Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012

ΑΝΕΚΔΟΤΟ !

Ανέκδοτο: Ο ταξιτζής

Ένας τύπος σε ένα ταξί θέλει να πει κάτι στον ταξιτζή... 

...Όπως είναι από πίσω του λοιπόν, κάνει λίγο μπροστά και τον χτυπάει ευγενικά στον ώμο με τα δάχτυλα. Ο ταξιτζής τρελαίνεται! Χάνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου, πέφτει πάνω σε... ένα σκουπιδοτενεκέ, ανεβαίνει στο πεζοδρόμιο,
Ο πραγματικός λόγος της επίσκεψης Μέρκελ: Γενόσημα
14-10-2012 14:40:22

7

Τι κρύβεται πίσω από την επίσκεψη της Μέρκελ και αφετέρου τους κίνδυνους που κρύβει μια τέτοια  προοπτική, αν γίνει δεκτή από τον Έλληνα πρωθυπουργό;

«Η Μέρκελ απαίτησε από τον Σαμαρά να περικόψει τις ζωές των Ελλήνων για να βγάλουν εκατομμύρια η Ratiopharm, η TEVA και οι άλλες πολυεθνικές των πάμφθηνων, ανώνυμων γενοσήμων», αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας "ΤΟ ΧΩΝΙ".

To ιστορικό έχει ως εξής:

Τον Ιούνιο του 2009, ο 74χρονος μεγιστάνας, Αδόλφος Μέρκλε αυτοκτονεί πέφτοντας στις ράγες τρένου.

Φοβερό! Να τι κάνουν η νηστεία, η προσευχή και οι μετάνοιες που ο κόσμος τα περιφρονεί και βουλιάζει στα πάθη του.



¨ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΕΦΑΛΟ ΚΑΘΕ ΠΑΙΔΙΟΥ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ"

Η ΝΕΑΡΗ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΚΗ ΚΟΠΕΛΑ ΜΕ ΤΑ ΓΛΥΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΟΙΤΟΥΣΕ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΒΑΝΙ, ΑΝΕΚΦΡΑΣΤΗ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΔΙΕΙΣΔΥΤΙΚΗ ΜΑΤΙΑ, ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ ΕΔΕΙΧΝΕ ΜΕ ΤΟ ΥΨΩΜΕΝΟ ΧΕΡΙ
ΤΟΥΣ "ΚΡΥΜΕΝΟΥΣ" ΘΗΣΑΥΡΟΥΣ ΤΟΥ ...
ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ ΕΧΕΙ ΔΕΧΘΕΙ ΤΟΝ ΖΕΣΤΟ ΙΔΡΩΤΑ ΚΑΙ ΣΧΗΜΑΤΙΖΕΙ ΜΙΑ ΥΓΡΗ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΤΟΣΟ ΕΝΙΣΧΥΟΥΝ ΤΑ ΔΑΚΡΥΑ ΤΗΣ ...
Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΗΣ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΟΡΘΙΑ ΣΤΗΝ ΜΙΣΑΝΟΙΚΤΗ ΠΟΡΤΑ ΚΑΙ
ΚΛΑΙΕΙ ...
ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΤΗΝ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΕ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ, ΟΧΙ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ, Η ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΛΕΙΜΜΕΝΟ ΧΩΡΟ ΟΠΟΥ ΣΤΟΙΒΙΑΖΕΤΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΣΤΟΥΣ ΨΕΥΤΙΚΟΥΣ ΚΟΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ... 

Η ΣΥΝΤΟΜΗ ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΣ !

Η ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΕΝΟΣ ΔΙΑΣΗΜΟΥ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΕΤΑΝΟΗΣΕ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΤΟΥ




Η ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΕΝΟΣ ΔΙΑΣΗΜΟΥ ΛΑΙΚΟΥ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΕΣΣΔ, ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΗ ΙΒΑΝΟΒΙΤΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΕΤΑΝΟΗΣΕ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΤΟΥ

Θα αναφερθώ κατόπιν στη συγκλονιστική εξομολόγηση ενός διάσημου, λαϊκού καλλιτέχνη της ΕΣΣΔ, του Αριστοκλή Ιβάνοβιτς, ο οποίος μετανόησε, πριν το θάνατο του, δημοσίως για τις αμαρτίες του. «Λέγει ο Αριστοκλής:

- Εγώ, πάτερ Φλαβιανέ, εδώ και τρεις μήνες έχω ενημερωθεί για την κατάσταση της υγείας μου από τον παλιό μου φίλο και χειρουργό . Ηδη έχω προετοιμαστεί για το τέλος της ζωής μου. Η διαθήκη μου έχει συνταχθεί και έχουν δοθεί οι απαραίτητες οδηγίες στο δικηγόρο.
Απέμεινε να τακτοποιήσω μόνο την ψυχή μου, να συμφιλιωθώ με το Θεό, αν φυσικά η Χάρη Του κατέβει σε μένα, τον αδιόρθωτο αμαρτωλό!

Η συνωστισμένη Ρεπούση εξακολουθεί να προκαλεί δουλεύοντας για τα συμφέροντα των τούρκων... Τώρα ζητάει μειονοτικά νηπιαγωγεία!!




«Με στόχο την ευκολότερη ένταξη και προσαρμογή των παιδιών της μειονότητας στο Δημοτικό Σχολείο, εξετάζεται η προοπτική στελέχωσης των υφιστάμενων δημόσιων νηπιαγωγείων με εκπαιδευτικούς που να κατέχουν τη μητρική γλώσσα των παιδιών της μειονότητας ή... και της ίδρυσης μειονοτικών νηπιαγωγείων με δίγλωσσο εκπαιδευτικό πρόγραμμα;», ήταν η ερώτησή της Μαρίας Ρεπούση (ΔΗΜΑΡ) προς τον αρμόδιο υπουργό.

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΤΟΥΡΚΟ-ΛΑΓΝΕΙΑ !!!

Τα γιουσουφάκια του Νταβούτογλου που έτρεξαν να τον ασπαστούν στην Αθήνα...!!




Έσπευσαν ασθμαίνοντας στην Αθήνα για να φωτογραφηθούν μαζί με τον Τούρκο ΥΠΕΞ τουρκόφρονες βουλευτές, δήμαρχοι και δημοσιογράφοι από τη Θράκη…

ΤΟΥ π. ΠΑΪΣΙΟΥ !

Ο φιλάργυρος μαζεύει, για να τα βρουν οι άλλοι




Γέροντα, είναι δύο αδελφάκια· το μικρό δίνει, ενώ το μεγάλο δεν δίνει.
- Να μάθουν οι γονείς και στο μεγάλο να γλυκαίνεται από το να δίνει. Αν το μεγάλο δούλεψη πάνω σ’ αυτό, θα έχει μεγαλύτερο μισθό από το μικρό πού από την φύση του δίνει, και θα γίνει καλύτερο.
- Γέροντα, πώς θα απαλλαγή κανείς από την στενότητα της καρδιάς, από την δυσκολία πού έχει να δίνει;
-Τί, είσαι τσιγκούνα; Θα σε πετάξω έξω! Και στην διακονία, λ.χ. όταν είσαι στο αρχονταρίκι, να πάρεις μια γενική ευλογία, για να μπορείς να δίνεις. Βλέπεις και Θεός πόσο άφθονα δίνει σε όλους τις ευλογίες Του; Αν δεν συνηθίσει να δίνει κανείς, μαθαίνει στην τσιγγουνιά και δυσκολεύεται μετά να δώσει. Ο φιλάργυρος είναι «κουμπαράς»· μαζεύει αυτός, για να τα βρουν οι άλλοι. Χάνει έτσι την χαρά τού δοσίματος και την θεία ανταπόδοση.

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ ΒΛΑΣΦΗΜΟ ΘΕΑΤΡΙΚΟ !!!

Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΕ ΦΡΑΚΟ και οι κομσομόλοι

8 09 2008
Φαίνεται πώς είχαν σχεδιάσει από καιρό να κάνουν αντιπερισπασμό στη νυχτερινή ακολουθία της Αναστάσεως. Ολόκληρη τη Μεγάλη Εβδομάδα ήταν αναρτημένα πλακάτ σ’ όλα τα κεντρικά και πολυσύχναστα σημεία της πόλης:

"ΕΞ ΟΙΚΕΙΩΝ ΤΑ ΒΕΛΗ" !!!

Επιστολή με "11" αλήθειες κατά της κυβέρνησης από κυβερνητικό βουλευτή

13-10-2012 22:57:29

25

Eπιστολή που "ανάβει" 11 φωτιές στην κυβέρνηση δημοσιοποιείται στα ΜΜΕ από κυβερνητικό βουλευτή.
Κρίσιμα ζητήματα που άπτονται όχι μόνο της κυβερνητικής πολιτικής, αλλά και της κυβερνητικής ηθικής, και των βρώμικων παιχνιδιών που παίζονται σε βάρος της εθνικής κυριαρχίας, απευθύνει προς την κυβέρνηση ο βουλευτής της συμπολίτευσης (ΔΗΜΑΡ) Ιωάννης Μιχελογιαννάκης

Απαριθμώντας έναν κατάλογο με 11 αλήθειες τις οποίες -όπως αναφέρει- πρέπει να πληροφορηθεί ο κόσμος.

1. A.O.Z. δεν υπάρχει σε ακατοίκητο νησί, δεν είναι λοιπόν θέμα εξοικονόμησης πόρων αλλά θέμα εκμετάλλευσης φυσικού πλούτου.

ΜΑΓΕΙΑ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΣΜΟΣ ! ΔΙΑΒΑΣΕ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ !!!

Πίνακας OUIJA. Μία μορφή Πνευματισμού και Μαντείας


ΠΙΝΑΚΑΣ OUIJA
Μία μορφή Πνευματισμοῦ καί Μαντείας
Τοῦ Πρωτ. Βασιλείου Ἀ. Γεωργοπούλου, Λέκτορος Θεολογικῆς Σχολῆς Α.Π.Θ
Στίς νεώτερες ἀποκρυφιστικές πρακτικές, πού συνδυάζουν τον Πνευματισμό καί τή Μαντεία ἀναμφιβόλως πρέπει νά ἐντάξει κάποιος καί τούς λεγόμενους Πίνακες OUIJA. Ἡ ὀνομασία τους εἶναι σύνθετη ἀπό τή γαλλική λέξη Oui=ναί καί τη γερμανική Jα=ναί.
Τί εἶναι καί πῶς χρησιμοποιεῖται ὁ ἐν λόγῳ πίνακας; Εἶναι αὐτονόητο ὅτι στοιχειώδης σύνεση ἐπιβάλλει ἐν προκειμένῳ νά μή κάνουμε ἀναλυτική παρουσίαση τῶν ἐπιμέρους ἀποκρυφιστικῶν πρακτικῶν, ὅπως καταγράφονται πρωτογενῶς σέ σχετικά ἔντυπα τοῦ χώρου, ἀλλά θά ἀρκεστοῦμε νά δώσουμε μόνο κάποιες ἀναγκαῖες πληροφορίες, γιά νά γίνει κατανοητός ὁ τρόπος λειτουργίας τοῦ πίνακα και πῶς χρησιμοποιεῖται ὁ ἐν λόγῳ πίνακας στίς ἀποκρυφιστικές πρακτικές.

ΤΟ ΣΥΝΑΞΑΡΙΟΝ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

14 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Οἱ Ἅγιοι Ναζάριος, Προτάσιος, Γερβάσιος καὶ Κέλσιος οἱ Μάρτυρες

Οἱ γονεῖς τοῦ Ναζαρίου (Ἀφρικανὸς καὶ Περπετούα) λέγεται ὅτι ὑπῆρξαν μαθητὲς τοῦ Ἀπ. Πέτρου, ὁ ὁποῖος τοὺς εἵλκ& ...
περισσότερα...

ΟΤΑΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΤΟΥ ...

Εκλέγουν εδώ και 15 χρόνια δήμαρχο της πόλης τους... ένα γάτο

Ο κ. Stubbs είναι ο δήμαρχος της πόλης Talkeetna στην Αλάσκα τα τελευταία 15 χρόνια, δηλαδή το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του... αφού ο Stubbs είναι γάτος!
Ο συμπαθής γάτος εξελέγη για πρώτη φορά Δήμαρχος λίγο μετά τη γέννησή του. Μια εκλογή που προέκυψε από τη δυσαρέσκεια πολλών κατοίκων με τους τότε υποψήφιους. Έτσι έπεισαν μια μεγάλη μερίδα ψηφοφόρων να ψηφίσει τον Stubbs.

5 τροφές εξαφανίζουν το λίπος στην κοιλιά!

Βγάλε από τη διατροφή σου τη ζάχαρη και τους επεξεργασμένους υδατάνθρακες και συμπεριέλαβε τις παρακάτω 5 τροφές που εξαφανίζουν το λίπος της κοιλιάς.

Βρώμη
Μην παραλείπεις τα γεύματα κατά τη διάρκεια της ημέρας, ειδικά το πρωϊνό, νομίζοντας ότι έτσι θα χάσεις κιλά. Τρώγοντας ένα υγιεινό πρωινό, ενεργοποιείς τον μεταβολισμό σου, ρυθμίζεις τα επίπεδα του σακχάρου και παίρνεις ενέργεια μέχρι το επόμενο γεύμα σου. Η πλούσια σε φυτικές ίνες βρώμη, αποτελεί ιδανική επιλογή γιατί σε κάνει να αισθάνεσαι χορτάτη, οπότε δεν υποκύπτεις σε ανθυγιεινούς πειρασμούς.

ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ !!!

ΣΟΚ ! Αφαίρεσαν το στομάχι 18χρονης για να ζήσει! - Δείτε τι έπαθε

Σε επέμβαση αφαίρεσης στομάχου υποβλήθηκε μία 18χρονη από τη Βρετανία προκειμένου να σωθεί η ζωή της καθώς είχε πιει κοκτέιλ στο οποίο χρησιμοποιείται υγρό άζωτο.

Η Gaby Scanlon γιόρταζε τα 18α γενέθλιά της σε μπαρ του Lancaster. Εκεί ήπιε το συγκεκριμένο κοκτέιλ και άρχισε στη συνέχεια να μην μπορεί να ανασάνει.

Νεαρός έπαθε ηλεκτροπληξία ενώ επισκεύαζε υπολογιστή

Το μηχάνημα δεν ήταν συνδεδεμένο στην πρίζα

Όσοι δεν ξέρουν πολλά από ηλεκτρονικές συσκευές συχνά υποθέτουν πως εφόσον αποσυνδέσουν την παροχή ρεύματος από κάποια συσκευή, αυτή γίνεται ασφαλής για κάθε είδους εργασία. Αυτό φαίνεται πως σκέφτηκε και ένας έφηβος από το Shawnee του Kansas όταν «άνοιξε» τον οικογενειακό υπολογιστή προκειμένου να τον επισκευάσει.