Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

Ποιός είναι ανώτερος από τους Τρείς Ιεράρχες;



three- hierachs--
Η αιτία για την οποία έγινε ή εορτή αυτή των Τριών Ιεραρχών, είναι η έξης: Κατά τους χρόνους της βασιλείας του Αλεξίου του Κομνηνού, ο οποίος έγινε βασιλιάς μετά τον Βοτανειάτη, γύρω στο 1100 από την Γέννηση του Χριστού, τον καιρό, λέω, εκείνο, προέκυψε στην Κωνσταντινούπολη διαφορά και φιλονικία ανάμεσα στους λόγιους και ενάρετους άνδρες.

Η "ΣΤΑΧΤΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ" ΕΙΝΑΙ Η ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ !!!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! ΚΑΙ ΜΑΣΩΝΟΣ 33ου ΒΑΘΜΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΡΟΤΑΡΥ!!!




ΑΔΙΑΣΕΙΣΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΤΗΣ ΣΤΕΝΗΣ ΣΧΕΣΗΣ ΜΑΣΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΡΟΤΑΡΥ!!!
Τι μας λένε οι Ροταριανοί; Πως "δεν έχουν σχέση με την Μασωνία", "είναι απλά ένα φιλανθρωπικό ίδρυμα" κλπ. Ισχύουν όλα αυτά; ΦΥΣΙΚΑ ΟΧΙ! ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΕΔΩ, καταρρίπτοντας μια για πάντα το συγκεκριμένο παραμυθάκι!

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Αυτό είναι το μεγάλο μυστικό που πήρε στον τάφο της!

Ήταν το μεγάλο της μυστικό. Ο θάνατος που την πόνεσε όσο τίποτα άλλο στη ζωή της και απέφευγε συστηματικά να μιλάει γι” αυτόν. Σε όλες τις συνεντεύξεις της μιλούσε μόνο για την πολυαγαπημένη της μητέρα. Αντίθετα, αναφορές για τον πατέρα της από την ίδια δεν υπήρξαν ποτέ. Η «News» ανοίγει τον φάκελο «Ιωάννης Βουγιουκλάκης: Νομάρχης Αρκαδίας» και καταγράφει καρέ καρέ όλες τις συγκλονιστικές στιγμές της εκτέλεσης του πατέρα της εθνικής σταρ. 

Η ΣΥΝΤΟΜΗ ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΣ !

ΠΑΤΑΤΕΣ ΤΗΓΑΝΗΤΕΣ !!! ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΟΡΕΞΗ !!!


Συγκλονιστικό: Ελεφαντάκι προσπαθεί να ξυπνήσει τη νεκρή μαμά του

Μια πραγματικά συγκλονιστική φωτογραφία κάνει τις τελευταίες μέρες το γύρο του διαδικτύου.

Ένα ελεφαντάκι τριών μηνών στο δάσος Gunung Rara της Μαλαισίας προσπαθεί με την προβοσκίδα του να ξυπνήσει την νεκρή μαμά του.

Στο σημείο βρέθηκαν συνολικά δέκα νεκροί ελέφαντες και οι ειδικοί κάνουν λόγο για δηλητηρίαση.

Δείτε την παραδεισένια υπόγεια λίμνη που θα σας κόψει την ανάσα!! (pics)

Οι ντόπιοι στο άκουσμα και μόνο του ονόματος «Anhumas Abyss» απαντούν με μία μόνο λέξη: Παράδεισος!
Και δεν έχουν άδικο ούτε χρειάζονται, βέβαια, περισσότερα λόγια γι’ αυτό το μαγικό μέρος που έχει να επιδείξει εκπληκτική εξωτερική ομορφιά αλλά και έναν μαγικό… εσωτερικό κόσμο!

Μήνυμα Μητ. Πειραιώς κ. Σεραφείμ επι τη εορτή των Τριών Ιεραρχών (2013)


ΜΗΝΥΜΑ
ΤΟΥ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
Σ Ε Ρ Α Φ Ε Ι Μ
ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΑΣ
ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΥΤΟΥ
ΕΠΙ ΤΗι ΕΟΡΤΗι ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΙΕΡΑΡΧΩΝ 2013
Ἀγαπητά μου παιδιά,

Προσήλθατε σήμερα στὸν ἱερό Ναό γιὰ νὰ λειτουργηθεῖτε, νὰ προσευχηθεῖτε καὶ νὰ τιμήσουμε τοὺς προστάτες τῆς παιδείας τοῦ Γένους μας, τοὺς Οἰκουμενικοὺς Διδασκάλους καὶ  Ἁγίους Ἱεράρχες, τὸν Μέγα Βασίλειο, τὸν Γρηγόριο τὸν Θεολόγο καὶ τὸν Ἰωάννη τὸν Χρυσόστομο. Ἡ ἑορτή τους κάθε χρονιὰ μᾶς δίνει τὴν δυνατότητα νὰ σκύψουμε στὴν σκέψη, στὸν λόγο καὶ στὴν διδασκαλία τους, γιὰ νὰ ψηλαφίσουμε καὶ ἐμεῖς ἀπαντήσεις καὶ διεξόδους στὰ δύσκολα προβλήματα τῆς ἐποχῆς μας.

ΤΟ ΣΥΝΑΞΑΡΙΟΝ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

30 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

Οἱ Ἅγιοι Τρεῖς Ἱεράρχες


Ἡ αἰτία γιὰ τὴν εἰσαγωγὴ τῆς ἑορτῆς τῶν Τριῶν Ἱεραρχῶν στὴν Ἐκκλησία εἶναι τὸ ἑξῆς γεγονός: Κατὰ τοὺς χρόνους τῆς βασ&i ...
περισσότερα...

Ο "ΜΑΜΩΝΑΣ", ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΟΝΟΜΑΣΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ !!!

ΚΩΣΤΑΣ ΓΑΒΡΑΣ: ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ


1 «Το χρήμα είναι η νέα θρησκεία. Την ακολουθούμε σαν ναρκωμένοι, όπως ο πρωταγωνιστής της ταινίας. Ξέρουμε ότι οδηγεί στην απόλυτη καταστροφή, όμως συνεχίζουμε» δήλωσε ο σκηνοθέτης Κώστας Γαβράς, με αφορμή την τιμητική εκδήλωση-προβολή της ταινίας του «Το Κεφάλαιο».

ΦΑΝΤΑΣΘΕΙΤΕ ! ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ "ΔΩΡΕΑΣ ΟΡΓΑΝΩΝ" ΠΟΣΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ !!!

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ - ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΔΩΡΗΤΕΣ ΟΡΓΑΝΩΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ


15 Όλοι οι Έλληνες πολίτες θα θεωρούνται σε πέντε μήνες Αναγκαστικοί δότες και όχι δωρητές οργάνων.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με νόμο που πέρασε και ψηφίστηκε το 2011, επί Παπανδρέου στο 1ο Μνημόνιο, η αφαίρεση των οργάνων θα μπορεί να γίνεται από Νοσοκομεία, Ιδιωτικές κλινικές ή εταιρείες και όχι από τον Εθνικό Οργανισμό Μεταμοσχεύσεων,

ΕΤΣΙ ΘΑ ΥΠΟΚΛΕΨΟΥΝ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΩΝ ... ΑΝΟΗΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ !!!

Ν.ΠΑΠΠΑΣ: «Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ»


1 Ο διευθυντής του γραφείου του Αλέξη Τσίπρα, Νίκος Παππάς, προσπάθησε να χαμηλώσει τους τόνους μετά τις… αναταράξεις που δημιούργησε η δήλωση του Τάσου Κουράκη για τους μισθούς των ιερέων και για τον ειδικό φόρο που θα πρέπει να πληρώνουν οι χριστιανοί Ορθόδοξοι.

ΜΕ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΣΤΗΝ ... ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ !!!

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ: ΕΝΑΣ ΘΑΥΜΑΣΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ

15 Κάποιο Σάββατο είχα πάει να εκκλησιαστώ σ’ένα κεντρικό νοσοκομείο.
Μετά το τέλος της Λειτουργίας γνώρισα έναν άνθρωπο που μου έκανε πολύ μεγάλη εντύπωση. Ήταν με τις πιτζάμες του (άρα ασθενής και τρόφιμος στο νοσοκομείο) και ένα μπουφάν.


Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ