Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Η ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ ΠΟΥ ΕΘΕΣΜΟΘΕΤΗΣΑΝ ! ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΩΜΑΣΤΕ ΠΡΙΝ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΟΥΜΕ !

ΤΟΥ  ΝΙΚ.  ΒΟΪΝΕΣΚΟΥ


Η ομοφυλοφιλία είναι  υπέρ κτηνωδία και οδηγεί στην απώλεια
Τα μέσα μαζικής ενημερώσεως τον τελευταίο καιρό κάνουν πλύση εγκεφάλου προσπαθώντας να μας πείσουν ότι η ομοφυλοφιλία είναι μια φυσική και ομαλή κατάσταση.

Αυτό είναι ένα τρανταχτό σημάδι της αποστασίας του ανθρώπου από τον Άγιο Τριαδικό Θεό και από τη σώζουσα αλήθειά Του.
Όμως, κάθε λογικά σκεπτόμενος άνθρωπος γνωρίζει καλά ότι η ομοφυλοφιλία είναι παρά φύσιν και ανώμαλη κατάσταση. Αυτό μας διδάσκουν και τα άγρια θηρία. Αλήθεια, υπάρχει κανένα λιοντάρι ομοφυλόφιλο. Υπάρχει κανένας ουρακοτάγκος ομοφυλόφιλος, υπάρχει κανένας κροκόδειλος ομοφυλόφιλος, υπάρχει κανένας καρχαρίας ομοφυλόφιλος; Ούτε ένας δεν υπάρχει. Αυτό το γεγονός όχι μόνον επαληθεύει, αλλά και τροποποιεί επί το χείρον τον αψευδή λόγο του Ψαλμωδού: «Άνθρωπος εν τιμή ων ου συνήκε, παρασυνεβλήθη τοις κτήνεσι τοις ανοήτοις και ωμοιώθη αυτοίς» (Ψαλμ. μη΄21). Τροποποιείται επί το χείρον, διότι ο άνθρωπος όχι μόνον ωμοιώθη με τα κτήνη αλλά και τα υπερέβη με την ομοφυλοφιλία του.
Η ομοφυλοφιλία επειδή είναι υπέρ κτηνωδία οδηγεί στην απώλεια. Αυτό τονίζει ο Μέγας Απόστολος Παύλος στην Α΄ προς Κορινθίους επιστολής του με τα εξής λόγια: «Μη πλανάσθε ούτε πόρνοι ούτε ειδωλολάτραι ούτε μοιχοί ούτε μαλακοί ούτε αρσενοκοίται … βασιλείαν Θεού ου κληρονομήσουσιν» (στ΄ 9-10).
Ο Άγιος Ιερώνυμος (4ος αι.) προφήτευσε ότι όταν η ομοφυλοφιλία θα πληθύνει πολύ, τότε θα έρθει το τέλος του κόσμου. Γι’ αυτό στώμεν καλώς. Ας προσευχηθούμε θερμά, ας κλαύσουμε και ας θρηνήσουμε για το κατάντημα του ανθρώπου.


1 σχόλιο:

  1. Όλα πραγματοποιούνται σύμφωνα με μυστικό σχέδιο!
    Το οποίο θα αποκαλυφθεί στον καιρό του,όπως μας αποκαλύπτει ο αγαπημένος μαθητής του ανάρχου Ιησού!
    Με 24ωρη προσπάθεια ενδυναμώστε αδέλφια την πανοπλία σας,όπως όρισε ο Απ. Παύλος!

    Αδέλφια βαστάτε!!
    Για την αιώνια ζωή τραβατέ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή