Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

ΜΑ ΚΑΛΑ ... ΓΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ, Ή ΓΙΑ ... ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΑ !!! ΚΑΠΟΤΕ ΕΙΧΑΜΕ ΤΗ ΦΑΤΝΗ ... ΤΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΑΣΕ ΚΑΙ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΗΔΙΕΣ !!! ΝΤΡΟΠΗΗΗΗΗΗ !!!

Πάτρα: Γιορτινή ατμόσφαιρα στην πλατεία Γεωργίου – Εντυπωσίασαν τα βεγγαλικά στα εγκαίνια του χριστουγεννιάτικου χωριού – ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ

Χριστούγεννα
&2013

Εκατοντάδες Πατρινοί σπεύδουν να θαυμάσουν από κοντά τις γιορτινές κατασκευές του Καρναβαλικού Εργαστηρίου

Πάτρα: Γιορτινή ατμόσφαιρα στην πλατεία Γεωργίου – Εντυπωσίασαν τα βεγγαλικά στα εγκαίνια του χριστουγεννιάτικου χωριού – ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ Εκατοντάδες Πατρινοί σπεύδουν να θαυμάσουν από κοντά τις γιορτινές κατασκευές του Καρναβαλικού Εργαστηρίου 
 

Με εντυπωσιακά πυροτεχνήματα, δωρεά συμπολίτη, εγκαινιάστηκε το βράδυ της Τετάρτης στην πλατεία Γεωργίου της Πάτρας το χριστουγεννιάτικο χωριό.
Τον γιορτινό τόνο έδωσε ο δήμαρχος Πατρέων Γιάννης Δημαράς, ο οποίος εγκαινίασε το χωριό και ευχήθηκε στους εκατοντάδες πολίτες που συρρέουν για να θαυμάσουν από κοντά το φαντασμαγορικό χριστουγεννιάτικο χωριό που δημιούργησε το Καρναβαλικό συνεργείο του Δήμου της Πάτρας.
Τη γιορτινή ατμόσφαιρα που επικρατεί στο κέντρο της πόλης με τους τάρανδους, τα χιονισμένα πολύχρωμα σπιτάκια, τους Αι Βασίληδες, και τις λιχουδιές, ολοκλήρωσε η Μπάντα του Δήμου, η οποία απέδωσε χριστουγεννιάτικα τραγούδια.
Στην πλατεία έχουν στηθεί ένα καρουζέλ αλλά και ηλεκτρονικά αυτοκινητάκια, ενώ στα σπιτάκια θα διατίθενται λιχουδιές για μικρούς και μεγάλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου