Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

ΜΟΝΟ ΜΥΡΙΖΕΙ ;;; ΠΝΙΓΗΚΑΜΕΕΕΕΕ !!!!

Μυρίζει... ΣΚΑΝΔΑΛΟ! Παιχνίδια εκατομμυρίων στη μετανάστευση!!!

 

ΧΟΝΤΡΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ! ΠΟΙΟΥΣ ΩΦΕΛΕΙ Η ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ;;;

Η Ελλάδα κατα την περίοδο 2007-2013 έχει στη διάθεσή της πιστώσεις ύψους 322 εκ. ευρώ για την διαχείριση των μεταναστευτικών ροών. Συγκεκριμένα τα κονδύλια...
διοχετεύονται απο τα Ευρωπαϊκά Ταμεία Εξωτερικών Συνόρων (180εκ.), Επιστροφής (86εκ.), Προσφύγων (35εκ.) και Ένταξης Υπηκόων Τρίτων χωρών (21εκ.). Όλα αυτά τα κονδύλια φυσικά θα τα διαχειριστεί το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη το οποίο θα καταστεί υπερυπουργείο με Ευρωπαϊκή χρηματοδότηση και βέβαια με την δικαιολογία της καταπολέμησης της λαθρομετανάστευσης. Στην ίδια απάντηση βέβαια επισημαίνεται πως τα εν λόγω κονδύλια θα αυξηθούν κατα 40% μέχρι το 2020!

Καταλαβαίνει κανείς, μια που τα κονδύλια αυτά δεν έχουν απορροφηθεί πλήρως, τους λόγους που οι δράσεις τις οποίες το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη έχει αναπτύξει με πρόσχημα τον έλεγχο της λαθρομετανάστευσης (Ξένιος Δίας κλπ) βρίσκονται συνέχως στο επίκεντρο της επικαιρότητας μαζί με το ίδιο το θέμα της λαθρομετανάστευσης. Παράλληλα εύκολα μπορεί κανείς να συμπεράνει τους λόγους για τους οποίους ο κύριος Δένδιας απειλεί και μηνύει όσους ασχολούνται με “επιδόσεις” του στρατεύματός του στην άσκηση ασύδοτης βίας σε μετανάστες και μη.

Δεν θα ήταν και το καλύτερο για τον Υπουργό και τον στρατό του, να αρχίσουν να γράφουν διάφοροι ανταποκριτές μέσων του εξωτερικού οτι αυτές οι πρακτικές ουσιαστικά επιδοτούνται απο Ευρωπαϊκά κονδύλια ενώ δίνουν την δυνατότητα σε διάφορους ημετέρους και φιλόδοξους “στρατηγούς” να επωφεληθούν απο αυτά. Ή μήπως θα ήταν?

Πηγή: ypoptomousi
 

1 σχόλιο:

  1. Πρώτα τους εκμεταλλεύονται και ύστερα το «παίζουν» και υπερασπιστές των λαθρομεταναστών και των δικαιωμάτων τους. Πάλι καλά που υπάρχουν οι γνωστοί - άγνωστοι «θεολόγοι» της «αγάπης» και της ανεκτικότητας για να τους παρέχουν και θεολογικό κάλλυμα. Και γιατί να μην το κάνουν; Όλοι μαζί τα «τρώνε» (βλ. Μ.Κ.Ο.)!

    ΑπάντησηΔιαγραφή