Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

ΤΟ ... ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΚΟ ΠΟΙΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ;;;

Άγριο κράξιμο πολιτών για την πρόκληση Τραγάκη!

Αφού βόλεψε όλους τους συγγενείς και φίλους του στη Βουλή, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Τραγάκης, είπε να ξεκουράσει το "βασανισμένο" (από τα πιτόγυρα) κορμί του στη Μύκονο, χωρίς ωστόσο... 

...να δώσει ούτε ένα ευρώ. Δείτε παρακάτω ορισμένες από τις αντιδράσεις των πολιτών στην πρόκληση του α' αντιπροέδρου της Βουλής 
mothman 
οχι ρε παιδια κοιτα κατι φατσες που παμε και ψηφιζουμε αν ειναι δυνατον !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΧΡΥΣΑ ΑΥΓΑ
ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΞΑΝΑΣΤΑΥΡΩΣΤΕ ΤΟΝ. ΜΠΕΕΕΕΕ
Το συνέστησε ο ιατρός
Το συνέστησε ο ιατρός του Σαμαρα ο ίδιος που συνέστησε στο Σαμαρα να παει με το jet στη γερμανια . Ο τραγακής δεν κάνει να βάζει το χερι στην τσέπη γιατι πάσχει απο ...καβουριαση
fuck(adoro) the system
Αίσχος. Ποιος τον κάρφωσε? Να κρεμαστεί, δημοσία δαπάνη, μπροστά στη βουλή όποιος το έκανε. Μεταξύ μας όμως, του την έφερε του ξενοδόχου. Του έταξε ο Τραγάκης κομπίνα, χάρηκε ο άλλος, πάρε δωρεάν διακοπές για δωράκι, αλλά ο Τραγάκης δεν τα κατάφερε, του την έκανε. Τσαντίστηκε ο ξενοδόχος και τα ξέρασε όλα. Αλλά στα παπάκια του, (του τραγάκη). Δεν πρόκειτε να πάθει τίποτα. Σε λίγο καιρό οι άχρηστοι δημοσιογράφοι θα τον γλύφουν στις κάμερες.
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ 
Ρε παιδια η φατσα του ειναι ολοιδια με τον καρχαρια του NEWSBEAST.GR (χωρις μουστακι) Αι σιχτιρ κοπροσκυλα
Μπεεεεε 
Καποια ζωα δε με πιστευανε Τωρα θα με πιστεψουν κι τα ζωα. Β.Λεβεντης
diceman
μην σπιλωνεται τον αγωνιστή Τραγάκη
OSA PERNEIS
ΟΣΟ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΚΙΝΗΣΗ ΔΙΑΨΕΥΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΝΔ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΤΑ ΕΚΑΝΕΣ ΑΥΤΑ ΤΡΑΓΑΚΗ ΟΠΟΤΕ ΕΙΣΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟΣ.ΠΙΟ ΠΟΛΥ Μ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΟΙ ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΣΥΓΓΕΝΩΝ ΣΟΥ ΒΡΑΔΥ.ΟΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΕΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΣΥ.ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΤΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΤΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΚΑΙ Η ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
ΝΙΚΟΣ

ΣΩΚΡΑΤΗ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΤΡΑΓΑΚΗΣ


Nikolaos Zisis

Kai na skeftite oti oi "apolitistoi" germanoi dioksane ton proedro tis dimokratias epidi pire apo gnosto tou xamilotoko daneio.Oi "apolitistoi" exoun pio poli tsipa epano tous apo tous "politismenous" ellines.gia na katalavoume oloi ti laos eimaste.


ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΠΤΕΡΝΕΑΣ
OI ΠΕΙΡΑΙΩΤΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ Β΄ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ ΟΛΟΙ. ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΚΟΜΑΤΟΣ Η ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ. Ο Γ.ΤΡΑΓΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΕΞ ΑΥΤΩΝ. ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΣΑ ΓΡΑΦΤΗΚΑΝ ΓΙΑΥΤΟΝ. ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΠΙΛΩΣΕΩΣ ΤΟΥΣ
NNNNNNNNNNNNNNNN
ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΑΤΕ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΔΩΡΕΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ??? ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΚΟΜΠΙΝΑ ΤΟΥ ΚΑΛΥΨΕ !!!!!!!!! ΕΡΕ ΤΖΑΜΠΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ!!!!!!!!
ΧΑΡΗΣ
ΛΑΜΟΓΙΟ
mike
να ξεκουραστει λιγο το παλικαρι. Τετοιο ζορι τραβηξε μεχρι να επανεκλεγει. Ειχα δει την ταπα μια φορα με 1 αυτοκινητο συνοδειας και 4 μπραβους-μπατσους να το φυλανε. Μιλαμε για ατομο που βγαινει βουλευτης με ρουσφετια και τοσα χρονια δεν εχει προδφερει τιποτα στη χωρα αυτη. Ας ειναι καλα τα κορόιδα που τον ψηφιζουν. Κοψε μουρη που θελει και σουίτα στη Μυκονο. ε, ολο και καμια εξυπηρετηση θα κανει στον ξενοδοχο....Καμια φοραπαλλαγη, τιποτα αυθαιρετα, κανενα πακιστανο με μαυρη εργασια...ξερετε....σαν αυτο της Παορου.....Ρε ΟΥΣΤ
Μ.Β.Κωτσογλου
Ασφαλως και καθε πολιτικος θα πρεπει να εχει στο γραφειο του προσωπα της απολυτου εμπιστοσυνης ,αλλα αμα τη ληξει της θητειας του πολιτικου θα πρεπει να πηγαινουν στα σπιτια τους ,η εφ οσον ειναι μετακλητος,να επανερχεται στην θεση του,την οποια ασφαλως θα πρεπει να εχει καταλαβει μεσω ΑΣΕΠ. Η αποφαση του Πρωθυπουργου ηταν αμεση,οπως το συνηθιζει,αλλα θα πρεπει να την συμπληρωσει και με την αναδρομικοτητα. απο την αρχη αυτης τουλαχιστον της εκλογικης περιοδου. Αν το κανετε και αυτο κ. Σαμαρα, ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ απο εναν ταπεινο ψηφοφορο σαςΜ
NIKOS
ειναι μερικες φατσες στη Ν.Δ καραμπινατοι παραδοσιακοι!!! ...μονο που τους βλεπεις καταλαβαινεις!!! ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΤΟΥΣ ΜΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑ ΑΠΟΛΥΤΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΕΣ!!!
Iasonas
OYST LAMOGIO
Komninos
Ρε Τραγακη, εχω κατι ανεργα παιδια, γινεται κατι και για μας ?
Σοσια-ληστής
Λυπάμαι, που στη σημερινή Ελλάδα, υπάρχουν Έλληνες που συνεχίζουν και ψηφίζουν κόμματα, ενώ βλέπουν το κακό που έχουν διαπράξει στη χώρα. Τελικά, οι Έλληνες αρέσκονται στο να αυτοκαταστρέφονται! Είναι άξιοι της τύχης τους!
Γιαννης
Ε, κατι χρεη προς το ΙΚΑ, κατι "μαυρη" εργασια, τιποτα πολεοδομικες παραβασεις,ολο και κατι θα "εσβησε" ο Τραγακης. Πληρωνε εσυ μαλακα συνταξιουχε,μισθωτε και οποιο αλλο κοροιδο.
Αγύριγο κεφάλι
Μόνο ο Τσίπρας και το ΣΥΡΙΖΑ θα μας σώσει !! Σκεφτήτε το καλά !!!! Εγώ ξέρω τι σας λέω !!!!!!
Γιαννης
" κοψτε φατσα" και βγαλτε συμπερασμα,δεν φτανει σαραντα χρονια (τοσα πρεπει να ειναι βουλευτης) που τον πληρωνει ο ελληνικος λαος,για τις πολυτιμες υπηρεσιες που εχει προσφερει στο Εθνος ,πρεπει αλλα τοσα χρονια να πληρωνουμε εμεις και τα παιδια μας,τις αργομισθιες για το σοι του καθε " εθνοσωτηρα", οταν τους φτυνουν και τους γιαουρτωνουν λοιπον να μην διαμαρτυρωνται.
KERDOSKOPOI
AFOU KAI TETOIES FATSES KYKLOFOROUN STH MYKONO, AFTO HTAN, DEN KSANAPATAW!
και σε μενα μπαρμπα
θελω μια χαρη . αν μπορουν απο το πρωτο Θεμα να ρωτησουν τον ξενοδοχο ποσες φορες δωρεαν εχει διαμεινει .ποσοι πολιτικοι τα τελευταια χρονια δωρεαν και αν το ΦΠΑ εινει μηδενικο..και σε ποσους Ελληνες δωρεαν το χρονο? ποσοι αλοδαποι δουλευουν? ποσα καθαρα εσοδα ειχε? εισαι Βουλευτης ?αγαπας την Ελλαδα ? δωρεαν τα παντα το σλογκαν τους..
chk
δεν πουλάμε την Μύκονο να ξεχρεώσουμε μια και καλή ... (οχι τον Τραγάκη, δεν πουλιέται)
Ηλίας
άμεση ποινική δίωξη για διαφθορά από εισαγγελέα που δεν κοιμάται τον αξίζει, διότι στο ξενοδοχείο δεν έχουν θέση συνταξιούχοι για δωρεάν διακοπές,παρά μόνον όσοι προσφέρουν η προσέφεραν υπηρεσίες με το αζημίωτο.
Δημόσιος Υπάλληλος
Μαύρο! Μαύρο! Στο Μαυρογυαλούρο!!
ΜΤ
Ο οποίος Τραγάκης , μια βδομάδα πριν βρίσκονταν στην Πατμο φιλοξενούμενος του εφοπλιστή και τέως βουλευτή της ΝΔ Δαλακούρα , έ όλο και κάτι θα του έταξε και εκείνου ...
Κόμης Δράκουλας
Όντως κλασσική ρουσφετόφατσα....
kyrbas
Εμένα ποτέ δεν με έχουν καλέσει σε ξενοδοχείο ή για βαρκάδα στο Αιγαίο (εννοείτε με τρικάταρτο ή κρουαζιερόπλοιο) είτε τα αεροπορικά εισιτήρια και με τη διαμονή να απολαύσω τις Μαλδίδες δωρεάν, γιατί δεν έχουν να περιμένουν κάτι τις να τους εγκρίνουν. Ομως αυτό αυτό το λαμόγιο απολαμβάνει όλα τα ανωτέρω και ακόμα περισσότερα ! Με τη ανταλλάγματα??????????
qwerty
Αφου τον φιλοξενησε στο ξενοδοχειο του ο αλλος που το προβλημα?
Νίκος
Άξιος συνεχιστης των πολιτικών της τελευταίας 35ετιας. Σαμαρα τζάμπα τρεχεις στην Ευρώπη... Εδώ είναι τα φίδια που πρέπει να τσακισεις!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου