Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

ΗΜΕΡΕΣ ... ΑΓΑΠΗΣ !!!

ΕΚΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΕ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΗ (ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ)


Φωνής απόγνωσης από καρκινοπαθή
Οι ημέρες της αγάπης πλησιάζουν. Η εορτή των Χριστουγέννων βρίσκεται προ των πυλών. Αυτές τις ημέρες πρέπει να ανταποκριθούμε στο …κάλεσμα συνανθρώπων μας που έχουν την ανάγκη μας, ασθενείς άπορους…

Όπως ο  Λεβανδόφσκιγ Βιατσεσλάφ, ρωσικής καταγωγής    που πάσχει από αδενοκαρκίνωμα του προστάτη και πραγματικά, όπως μας είπε, ο πατέρας Γρηγόριος από τον Ιερό Ναό της Παναγίας Σουμελά Μενιδίου, αξίζει κάποιος να βοηθήσει.
Είναι ανασφάλιστος, δεν έχει δουλειά εδώ και χρόνια λόγω του προβλήματος που τον ταλαιπωρεί και δεν έχει πόρους επιβίωσης.
Μέσα στις επόμενες πρέπει να γίνει στο νοσοκομείο ''Αμαλία Φλέμινγκ'' Μελισσιών  στη Πτέρυγα Πόμολα διορθωτική  εγχείρηση για να αφαιρεθεί  καθετήρας  που κοστίζει 1.500 ε
Η επέμβαση θα γίνει από τον Γιατρό,χειρούργο- ουρολόγο, κ.Μάριο Γεωργιάδη 6932-324044 (διευθυντή της ογκολογικής κλινικής του νοσοκομείου)

Και να ακολουθήσει δεύτερη επέμβαση μέσα στο Δεκέμβριο, αμέσως μετά ακτινοθεραπεία στο νοσοκομείο «Ιασώ» από τον  γιατρό ογκολόγο –ακτινοθεραπευτή  κ.Μαραγκουδάκη 5.000 ε  ώστε να αντιμετωπιστεί  μία ενδεχόμενη μετάσταση.
Η κατάσταση του θεωρείται ιδιαίτερη δύσκολη καθώς εκτός από τους φρικτούς πόνους υπάρχει σοβαρός κίνδυνος ο καρκίνος να προχωρήσει όπως έχει επαναληφθεί στο παρελθόν.

Τα έξοδα που προαναφέρθηκαν θα καλύψουν τη δαπάνη των επεμβάσεων στα νοσοκομεία καθώς  ο ασθενής είναι ανασφάλιστος.

Όσοι επιθυμείτε να βοηθήσετε μπορείτε να απευθυνθείτε στον εφημέριο του
Ιερού Ναού της Παναγίας Σουμελά Μενιδίου, π. Γρηγόριο, και μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του  στο 6977-627625









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου