Κυριακή 1 Απριλίου 2012

ΚΥΡΙΕ "ΧΕΡΙ-ΧΕΡΙ" ΠΡΟΛΑΒΕ ΟΣΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΗΔΗ ΕΙΣΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ !

ΕΡΩΤΗΣΗ Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΓΙΑ ΤΥΧΟΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑΣ ΤΟΥ ΚΛΗΡΟΥ

Ερώτηση προς τον πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο για το ενδεχόμενο κατάργησης της μισθοδοσίας του κλήρου με τα μέτρα του Ιουνίου κατέθεσε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης.
Στην ερώτησή του ο κ. Καρατζαφέρης σημειώνει ότι σύμφωνα με πληροφορίες από τις Βρυξέλες και από το Ευρωκοινοβούλιο «στον κατάλογο των σκληρών (και κρυφών) μέτρων του Ιουνίου, συμπεριλαμβάνεται το παράλογο και εγκληματικό μέτρο της κατάργησης της μισθοδοσίας του Κλήρου».


Σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ, «αυτή την ώρα, που οι στιγμές είναι τόσο κρίσιμες, και η Εκκλησία αγωνίζεται για να ανακουφίσει τους δοκιμαζόμενους πολίτες αυτής της χώρας... το ξενόφερτο παρασκήνιο, με τη σύμπραξη κυβερνητικών παραγόντων, ''ανταποδίδει'' με τη συντριβή του κλήρου μας».

Αυτό, όπως τονίζει, ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός «δεν πρόκειται να το δεχθεί σε καμία περίπτωση».

Ρωτά λοιπόν τον πρωθυπουργό να απαντήσει άμεσα, δεσμευτικά και με απόλυτη σαφήνεια, εάν κατά την προηγούμενη περίοδο η κυβέρνηση του κ. Παπανδρέου, αλλά και πρόσφατα, η κυβέρνηση των δύο κομμάτων ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, συζήτησαν με την τρόικα το θέμα της μείωσης, ακόμα και της κατάργησης, των μισθών των κληρικών της Ελλαδικής Εκκλησίας και της Εκκλησίας της Κρήτης.

ΠΗΓΗ:        http://www.agioritikovima.gr/2011-07-14-22-28-56/5835

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου