Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

ΕΔΩ ... ΓΕΛΑΜΕ ! ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ..... ΓΕΛΑΣΤΕ !

«Σουρωτήρι» η εξεταστική για το έλλειμμα

Σουρωτήρι θυμίζει πλέον η εξεταστική επιτροπή που διερευνά το έλλειμμα του 2009, καθώς μετά εκτός τη ΝΔ και το ΚΚΕ που απείχαν εξαρχής από την όλη διαδικασία... σειρά σήμερα πήραν ο ΣΥΡΙΖΑ και ο ανεξάρτητος βουλευτής Παναγιώτης Κουρουμπλής.Με επιιστολή τους προς τον πρόεδρο της Εξεταστικής Επιτροπής κ. Πρωτόπαπα, οι Δημήτρης Παπαδημούλης και Παναγιώτης Κουρουμπλής καταγγέλουν τα δύο μεγάλα κόμματα και συνυπεύθυνα για το διαχρονικό μαγείρεμα των στατιστικών στοιχείων της χώρας, για μικροπολιτικά παιχνίδια σκοπιμότητας που θα οδηγήσουν σε ένα ακόμη μεγαλοπρεπές φιάσκο.

Όσο για το ποιοι έχουν μείνει για να συνεχίσουν την εξέταση μαρτύρων και να συντάξουν το πόρισμα, μέχρι τις 30 Μαρτίου, αν γίνει αποδεκτό το αίτημα για ολιγοήμερη παραταση των εργασιών, είναι προς ώρας, οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, ο ΛΑΟΣ διά του κ. Πλεύρη και οι ανεξάρτητοι Οδυσσέας Βουδούρης, Ηλίας Θεοδωρίδης και Ελσα Παπαδημητρίου.

Σήμερα, κατέθεσε η πρώην επικεφαλής του Γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής κα Μπαλφούσια, η οποία θυμίζουμε ότι είχε παραιτηθεί τον περασμένο Νοέμβριο μετά την δημοσιοποίηση της έκθεσης μέσω της οποίας η δυναιμική του χρέους χαρακτηριζόταν “εκτός ελέγχου”
briefingnews.gr
ΠΗΓΗ:      http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2012/03/blog-post_3036.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου