Τρίτη, 12 Ιουνίου 2012

ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΕΡΙ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΟΥ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ !!!

Απίστευτη απάτη - Kύκλωμα έταζε χρήματα από ευρωπαϊκά προγράμματα - "Εγκέφαλος" της απάτης ένας Αρχιμανδρίτης


Η κρίση πολλαπλασίασε τους επιχειρηματίες και τους επαγγελματίες που έχουν ανάγκη από τα κοινοτικά προγράμματα και έδωσε έτσι την ευκαιρία σε αετονύχηδες να στήσουν ολόκληρο κύκλωμα εξαπάτησης.

Ούτε ένας, ούτε δύο, αλλά συνολικά 22 άτομα έπεσαν θύματά τους. Τέσσερις άνδρες εμφανίζοντας άλλοτε ως υπάλληλοι υπουργείου, άλλοτε ως υπάλληλοι οργανισμών των ευρωπαϊκών κοινοτήτων ή πολιτικοί μηχανικοί και αρχιτέκτονες.

Τα τέσσερα μέλη του κυκλώματος (τρεις άνδρες και μία γυναίκα), ηλικίας 33, 34, 40 και 52 χρονών αντίστοιχα πλησίαζαν κυρίως ανθρώπους που ήθελαν να κάνουν επέκταση επιχειρήσεων, εγκατάσταση φωτοβολταϊκών συστημάτων, ανακαίνιση ή επέκταση τουριστικών εγκαταστάσεων, την αγορά αλιευτικών σκαφών και τη δημιουργία κτηνοτροφικών μονάδων.

Έπειθαν τα θύματά τους ότι θα τους βοηθήσουν να πάρουν χρηματοδότηση, αλλά με το αζημίωτο. Για τη διεκπεραίωση εργασιών και προώθηση των φακέλων ζητούσαν χρήματα.

Σύμφωνα με την αστυνομία είχαν καταφέρει να αποσπάσουν τουλάχιστον 350.000 ευρώ.

Όπως έγινε γνωστό εγκέφαλος της όλης απάτης είναι ένας Αρχιμανδρίτης που έχει αποσχιστεί  γιατί είναι παλαιοημερολογίτης
ο οποίος και έχει συλληφθεί.
ΠΗΓΗ:     http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=145282&catid=4

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου