Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΤΟ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ...;;;

Ο Χρ. Παπουτσής στο BriefingNews: Ψήφος στο ΠΑΣΟΚ σημαίνει εγγύηση για τη χώρα

Ψήφος στο ΠΑΣΟΚ, σημαίνει το ΠΑΣΟΚ πρωταγωνιστής και εγγυητής των εξελίξεων. Σημαίνει πόλος σταθερότητας και ασφάλειας για τη χώρα.

Του Χρήστου Παπουτσή
Yποψήφιος βουλευτής Α' Αθηνών ΠΑΣΟΚ
Πρώτο κόμμα το ΠΑΣΟΚ σημαίνει 50 επιπλέον βουλευτές με βάση το νέο εκλογικό νόμο και η πρώτη εντολή από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας στο .....

Βαγγέλη Βενιζέλο για το σχηματισμό κυβέρνησης εθνικής ευθύνης.

Η πατρίδα χρειάζεται κυβέρνηση με πλήρη συναίσθηση της αποστολής της , να κυβερνήσει με γνώμονα το εθνικό συμφέρον , την προοπτική της ελληνικής κοινωνίας και την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας.

Κι αυτό μόνο το ΠΑΣΟΚ μπορεί να το εγγυηθεί με υπεύθυνο και αποφασιστικό τρόπο.

Στις εκλογές πρέπει να εκφραστεί ελεύθερα ο λαός και ανάλογα με τα αποτελέσματα, ανάλογα με τις ανάγκες της χώρας, τότε και μόνον τότε, να γίνει συζήτηση για πιθανά σχήματα κυβερνητικής συνεργασίας.

Η κυβέρνηση συνεργασίας για να είναι στέρεα πρέπει να βασίζεται σε προγραμματική συμφωνία συγκεκριμένων επιλογών με δεσμεύσεις που αφορούν το δημόσιο συμφέρον και το εθνικό συμφέρον, την ίδια τη λειτουργία των θεσμών. Αυτή είναι η έννοια της κυβερνητικής συνεργασίας όπως τουλάχιστον την βίωσα συμμετέχοντας σε θεσμικά όργανα εξουσίας με πολυκομματική ευθύνη στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

http://www.briefingnews.gr/
ΠΗΓΗ:       http://ksipnistere.blogspot.com/2012/05/briefingnews.html

1 σχόλιο: