Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Επίθεση Ψωμιάδη σε ΣΥΡΙΖΑ-Καμμένο-Καρατζαφέρη

«Όσοι δεν ψήφισαν Ν.Δ. να το πράξουν τώρα»

«Παίζει περίεργα και αντεθνικά παιγνίδια στη Θράκη» είπε επιτιθέμενος στον Αλέξη Τσίπρα ο  Παναγιώτης Ψωμιάδης κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.


Ο κ. Ψωμιάδης κατήγγειλε ότι μουσουλμάνοι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στη Θράκη κυκλοφόρησαν προεκλογικό φυλλάδιο, στο οποίο αναγράφεται ότι «οι Τούρκοι αρχίζουν να κατακτούν τη Δυτική Θράκη» και ζήτησε από τον κ. Τσίπρα να τους αποσύρει από το ψηφοδέλτιο του κόμματός του.

Κατηγόρησε τους προέδρους των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και του ΛΑΟΣ, Πάνο Καμμένο και Γιώργο Καρατζαφέρη, αντίστοιχα, ότι προχώρησαν σε συκοφαντίες εις βάρος του, επειδή βλέπουν τα ποσοστά των κομμάτων τους να μειώνονται.

Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης δήλωσε πως ποτέ δεν είπε ότι η Χρυσή Αυγή είναι αδελφική παράταξη με τη ΝΔ και κάλεσε όσους δεν ψήφισαν τη ΝΔ στις 6 Μαΐου να το πράξουν τώρα.

«Οποιαδήποτε ψήφος εκτός Ν.Δ. ή ψήφος σε μικρότερα κόμματα, είναι ψήφος στον ΣΥΡΙΖΑ, είναι ψήφος που θα οδηγήσει τη χώρα σε εθνική τραγωδία», παρατήρησε.

Ο κ. Ψωμιάδης είπε επίσης ότι την Πέμπτη θα περιοδεύσει στη Θεσσαλονίκη ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς, με επισκέψεις στην Α΄και Β΄εκλογική περιφέρεια, προκειμένου να έρθει σε επικοινωνία με τους πολίτες.

Στη συνέντευξη παρίστατο και ο αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης και υποψήφιος βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Χάρης Αηδονόπουλος, ο οποίος ανακοίνωσε την αποχώρησή του από το κόμμα του κ. Καμμένου και την προσχώρηση του στη ΝΔ «για να μην μπει η χώρα σε εθνική περιπέτεια», όπως είπε.
ΠΗΓΗ:    http://www.newsbeast.gr/politiki/arthro/366462/epithesi-psomiadi-se-suriza-kammeno-karatzaferi/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου