Κυριακή 25 Αυγούστου 2013

Διαρκής κοροϊδία από την Κυβέρνηση... με αποδέκτες καφενόβιους ή βολεμένους ψηφοφόρους


Τρόπους και μεθόδους αποπροσανατολισμού που αγγίζουν τα όρια της εξαπάτησης επεξεργάζεται το επικοινωνιακό επιτελείο της Κυβέρνησης.
Τα περί δήθεν πρόθεσης του Πρωθυπουργού να εξετάσει ο ίδιος το μείζον θέμα του επιτρεπτού των πλειστηριασμών ακόμη και της πρώτης κατοικίας, αποτελεί μία ακόμη προσπάθεια προσωρινού εφησυχασμού της κοινής γνώμης, ενώ προετοιμάζουν νέα πράξη (σοκ) νομοθετικού περιεχομένου με την οποία θα επιτραπούν οι πλειστηριασμοί.  Εξ ου και η συνάντηση αύριο Βενιζέλου και Σαμαρά!!
Πρόκειται για συνέχεια της παρελκυστικής τακτικής που ακολουθούν οι συγκυβερνούντες, όπως και το success story της Κίνας, ή παράσταση εγκαινίων επανέναρξης των έργων κατασκευής της Εθνικής Οδού Κορίνθου Πατρών, όπου είχαν μεταφερθεί μηχανήματα και φορτηγά από άλλα έργα των αναδόχων, τόσο στην Αθήνα όσο και στο λιμάνι της Πάτρας για την δημιουργία σκηνικού εξαπάτησης και τα οποία απομακρύνθηκαν μόλις έφυγαν οι κάμερες και φυσικά το έργο δεν προχωρά!!!
Οι σχετικές, κατηγορηματικές, διαψεύσεις του Κυβερνητικού Εκπροσώπου Κεδίκογλου έχουν την ίδια αξία με τις αντίστοιχες κατηγορηματικές διαψεύσεις των «φημών» περί κλεισίματος της ΕΡΤ μία εβδομάδα πριν εξαγγείλει ο ίδιος το κλείσιμό της.
Η εκταμίευση της δόσης του Σεπτεμβρίου θα αποτελέσει το πρόσχημα  τόσο για την έναρξη των πλειστηριασμών, όσο και για άλλα μέτρα στήριξης των Τραπεζών και των Ασφαλιστικών τους εταιριών, όπως το σεισμόσημο και η υποχρεωτική ασφάλιση των …ποδηλάτων!
Η δε συγχορδία περί δήθεν αποφυγής της κατάρρευσης του Τραπεζικού συστήματος το οποίο έχει «καταπιεί» μέχρις στιγμής 32 δις ευρώ και θα τους καταβληθούν  ακόμη 50 δις ευρώ, αλλά και της δήθεν αναθέρμανσης της αγοράς των ακινήτων με την έναρξη των πλειστηριασμών, αποτελεί ένα ακόμη αισχρό ψέμα, αφού θα κρημνιστούν οι τιμές τους στο 50% (τιμή εκκίνησης των πλειστηριασμών).
Η επίθεση κατά της χώρας και των Ελλήνων κορυφώνεται με συνεργό την Ελληνική Κυβέρνηση και το πολιτικό σύστημα.
Τα περί νέου δανείου το 2014 σε μία ήδη υπερχρεωμένη χώρα, αποτελούν πλέον την τελική επίθεση με νέο μνημόνιο που θα οδηγήσει στην παντελή κατάρρευση της οικονομίας, πλήρη απώλεια της Εθνικής Κυριαρχίας και του Εθνικού Πλούτου.
Ο Σεπτέμβριος αναδεικνύεται στον κρίσιμο μήνα όπου θα δούμε την πλήρη υποχώρηση της Δημοκρατίας, την καταστρατήγηση των ατομικών ελευθεριών και την επιβολή κρατικής τρομοκρατίας.
Τα κρίσιμα ερωτήματα  είναι: Πως θα αντιδράσει σύσσωμη η αντιπολίτευση…Αν θα πέσουν και οι τελευταίες μάσκες…
Πως θα αντιδράσουν ειρηνικά άλλα αποφασιστικά οι πολίτες…


Ιωάννης Δέμος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου