Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2012

ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ "ΓΑΡΓΑΡΑ" !!!


ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ (ΜΑΣΩΝΙΚΗ) ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ !!! ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΥΣ "ΚΟΥΚΟΥΛΩΝΕΙ" !!! "Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ" !!!

Έκλεισε η υπόθεση για τα βασανιστήρια της CIA




Καμία κατηγορία δεν θα απαγγελθεί για το θάνατο δύο ανθρώπων σε φυλακές της CIA, οι οποίοι ήταν ύποπτοι για τρομοκρατία και φέρονται να σκοτώθηκαν κατά τη διάρκεια ανακρίσεων, όπως ανακοίνωσε ο Γενικός Εισαγγελέας των ΗΠΑ Eric Holder.

Σύμφωνα με τον Eric Holder δεν υπήρξαν «επαρκή αποδεικτικά στοιχεία». Η απόφαση προκάλεσε την οργή οργανώσεων ανθρωπίνων δικαιωμάτων.












Ο ΒΑΤΡΑΧΟΣ, Ο ΣΚΑΝΤΖΟΧΟΙΡΟΣ, Ο ΛΑΓΟΣ ΚΑΙ Η ΕΚΚΟΣΜΙΚΕΥΣΗ

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
===========

Ρώτησαν τον Γέροντα Παίσιο:

"Γέροντα, γιατί δεν καταλαβαίνουμε πόσο κακό κάνει το κοσμικό πνεύμα και παρασυρόμαστε από αυτό;"

"Γιατί το κοσμικό πνεύμα μπαίνει σιγά-σιγά, όπως ο σκαντζόχοιρος μπήκε στην φωλιά του λαγού. Στην αρχή ο σκαντζόχοιρος παρακάλεσε τον λαγό να βάλει λίγο το κεφάλι του μέσα στην φωλιά του, για να μη βρέχεται. Μετά έβαλε το ένα πόδι, μετά το άλλο, και τελικά μπήκε ολόκληρος, και με τα αγκάθια του έβγαλε τελείως έξω τον λαγό.

"ΣΥΝΕΠΕΣΤΑΤΟΙ" ΣΤΙΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ !!!!

ΝΤΡΟΠΗ: «ΟΧΙ» ΑΠΟ ΝΔ ΣΕ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ!

E-mail Εκτύπωση PDF
15 "Γυριστή" την κάνει η ΝΔ και σε ένα θέμα πολιτικής "αιχμής" στο οποίο μόλις πρν λίγους μήνες είχε αποτελέσει την βάση της πολιτικής της: Θα καταψηφίσουν την πρόταση σύστασης Εξεταστικής Επιτροπής για το πως η χώρα οδηγήθηκε στο Μνημόνιο απορρίπτοντας το σχετικό αίτημα τόσο του ΣΥΡΙΖΑ, όσο και των Ανεξάρτητων Ελλήνων.


ΑΥΤΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ... ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ !!!

ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΪΣΙΟΣ: «Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ»

15 Γέροντα, τί θέση έχει ή ανθρώπινη δικαιοσύνη στην πνευματική ζωή;

-Η ανθρώπινη δικαιοσύνη δεν είναι γιά τους πνευματικούς ανθρώπους, είναι φρένο γιά τους κοσμικούς ανθρώπους.

Ό πνευματικός άνθρωπος είναι ανόητος, άν άποβλέπη σ' αυτήν, γιατί μπροστά στην θεία δικαιοσύνη ή ανθρώπινη είναι μηδέν. Αλλά και ό κοσμικός άνθρωπος, άν πετύχη κάτι σ' αυτήν την ζωή εφαρμόζοντας τήν ανθρώπινη δικαιοσύνη, δεν θά έχη τήν πραγματική χαρά και ανάπαυση.


Ο ΚΑΤΑΛΑΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΦΟΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΙΣΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΟΙ...

15 Του Αγίου Νεκταρίου
Καταλαλιά είναι η κατηγόρια, η κακολογία. Κατάλαλος είναι αυτός που κακολογεί και κατηγορεί τον πλησίον του. Ο Μέγας Βασίλειος λέει «καταλαλιά είναι να μιλάς εναντίον ενός αδελφού που δεν είναι παρών, με σκοπό να τον συκοφαντήσεις, ακόμα και αν είναι αλήθεια αυτό που λες».


ΜΑ ΓΙ΄ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ "ΜΠΟΥΚΑ" ! ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΑΕΙ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ !!!

Ο Πούτιν «καθαρίζει» την γειτονιά από τους Αμερικανούς



 
Η Άνω Βουλή του Ουζμπεκιστάν ενέκρινε νομοσχέδιο, που απαγορεύει την παρουσία ξένων στρατιωτικών βάσεων στη χώρας και επιβάλει την ουδετερότητα του Ουζμπεκιστάν αφού προβλέπει ότι «η χώρα πρέπει να εγκαταλείψει τις διακρατικές οργανώσεις που αποτελούν στρατιωτικούς συνασπισμούς». «Το Ουζμπεκιστάν, δεν θα έχει ξένες στρατιωτικές βάσεις και εγκαταστάσεις στο έδαφός του», δήλωσε στο ITAR-TASS από την Τασκένδη, ο υπουργός Εξωτερικών του Ουζμπεκιστάν Abdulaziz Kamilov.


Ο ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΣ ΕΓΩΪΣΜΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ !!!!

Γέροντα, όταν δεν αισθάνομαι την ανάγκη για εξομολόγηση, τι φταίει;





- Μήπως δεν παρακολουθείς τον εαυτό σου;
Η εξομολόγηση είναι μυστήριο. Να πηγαίνης και απλά να λες τις αμαρτίες σου.
 Γιατί, τι νομίζεις; Πείσμα δεν έχεις; Εγωισμό δεν έχεις; Δεν πληγώνεις την αδελφή; Δεν κατακρίνεις;
 Μήπως εγώ τι πηγαίνω και λέω; «Θύμωσα, κατέκρινα…» και μου διαβάζει ο πνευματικός την συγχωρητική ευχή.
 Αλλά και οι μικρές αμαρτίες έχουν και αυτές βάρος.

Ο άγνωστος Αναχωρητής


Όταν είχα έρθει στο Άγιον Όρος για πρώτη φορά το 1950, ανεβαίνοντας από τα Καυσοκαλύβια για την Αγία Άννα, είχα χάσει το δρόμο, αντί να πάρω τον δρόμο για τη Σκήτη της Αγίας Άννης προχώρησα για την κορυφή του Άθωνα. Αφού βάδισα αρκετά κατάλαβα ότι πάω ψηλά και έψαχνα να βρω κανένα μονοπάτι να κατέβω σύντομα. Επάνω λοιπόν σ' αυτή την αγωνία μου, ενώ παρακαλούσα την Παναγία να με βοηθήσει ξαφνικά μου παρουσιάζεται ένας

ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟΤΑΤΟ !!!!

Μου λείπεις... η μαμά




Όταν δε θα θέλω να κάνω μπάνιο, να μη θυμώνεις και να μη με κάνεις να αισθάνομαι άσχημα. Θυμάσαι τότε που ήσουν μικρό κορίτσι και έπρεπε να σε κυνηγάω λέγοντάς σου δικαιολογίες και προσπαθώντας να σε κάνω να κάνεις ντους;
Όταν δεις πόσο ανίδεη θα είμαι σχετικά με τη νέα τεχνολογία, δώσε μου χρόνο να μάθω και να μη με κοιτάς με αυτόν τον τρόπο ...

ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΡΑΒΒΙΝΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ.



Ατυχίες στη ζωή, ασθένεια ή θάνατος αγαπητού προσώπου οδηγούν τον κόσμο συχνά στην προσευχή. Όμως αν βελτιωθούν οι καταστάσεις όχι μόνο ο παλμός της προσευχής ελαττώνεται αλλά και η προσευχή αυτή καθαυτή μας φαίνεται χωρίς σκοπό. Υπάρχει όμως κι ένα άλλο είδος προσευχής, η προσευχή του πνεύματος, συνδεδεμένη με την αιωνιότητα. Εδώ καμιά εξωτερική ευτυχία δεν μπορεί να θεραπεύσει τους πόνους της ψυχής, που υποφέρει στην αποτυχία της κατά την αναζήτηση της αιωνιότητας...

ΜΑ ΚΑΛΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ;;; ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙΤΕ !!!

ΠΑΤΡΑ: Η μάνα ρίχνει το παιδί με το καρότσι… στις ρόδες αυτοκινήτων
ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΒΙΑΣΕΙ ΟΔΗΓΟΥΣ
Α
πίστευτο κόλπο από Ρουμάνα ρομά η οποία δεν διστάζει να θέσει σε κίνδυνο το παιδί της προκειμένου να εκβιάσει και να εξασφαλίσει διάφορα χρηματικά ποσά από ανυποψίαστους οδηγούς.
Η Ρουμάνα που σέρνει ένα παιδικό καροτσάκι στο οποίο κάθεται το ηλικίας 2 ετών (περίπου) παιδί της «καραδοκεί» (στην κυριολεξία) στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου.

Η ΣΥΝΤΟΜΗ ... ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΣ

ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΣΤΑΘΜΑ ;;;;

Δηλώσεις Φθιώτιδος Νικολάου για τον Κίτρους Αγαθόνικο

fthiotidos
Η μονομερής ευαισθησία δια την διαποίμανση της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, η οποία σύμφωνα με δημοσιεύματα του διαδικτύου , ώθησε στη λήψη αποφάσεως αποστολής ιατρών δια τον ασθενούντα Μητροπολίτη Κίτρους κ. Αγαθόνικο με στόχο την παύση του από την διοίκηση της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, ανοίγει μέγα θέμα στην Εκκλησία της Ελλάδος εάν και κατά πόσον η περίπτωση του αγίου Κίτρους είναι η μοναδική ή μήπως υπάρχουν ακόμη και άλλες περιπτώσεις γερόντων και ανικάνων Αρχιερέων με τις οποίες θα πρέπει να ασχοληθεί η Διαρκής Ιερά Σύνοδος.
Το μέτρο αυτό παρ’ ότι προβλέπεται από τον Καταστατικό Χάρτη της Εκκλησίας της Ελλάδος τραυματίζει το Σώμα της Εκκλησίας και την ψυχή των δοκιμαζομένων από την ασθένεια Ιεραρχών. Δεν επιτρέπεται να εξοβελίζονται τέτοιοι καταξιωμένοι Ιεράρχες, τους οποίους το ποίμνιο στις ώρες αυτές της αδυναμίας, του γήρατος ή της ασθενείας τους περιβάλλει με αγάπη και σεβασμό.

ΤΩΡΑ ΝΙΚΟ ... ΣΕ ΚΑΜΑΡΩΝΟΥΜΕ !!! ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ !!!

Ο Νίκος Νικολόπουλος κατά του «Σουλεϊμάν»

Πολιτική

Ο βουλευτής αναρωτιέται γιατί πρέπει να δούμε την τηλεοπτική σειρά

πριν 12 λεπτά

Ο Νίκος Νικολόπουλος κατά του «Σουλεϊμάν» Ο βουλευτής αναρωτιέται γιατί πρέπει να δούμε την τηλεοπτική σειρά
«Γιατί να βλέπουμε τον Σουλεϊμάν», αναρωτιέται ο βουλευτής Αχαΐας Νίκος Νικολόπουλος, με μήνυμά του που ανέβασε στο facebook, ενόψει της προβολής της τηλεοπτικής σειράς. Ο ίδιος εξηγεί γιατί εναντιώνεται με τα εξής:
«Η πρεμιέρα της τούρκικης σειράς “Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής” σφραγίζει δραματικά τη μοίρα της ελληνικής ιδιωτικής τηλεόρασης. Το χειρότερο όμως είναι ότι υπάρχουν Έλληνες που δεν διστάζουν να βαφτίσουν “υπέροχη” μια σειρά που παρουσιάζει από την πλευρά των Τούρκων τη ζωή των υποταγμένων λαών της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας. Αναρωτήθηκαν πόσο επικίνδυνο είναι αυτό για την ιστορία μας;

ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΨΑΝ ΠΑΝΕ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΔΡΑΧΜΗ !!! ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΣ ΖΗΤΑΓΑΜΕ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΗ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΑΝΑΚΑΜΨΟΥΜΕ !!!

Πάτρα: Το "βαπόρι" απο την Ιταλία που μετέφερε... χαρτί για την Τράπεζα της Ελλάδας - Χαμός με τα σενάρια περί τυπώματος ... δραχμής!

Κοινωνία

Αναστάτωση προκλήθηκε απο το φορτίο που έφθασε πριν απο τρεις εβδομάδες

02/09/2012 14:15
Πάτρα: Το "βαπόρι" απο την Ιταλία που μετέφερε... χαρτί για την Τράπεζα της Ελλάδας - Χαμός με τα σενάρια περί τυπώματος ... δραχμής! Αναστάτωση προκλήθηκε απο το φορτίο που έφθασε πριν απο τρεις εβδομάδες
Σοβαρά ερωτήματα και συνειρμοί προκαλούνται από ένα περίεργο φορτίο που πέρασε πριν λίγες εβδομάδες στην Ελλάδα μέσα απο το Λιμάνι της Πάτρας.
Συγκεκριμένα, οπως αναφέρει το paraskhnio.gr, στις 7 Αυγούστου στο Superfast 11 από Ανκόνα για Πάτρα μεταφέρθηκε χαρτί που είχε παραγγελθεί από την Τράπεζα της Ελλάδας. Γύρω από το ογκώδες κοντέινερ είχαν ληφθεί αυστηρά μέτρα ασφαλείας από την Αστυνομία και την ΕΥΠ.
15+1 νέα μέρη για να βρεθείς πριν... πεθάνεις! Ποιες είναι οι προτάσεις για την Ελλάδα;
15+1 νεα μερη για να βρεθεις πριν... πεθανεις! Ποιες ειναι οι προτασεις για την Ελλαδα;
Σημεία του κόσμου που ίσως ποτέ να μη φαντάστηκε ο νους σου ότι υπάρχουν επάνω στη Γη! Τι κι' αν δεν προλαβαίνεις να τα δείς όλα σε μια ζωή; Πάρε μια πρώτη γεύση και από τα καλύτερα και ετοίμασε τη δική σου λίστα!

ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ... ΚΑΡΔΙΑ !!!

Τις εντολές των νεκρών που δεν άκουσα εγώ, ας τις ακούσουν τα παιδιά μου.

Οι γηγενείς απαγορεύεται να μιλούν για γενοκτονία. Οφείλουν μόνο να περιμένουν την επόμενη.
Φέτος δεν θα δακρύσω, στέρεψε το δάκρυ. Δεν θα λυπηθώ τον εαυτό μου που ξέχασε ποιός είναι και έγινε κρατικός υπήκοος.

ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΧΥΔΑΙΟ ΤΡΟΠΟ ;;;;;;;; ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΣ ... "ΠΑΤΡΙΩΤΑΚΙΑ" ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ !!!

Έβγαλαν τον Αθανάσιο Διάκο σουβλατζή, κερατά και δολοφόνο!

Όργη (και) στη Λαμία για την παράσταση της Λένας Κιτσοπούλου με τίτλο "Αθανάσιος Διάκος - Η επιστροφή" που παρουσιάζει τον ήρωα της επανάστασης ως ένα ζηλιάρη σύζυγο που σκοτώνει την έγκυο γυναίκα του όταν αυτή τον απατά με έναν Κούρδο παράνομο μετανάστη...
Σχεδόν 200 χρόνια από το μαρτυρικό του θάνατο στην Αλαμάνα, ο Αθανάσιος Διάκος "επιστρέφει" με την παράσταση της Λένας Κιτσοπούλου και προκαλεί θυελλώδεις αντιδράσεις για τον τρόπο που παρουσιάζει τον ήρωα της Επανάστασης.

ΤΟ ΣΥΝΑΞΑΡΙΟΝ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

2 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Ὁ Ἅγιος Μάμας

Στὴ Βασιλεία τοῦ Χριστοῦ κάθε ἡλικία ἔχει νὰ ἐπιδείξει τοὺς ἀντιπροσώπους της. Γιατί κάθε ἡλικία ἔχει προ&si ...
περισσότερα..

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ