Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

ΜΠΡΑΒΟ !!!

Αντίδραση του Ολυμπιακού για το κάψιμο της σημαίας

Εντονότατη ήταν η αντίδραση των υπευθύνων της ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού προς τους αρμόδιους της τέλεσης του αγώνα με την Λέφσκι Σόφιας μετά από το... 

...κάψιμο της ελληνικής σημαίας από κουκουλοφόρο στο κλειστό που διεξαγόταν το ματς για τους 32 του Τσάλεντζ Καπ.

Τα μέλη του ΔΣ του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Παντελής Ταρνατώρος και Λευτέρης Χρυσοφάκης καθώς και ο τιμ μάνατζερ, Νίκος Μαντούβαλος ζήτησαν από τον παρατηρητή να αναζητηθεί ο κουκουλοφόρος και να βρεθεί μια σημαία για να υψωθεί και πάλι.

Οι υπεύθυνοι μάλιστα ξεκαθάρισαν ότι σε περίπτωση που υπήρχε μια λύση στο ζήτημα αυτό τότε η ομάδα θα αποχωρούσε από το κλειστό ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα που θα είχε η ενέργεια αυτή.

Φυσικά κάτι τέτοιο δεν χρειάστηκε να γίνει καθώς ο διαιτητής μετά από τις... παραινέσεις του προέδρου της βουλγαρικής ομοσπονδίας αποφάσισε να διακόψει το παιχνίδι.

«Ο αγώνας ήταν άκρως επικίνδυνος από ένα γκρουπ από φιλάθλους για αυτό και διακόπηκε», αναφέρει το φύλλο αγώνα του διαιτητή, το οποίο στη συνέχεια περιγράφει τις καταστάσεις που έζησαν οι παίκτες του Ολυμπιακού στο γήπεδο...

«Η απόφαση ήταν τελική και για αυτό διατάχθηκε η οριστική διακοπή. Ο αγώνας δεν μπορούσε να συνεχιστεί για κανέναν λόγο. Η αιτιολογία αυτής της κατάστασης έχει δύο δικαιολογίες. Πιθανόν πολιτικοί λόγοι εναντίον της αστυνομίας και δεύτερον εναντίον των παικτών της Λέφσκι. Καταφέρθηκαν εναντίον των Ελλήνων παικτών και ένας κουκουλοφόρος έκλεψε την ελληνική σημαία.

Έπεσε καπνογόνο και αποφάσισα να σταματήσω τον αγώνα για να μην γίνουν πιο επικίνδυνα τα πράγματα και για την σωματική ακεραιότητα των παικτών. Δεν ήταν δυνατόν να κλείσω το mach report και το ηλεκτρονικό φύλλο αγώνα . Αύριο θα στείλω email που θα τα γράφω αναλυτικά και να ρωτήσω πως θα συνεχιστεί η διαδικασία αυτής της ιδιαίτερης περίπτωσης», καταλήγει αυτό...

Αυτό που πρέπει να επισημάνουμε είναι πλέον απομένει να αποφανθεί η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία για την τύχη του αγώνα, ο οποίος αναμένεται να κατοχυρωθεί υπέρ της ελληνικής ομάδας.

Πηγή: sport-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου