Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

ΕΝΑΣ ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ !!!


ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΕ !!!!

ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΚΑΙ ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ «CORPUS CHRISTI»


1 Kατηγορίες για καθύβριση θρησκεύματος και κακόβουλη βλασφημία από κοινού και κατ' εξακολούθηση αντιμετωπίζουν οι συντελεστές αλλά και οι ηθοποιοί της παράστασης «Corpus Christi», μετά την άσκηση ποινικής δίωξης εναντίον τους από την Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας, που βασίστηκε στη μήνυση του μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ, ο οποίος υποστήριζε ότι καθυβρίζεται το θρήσκευμα.

Κ Ρ Ι Μ Α !!!!

Φ.ΠΙΠΙΛΗ: «ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΓΙΟΥΣ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟ»


1 Όχι ονόματα αγίων και εκκλησιών στις στάσεις των τρόλεϊ, του τραμ και του Μετρό, ζήτησε η κυρία Φωτεινή Πιπιλή στην αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή.

Και εξήγησε γιατί:
«Την περασμένη φορά έμπλεξα τους Αγίους και αντί να πάω στον Άγιο Αντώνιο, βρέθηκα στον Αγιο Δημήτριο» αναφέρει ο Βηματοδότης.


Η ΣΥΝΤΟΜΗ ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΣ !



ΑΓΙΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ Ο ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΟΣ

ΤΟΥ  ΝΙΚΟΛ.   ΒΟΪΝΕΣΚΟΥ

Στις 9 Νοεμβρίου η Ορθόδοξη Εκκλησία μας τιμά με μεγαλοπρέπεια τη μνήμη του Αγίου Νεκταρίου του θαυματουργού, του μεγαλυτέρου αγίου του 20ου αιώνα. Ο Άγιος Νεκτάριος, όταν ζούσε, αλλά και μετά την κοίμησή του κατασυκοφαντήθηκε και καταδιώχθηκε από αναξίους κληρικούς και από αθλίους λαϊκούς.
Οι συκοφαντίες επηρέασαν πολλούς ανθρώπους, ακόμη και αγιορείτες πατέρες. Μάλιστα σε ένα μοναστήρι οι μοναχοί είχαν  χωριστεί σε δύο παρατάξεις.

Ιστορίες αργομισθίας και πάσης πονηρίας εκπαιδευτικών, νεώτερες και παλαιότερες…

ΠΗΓΗ:   http://patrablog.blogspot.gr/2012/11/blog-post_15.html#more
Η κυρία..."εξ΄ από εδώ ! "
 =============






Από καιρό τώρα υπήρχε η υποψία  ότι γίνονταν «πλακάκια» σε μεταθέσεις, αποσπάσεις, αλλά και προσλήψεις αναπληρωτών και ωρομισθίων «για τις ανάγκες της υπηρεσίας…» από κεντρικές διευθύνσεις εκπαίδευσης αλλά και από κάποια πολιτικά γραφεία…

( Πηγή:  http://patrablog.blogspot.com  )

ΤΑ ΖΩΑ ... ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ !!!

Η πιο στοργική μητέρα του κόσμου…

«Μάνα δεν είναι αυτή που γεννάει τα παιδιά της, αλλά αυτή που τα αναθρέφει και τα μεγαλώνει με στοργή και αγάπη» είναι μια βαθιά φιλοσοφημένη φράση η οποία ταιριάζει γάντι στη Lisha.
Ένα διάσημο λαμπραντόρ, παγκοσμίως γνωστό για τις ιδιαίτερες ικανότητες… μητρότητας που διαθέτει, έστω κι αν η ίδια ποτέ της δεν απέκτησε μωρά.

Οι ωραιότερες «κόκκινες» λίμνες του πλανήτη!

Μια κόκκινη ή ροζ λίμνη είναι σίγουρα ένα θέαμα ασυνήθιστο στα μάτια του καθενός, για το λόγο αυτό, άλλωστε, έχει και ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Η αιτία του παράξενου χρωματισμού οφείλεται κατά βάση στην παρουσία φυκιών που παράγουν καροτενοειδή (οργανικές χρωστικές) στα ύδατα, με αποτέλεσμα τα τοπία να γίνονται «must place to see» για επισκέπτες και φωτογράφους από όλο τον κόσμο. 

ΤΟ ΣΥΝΑΞΑΡΙΟΝ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

16 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

Ὁ Ἅγιος Ματθαῖος ὁ Ἀπόστολος καὶ Εὐαγγελιστής

Ὁ Ἀπόστολος καὶ Εὐαγγελιστὴς Ματθαῖος καταγόταν ἀπὸ τὴν Γαλιλαία. Προτοῦ γίνει μαθητὴς τοῦ Κυρίου ἀσκ&omicro ...
περισσότερα...

ΑΛΛΗΛΟΚΑΡΦΩΜΑΤΑ !!! ΑΡΓΗΣΕΣ ΟΜΩΣ κ. ΜΑΓΚΟΥΦΗ !!!

 Αποκάλυψη - βόμβα από τον Μαγκούφη: Η συμμορία του Σημίτη έβγαλε στο εξωτερικό 65 δις Ευρώ από το σκάνδαλο του χρηματιστηρίου!


Στις μέρες μας, οι "αποκαλύψεις - βόμβες" είναι περισσότερες από τις απλές ειδήσεις. Και; Και τι; Όλοι κοιμούνται ή έχουν κλειστά τα μάτια και κάνουν τους κοιμισμένους..

Αποκάλυψη - βόμβα από τον Μαγκούφη του ΠΑΣΟΚ:

Η συμμορία του Σημίτη έβγαλε στο εξωτερικό 65 δις Ευρώ από το σκάνδαλο του χρηματιστηρίου!

Μία αποκάλυψη μεγατόνων έκανε ο τ. βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και πραίτορας του ΓΑΠ, Χρήστος Μαγκούφης.
Σήμερα το πρωΐ ήταν καλεσμένος της Πόπης Τσαπανίδου λόγω της "διαμάχης" που έχει ξεσπάσει μεταξύ Σημίτη και Παπανδρέου.
Ο Πόπη τον είχε καλέσει επειδή ο Μαγκούφης είχε χαρακτηρίσει παλαιότερα τον Σημίτη "πολιτικό νάνο". Και έβγαλε λαυράκια.
Ο Χρήστος Μαγκούφης επιβεβαίωσε με τον ηχηρότερο τρόπο αυτό που υποστηρίζουμε εδώ και χρόνια: Η κατάρρευση της Ελλάδας ήταν σχεδιασμός μίας συγκεκριμένης συμμορίας που ακόμα και σήμερα κρατά τα ηνία.

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


Αλήτεεες ! Μην τολμήσετε να βγείτε έξω...

Ενσωματωμένη εικόνα 1Ενσωματωμένη εικόνα 2

 
Τρίτη 13/11/2012



Αλήτεεες ! Μην τολμήσετε να βγείτε έξω.  Αλήτες,  ε,  αλήτες!"
 
«Αλήτεεες! Μην τολμήσετε να βγείτε έξω. Αλήτες, ε, αλήτες!» Οσοι βρεθήκαμε την Τετάρτη στο Κοινοβούλιο για να καλύψουμε την ψηφοφορία, γίναμε μάρτυρες απίστευτων σκηνών που δύσκολα περιγράφονται.
 Την ξανθιά κυρία που ούρλιαζε έξω ακριβώς από την κεντρική είσοδο της ολομέλειας σιγοντάριζαν δεκάδες συνάδελφοί της -επίσης εκτός εαυτού- που σε έκαναν να τρομάζεις με τη γηπεδική οργή τους, εντός του υποτιθέμενου ναού της Δημοκρατίας.

ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΘΗΛΩΣΕ...


15 Της Μαρίας Γιαχνάκη
Ήταν απόγευμα όταν περνούσα με το αυτοκίνητό μου από ένα πολυσύχναστο δρόμο του Χαλανδρίου.


Πριν σταματήσω μπροστά στην πινακίδα που έγραφε  stop για τα αυτοκίνητα αντιλήφθηκα μια γυναικεία μορφή να ψάχνει στα σκουπίδια των κάδων που βρισκόταν στο βάθος του οπτικού μου πεδίου.
Η πρώτη μου σκέψη ήταν ότι έβλεπα άλλο ένα τέτοιο περιστατικό ανάμεσα στα δεκάδες που συναντά ο καθένας μας πια καθημερινά.

ΜΑ, ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ... ! 8121€ ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΥΣ !!!

ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1 ΕΚ. ΕΥΡΩ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΑ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ


15 Δείτε πόσα ξοδεύουν τα υπουργεία σε … μπλα-μπλα
Απαντήθηκε σήμερα η πρόσφατη ερώτηση του βουλευτή της Ν.Δ. Ανδρέα Ψυχάρη, ο οποίος είχε ζητήσει να του διατεθούν στοιχεία για το συνολικό ετήσιο κόστος κάθε υπουργείου σε κινητά τηλέφωνα. Με βάση τις απαντήσεις που πήρε τα περισσότερα κινητά διαθέτει το υπουργείο Δημοσίας Τάξεως αφού ο αριθμός των συνδέσεων φτάνει τις 1000 με ετήσιο κόστος 476.814 ευρώ.


ΠΡΟΣΟΧΗ ! ΑΙΡΕΤΙΚΟ ΕΝΤΥΠΟ !!!

ΕΝΤΥΠΟ ΓΙΑ ΤΟΝ «ΔΡΟΜΟ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ» ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΣΥΝΟΔΟΥ


15 Κυκλοφορεί ευρύτατα έντυπο με τίτλο: «Ο Δρόμος προς την Ευτυχία - Ένας Οδηγός κοινής λογικής για Καλύτερη Ζωή», στο εξώφυλλο του οποίου απεικονίζεται μάλιστα Ορθόδοξος αιγαιοπελαγίτικος ναός.


ΤΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΑ "ΤΕΡΤΙΠΙΑ" ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΑΥΤΑ !!!

ΚΟΙΝΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


1 Καθώς η Ελλάδα ζει μια βαθιά οικονομική κρίση, προκαλώντας μια διαρκή κατάσταση ανησυχίας και ανασφάλειας μεταξύ των πολιτών, αντιπροσωπεία δύο διαχριστιανικών εκκλησιαστικών οργανισμών θα επισκεφθεί την Ελλάδα από τις 18 έως 21 Νοεμβρίου.


15 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ: Η ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΩΝ ΕΞΙ


1 Το έκτακτο στρατοδικείο που δικάζει τους πρωταιτίους της μικρασιατικής καταστροφής, εκδίδει την ετυμηγορία του στις 6:40 το πρωί.

Στις 11:30 π.μ. εκτελούνται «6» από τους 8 κατηγορούμενους.


Πρόκειται για τους Δημήτριο Γούναρη (59 ετών, πρώην πρωθυπουργός), Πέτρο Πρωτοπαπαδάκη (68 ετών, πρώην πρωθυπουργός), Νικόλαο Στράτο (50 ετών, πρώην πρωθυπουργός), Νικόλαο Θεοτόκη (44 ετών, Υπουργός Στρατιωτικών στην κυβέρνηση Πρωτοπαπαδάκη), Γεώργιο Μπαλτατζή (56 ετών, Υπουργός Εξωτερικών στις κυβερνήσεις Γούναρη και Πρωτοπαπαδάκη) και Γεώργιο Χατζανέστη (59 ετών, Αρχιστράτηγος Μικράς Ασίας και Θράκης).