Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

ΜΕΙΩΣΗ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ .... ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ !!!! ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΞΕ ΜΗΠΩΣ ΣΥΜΒΕΙ ΣΑΝ ΤΟ : "ΣΕΜΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΟΤΗΤΑ" !!!

Α. Σαμαράς: Μείωση 30% στους μισθούς όλων των υπουργών - Έδωσε αυστηρές οδηγίες: "Θα σας κάνω εφόδους στα υπουργεία" (update)

- Ανακοίνωσε μεγάλες περικοπές στα κρατικά αυτοκίνητα των μελών της κυβέρνησης
- "Ενα είναι το αφεντικό μας: ο ελληνικός λαός", είπε ο Αντ.Σαμαράς
- "Θα έλθω στα υπουργεία όλων σας και θα φτιάξουμε ένα χρονο-στοχοδιάγραμμα."
- Δήλωσε ότι δεν τον ενδιαφέρουν οι καλές προθέσεις των υπουργών,αλλά η αποτελεσματικότητά τους
- Παρών και ο Ράπανος ως υπουργός Οικονομικών που δεν έχει ορκιστεί όμως ακόμα
- Διαβάστε όλη την τοποθέτηση του πρωθυπουργόυ στο πρώτο υπουργικό

Με τη φράση «η κυβέρνηση δεν έχει περίοδο χάριτος» και με «δείγμα γραφής» τη μείωση της αποζημίωσης των υπουργών έδωσε το στίγμα του ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς κατά την πρώτη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου, αμέσως μετά την ορκωμοσία των μελών της κυβέρνησης.

«Συγκροτείται κυβέρνηση με πλήρεις αρμοδιότητες και όπως προβλέπει το Σύνταγμα, είναι μεγάλο βήμα η κυβέρνηση συνεργασίας που προϋποθέτει μεγάλες συναινέσεις. Τις πετύχαμε για να σώσουμε την χώρα και να βγει ο τόπος από την κρίση» τόνισε ο κ. Σαμαράς.

«Στόχος μας είναι να βγάλουμε τον τόπο από την κρίση και να μην πάνε χαμένες οι θυσίες του λαού. Θα το πετύχουμε λέγοντας στον λαό την αλήθεια είπε ο κ. Σαμαράς και συνέχισε: Μέσα σε ελάχιστο χρόνο πετύχαμε συναντίληψη. Υπάρχει συναίνεση σε πολλά σημεία. Αυτή ήταν και η εντολή του ελληνικού λαού στην οποία ανταποκρίθηκαν τα κόμματα που συνεργάζονται».

Ως δείγμα γραφής ανακοίνωσε δύο μέτρα: Πρώτον ο μισθός των μελών του υπουργικού συμβουλίου θα μειωθεί κατά 30%. Δεύτερον θα μειωθεί η χρήση των κρατικών αυτοκινήτων από την κυβέρνηση και τα μέλη της δημόσιας διοίκησης, στον ελάχιστο απαραίτητο αριθμό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου