Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

ΚΑΙ ΣΥ "ΕΠΙΣΗΜΗ" ΕΚΚΛΗΣΙΑ ... ΚΟΙΜΗΣΟΥ !!! ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ;;; ΙΣΩΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ΣΙΩΠΗ ΣΟΥ ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ "ΒΑΡΚΟΥΛΕΣ" !!!

Αναγνωρίστηκε με δικαστική βούλα το «τρίτο φύλο»



trito fyllo


Δικαστική απόφαση στην Αυστραλία ανατρέπει εντελώς τα έως τώρα δεδομένα για τις σεξουαλικές προτιμήσεις και τα δύο φύλα. Ο 52χρονος Σκωτσέζος ακτιβιστής Μέι Γουέλμπι Νόρι, ο οποίος διαμένει μόνιμα στην Αυστραλία προσέφυγε στο δικαστήριο για να αλλάξει το αναγραφόμενο φύλο στην ταυτότητά του αφού δεν επιθυμεί να θεωρείται αποκλειστικά άντρας ή γυναίκα. Ο Νόρι, ήδη από το 2010 ξεκίνησε νομικές διαδικασίες ώστε να αναγνωριστεί και επίσημα από το κράτος ως άνθρωπος απροσδιορίστου φύλου....
Παρά την πρώτη αναγνώριση και θετική απάντηση της κυβέρνησης στο αίτημά του και την επίσημη απόφαση που εξέδωσαν ότι στα πιστοποιητικά του ο Νόρι μπορεί να αναγράφεται ως απροσδιόριστο φύλο, το ληξιαρχείο ενημέρωσε τελεσίδικα τον 52χρονο ότι πρόκειται περί λάθους και πως επιβάλλεται η αναγραφή γένους θηλυκού ή αρσενικού.

Ο Νόρι δεν έχασε χρόνο καταφεύγοντας στο Εφετείο για τη διεκδίκηση του δικαιώματός του να μην ταυτίζεται επίσημα με κανένα από τα δύο φύλα. Το δικαστήριο της Νότιας Ουαλίας δικαίωσε τον αγώνα του 52χρονου ακτιβιστή, αποφασίζοντας πως είναι αναφαίρετο προσωπικό δικαίωμα του κάθε ανθρώπου να μην επιθυμεί να είναι ούτε άντρας ούτε γυναίκα αλλά «ουδέτερο ον» και έτσι πλέον στην ταυτότητα του ο Νόρι αναγράφεται ως «φύλο απροσδιόριστο»!


Μάλιστα οι τρεις εφέτες δήλωσαν «αν το εξετάσουμε σημασιολογικά, ο όρος φύλο δεν έχει αποκλειστικά διπλή έννοια, δηλαδή αρσενικό ή θηλυκό». Η απόφαση αυτή αλλάζει παντελώς τα γραφειοκρατικά δεδομένα στην Αυστραλία καθώς έως τώρα έπρεπε όλοι οι πολίτες να αναγράφονται με το ένα ή το άλλο φύλο στα πιστοποιητικά γέννησης, γάμου και θανάτου.


Ο Νόρι έπειτα από την απόφαση του δικαστηρίου που δικαιώνει τον αγώνα του δηλώνει την επιθυμία του να αναγνωριστεί παγκοσμίως το δικαίωμα του κάθε ανθρώπου στην επιλογή ουδέτερου φύλου.


Αν μη τι άλλο η Αυστραλία πρωτοπόρησε με την δικαστική αυτή απόφαση κάνοντας ένα σημαντικό βήμα την κοινωνική αποδοχή των ατόμων που ανήκουν στο τρίτο φύλο.

πηγη

1 σχόλιο:

  1. Μέχρι στιγμής ξέραμε ότι μόνο τα UFO (...) δεν έχουν φύλο. Τώρα θα μας κάνουν πλύση εγκεφάλου για να μας πείσουν ότι υπάρχουν και... ουδέτεροι άνθρωποι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή