά αφορούν την περίοδο 1955 μέχρι 2009. Τα θύματα ήταν αγόρια που δέχθηκαν σεξουαλική επίθεση όταν του ζητούσαν αυτόγραφο μέχρι κορίτσια σε σχολείο που τους προσέφερε τσιγάρα και βόλτα με το αυτοκίνητό του για να τα βιάσει.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η συμπεριφορά του Σάβιλ δείχνει κάποιον που επιδίωκε να κακοποιήσει παιδιά  σε όποια ευκαιρία του δινόταν, εκμεταλλευόμενος την δημοσιότητά του για «να κρυφτεί σε κοινή θέα».

Ο Σάβιλ, γνωστός για την ξανθή του κόμη, τα εκκεντρικά του κοστούμια και τα πούρα, πέθανε σε ηλικία 84 ετών τον Οκτώβριο του 2011. Είχε μάλιστα επιδοθεί σε φιλανθρωπικό έργο και είχε τιμηθεί με τον τίτλο του «σερ» από την βασίλισσα Ελισάβετ. Δύο κυβερνητικές οργανώσεις που λειτουργούσαν στην μνήμη του έβαλαν λουκέτο μετά την αποκάλυψη της φρίκης.

Ο βρετανικός ραδιοτηλεοπτικός όμιλος βρέθηκε σε δεινή θέση με την αποκάλυψη του σκανδάλου παιδεραστίας και ξεκίνησε δύο ανεξάρτητες έρευνες για να ρίξει φως στην υπόθεση αλλά και να απαντήσει στο εύλογο ερώτημα, γιατί η συμπεριφορά του Σάβιλ δεν αντιμετωπίστηκε ενόσω ο παρουσιαστής βρισκόταν ακόμη εν ζωή

ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ "ΑΛΛΗΛΟΤΡΩΓΟΝΤΑΙ" !!!

ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ Παραπέμπεται και ο Γ.Παπαντωνίου – Θέμα χρόνου να έρθει ο φάκελος στη Βουλή(upd)





Την παραπομπή σε προανακριτική επιτροπή του πρώην Υπουργού Οικονομικών και Εθνικής Άμυνας Γιάννου Παπαντωνίου αποφασίζει h κυβέρνηση, βάσει των στοιχείων που έχουν ανακύψει μέχρι στιγμής από τα ποσά που έχουν βρεθεί σε διάφορους λογαριασμούς συγγενικών του προσώπων.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΡΑΣΟΣ ! ... ΤΟ IQ ΤΟΥ ... ΤΑ ΦΤΑΙΕΙ !!!

Απάντηση-μνημείο θράσους από το προδότικο σκουλήκι Geoffrey Παπανδρέου




Εκ του ασφαλούς “πουλάει μαγκιές” ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, αφού γνωρίζει ότι μετά την κυβερνητική ασυλία είναι πολύ δύσκολο να παραπεμφθεί σε δίκη και από τις ΗΠΑ όπου έχει βρει καταφύγιο δηλώνει ότι είναι 

Το κάπνισμα αυξάνει αντί να μειώνει το άγχος σύμφωνα με επιστημονική μελέτη



A smoker holds a cigarette in central Sydney on August 15.
Καταρρίφθηκε ακόμη ένας μύθος που συνδέεται με το κάπνισμα: παρά την κοινή αντίληψη ότι το κάπνισμα λειτουργεί ως αγχολυτικό, νέα επιστημονική μελέτη απέδειξε ότι τα άτομα που διακόπτουν με επιτυχία το κάπνισμα συγκεντρώνουν μεγαλύτερες πιθανότητες να μειώσουν τα επίπεδα άγχους τους.

Τέσσερα βότανα στα οποία υποκλίνονται ακόμη και οι επιστήμονες



Ο γεωπόνος Ιγν.Ζαχαρόπουλος, που αφιέρωσε τη ζωή του στη μελέτη των βοτάνων με ειδικές σπουδές και επίδοση στους κλάδους χημείας και βιολογίας που σημαίνει ότι αναφέρει είναι τεκμηριωμένο λέει ότι όλα τα βοτάνια της Ελληνικής χλωρίδας έχουν θεραπευτικές ιδιότητες. Για τέσσερα κοινά βοτάνια το φασκόμηλο, το ταραξάκο ή πικροράδικο και δύο καλλιεργούμενα το μαϊντανό και το λάχανο, αναφέρεται με θαυμασμό.
Για να τα δούμε με συντομία ένα-ένα.

Τα δύο αγγούρια και η ιεραποστολή…



Ιερομόναχος Ιγνάτιος
Μερικοί ρωτούν πως αρχίζει η Ιεραποστολή σε ένα χωριό ή σε μια πόλη. Αλλά πρέπει να γνωρίζουμε ότι η Ιεραποστολή δεν είναι υπόθεση ανθρώπινη, αλλά έργο της θείας Χάριτος. Το Άγιο Πνεύμα φωτίζει και τους Ιεραποστόλους και τους καλοπροαίρετους ανθρώπους που αναζητούν τις ανώτερες και αληθινές αξίες, ώστε να συντελεσθεί το σχέδιο του Θεού για την σωτηρία των ψυχών. Δεν αρκεί όμως μόνο η Χάρις του Θεού και η καλή προαίρεση των ανθρώπων.

ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΪΣΙΟΣ: «Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΔΙΝΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΤΟΚΟ!»




- Γέροντα, κάθε μέρα λέω: «Από αύριο θα προσέχω, θα διορθωθώ», αλλά και πάλι πέφτω στα ίδια.

Να βάζης τον Θεό μπροστά∙ να λες: «με την δύναμη του Θεού, θα προσπαθήσω να διορθωθώ», ώστε να βοηθήση ο Θεός.
Το ότι θέλεις να διορθωθής, αυτό σημαίνει ότι δέχεσαι βοήθεια. Ζητάς
και από τον Θεό να σε βοηθήση και ρίχνει ο Θεός το βλέμμα Του επάνω σου.

ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΤΑΞΕΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ... ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΤΟΥ !!! ΕΧΕΙ ΜΠΟΛΙΚΑ !!!

Το πρωθυπουργικό αεροσκάφος...έμεινε από καύσιμα στη Γερμανία! 5000 χρέος...





Λίγο έλειψε να μείνει καθηλωμένο στη Γερμανία το κυβερνητικό αεροσκάφος, που μετέφερε τον Αντώνη Σαμαρά και την ελληνική αποστολή. Το απρόοπτο προέκυψε κατά τη διαδικασία ανεφοδιασμού με καύσιμα για το ταξίδι της επιστροφής στην Ελλάδα.

H Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Κρήτης για την αργία της Κυριακής




Η Ιερά Επαρχιακή Συνοδος της Εκκλησίας Κρήτης, συνήλθε σήμερα 10 Ιανουαρίου 2013 στο Ηράκλειο, σε τακτική Συνεδρία και μεταξύ των άλλων ασχολήθηκε με τρέχοντα υπηρεσιακά θέματα της Εκκλησίας.

ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΘΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ... "ΟΜΑΛΟΙ" !!!

ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΗΣ ΧΑΛΙΜΑΣ Η ΔΗΘΕΝ «ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΩΝ»! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ!




Ήττα στην πραγματικότητα για το Παρατηρητήριο του Ελσίνκι η δήθεν «καταδικαστική» απόφαση της Ελλάδος από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο για το ζήτημα του θρησκευτικού όρκου.


ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΧΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡ ΗΜΩΝ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ 
ΜΑΞΙΜΟΥ ΤΟΥ ΟΜΟΛΟΓΗΤΟΥ

ΤΟΥ   ΝΙΚΟΛ.   ΒΟΪΝΕΣΚΟΥ

            Μεσίτης Θεού και ανθρώπων, κατά το θείο Απόστολο Παύλο, είναι ο Κύριος Ιησούς, καθώς με τη σάρκωσή του φανερώνει στους ανθρώπους τον Πατέρα που αγνοούσαν, και στον Πατέρα φέρνει μέσω του Αγίου Πνεύματος τους ανθρώπους συμφιλιωμένους με Αυτόν, για χάρη της σωτηρίας των οποίων ο Υιός του Θεού έγινε άνθρωπος χωρίς να υποστεί μεταβολή.

Η ΣΥΝΤΟΜΗ ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΣ !

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΟΙ ΑΘΩΟΙ ΟΥΤΕ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ, ΟΥΤΕ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ !!! ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑΛΕΥΚΑΝΣΗ ΤΩΝ ΟΙΩΝΔΗΠΟΤΕ ΥΠΟΝΟΙΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ !!!

Βενιζέλος: Σηκώνω τις αμαρτίες του ΠΑΣΟΚ αλλά δεν είμαι ο Άγιος Νεκτάριος

Εξοργισμένος με τη στοχοποίησή του από τον ΣΥΡΙΖΑ φέρεται ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και αντέδρασε έντονα κατά...

 τη χθεσινή συνάντηση που είχε με πρώην βουλευτές του κόμματος στα γραφεία της Ιπποκράτους.

ΜΟΝΟ ΜΥΡΙΖΕΙ ;;; ΠΝΙΓΗΚΑΜΕΕΕΕΕ !!!!

Μυρίζει... ΣΚΑΝΔΑΛΟ! Παιχνίδια εκατομμυρίων στη μετανάστευση!!!

 

ΧΟΝΤΡΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ! ΠΟΙΟΥΣ ΩΦΕΛΕΙ Η ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ;;;

Η Ελλάδα κατα την περίοδο 2007-2013 έχει στη διάθεσή της πιστώσεις ύψους 322 εκ. ευρώ για την διαχείριση των μεταναστευτικών ροών. Συγκεκριμένα τα κονδύλια...

Κε ΒΕΝΙΖΕΛΕ, ΑΦΟΥ ΕΙΣΘΕ ΑΘΩΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΕΧΕΣΘΕ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ;;;

«Αλήθεια δεν θυμάσαι ποιος μου έδωσε το στικάκι κύριε Βενιζέλο»;;;

Ποιος έκανε αυτή την ερώτηση στον κύριο Βενιζέλο; Ποια δήλωση του Βενιζέλου για το περιβόητο στικάκι προκάλεσε την ερώτηση;

Ο Κώστας Βαξεβάνης αποκάλυψε ότι προσπαθεί εδώ και 4 ημέρες να ενημερώσει τον κύριο Πεπόνη για τα αποτελέσματα της έρευνας του για το USB και τη λίστα Λαγκάρντ.

ΕΠΕΙΔΗ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΜΑΣ BLOG, ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΑΙ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΣΑΝ BROWSER ΤΟΝ GOOGLE CHROME !!!

Περί του δονκιχωτικού bug (τεχνικού προβλήματος) του Chrome να βλέπει παντού ανύπαρκτους ιούς


Από την Τεχνική Διαχείριση των "Αναβάσεων"  για τον υποτιθέμενο "Κίνδυνο, και κακόβουλο πρόγραμμα" που επίσης υποτίθεται υπήρχε στις σημερινές "Αναβάσεις" (10/1/2013).
Αιτία όλων η σελίδα του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων !! την οποίαν αναγκαστήκαμε να αφαιρέσουμε αν και δεν συντρέχει κάνενας απολύτως λόγος, γιατί οφείλεται σε bug, (τεχνικό πρόβλημα) της Google Chrome. Και σας το γράφουμε υπεύθυνα.

11 απίστευτοι σχηματισμοί πάγου

Όταν η φύση δημιουργεί....

ΤΟ ΣΥΝΑΞΑΡΙΟΝ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

11 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

Ὁ Ὅσιος Θεοδόσιος ὁ Κοινοβιάρχης καὶ Καθηγητὴς τῆς Ἐρήμου


Ὁ Ὅσιος Θεοδόσιος καταγόταν ἀπὸ τὴν κωμόπολη τῆς Μωγαρισσοῦ, ἡ ὁποία ἀνῆκε στὴν ἐπαρχία τῆς Καππαδοκίας. Ἔζησε κατὰ τοὺς χρόνους τοῦ Λέοντος τοῦ Θρακὸς καὶ ἔφτασε ἕως καὶ τοὺς χρόνους τοῦ αὐτοκράτορα Ἀναστασίου (491 – 518 μ.Χ.). Ὁ πατέρας του ὀνομαζόταν Προαιρέσιος καὶ ἡ μητέρα του Εὐλογία. Ἦταν καὶ οἱ δυὸ εὐσεβεῖς καὶ πιστοὶ ἄνθρωποι. Ὁ Θεοδόσιος ὅμως, ἀπὸ θεῖο ζῆλο, δὲν ἀκολούθησε τὴν ἔγγαμο ζωή, ἀλλὰ τὸ μοναχικὸ βίο. Γι’ αὐτὸ ἔφυγε ἀπὸ τὴν πατρίδα του καὶ πῆγε στὰ Ἱεροσόλυμα νὰ προσκυνήσει ...
περισσότερα...

 Νεοκλή Σαρρή: "Οσμανική Πραγματικότητα"

 
ΣΟΥΛΕΪΜΑΝ ΚΑΙ ΣΙΑ .... τηλεοπτική αποχαύνωση με τούρκικα σίριαλ . . .
Διαβάστε όμως και την Ελληνική Απάντηση στην Τούρκικη Προπαγάνδα  και στον Νταβούτογλου, που έρχεται στην Αθήνα, αυτές τις μέρες . . .
 

ΓΙΑΤΙ ΘΕΕ ΜΟΥ; ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ Ο ΘΕΟΣ Ο ΑΙΤΙΟΣ ΤΩΝ ΚΑΚΩΝ;


ΓΙΑΤΙ ΘΕΕ ΜΟΥ;
Με αφορμή τη φοβερή καταστροφή στη Νοτιανατολική
 Ασία
Πρεσβυτέρου Βασιλείου Σπηλιοπούλου

   Η ερώτηση αυτή είναι ίσως η πιο συνηθισμένη και η πιο συχνή που ακούγεται πάνω σ' αυτήν εδώ την γη.  Σχεδόν καθημερινά οι περισσότεροι άνθρωποι εκφράζουν την απορία αυτή είτε κάτω από την επήρεια μιας προσωπικής δύσκολης θέσεως, είτε αντικρύζοντας τις μεγάλες καταστροφές, που προκαλεί ο άνθρωπος η τις μεγάλες φυσικές καταστροφές που έχει συνηθίσει να ονομάζει "θεομηνίες".