Σάββατο 26 Μαΐου 2012

ΑΝΑΚΑΛΩ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΨΕΥΣΗ

ΜΕΤΑ   ΤΟΝ   ΣΑΛΟ   ΠΟΥ   ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ,   ΥΣΤΕΡΑ   ΑΠΟ   ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ   ΠΟΥ   ΔΙΕΡΕΥΣΕ   ΣΤΟ   ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ   ΟΤΙ,   ΤΟ   ΚΟΜΜΑ   "ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ   ΞΑΝΑ"   ΤΟΥ   κ.   ΘΑΝΟΥ   ΤΖΗΜΕΡΟΥ   ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΤΑΙ   ΑΠΟ   ΤΗΝ   ΟΡΓΑΝΩΣΗ   ΤΩΝ   "ΜΑΡΤΥΡΩΝ   ΤΟΥ   ΙΕΧΩΒΑ",   ΚΑΙ   ΑΦΟΥ   ΔΕΧΘΗΚΑ    ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΗ   ΤΗΝ   ΔΙΑΨΕΥΣΗ   ΤΟΥ   κ.   ΤΖΗΜΕΡΟΥ,   ΟΤΙ   Η   ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ   ΔΕΝ   ΕΥΣΤΑΘΕΙ,   ΜΕ   ΠΟΛΛΗ   ΧΑΡΑ   ΔΗΛΩΝΩ   ΟΤΙ   ΕΠΕΣΑ   ΘΥΜΑ   ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ !   ΠΑΡΑΚΑΛΩ   ΠΡΟΣ    ΤΟΥΤΟ,   ΟΣΟΥΣ   ΕΠΗΡΕΑΣΤΗΚΑΝ   ΑΠΟ   ΤΗΝ   ΔΙΚΗ   ΜΟΥ   ΑΝΑΡΤΗΣΗ,   ΝΟΜΙΜΩΣ   ΝΑ   ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΟΥΝ!   
 π.   ΤΙΜΟΘΕΟΣ  

7 σχόλια:

  1. Η αλήθεια είναι πώς είναι - δεν είναι Ιεχώβας, όσοι τον κατηγορήσαμε, το κάναμε χωρίς στοιχεία και βασιζόμενοι σε «φήμες» και για αυτό είναι πρέπον να ανακαλέσουμε. Καλείται όμως ακόμα ο κ. Τζήμερος να απαντήσει γιατί νοιάζεται για την κατάργηση του νόμου περί προσυλιτισμού, κάτι που απασχολεί μόνο τους Ιεχωβάδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε ενα κρατος δικαιου δεν εχει και τοσο σημασια αν ενας νομος επιρρεαζει μονο μια ομαδα ανθρωπων, και εναν ανθρωπο να αδικει πρεπει να απαληφθει σαν κατακαθι αλλων θλιβερων εποχων του Δικτατορικου καθεστωτος Μεταξα. Ο νομος αυτος επιρρεαζει καθε ανεξαρτητη φωνη εναντια στην επικρατουσα θρησκεια και εξαιτειας τουτου η ελλαδα εχει συρθει πολλες φορες στα ευρωπαικα δικαστηρια κατηγορουμενη πληρωνοντας μεγαλα προστιμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΥΡΙΕ G.N.A Ο ΝΟΜΟΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΑΦΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΦΑΡΜΩΣΕΙ ΑΦΟΥ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΕΡΕΗ ΒΑΣΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΔΙΚΑΙ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΕΙ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΑΝΩΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ...Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΖΗΜΕΡΟΣ ΣΑΣ ΚΟΠΤΕΙ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΞΥΠΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΑΠΗΛΕΥΤΕΙ ΣΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΕΝΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΘΕΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ;;;ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΟΠΤΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΗ ΙΣΟΝΟΜΙΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ;;ΑΛΛΑ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΒΟΛΕΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΣΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΚΑΙ ΕΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΩ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ...

      Διαγραφή
    2. 1) Κανένας δικαστής δεν τολμά να τον εφαρμόσει γιατί οι περισσότεροι έχουν τους ίδιους εντολοδόχους με τους Ιεχωβάδες.
      2) Η Τζήμερος δεν με κόπτει καθόλου. Μια φούσκα του facebook είναι όπως ο Καμμένος και ο Τράγκας και σύντομα θα αποκαλυφθούν και θα εξαφανιστούν από το πολιτικό προσκήνιο.
      3) Τα μαθήματα ισονομίας τα παραδίδει η Αγία Γραφή και όχι εγώ και ο κάθε Χριστιανός Ορθόδοξος: ουκ ένι Ιουδαίος ουδέ Έλλην, δούλος ή ελεύθερος.
      4) Αν το βόλεμα που λες είναι οι μισθοί των ιερέων και οι φοροαπαλλαγές της εκκλησιαστικής περιουσίας, έχεις μεγάλο λάθος. Η Εκκλησία μόνο έχασε από τις ανταλλαγές και το κράτος πληρώνει μηδαμινά για αυτές. Παράλλληλα θα πρέπει να ξέρεις ότι οι άξιοι κληρικοί μας ζητούν να καταργηθούν τα «προνόμια» του κράτους και να επιστραφούν αυτά που τις ανήκουν. Αλλά δεν κατάλαβα: μήπως η οικονομική κρίση χτύπησε τις τράπεζες του κ. Τζόρτζ Σόρος και σας έκοψαν τις επιχορηγήσεις; Για αυτό θέλετε ίσα προνόμια; Μην ανησυχείτε: θα βάλουμε τη Διαμαντοπούλου που είναι και αυτή στη Μπίλντεμπεργκ να μεσολαβήσει για εσάς...

      Διαγραφή
  3. Αυτό επειδή λέτε "π. Τιμόθεος" δηλαδή "πατέρας Τιμόθεος" αν κατάλαβα καλά.
    Μήπως δεν ξέρετε τι λέει ο Ιησούς Χριστός στον Ματθαίο Κεφ. 23:6-12 ?? Ορίστε διαβάστε:

    "6 Τους αρέσει η πιο εξέχουσα θέση στα δείπνα και τα μπροστινά καθίσματα στις συναγωγές, 7 και οι χαιρετισμοί στις αγορές και το να αποκαλούνται από τους ανθρώπους Ραββί. 8 Εσείς, όμως, μην αποκληθείτε Ραββί, γιατί ένας είναι ο δάσκαλός σας, ενώ όλοι εσείς είστε αδελφοί. 9 Επιπλέον, μην αποκαλέσετε κανέναν πατέρα σας πάνω στη γη, γιατί ένας είναι ο Πατέρας σας, ο Ουράνιος. 10 Ούτε να αποκληθείτε “ηγέτες”, γιατί Ηγέτης σας είναι ένας, ο Χριστός. 11 Αλλά ο μεγαλύτερος ανάμεσά σας πρέπει να είναι διάκονός σας. 12 Όποιος εξυψώσει τον εαυτό του θα ταπεινωθεί και όποιος ταπεινώσει τον εαυτό του θα εξυψωθεί"


    Αλήθεια αντί δυσφήμησης, επειδή δυσφημήσατε το Λαό του Ιεχωβά των στρατευμάτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 1) Εγώ νόμιζα ότι μόνο Σκοπιά και Ξύπνα διαβάζετε και όχι τη Γραφή. Μάλλον θα είχε παραπομπη... Αλλιώς τρέμε φίλε μου μην γίνεις αποσυνάγωγος...
      2) Βρες μας πρώτα που βρήκατε και εσείς το «Ιεχωβά» γιατί στο προτότυπο τις Παλαιάς Διαθήκης υπάρχει απλά το τετραγράμματο: יהוה. Γιατί παραγράφεις το κείμενο; Το «Ιεχωβά» σας το έδωσαν οι Εβραίοι. Μήπως τους προωθείτε; (...)
      3) Με τέτοιο «υφάκι» που απαντάς στον π. Τιμόθεο, δεν απαντούν οι αδερφοί. Μάλλον θα πρέπει να ξαναδιαβάσεις την Αγία Σκοπιά...

      Διαγραφή
  4. @24h news!
    Σε ένα κράτος δικαίου, δεν έχει χώρο ο προσυλιτισμός της μασονοκινούμενης οργάνωσης των Μαρτύρων του Ιεχωβά. Δεν μπορεί να καλείται ανεξάρτητη φωνή η οργάνωση των Γιεχωβάδων. Είναι γνωστοί οι χρηματοδότες σας και οι σκοποί σας όπως τους περιγράφεται στα έντυπα σας: η επικράτηση του Σιωνισμού, και όχι του πνευματικού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή