Παρασκευή, 18 Μαΐου 2012

ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ... ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΗΛΘΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ !!!

Βουλευτές της Χρυσής Αυγής προς τους συναδέλφους του ΛΑ.Ο.Σ. "Αδειάστε μας τη γωνιά..."

Πολιτική

Ο πρώτος κοινοβουλευτικός ... τσαμπουκάς!

Βουλευτές της Χρυσής Αυγής προς τους συναδέλφους του ΛΑ.Ο.Σ. "Αδειάστε μας τη γωνιά..." Ο πρώτος κοινοβουλευτικός ... τσαμπουκάς!
Μια πρώτη γεύση από τη... διαλεκτική των βουλευτών της Χρυσής Αυγής είχαν την ευκαιρία να πάρουν οι υπάλληλοι της Βουλής, όταν οι πρώτοι λίγο έλειψε να πετάξουν στους διαδρόμους του Κοινοβουλίου όσους βρήκαν ακόμα εγκατεστημένους στα γραφεία που τους αναλογούν. Συγκεκριμένα, το προεδρείο της Βουλής είχε αποφασίσει να παραχωρήσει στη Χρυσή Αυγή τα γραφεία που στην προηγούμενη περίοδο άνηκαν στον ΛΑΟΣ.

Σήμερα λοιπόν, οι βουλευτές του κ. Νίκου Μιχαλολιάκου αποφάσισαν να «επιθεωρήσουν» τους χώρους που θα εγκατασταθούν και διαπίστωσαν ότι εκεί υπήρχαν ακόμα υπάλληλοι του απελθόντος κόμματος του κ. Γιώργου Καρατζαφέρη.
Χωρίς πολλά λόγια, οι «Χρυσαυγίτες» απαίτησαν να τους αδειάσουν την γωνιά «όλοι... και όταν λέμε όλοι... εννοούμε όλοι».
Όταν δε, εισέπραξαν την απάντηση ότι η αποχώρηση θα γίνει τη Δευτέρα και όχι σήμερα, τότε ορισμένοι κινήθηκαν απειλητικά, επιχειρώντας να μεταφέρουν σηκωτούς τους υπαλλήλους εκτός γραφείου. Τελικά, η ψυχραιμία επικράτησε, οι «Χρυσαυγίτες» αποχώρησαν και θα φιλοξενηθούν προσωρινά σε γραφεία του πρώτου ορόφου.
Πρέπει όμως να σημειωθεί ότι αντιδράσεις για τη νέα χωροταξία έχει εκφράσει και το ΚΚΕ, καθώς την περασμένη περίοδο είχε για γείτονες τους βουλευτές του ΛΑΟΣ και τώρα θα βρεθούν δίπλα - δίπλα με τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής.
ΠΗΓΗ:   http://www.thebest.gr/news/index/viewStory/127207 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου