Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

Π.Καμμένος: "Στρατός για τους λαθρομετανάστες"!

09-06-2012 17:56:27


Ιδιαίτερο βάρος στην εσωτερική ασφάλεια έριξε και σήμερα ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων από τις Σέρρες όπου πραγματοποιεί περιοδεία και εξήγγειλε την χρήση στραιτωτικών δυνάμεων για την φύλαξη των συνόρων έναντι των λαθρομεταναστών.
Ξεκαθάρισε ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν μπορούν να ανεχθούν άλλο την υπάρχουσα κατάσταση στον τομέα της ασφάλειας και δη στο ζήτημα του υπερπληθυσμού των λαθρομεταναστών, καθώς και της εγκληματικότητας από τα αφύλακτα σύνορα όπως αυτά της περιοχής Εξοχής.


Ως προς το τελευταίο δεσμεύθηκε να προτείνει τη φύλαξη του σημείου από δυνάμεις του Στρατού αντί για τους συνοριοφύλακες ή την αστυνομία και αυτή είναι η πρώτη ουσιαστική πρόταση που ακούγεται, (εκτός κόμματος Χρυσής Αυγής) για την αντιμετώπιση της λαθρομετανάστευσης. Πρακτικά προτείνει ένα είδος "σφραγίσματος" των συνόρων με στρατιωτικές δυνάμεις που φυσικά έχουν πολύ μεγαλύτερες δυνατότητες από την αστυνομία.


Επίσης εξαπέλυσε για άλλη μιά φορά Βολές εναντίον των Αντ.Σαμαρά και Ευ.Βενιζέλου εξαπέλυσε από τις Σέρρες ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, στο πλαίσιο περιοδείας του σε πόλεις της βόρειας Ελλάδας.

«Αυτοί που συνυπέγραψαν για τους όρους του μνημονίου και τα μνημόνια , αυτοί που έφεραν την Ελλάδα στην τρόικα και του Έλληνες τους οδήγησαν στην αγχόνη να ξέρουν ότι δεν θα γλιτώσουν και θα πληρώσουν ποινικά και αστικά» δήλωσε.

Για μια ακόμη φορά τόνισε ότι δεν θα συνεργαστεί με τον κ. Σαμαρά και τα μνημονιακά κόμματα.

Για το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ, επανέλαβε ότι δεν έχουν κοινούς στόχους και δεν συγκλίνουν τα προγράμματα τους στα εθνικά θέματα.

Νωρίτερα βρέιθηκε στο Νευροκόπι, από όπου καυτηρίασε τις πολιτικές που έχουν οδηγήσει στο να περνούν τα σύνορα οι κάτοικοι της περιοχής για να βρουν φθηνά καύσιμα, αλλά και προϊόντα.

Πρότεινε τη δημιουργία Ειδικών Φορολογικών Ζωνών με χαμηλούς συντελεστές για να υποστηριχθεί ο φθηνός τρόπος παραγωγής, αλλά και η αύξηση της κατανάλωσης που θα δώσει έσοδα στο κράτος.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου