Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

Η ΣΥΝΤΟΜΗ ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΣ !

ΗΜΕΡΕΣ ... ΑΓΑΠΗΣ !!!

ΕΚΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΕ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΗ (ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ)


Φωνής απόγνωσης από καρκινοπαθή
Οι ημέρες της αγάπης πλησιάζουν. Η εορτή των Χριστουγέννων βρίσκεται προ των πυλών. Αυτές τις ημέρες πρέπει να ανταποκριθούμε στο …κάλεσμα συνανθρώπων μας που έχουν την ανάγκη μας, ασθενείς άπορους…

ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ !!!

Όταν οι μαθητές πάνε αδιάβαστοι να τα αποτελέσματα!

Διαβάστε παρακάτω τα μαργαριτάρια τους!


Οι βιταμίνες βρίσκονται ακριβώς ανάμεσα από τις αλφαμίνες και τις γαμαμίνες. (Γυμνάσιο Θεσσαλονίκης)
  • Το ακριβώς αντίθετο της Αγίας Τριάδας είναι η Διαβολική Τριάδα, πυρ, συν γυναιξί και θάλασσα. Πράγματα του Σατανά. (Λύκειο Ξάνθης)

ΤΟ ΣΥΝΑΞΑΡΙΟΝ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

14 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Οἱ Ἅγιοι Θύρσος, Λεύκιος καὶ Καλλίνικος


Οἱ Ἅγιοι Θύρσος, Λεύκιος καὶ Καλλίνικος ἔζησαν τὸν 3ου αἰώνα μ.Χ. Κατάγονταν ἀπὸ τὴν Βιθυνία καὶ κατοικοῦσ& ...
περισσότερα...

ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΙ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΤΟΥ ΤΙΜΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΣΤΑ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ


1 Βανδαλισμοί έλαβαν χώρα στο Ελληνορθόδοξο Μοναστήρι του Τιμίου Σταυρού στα Ιεροσόλυμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Associated Press από την Ιερουσαλήμ βάνδαλοι έγραψαν με σπρέι συνθήματα όπως  «Θάνατος στον Χριστιανισμό» και «Ιησούς, γιος μιας πόρνης» σε μια ελληνική ορθόδοξη μονή στην Ιερουσαλήμ.

ΠΑΡΕΜΒΑΣΙΣ ... ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ !!!

ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ


1 Σημαντική παρέμβαση με αφορμή το νέο πιλοτικό πρόγραμμα για το Μάθημα των Θρησκευτικών έκανε με επιστολή της προς τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο η Ιερά Κοινότητα του Αγίου Όρους.
Σε αυτήν εκφράζει τον προβληματισμό της πως με πρόσχημα την αποφυγήν του «δογματισμού» ή του «κατηχητισμού» ή των «αγκυλώσεων του παρελθόντος»  στο σχολείο της δήθεν πολυπολιτισμικής νέας ελληνικής κοινωνίας, όπως αναφέρει, επιχειρείται η μετατροπή του Μαθήματος των Θρησκευτικών εις γνωσιακόν – Θρησκειολογικόν. Μάλιστα, χαρακτηριστικά σχολιάζει: Φρονούμεν ότι το Μάθημα των Θρησκευτικών θα έδει να είναι ομολογιακόν διά να είναι ανοικτόν, ειδάλλως θα είναι «φυλακή».

ΜΑ ΚΑΛΑ !!! ΜΕ ΤΟΣΟ "ΡΗΧΑ" ΘΕΜΑΤΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ "ΟΛΟΚΛΗΡΗ" Δ.Ι.Σ. !!! ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ π. ΕΠΙΦΑΝΙΕ ... !!!

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΗΣ ΔΙΣ


15 Συνήλθε σήμερα Πέμπτη, 13 Δεκεμβρίου 2012, στην τέταρτη Συνεδρία Της για τον μήνα Δεκέμβριο η Διαρκής Ιερά Συνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος, υπό την Προεδρία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πασης Ελλάδος   κ. Ιερωνύμου.

Κατά την σημερινή Συνεδρία :
Η Διαρκής Ιερά Σύνοδος επικύρωσε τα Πρακτικά της Εξουσιοδοτήσεως.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΕ ΠΟΥ ... ΜΙΛΑΣ !!!

Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ για την πρόταση κατάργησης αργίας της Κυριακής


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
Ἀκτὴ Θεμιστοκλέους 190, 185 39 ΠΕΙΡΑΙΕΥΣ, Τηλ. +30 210 4514833, Fax +30 210 4518476 e-mail: impireos@hotmail.com

᾿Εν Πειραιεῖ τῇ 13ῃ Δεκεμβρίου 2012
Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Θ Ε Ν
Μέ ἀφορμή τό ὑπ’ ἀριθμ. 457/12.12.2012 ἔγγραφο τοῦ Προέδρου τῆς Ὁμοσπονδίας Ἐπαγγελματικῶν καί Βιομηχανικῶν Σωματείων Πειραιᾶ καί Προέδρου Καταστηματαρχῶν Πειραιᾶ κ. Ἰωάννου Τσάκου καί τήν προφορική παράκληση τοῦ Προέδρου κ. Βασιλείου Κροκίδη διά τῶν ὁποίων ζητεῖται συμπαράστασι καί τόν δικαιολογημένο θόρυβο σχετικά μέ τήν νομοθετική πρωτοβουλία τοῦ Ὑπουργοῦ Ἀνάπτυξης κ. Κ. Χατζηδάκη γιά τό ἄνοιγμα τῆς ἀγορᾶς κατά τήν ἀργία τῆς Κυριακῆς καί τίς προκλητικές δηλώσεις του:

ΜΑ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ... ΑΡΧΗΓΟΣ ΓΕΕΘΑ !!!

ΑΙΣΧΟΣ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΓΕΕΘΑ! ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ ΤΟ ΕΒΡΑΪΚΟ «ΜΟΥΣΕΙΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ», ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΟ ΤΑΦΟ!!!



ΚΑΠΕΛΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΕΒΡΑΪΚΟ ΣΚΟΥΦΑΚΙ ΚΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ;;;
Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος πραγματοποίησε στις 9 και 10
Δεκεμβρίου διήμερη επίσημη επίσκεψη στο Ισραήλ, κατόπιν προσκλήσεως του Αρχηγού
των
Ενόπλων Δυνάμεων, Αντιστράτηγου Binyamin “Benny” Gantz. Η υποδοχή του Έλληνα
Αρχηγού έγινε σύμφωνα με την εθιμοτυπία αντίστοιχων επισκέψεων στo ισραηλινό
υπουργείο Άμυνας (στρατόπεδο Yitzhak Rabin) στο Τελ Αβίβ, όπου είχε συνομιλίες
με τον Ισραηλινό ομόλογό του για θέματα στρατιωτικής συνεργασίας και κοινών
προκλήσεων ασφαλείας.
 

Κατέθεσε πινακίδες ο Σαμαράς

 Κατέθεσε πινακίδες ο Σαμαράς Ενδιαφέρον παρουσιάζει η δήλωση πόθεν έσχες του Αντώνη Σαμαρά, καθώς όπως προκύπτει ο Πρωθυπουργός εμφανίζεται να μην διαθέτει αυτοκίνητο! Ενώ λοιπόν διαθέτει δύο αυτοκίνητα (ένα 2.000 κυβικών και ένα 1.549 κυβικών), έχει καταθέσει και για τα δύο τις πινακίδες και την άδεια κυκλοφορίας.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ... ΑΓΙΩΝ !!!

Σε πόσες κατηγορίες χωρίζει η εκκλησία μας τους Αγίους της και γιατί;




Η Εκκλησία μας χωρίζει τους Αγίους της σε διάφορες κατηγορίες ανάλογα με την ιδιότητα τους. Οι κατηγορίες λοιπόν είναι οι εξής: Προφήτες: Λέγονται όλοι εκείνοι όλους τους αγίους εκείνους άνδρες και γυναίκες που κατά την προ Χριστού περίοδο μέχρι και τον Ιωάννη τον βαπτιστή κήρυξαν στον Ιουδαϊκό λαό τον λόγο του Θεού και προφήτευσαν την έλευση του Μεσσία όπως ο Μωυσής, ο Ηλίας, ο Ησαίας και άλλοι.

ΚΑΙ ΣΥ ΕΛΛΗΝΑ ... ΣΚΑΣΕ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕ !!!

Το μέγα σκάνδαλο της «Ελληνικός Χρυσός». Καθόλου άσχετο με τα πολιτικά τεκταινόμενα…




Στις 17 Ιουνίου 2011 ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου γίνεται «πρώην» Υπουργός Οικονοµικών (ακόµη δεν µπορούµε να  καταλάβουµε γιατί αντικαταστάθηκε ένας τόσο πετυχηµένος Υπ. Οικονοµικών που «έσωσε» την Ελλάδα µε το µνηµόνιο) και στον  ανασχηµατισµό τού ανακοινώνεται…

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


Ό Αρχάγγελος Μιχαήλ, ό Ταξιάρχης, με την πανοπλία του και το σπαθί στο δεξί χέρι του, στεκόταν πλάι μου, χαμογελαστός και ολοζώντανος.






 Στις 22 Απριλίου 1994 (διηγείται ό π. Δανιήλ Σάπικας, Αρχιμανδρίτης και γιατρός), εισήχθηκα στο Εύγενίδειο Θεραπευτήριο με 4,5 κιλά εμπύημα δεξιού ήμιθωρακίου, με συμπτώματα απολύτου άπνοιας, αδυναμία βάδισης, 41,5 πυρετό, ενώ υπέστην και διαβητικό σοκ αγνώστου αιτιολογίας.

Μέσα από ένα σύννεφο έβλεπα και άκουγα τα συμβαίνοντα μέσα στο χειρουργείο, και το βάσανο το μεγάλο ήταν, ότι, σαν γιατρός γνώριζα πολύ καλά την κρίσιμη κατάσταση μου.

ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΚΑΙ ... ΑΦΥΠΝΙΣΤΙΚΟ !!!

Χριστούγεννα στη διασκέδαση κι όχι στις ψυχές μας..




Βρισκόμαστε κάποιες μέρες μακριά από τα Χριστούγεννα κι όλα κινούνται σε εορταστικό κλίμα! 

Δρόμοι στολισμένοι, βιτρίνες μαγαζιών φωτεινές και στολισμένες, αρκετοί άνθρωποι ντυμένοι σαν άλλος  Άγιος Βασίλης περιμένουν τα παιδιά για κάποια φωτογραφία! 


ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΟΡΦΥΡΙΟΣ:ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ





Όλες σχεδόν οι αρρώστιες προέρχονται από έλλειψη εμπιστοσύνης στον Θεό και αυτό δημιουργεί άγχος. Το άγχος το δημιουργεί η κατάργηση του θρησκευτικού αισθήματος. Αν δεν έχετε έρωτα για τον Χριστό, αν δεν ασχολείσθε με άγια πράγματα, σίγουρα θα γεμίσετε με μελαγχολία και κακό.
Ένα πράγμα που μπορεί να βοηθήσει τον καταθλιπτικό είναι και η εργασία, το ενδιαφέρον για τη ζωή. Ο κήπος, τα φυτά, τα λουλούδια, τα δέντρα, η εξοχή, ο περίπατος στην ύπαιθρο, η πορεία, όλ' αυτά βγάζουν τον άνθρωπο απ' την αδράνεια και του δημιουργούν άλλα ενδιαφέροντα. Επιδρούν σαν φάρμακα.
 

Να πώς θα επιτευχθεί η παγκόσμια κυβέρνηση...


 

Να πώς θα γίνει πραγματικότητα η παγκόσμια κυβέρνηση σύμφωνα με επίσημες θέσεις εξεχόντων αξιωματούχων διεθνών οργανισμών: Ο Brock Chisholm, ο οποίος επιτέλεσε Γενικός Διευθυντής του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας μεταξύ του 1948 και του 1953 - ο πρώτος δηλαδή επικεφαλής του συγκεκριμένου διεθνούς οργανισμού - είχε δηλώσει:  

ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΑΡΑΓΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ... ΕΓΚΑΛΟΥΜΕΝΟΥΣ ;;;

ΟΤΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΤΩΝ SOROS ...




Η κατάλληλη επιλογή ! Αρκεί να είναι υπηρέτες των Soros. Αρκεί να είναι υπηρέτες φιλοσόφων (Soros και Λάτσης είναι οι σύγχρονοι φιλόσοφοι που αποφοίτησαν από το L.S.E). Αρκεί να περνούν στην κοινωνία, ότι έχουν τους ανθρώπους τους παντού. Και να τους επιβάλουν όχι μόνο για να υλοποιήσουν τα σχέδια τους, αλλά να δείχνουν την δύναμη τους και τον τσαμπουκά τους ...

Πηγή: euro2day – «Εκηβόλος»