Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013

Ανέκδοτο

Μια ξανθιά ήθελε να πουλήσει το αυτοκίνητο της, αλλά δεν έβρισκε αγοραστή.

Αποφασίζει να ρωτήσει ένα φίλο της τι φταίει. Αυτός την ρωτάει πόσα χιλιόμετρα έχει κάνει και αυτή του απαντάει 300.000. Τότε αυτός την συμβουλεύει να βρει ένα μηχανικό να αλλάξει τα χιλιόμετρα σε λιγότερα και ίσως τότε το πουλήσει...

Δείτε μια εικόνα από συνάντηση των Προέδρων της Αμερικής και της Ρωσίας!

 Κάποιες φορές μια φωτογραφία αξίζει όσο χίλιες λέξεις!

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ 19ΧΡΟΝΟΥ: «Κύριε Σαμαρά ο πατέρας μου αυτοκτόνησε, για ποιο πλεόνασμα μιλάτε;» (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΕΔΩ)

Μια συγκλονιστική ανοιχτή επιστολή που φέρεται να έστειλε 19χρονος στον Αντώνη Σαμαρά, σαρώνει τις τελευταίες ώρες το διαδίκτυο. Αφορμή η ομιλία του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ...

Όπως αναφέρει το κείμενο που αναρτήθηκε σε blog, ο 19χρονος υποστηρίζει ότι ο πατέρας του αυτοκτόνησε πριν από σχεδόν ένα χρόνο εξαιτίας των οικονομικών προβλημάτων.

Γνωρίστε τα 12+1 πιο λεπτά κτήρια παγκοσμίως!! Άκρως εντυπωσιακά!!

Ημερομηνία: 09 Σεπτεμβρίου 2013
Γνωριστε τα 12+1 πιο λεπτα κτηρια παγκοσμιως!! Ακρως εντυπωσιακα!!
Είναι πολύ εντυπωσιακά και τραβούν όλα τα βλέμματα πάνω τους. Κτήρια πολύ λεπτά που κάνουν τους θεατές να αναρωτιούνται τι ακριβώς χωράνε στο εσωτερικό τους! Επειδή ωστόσο η αρχιτεκτονική έχει πάει πολύ μπροστά οι δημιουργοί φαίνεται να βάζουν στοίχημα για το ποιος θα παρουσιάσει το πιο στενό σπίτι στον κόσμο κερδίζοντας έτσι την προσοχή, και αρκετά χρήματα, βέβαια... θαυμάστε λοιπόν στη συνέχεια τα πιο... ανορεξικά κτήρια!
1. Flatiron Building, ΗΠΑ
 Hang Son Doong: Το σπήλαιο που θα χωρούσε άνετα στο εσωτεριό του έναν.... ουρανοξύστη!!
Ημερομηνία: 09 Σεπτεμβρίου 2013
Hang Son Doong: Το σπηλαιο που θα χωρουσε ανετα  στο εσωτεριο του εναν.... ουρανοξυστη!!
Το Hang Son Doong (Ποτάμι στο βουνό) βρίσκεται στο Βιετνάμ και είναι το μεγαλύτερο σπήλαιο του κόσμου! Είναι τόσο μεγάλο που στο εσωτερικό του θα χωρούσε άνετα ένας ουρανοξύστης...

Η ΣΥΝΤΟΜΗ ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΣ !

Οι Αρχάγγελοι Μιχαήλ και Γαβριήλ εκδιώκουν Σαρακηνούς πειρατές στη Μονή Δοχειαρίου



 Η Ιερά Μονή Δοχειαρίου στις αρχές του ΙΕ' αιώνα διένυε μια περίοδο προσωρινής ακμής. Το πλοίο της Μονής με τη βοήθεια των Αρχαγγέλων Μιχαήλ και Γαβριήλ βρέθηκε στην Κωνσταντινούπολη από όπου επέστρεψε γεμάτο χρυσάφι και δώρα από το βασιλιά Μανουήλ το οποίο οι μοναχοί χρησιμοποίησαν για να στολίσουν το ναό τους.

ΑΘΛΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ !!!

«Πρόθυμο» e-mail για…«πρόθυμους» ηλιθίους.

Ως «λαγός» για την διαρροή (!) του e-mail της Τρόϊκα περί απόλυσης χωρίς αποζημίωση των εργαζομένων σε μονάδες της αμυντικής μας βιομηχανίας, επελέγη η Φώφη Γεννηματά, η οποία το διέρρευσε στο παρασκήνιο του  εορτασμού των γενεθλίων του ΠαΣοΚ.

ΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΕΒΡΑΙΟΙ !!! ΡΕ ΚΑΤΙ "ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ" !!!

Ο (εβραϊκής καταγωγής) υπουργός εξωτερικών των ΗΠΑ Τζον Κέρι και ο (εβραϊκής καταγωγής) υπουργός εξωτερικών της Γαλλίας Λοράν Φαμπιούς, συμφώνησαν ότι ο Άσαντ είναι «ο νέος Χίτλερ»

Ο εβραϊκής καταγωγής υπουργός εξωτερικών των ΗΠΑ, John Kerry, βρίσκεται σε ταξίδι τεσσάρων ημερών στην Ευρώπη για να διατάξει τους Ευρωπαίους να συναινέσουν στις απαιτήσεις των φυλετικών του αδελφών και να αρχίσουν οι βομβαρδισμοί στη Συρία αμέσως.

Χθες συναντήθηκε με τον «Γάλλο ομόλογό του» - υπουργό Εξωτερικών Laurent Fabius , εβραϊκής καταγωγής, ο οποίος τυχαίνει και αυτός να βιάζεται να προχωρήσει η μαζική δολοφονία στη Συρία.

ΔΕΙΤΕ:  ΕΔΩ

Το BBC ανέφερε τα ακόλουθα σχετικά με τη συνάντηση των δύο εβραϊκής καταγωγής υπουργών:

Επαναλαμβάνοντας μια φράση που χρησιμοποίησε νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα, ο κ. Κέρι δήλωσε ότι η διεθνής κοινότητα αντιμετωπίζει μια "στιγμή Μονάχου" - μια αναφορά στην πολιτική κατευνασμού που απέτυχε να σταματήσει τη ναζιστική Γερμανία το 1930.

«Εμείς στις Ηνωμένες Πολιτείες γνωρίζουμε, και οι Γάλλοι εταίροι μας γνωρίζουν, ότι αυτή δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να είμαστε σιωπηλοί θεατές στη σφαγή», είπε.

«Αυτή είναι η στιγμή για να ακολουθήσει μια στοχευμένη και περιορισμένη, αλλά σαφής και αποτελεσματική απάντηση σε δικτάτορες σαν τον Μπασάρ Άσαντ που ευθύνονται για τις αγριότητες που διαπράττουν».

«Υπάρχουν μια σειρά από χώρες, ο αριθμός των οποίων είναι διψήφιος, οι οποίες είναι διατεθειμένες να αναλάβουν στρατιωτική δράση», είπε ο κ. Κέρι.

Είναι απόλυτα λογικό: ο Άσαντ είναι «ο νέος Χίτλερ». Αν προσπαθήσουμε να τον κατευνάσουμε και να μην ανατινάξουμε τη χώρα του, πρόκειται να ξεκινήσει την προσάρτηση τμημάτων της Ευρώπης στο πλαίσιο της προετοιμασίας για μια διαβολική εισβολή στην Πολωνία...

* Την ίδια ώρα, σε συνέντευξή του στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο CBS, ο πρόεδρος Μπασάρ αλ-Ασαντ αρνήθηκε ότι βρίσκεται πίσω από την επίθεση με τα χημικά όπλα της 21ης Αυγούστου.

πηγή: ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ
Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο κάντε κλικ εδώ για να είστε οι πιο ενημερωμένοι αναγνώστες του διαδικτύου!

«Οι ισλαμιστές πραγματοποίησαν την επίθεση με χημικά για να επέμβουν οι ΗΠΑ»

Οι ισλαμιστές πραγματοποίησαν την επίθεση με χημικά

BETEΡΑΝΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ


Επιστολή-σοκ 12 βετεράνων πρακτόρων των αμερικανικών υπηρεσιών αποκαλύπτει ότι ο Μπασαρ Άσαντ ΔΕΝ ήταν υπεύθυνος για την ρίψη χημικών στις 21 Αυγούστου του 2013, και ότι το γνωρίζουν και οι Βρετανικές μυστρικές υπηρεσίες"the most reliable intelligence shows that Bashar al-Assad was NOT responsible for the chemical incident that killed and injured Syrian civilians on August 21, and that British intelligence officials also know this"!

Γιατί νηστεύουμε την ημέρα του Σταυρού;

giati-nisteuoume-tin-imera-tou-staurou



Μετά το πέρας της Α’ Οικουμενικής Συνόδου (318 μ.Χ.), ο Άγιος Κωνσταντίνος ανέθεσε στον Επίσκοπο Ιεροσολύμων Μακάριο να ερευνήσει εντατικά για να βρει τον Τάφο και τον Τίμιο Σταυρό του Κυρίου, διότι έπειτα από τόσα χρόνια οι Χριστιανοί δεν γνώριζαν τίποτα για το πού μπορεί να βρίσκονται. Του έστειλε μάλιστα και αρκετά χρήματα για την Έρευνα. Μετά από λίγο καιρό όμως η Αγία Ελένη είδε Όραμα εκ Θεού, με το Οποίο την Πρόσταζε να πάει αυτοπροσώπως στους Αγίους Τόπους για να βρει τον Τίμιο Σταυρό. Αφού πήρε την συγκατάθεση του υιού της, αναχώρησε με μεγάλη συνοδεία.

ΤΟ ΣΥΝΑΞΑΡΙΟΝ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

9 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Οἱ Ἅγιοι Ἰωακεὶμ καὶ Ἄννα οἱ Θεοπάτορες


Ἡ σύναξη τῶν δικαίων γονέων τῆς Ὑπεραγίας Θεοτόκου, σύμφωνα μὲ τὴν ἀρχαία ἐκκλησιαστικὴ παράδοση ὁρίστηκε τὴν ἑπομένη τοῦ γεννεσίου τῆς Θεοτόκου, γιὰ τὸν λόγο ὅτι αὐτοὶ ἔγιναν πρόξενοι τῆς παγκόσμιας σωτηρίας μὲ τὴν γέννηση τῆς ἁγίας θυγατέρας της. «Τελεῖται δὲ ἡ σύναξις αὐτῶν ἐν τῷ ἐξαέρῳ οἴκῳ τῆς Θεοτόκου, πλησίον τῆς μεγάλης ἐκκλησίας ἐν τοὶς Χαλκοπρατείοις». Νὰ ἀναφέρουμε λοιπόν, ὅτι ὁ Ἰωακεὶμ ἦταν γιὸς τοῦ Ἐλιακεὶμ ἀπὸ τὴν φυλὴ τοῦ Ἰούδα καὶ ἀπόγονός του Δαβίδ. Ἔκπτωτος τοῦ θρόνου, ἰδιώτ ...
περισσότερα...

Δεν είναι περίεργο;


fthinopwro

Δεν είναι περίεργο το ότι εύκολα πιστεύουμε αυτά που γράφονται στα περιοδικά και στις εφημερίδες, αλλά από την άλλη αμφιβάλλουμε για τα λόγια της Αγίας Γραφής;

Ο βομβαρδισμός της Hiroshima και του Nagasaki: Η αλήθεια πίσω από την προπαγάνδα και η έναρξη του Ψυχρού Πολέμου


Σε ολόκληρο τον Δυτικό κόσμο – και ειδικότερα στις Η.Π.Α – αποτελεί κοινή πεποίθηση ότι η ρίψη δύο ατομικών βομβών στη Hiroshima και το Nagasaki ήταν «απαραίτητη» για να τερματισθεί ο πόλεμος των Αμερικανών με την Ιαπωνία. Στον μεταπολεμικό δυτικό κόσμο, και σε πολυάριθμα ιστορικά βιβλία, επικρατεί η άποψη ότι αν αυτοί οι δύο «στόχοι» δεν είχαν δεχθεί τέτοιο απάνθρωπο χτύπημα ο πόλεμος θα διαρκούσε επ’άπειρον, με πιθανόν ανυπολόγιστες απώλειες τόσο Αμερικανών στρατιωτών όσο και Ιαπωνικού άμαχου πληθυσμού.

ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΑΡΡΗΓΟΡΗΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΑΚΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ... ΥΠΕΡΒΑΡΟΙ !!!

Υπέρβαρα ποντίκια δείχνουν το δρόμο για το αδυνάτισμα.


Ένα νέο βιολογικό όπλο κατά της παχυσαρκίας μπορεί να ανακάλυψαν Αμερικανοί επιστήμονες, οι οποίοι μετέφεραν βακτήρια από το έντερο λεπτών ανθρώπων σε πειραματόζωα και με αυτό τον τρόπο πέτυχαν να μειώσουν το βάρος υπέρβαρων ποντικιών. Οι ερευνητές ευελπιστούν ότι η ίδια μέθοδος μπορεί μελλοντικά να εφαρμοστεί στους ανθρώπους, ανοίγοντας τον δρόμο σε μια νέα μέθοδο δίαιτας με τη βοήθεια των κατάλληλων μικροοργανισμών, σε συνδυασμό πάντα με τη σωστή διατροφή.

... ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ !!!


Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΝΑ ΠΟΙΟΣ ΕΡΡΙΞΕ ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ !!!

DAILY MAIL 29 Ιανουαρίου 2013 «Οι ΗΠΑ υποστήριξαν σχέδιο επίθεσης με χημικά όπλα στην Συρία και θα κατηγορούσαν για αυτό το καθεστώς Άσαντ» – Κατέβηκε σε 24 ώρες.


Στις 29 Ιανουαρίου 2013, η πλέον δημοφιλής καθημερινή εφημερίδα της Βρετανίας, η Daily Mail, στην ηλεκτρονική της έκδοση δημοσίευσε ένα άρθρο με τίτλο: 

Άγιος Νικόλαος Καβάσιλας, Εις την Υπερένδοξον της Υπεραγίας Δεσποίνης ημών Θεοτόκου Γέννησιν


Άγ. Νικόλαος Καβάσιλας 
Εις την Υπερένδοξον της Υπεραγίας Δεσποίνης ημών Θεοτόκου Γέννησιν
Από: Νικολάου Καβάσιλα, Η Θεομήτωρ (Τρείς Θεομητορικές Ομιλίες), κείμενο, μετάφραση, εισαγωγή, σχόλια: Παν. Νέλλας, Σειρά "Επί τας Πηγάς", εκδ. Αποστολικής Διακονίας ©, Αθήνα 1995.
Ας επικαλεσθούμε πριν από όλα εδώ το Θεό, όχι για να επιτύχουμε μια έκφραση λόγου αντάξια προς τα πράγματα και κατάλληλη για το θέμα που μας απασγολεί -αυτό ξεπερνάει εντελώς τις ανθρώπινες ελπίδες- αλλά για να μπορέσουμε να φέρουμε κατά κάποιον τρόπο και όσο μας είναι δυνατόν το λόγο σε τέρμα και να μην υστερήσουμε πάρα πολύ από τους πολλούς, που έχουν μιλήσει σχετικά πριν από εμάς. Κι ακόμη, πράγμα που είναι πολυ σπουδαιότερο, για να ωφεληθούμε κάπως από το ζήλο και να κερδίσουμε ένα κάποιον αγιασμό από την ομιλία, σαν να τελούμε κάποιαν ιερή τελετή.

Με ότι ο άνθρωπος φύγει από δω, μ'αυτό θα παρουσιαστεί μπροστά στο κριτήριο του Χριστού

pos-i-psuhi-tha-parousiastei-ston-theo


Η σκέψη του θανάτου είναι ικανή να παρακινήσει τον αμαρτωλό σε μετάνοια. Μας είναι και γνωστός και άγνωστος ο θάνατος. Γνωστός, γιατί ξέρουμε ότι όλοι θα πεθάνουμε. Άγνωστος, γιατί δεν ξέρουμε πότε, πού και πώς θα πεθάνουμε. Όσο περισσότερο ζούμε, τόσο περισσότερο μικραίνει η ζωή μας, τόσο λιγοστεύουν οι μέρες μας και πλησιάζουμε στο θάνατο.

«ΛΗΓΜΕΝΑ ΤΡΟΦΙΜΑ»: ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ

Νίκος Κατσαρός
π.πρόεδρος ΕΦΕΤ
Επιστημονικός Συνεργάτης ΕΚΕΦΕ ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ


Τις τελευταίες ημέρες μια σειρά απο ανακοινώσεις και δηλώσεις κυβερνητικών παραγόντων μεταξύ αυτών του υπουργού και υφυπουργού του Υπουργείου Ανάπτυξης,του υπουργού και αναπληρωτή υπουργού  του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων προσπαθούν  μάταια να διευκρινίσουν οτι τα

ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ !!!

Β.Πούτιν για Συρία: «Θα τους βοηθήσουμε εάν δεχθούν επίθεση από τις ΗΠΑ»

poutin-tha-boithisoume-ti-syria-an-dehtoume-epithesi
ΔΕΙΧΝΕΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΑ
Η Ρωσία θα βοηθήσει τη Συρία σε περίπτωση που η χώρα αυτή δεχθεί επίθεση, δήλωσε ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν  κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στο περιθώριο των εργασιών της συνόδου των G20.
Πιο συγκεκριμένα και σε ερώτηση δημοσιογράφου εάν η χώρα του πρόκειται να βοηθήσει τη Συρία ο Πούτιν  απάντησε:

ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ


 
ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ
"Ω ξείν αγγέλλειν Λακεδαιμονίοις, ότι τήδε κείμεθα,
  τοις κείνων ρήμασι πειθόμενοι
".

 
Ηροδότου Ιστορία, Βιβλίο Ζ - Πολύμνια
 

201. Αυτή, λοιπόν, ήταν η θέση του Ξέρξη και του στρατού του στην Τραχινία της Μηλίδας, ενώ οι Έλληνες είχαν καταλάβει τα στενά που είναι γνωστά στους ντόπιους ως Πύλες, αυτά που οι υπόλοιποι Έλληνες ονομάζουν Θερμοπύλες. Εκεί βρίσκονταν τα δύο αντίπαλα στρατεύματα, από τα οποία το ένα είχε τον έλεγχο όλης της περιοχής βόρεια από την Τραχίνα και το άλλο όλων των εκτάσεων προς το νότο.
ΔΕΥΤΕΡΑ  9  ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  2013