Κυριακή 6 Μαΐου 2012

ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΠΑΤΡΑΪΚΕ ΛΑΕ !

Οι Έλληνες ψηφίζουν: Ο κος Κανένας πρώτο κόμμα στην Πάτρα


Δεν προτίθεται να ψηφίσει ένας στους δύο κατοίκους στην αχαϊκή πρωτεύουσα.

Όχι στη "Νέα Τρομοκρατία", λένε απλοί πολίτες. Βράζει η τοπική κοινωνία από θυμό και οργή. Ψήφος σε νέους πολιτικούς
Γκάλοπ για εκλογές στην Πάτρα από News247

Καζάνι που βράζει η τοπική κοινωνία στην Πάτρα .
Και ενώ οι κάτοικοι της αχαϊκής πρωτεύουσας πριν λίγες μόλις μέρες υποδέχτηκαν με πανό και γιουχαΐσματα τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο και τον υποψήφιο πλέον βουλευτή στο νομό τους Γιώργο Παπανδρέου κατά την προεκλογική τους περιοδεία, σε μία προσπάθεια έκφρασης της δυσαρέσκειας τους για τα μέτρα λιτότητας, πλέον το κεφάλαιο εκλογές 2012 κινδυνεύει να τιναχτεί στον αέρα, εξαιτίας της διαμαρτυρίας των δημοτικών υπαλλήλων που συμμετέχουν στην εκλογική διαδικασία.
Οι δημοτικοί υπάλληλοι με απόφαση των συλλόγων τους αποφάσισαν να μπλοκάρουν τη διαδικασία παραλαβής του εκλογικού υλικού, μετά από απόφαση του υπουργείου Εσωτερικών να επιλέξει μόνο 156 υπαλλήλους από τους 1.500 να εργαστούν.
Οι εργαζόμενοι υποστηρίζουν πως με αυτή την απόφαση δεν διασφαλίζεται το αδιάβλητο της εκλογικής διαδικασίας, ενώ τίθεται θέμα και στα κριτήρια με τα οποία θα επιλεγούν όσοι εργαστούν και όσοι τελικά αποκλειστούν.
To ΝΕWS 247 ταξίδεψε μέχρι τον παραδοσιακά "πράσινο" νομό και σε συνεργασία με το μεγαλύτερο ειδησεογραφικό πόρταλ στην περιοχή dete.gr, συνομίλησε με απλούς πολίτες σε κεντρικό εμπορικό δρόμο, σχετικά με το τί σκέφτονται να ψηφίσουν και ποια τα κριτήρια της επιλογής τους.
Εντυπωσιακά υψηλό αποδεικνύεται το ποσοστό εκείνων που δεν θα ψηφίσουν κανέναν. Τα δύο μνημόνια, σε συνδυασμό με τα χαράτσια και τις μειώσεις σε συντάξεις έχουν υποβαθμίσει το επίπεδο ζωής των κατοίκων και όπως ισχυρίζονται οι περισσότεροι αισθάνονται προδομένοι.
"Άκυρο θα ρίξω στα μεγάλα κόμματα. Τα μικρά θα ψηφίσω. Για να καταλάβουν ότι αυτά τα μέτρα που εφάρμοσαν, μας έφεραν σε αδιέξοδο. Έχουμε αγανακτήσει. Δεν μπορούμε να ανταπεξέλθουμε στην κρίση και τις απαιτήσεις της", παραδέχονται ψηφοφόροι.
"Δεν θα ψηφίσω Καμμένο, γιατί και αυτός στη Νέα Τρομοκρατία θα καταλήξει εν καιρώ", αναφέρει κάτοικος της περιοχής. Ελάχιστοι είναι εκείνοι που στο γκάλοπ του NEWS 247 παραδέχονται ότι θα ψηφίσουν ΠΑΣΟΚ, ενώ υψηλό νούμερο πολιτών θα ενισχύσει μικρά κόμματα και νέους πολιτικούς.
ΠΗΓΗ:        http://sarotiko.blogspot.com/2012/05/blog-post_106.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου