Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

ΖΗΤΕΙΣΤΕ ΒΡΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ ! ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΑΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ;

Βαρύτατοι χαρακτηρισμοί Μπακογιάννη για τον εισαγγελέα Νικολούδη - Ζήτησε παρέμβαση του Αρείου Πάγου


Την παρέμβαση του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ιωάννη Τέντε, ζήτησε σήμερα το μεσημέρι, με έγγραφη αναφορά της η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη.

Με την αναφορά της, την οποία προσκόμισε αυτοπροσώπως στον ανώτατο εισαγγελικό λειτουργό....

η κ. Μπακογιάννη επιρρίπτει ευθύνες στον πρόεδρο της Αρχής καταπολέμησης του "βρώμικου" χρήματος Π. Νικολούδη για τον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκε την υπόθεση εξαγωγής του ενός εκατομμυρίου δολαρίων στο εξωτερικό.

«Πρόκειται για ακατάλληλο εισαγγελικό λειτουργό, για τη λεπτή θέση που βρίσκεται και ασφαλώς είναι ελεγκτέος για βαρύτατα πειθαρχικά αδικήματα», υπογραμμίζει η κ. Μπακογιάννη στην αναφορά της και σημειώνει ότι πιθανόν θα υπάρξουν και ποινικά αδικήματα, εφόσον «η έρευνα που πιστεύω ότι θα διατάξετε αποδείξει δόλια προαίρεση».

Η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας μιλάει στην αναφορά της για βάρβαρη κακοποίηση της αλήθειας από την πλευρά του κ. Νικολούδη, καθώς ο σύζυγός της, Ισίδωρος Κούβελος «δεν μπορούσε να διανοηθεί ότι αυτό για το οποίο βοούν ο Τύπος και ο τόπος αφορούσε τον ίδιο».

Στην αναφορά της η κ. Μπακογιάννη κάνει λόγο για ανακρίβειες του κ. Νικολούδη, που ειπώθηκαν στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής. Και αυτό γιατί ο πρόεδρος της Αρχής είχε αναφέρει ότι η εξαγωγή του ενός εκατομμυρίου ευρώ έγινε από βουλευτή, ενώ το αληθές είναι ότι ο κ. Κούβελος δεν είναι βουλευτής, δεν εξήγαγε ένα εκατομμύριο ευρώ, αλλά ένα εκατομμύριο δολάρια και η μεταφορά του επίμαχου ποσού δεν έγινε το Μάιο του 2011, αλλά τον Μάρτιο του 2011, όπως και η μεταφορά των χρημάτων δεν έγινε στην Ελβετία, αλλά στο Λονδίνο.

newsit
ΠΗΓΗ:   http://sarotiko.blogspot.com/2012/02/blog-post_8720.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου