Πέμπτη, 15 Νοεμβρίου 2012

ΤΟ ΞΕΡΑΜΕ ... ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΤΟ ΑΚΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΠΙΣΗΜΑ ΧΕΙΛΗ !!!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Η ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΣΤΟΑ ΥΠΟΔΕΙΚΝΥΕ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΣΤΕΛΕΧΩΣΟΥΝ ΤΑ ΔΣ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΔΕΚΟ!


1 Η αποκάλυψη από δικαστές που δεν φορούν ποδίτσες σε στοές…

Οι δικαστές της Κατατζάρο (Καλαβρία) που διερευνούν τις σχέσεις μασονίας και μαφίας της Καλαβρίας ndrangheta (Ντάγκετα… από το ελληνικότατο Άνδρας Αγαθός) έφεραν στο φως συγκλονιστικά στοιχεία. 
Η μασονική στοά Liberi e Forti (Ελεύθεροι και Ισχυροί) του “Μέγα Διδασκάλου” Paolo Coraci (φωτο) διόριζε τα μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων Δημοσίων Οργανισμών και ΔΕΚΟ στην Ιταλία. Και μην νομίζουμε ότι μιλάμε για μακρινό παρελθόν και την υπόθεση της μασονικής στοάς Προπαγάνδα 2 (Π2) του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, αλλά το 2010!


Στα πρακτικά της μασονικής στοάς που κατέσχεσαν οι δικαστές, υπάρχουν λίστες για 15 Οργανισμούς και μάλιστα οργανισμούς κολοσσούς για την Ιταλία, όπως τα Ταχυδρομεία και η Ιταλική Βιομηχανία όπλων Finmeccanica (παρεμπίπτοντος… η Finmeccanica κάνει καλές δουλειές και στην Ελλάδα με το Υπουργείο Άμυνας κι όχι μόνον).

Η είδηση είναι σε όλα τα ΜΜΕ και στο επίσημο κρατικό ειδησεογραφικό πρακτορείο ANSA. Στην Ιταλία υπάρχουν αδέκαστοι δικαστές και έξω από μασονικές στοές, στην Ελλάδα;ΠΗΓΗ:   http://www.agioritikovima.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=12171:apokalupsi-i-ma&catid=284:politika&Itemid=780

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου