Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

ΝΙΚΟΣ ΑΝΑΔΙΩΤΗΣ: ''ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΑ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟΡΕΙΤΗ ΕΞΟΜΟΛΟΓΟ ΜΟΥ''

altΤου Γιώργου Θεοχάρη
Με την ευχή ''Κύριε Ιησού Χριστέ ελέησόν'' αντιμετωπίζω τους πειρασμούς...υπογραμμίζει στο ''Αγιορείτικο Βήμα'' 
Η περιέργεια και η αναζήτηση με έφερε στο Άγιο όρος. ήθελα να αλλάξω τρόπο ζωής. Η Παναγία μου το έδωσε την κατάλληλη στιγμή, εξηγεί σε συνέντευξή του στο ''Αγιορείτικο Βήμα''ο δημοφιλής ηθοποιός και γυμναστής, Νίκος Αναδιώτης.
Γιατί παραχωρεί ο Θεός στο διάβολο να μας πολεμά;

Ο Άγιος Μάξιμος ο Ομολογητής απαριθμεί πέντε αιτίες για τις οποίες παραχωρεί ο Θεός τη δυνατότητα στον διάβολο να πολεμά τους ανθρώπους:
Πρώτη αιτία, είναι για να μάθουμε να διακρίνουμε την αρετήν από την κακίαν μέσα από την εμπειρία αυτού του πολέμου.

Η ΣΥΝΤΟΜΗ ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΣ !

ΓΙΑ ΜΑΣ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ ΠΡΙΝ 90 ΧΡΟΝΙΑ;;;

Χαλίλ Γκιμπράν, Να λυπάστε το έθνος (1923)
 


Να λυπάστε το έθνος που φορά ένα ρούχο
που δεν το έχει υφάνει, που τρώει ψωμί που
δεν το έχει θερίσει και πίνει κρασί που δεν
έχει τρέξει από το πατητήρι του.
Να λυπάστε το έθνος που ονομάζει το βίαιο
άνθρωπο ήρωα, και βλέπει το λαμπροφορεμένο
κατακτητή γενναιόδωρο.

ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ... ΧΙΛΙΕΣ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ...)

Θα αντέξουμε και θα νικήσουμε: Η φωτογραφία που κάνει πάταγο!

Αφιερωμένη στους Έλληνες ...

 
Mια φωτογραφία με ένα ελπιδοφόρο και αισιόδοξο μήνυμα, γεμάτη νόημα κάνει το γύρο των social media τις τελευταίες ώρες... Κόντρα στους δύσκολους καιρούς, τα μνημόνια και τα νέα μέτρα, κίντρα στον πόλεμο που δέχεται η Ελλάδα εντός αλλά και εκτός των ''τειχών'', πολλοί συμπατριώτες μας κοινοποιούν την φωτογραφία αυτή, τονίζοντας ότι θα αντέξουμε και θα νικήσουμε...
Τη φωτογραφία με ένα μοναχικό πουλί εν μέσω βροχής, που πάει κόντρα στον καιρό αν και του σπρώχνουν το κεφάλι προς τα κάτω, δημοσιεύουν αρκετοί Έλληνες σε Facebook και Twitter, με ένα κοινό μήνυμα: αυτό της ελπίδας και του συνεχούς αγώνα.

Ο ΧΡΥΣΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ !!! ΘΑ ΣΑΣ ΛΥΘΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ !!!


Πείτε με κακιά, αλλά η ποινή με τα χημικά μου φάινεται πολύ chic!!
(ειδικά όταν σκέφτομαι τον τρόμο των παιδιών...)
Εγώ τα χημικά θα τα πρότεινα μόνο για τον κάθε ειδήμονα Κουτρουμάνη.
  
Στη Ρωσία ψήφισαν νόμο για τον "χημικό ευνουχισμό" των παιδόφιλων. Θυμάστε πριν λίγους μήνες, όταν ο Κουτρουμάνης ήθελε να τους δώσει επίδομα αναπηρίας;
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgPK4o5qmCa4ZrsPxuYvOdpnzC1XLLYOi7ZJPolx-K8LDHE8HFgGD0Brvd0XzXTSxGtHnE9hXZHcilgJ2PdZoN3HDk_IG1ysCrjGfdcjmtJH6YVvvrc1yk_xZMW1qyeCEIkvcogtOuzlLY/s320/%CE%BA%CE%BF%CF%85%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B1%CE%BD%CE%B7%CF%82.jpg

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΑΡΙΑ, ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΚΑΤΑΡΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ....
 ΠΑΣΟΚ

ΠΟΛΥ ΕΞΥΠΝΟ!!!! ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ!!!


ΠΟΛΥ ΕΞΥΠΝΟ!!!!   ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ!!!
  
   

Συγκλονιστικό! Γιατί τα παιδιά που κρατούν οι ζητιάνες κοιμούνται συνεχώς;

Συγκλονιστικό! Γιατί τα παιδιά που κρατούν οι ζητιάνες κοιμούνται συνεχώς;

Συγκλονιστικό! Γιατί τα παιδιά που κρατούν οι ζητιάνες κοιμούνται συνεχώς;

Το εν λόγω άρθρο κυκλοφορεί στο facebook και η ιστορία είναι συγκλονιστική.

Το άρθρο αναφέρεται στα παιδιά που κρατούν οι ζητιάνες και τα οποία συνεχώς κοιμούνται!
Το άρθρο είναι το ακόλουθο:

«Στη στάση του μετρό συναντώ καθημερινά μια.... γυναίκα απροσδιορίστου ηλικίας. Τα μαλλιά της βρώμικα και ανακατεμένα, τα ρούχα της κουρελιασμένα και το πρόσωπό της σκυμμένο στη θλίψη.

ΤΟ ΣΥΝΑΞΑΡΙΟΝ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

6 ΜΑΡΤΙΟΥ

Μνήμη Εὑρέσεως Τιμίου Σταυροῦ μετὰ τῶν Τιμίων Ἥλων ὑπὸ τῆς Ἁγίας Ἑλένης


Ἡ Ἁγία Ἑλένη (247 – 328 μ.Χ.), μητέρα τοῦ πρώτου Χριστινανοῦ αὐτοκράτορα Κωνσταντίνου Α’ τοῦ Μεγάλου (280/288 – 337 μ.Χ.), τὸ ἔτος 326 μ.&Ch ...
περισσότερα...

ΡΕ, ΚΑΠΟΥ ΤΟΝ ΞΕΡΩ !!! ΕΙΔΕΣ ΟΙ ΕΚΛΕΚΤΟΙ ΤΗΣ ΜΑΣΩΝΙΑΣ ;;; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΙ ΤΗΣ "ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ" ;;; ΚΑΝΟΥΝΕ ΓΑΡΓΑΡΕΣ ;;;


ΙΣΩΣ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΑΣΤΕΙΟ ! ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΜΩΣ, ΟΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΝ ... ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ !!!

Έκανε δώρο στο γιο της ένα iPhone θέτοντας... 18 όρους!


Τρίτη 08 Ιανουαρίου 2013 20:34
Η Janell Burley Hofmann έκανε δώρο ένα iPhone στον δεκατριάχρονο γιο της, Gregory και έχει γίνει διάσημη λόγω των κανόνων που του επέβαλε.
Έκανε δώρο στο γιο της ένα iPhone θέτοντας... 18 όρους! Διαβάστε τους
Όπως αναφέρει το Associated Press, η μητέρα μαζί με το δώρο έδωσε στον έφηβο και ένα συμβόλαιο με 18 κανόνες που θα πρέπει να τηρεί κάθε ώρα και στιγμή, ώστε να παραμείνει η δημοφιλής συσκευή της Apple στα χέρια του.

H Μυστήρια οδός Φιλελλήνων !!! (Photo)


H Μυστήρια οδός Φιλελλήνων !!! (Photo)


Επί της οδού Φιλελλήνων, σε απόσταση λίγων εκατοντάδων μέτρων από το κτίριο της Βουλής, βρίσκεται η "Ρώσικη εκκλησία", όπως έχει επικρατήσει να αποκαλείται στις μέρες μας. Έχοντας κτιστεί περί τα μέσα του 11ου αιώνα, αποτελεί μια από τις παλαιότερες εκκλησίες της Αθήνας. Διάφορες φήμες και «μυστικά έντυπα» που κυκλοφόρησαν κατά καιρούς ήθελαν την εκκλησία αυτή να συνδέεται με ένα εκτεταμένο δίκτυο στοών κάτω από την Αθήνα.

Η "Ρωσική εκκλησία"

Υπάρχει πράγματι μια κρύπτη κάτω από τη "Ρώσικη εκκλησία", πριν όμως φτάσουμε σ' αυτή, θα πρέπει να κάνουμε μια σύντομη αναδρομή στην ιστορία του χώρου, ώστε η εξήγηση των όσων θα δούμε στο εσωτερικό της κρύπτης να καταστεί εμφανής.

Σύμφωνα, λοιπόν, με την αρχαιολογική υπηρεσία, και βάσει των εκεί ευρημάτων, στο σημείο όπου σήμερα βρίσκεται η εκκλησία λειτουργούσε κατά την αρχαιότητα διδασκαλείο, αφιερωμένο στον Λύκειο Απόλλωνα.
Κατά τη ρωμαϊκή εποχή, επί αυτοκράτορα Αδριανού, κατασκευάστηκε εκεί βαλανείο (ρωμαϊκά λουτρά). Το βαλανείο λειτουργούσε αξιοποιώντας τα νερά παραποτάμου του Ηριδανού, ο οποίος διερχόταν (και διέρχεται ακόμα σήμερα

Δεν θέλουμε πλεόν να είμαστε μουσουλμάνοι



Ο φανατισμός των Ισλαμιστών στην Τουρκία δεν επιτρέπει διαφοροποιήσεις ειδικά σε… θέματα θρησκείας. Αυτό όμως που δεν επετεύχθη με «ζεϊμπέκικα και κουμπαριές» το πράττει η Ορθοδοξία αφού είναι έκδηλο σε πολλούς Τούρκους το Ορθόδοξο υπόβαθρο. Αν καί οι λιγοστοί Σελτζούκοι άλλαξαν τον εθνοθρησκευτικό χαρακτήρα εκατομμυρίων Ελλήνων (Μικρασίας, Θράκης, Πόντου κ.α.) που λόγω βίας ή συμφερόντων εξισλαμίσθηκαν ακόμα και επιφανειακά, σήμερα μία κρυμμένη Ορθόδοξη θρησκευτικότητα εκδηλώνεται από τους απογόνους τους. Οι κρυπτοχριστιανοί αποτελούν για το Πατριαρχείο ένα κρυφό ποίμνιο τραγικών θυμάτων μιας αυταρχικής διοίκησης αιώνων.

ΠΟΥΝΑΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΕΙΑ ;;;

Κάθειρξη επτά ετών στον Άκη Τσοχατζόπουλο

Πρόστιμο 520.000 ευρώ και δήμευση του ακινήτου του στη Δ. Αεροπαγίτου

- Η απόφαση δεν έχει ανασταλτικό χαρακτήρα
- Είναι η πρώτη δίκη του Άκη Τσοχατζόπουλου και αφορά ανακριβείς δηλώσεις πόθεν έσχες
- Του επιβλήθηκε και πρόστιμο 520.000 ευρώ

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ !!! ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΟΜΩΣ, ΤΟΣΩΝ ΑΓΕΝΝΗΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΡΑΜΜΕΝΕΣ ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΚΗΡΥΤΤΟΥΝ ;;; ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ;;;

ΠΡΕΒΕΖΑ:Επικήρυξαν ασυνείδητο δολοφόνο σκύλου!!!

Με το ποσό των 500€ επικήρυξε η «Παρέμβαση για τα ζώα» αυτόν που πυροβόλησε εξ επαφής και σκότωσε την σκυλίτσα τύπου κόλεϋ στην Νικόπολη. Όποιος πολίτης έχει οποιαδήποτε πληροφορία που θα οδηγήσει στην σύλληψη του δράστη μπορεί να επικοινωνήσει στο τηλέφωνο 6937099240. 

Η ... ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ... ΑΙΩΝΩΝ !!!

ΤΩΡΑ: Η φωτογραφία που χαλάει κόσμο !


Με αφορμή την υποδοχή ημίθεου που επιφύλαξαν οι ΠΑΣΟΚοι στον Γιώργο Παπανδρέου:





... ΤΟΣΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕ ΑΠΟ ... ΓΕΩΓΡΑΦΙΑ !!!

ΣΟΚ: « Είμαι στα Ιωάννινα την πρωτεύουσα της Αλβανίας»!!!

Η αλβανική «Λάιμ» των Σκοπίων, φιλοξενεί ένα «ιστορικό» κείμενο το οποίο έχει τίτλο «Βρετανός πρωθυπουργός: Είμαι στα Ιωάννινα την πρωτεύουσα της Αλβανίας».

Το κείμενο αναφέρεται στην ιστορία του Βρετανού Benjamin Disraeli (1804-1881) «ο οποίος έχει μείνει στην ιστορία ως μία από τις πιο ζωντανές εικόνες της βρετανικής πολιτικής του δεκάτου ενάτου αιώνα. Είχε διατελέσει δύο φορές πρωθυπουργός κατά τη διάρκεια της Βασίλισσας Βικτωρίας.»

ΑΣΠΙΡΙΝΗ ... ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ !!!

Σπυράκι; Εξαφάνισέ το με ασπιρίνη!



Μην αφήσεις ένα σπυράκι να σου χαλάσει τη διάθεση, αφού υπάρχει λύση...

Εάν μέχρι τώρα σε βοηθούσε να ξεπεράσεις το πονοκέφαλο, τώρα θα γίνει και ο σύμμαχος σου ενάντια στα ενοχλητικά σπυράκια.

ΕΙΔΕΣ ΚΑΤΑΝΤΙΑ, ΨΗΦΟΦΟΡΕ ;;;

Φυλάκιση, αφαίρεση διπλώματος και βαριά πρόστιμα για στα ανασφάλιστα ΙΧ


ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ «ΚΑΜΠΑΝΕΣ»
Πάνω από 1.000.000 υπολογίζεται ότι είναι αυτή τη στιγμή τα ανασφάλιστα αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες, καθιστώντας επιτακτική την ανάγκη αλλαγής επί το αυστηρότερο του σχετικού νομικού πλαισίου.


ΓΙΑ ΤΟ "ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ" ΑΠΟ ΤΑ ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ;;;

Η γελοία και επικίνδυνη οργή με τα “κατηχητικά” της Χρυσής Αυγής.

Γράφει ο Ναπολέων Λιναρδάτος|
Τίποτα δεν μπορεί να κρύψει τον ενθουσιασμό των ΜΜΕ όταν τους δίνεται η ευκαιρία να αναπαράγουν τις μεταπολιτευτικές τους δεισιδαιμονίες. Ο αριστερισμός είναι το όπιο της ελληνικής δημοσιογραφίας.