Κυριακή 6 Μαΐου 2012

Οι Έλληνες ψηφίζουν: Γυρίζουν την πλάτη στην πολιτική σαβούρα στη Δράμα


Ανάμικτα τα συναισθήματα των πολιτών. Επιμένουν στην ψήφο των μεγάλων κομμάτων, λόγω ιδεολογίας. Υπέρ των νέων πολιτικών.

Σε απόγνωση δημόσιοι υπάλληλοι και συνταξιούχοι


Κάλπες οργής στη Δράμα από News247

Σε ένα ρευστό πολιτικό σύστημα πλέον, οι κάτοικοι στη Δράμα εμφανίζονται στην πλειοψηφία τους αναποφάσιστοι ως προς την πρόθεση ψήφου τους. Ψήφο οργής ή περίσκεψης, τιμωρίας ή επιβίωσης; Τι είναι τελικά αυτό που τους εκφράζει περισσότερο;
Το NEWS 247 σε συνεργασία με τον τηλεοπτικό σταθμό Star Tv Δράμας βρέθηκε στην πόλη της Δράμας και συνομίλησε με αγανακτισμένους κατοίκους της περιοχής, προκειμένου να αφουγκραστεί τον προεκλογικό παλμό τρεις ημέρες πριν το άνοιγμα της κάλπης.
Αν και οι περισσότεροι θα επιθυμούσαν σταθερό πολιτικό κλίμα την επαύριον των εκλογών, οι ίδιοι δηλώνουν πως δεν μπορούν να βρουν στους φετινούς υποψηφίους, το πρόσωπο του αυριανού ηγέτη της χώρας.
Ακόμα και εκείνοι που θα επιλέξουν να ρίξουν την ψήφο τους υπέρ του ΠΑΣΟΚ, ομολογούν ότι πρόκειται περισσότερο για λόγους ιδεολογίας και όχι λόγω εμπιστοσύνης στο πρόσωπο του Ευάγγελου Βενιζέλου.
"Οι περασμένες κυβερνήσεις εγκλώβισαν τον ελληνικό λαό. Ωστόσο, λόγω ιδεολογίας, θα ψηφίσουμε πάλι ΠΑΣΟΚ", αναφέρουν κάτοικοι στην πόλη της Δράμας.
Ωστόσο, και στην εν λόγω πόλη, τα ποσοστά όσων επιλέξουν το δρόμο της αποχής είναι αρκετά υψηλά.
"Χορτάσαμε από την ασυνέπεια λόγων και έργων. Τι να τις κάνεις πλέον τις υποσχέσεις τους; Δεν θέλω ούτε να τους βλέπω. Δεν θα πάω να ψηφίσω", αναφέρει ψηφοφόρος.
Περισσότερο δυσαρεστημένοι εμφανίζονται δημόσιοι υπάλληλοι και συνταξιούχοι, καθώς αποτελούν τις κοινωνικές ομάδες που έπληξε πρώτα το Μνημόνιο.
"Το ξέρω ότι είναι λάθος να απέχω από τις εκλογές, αλλά με όσα έχω τραβήξει, μου είναι αδύνατο να πιστέψω πια ότι η κατάσταση μπορεί να διορθωθεί", αναφέρει υπάλληλος σε δημόσιο φορέα.
"Αυτή τη βρωμιά που μας διοίκησε δεν θα την ξαναψηφίσω. Ψήφος στη νεολαία την καλή και όχι την σαβούρα", δηλώνει αποφασιστικά κάτοικος της Δράμας, ενώ τάσσεται υπέρ της ενίσχυσης των μικρότερων πολιτικών συνδυασμών.

news247
ΠΗΓΗ:      http://sarotiko.blogspot.com/2012/05/blog-post_8791.html   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου