Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΕΠΙΑΣΕ Ο ΠΟΝΟΣ ΒΡΕ ΕΛΕΕΙΝΟΙ ! ΠΡΙΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΤΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΝΑΛΟΓΙΣΘΕΙΤΕ ΤΟΝ "ΚΥΚΛΟ ΑΙΜΑΤΟΣ" ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΑΤΕ ! ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΑΙΣΧΡΟΙ !

Αντ.Σαμαράς: “Αυτό εννοούσα όταν μιλούσα για εθνική κατάθλιψη”


Δήλωση του προέδρου της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά για την αυτοκτονία του συνταξιούχου στο Σύνταγμα. ΣΥΡΙΖΑ και Δημοκρατική Συμμαχία κάνουν λόγο για τραγικό γεγονός.

Συγκλονισμένος δήλωσε ο Αντώνης Σαμαράς από την αυτοκτονία συνταξιούχου, σήμερα το πρωί, στο Σύνταγμα.

Σε δήλωσή του ο Πρόεδρος της ΝΔ επισημαίνει πως δεν είναι ο πρώτος τέτοιος θάνατος, καθώς πλέον έχουμε ρεκόρ αυτοκτονιών, και τόνισε πως «αυτό εννοούσα όταν μιλούσα για εθνική κατάθλιψη».

Ο κ. Σαμαράς δήλωσε πως «θάνατος δεν είναι μόνο η πτώχευση, αλλά και το να ζει κανείς χωρίς ελπίδα» και τόνισε πως «αυτό κάνει το χρέος μας πιο επείγον να βγάλουμε τους Έλληνες από το τέλμα και την απελπισία».

Η σημερινή αυτοκτονία του 77χρονου συνταξιούχου είναι από μόνη της ένα τραγικό γεγονός αναφέρει σε ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ. " Το δραματικό τέλος που έδωσε στη ζωή του ο συνάνθρωπος μας αναδεικνύει με τον πιο θλιβερό τρόπο τα αδιέξοδα που βρίσκεται σήμερα ένα μεγάλο κομμάτι της κοινωνίας. Τα πολλαπλά βάρη που βιώνουν οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι και οι συνταξιούχοι εξαιτίας της μνημονιακής πολιτικής και η σχέση τους με την αύξηση των αυτοκτονιών έχει εδώ και καιρό επισημανθεί από τις έρευνες των ειδικών φορέων. Είναι καιρός να σταματήσει η βάρβαρη πολιτική που καταδικάζει το λαό στη χώρα μας, αλλά και τους άλλους ευρωπαϊκούς λαούς στη φτώχεια και την απόγνωση. Πρέπει να προτάξουμε τους συλλογικούς αγώνες και την αλληλεγγύη ως ασπίδα προστασίας όλων απέναντι στη βία της φτώχειας και της εξαθλίωσης", καταλήγει η ανακοίνωση.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Δημοκρατικής Συμμαχίας Δημήτρης Ζαφειριάδης, έκανε σήμερα την ακόλουθη δήλωση:
"Το γεγονός ότι ένας συνταξιούχος αυτοκτόνησε στην πλατεία Συντάγματος, είναι ένδειξη της απελπισίας και της απόγνωσης στην οποία έχει βρεθεί ένα μεγάλο μέρος της ελληνικής κοινωνίας, που βλέπει να αλλάζει η ζωή του με βίαιο τρόπο.

Ο πολιτικός κόσμος της χώρας, αντί να επενδύει στην απόγνωση και τη δίκαιη οργή των πολιτών, οφείλει να τοποθετηθεί συγκεκριμένα για το σχέδιο και τις προτάσεις που έχει, ώστε να βγει η χώρα από την κρίση και να στηριχθούν αποτελεσματικότερα εκείνοι που το έχουν περισσότερο ανάγκη. Εκφράζουμε τη βαθιά μας θλίψη και τα συλλυπητήρια μας στην οικογένεια του αδικοχαμένου συνανθρώπου μας".

newsit
ΠΗΓΗ:          http://sarotiko.blogspot.com/2012/04/blog-post_3256.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου