Παρασκευή 20 Μαρτίου 2020

Κορονοϊός και το εμβόλιο... αντίδοτο; illuminati project!!!

2 σχόλια:

  1. «Αντισυνταγματική εκτροπή το άδειασμα των Εκκλησιών από πιστούς σε ώρα Θείας Λατρείας » !
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    Είναι ανάγκη άμεση να συγκληθεί άπασα η Ιεραρχία καί όχι μόνο η μικρή Ιερά Σύνοδος για το κλείσιμο τών Εκκλησιών και την αποπομπή τών πιστών από τήν Θεία Λατρεία καί τούς ιερούς χώρους της. Η παγίδα στην οποία έπεσαν οι Ιεράρχες και ο άβουλος Αρχιεπίσκοπος υπήρξε πρωτοφανής !
    Εκμεταλευόμενος προφανώς ο πρωθυπουργός τήν διαφωνία κάποιων Ιεραρχών για τήν αρχική εξαίρεση τών άλλων δογμάτων από την απαγόρευση, βρήκε την ευκαιρία και θέλοντας να φανεί καλός και δημοκρατικός ( ; ) έβγαλε απόφαση για τό "εκτός όλοι τους " !
    Μη αναλογιζόμενος κάν τήν ιστορική και θρησκευτική βαρύτητα τής Εκκλησίας τής Ελλάδος πού με μιά μονοκονδυλιά δεν της έδωσε ούτε κάν το δικαίωμα πού έχουν τα super market τής αναλογίας τών τετραγωνικών ανά άτομο, όπως συνέβη ήδη με την μαχητική Εκκλησία της Κύπρου.
    Τήν κλείδωσε "μιά κι΄έξω" με ψάλτη και παπά κατατάσοντάς την χειρότερα καί από ένα επαρχιακό μπακάλικο!
    Καί οι Αρχιερείς μας δυστυχώς, όπως και σε άλλα φοβερά μάλιστα και ανήθικα νομοθετήματα δεν μίλησαν, γιατί η χάρη του Χριστού και η ανδρεία τού Αγίου Πνεύματος έχει προφανώς απομακρυνθεί από πάνω τους....
    Η φασιστική απαγόρευση της Θείας Λατρείας είναι λοιπόν πέρα για πέρα αντισυνταγματική, για τους παρακάτω προφανείς λόγους…
    ------------------------------------------------

    « Η κοινή υπουργική απόφαση 2867/Υ1, που δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ 872/Β/16-3-2020 για την αναστολή, δηλαδή για την προσωρινή απαγόρευση της λατρείας όλων των θρησκευμάτων, για λόγους προληπτικής προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κορωναϊό, παραβιάζει ευθέως την ελευθερία της λατρείας όλων των θρησκευμάτων, για τους ακόλουθους λόγους:
    1 – Η παραπάνω κοινή υπουργική απόφαση δεν περιορίζει απλώς τη συλλογική διάσταση της ελευθερίας της λατρείας, αλλά προσβάλλει τον ίδιο τον πυρήνα της, διότι την αναστέλλει, δηλαδή την καταργεί προσωρινά, μέχρι τις 30-3-2020, με δυνατότητα περαιτέρω αναστολής της, πλην της περίπτωσης της κηδείας, η οποία μπορεί να τελείται με τη συμμετοχή του απολύτως στενού συγγενικού περιβάλλοντος.
    Η πρόβλεψη από την παραπάνω κοινή υπουργική απόφαση της τηλεοπτικής και ραδιοφωνικής κάλυψης της Ορθόδοξης λατρείας δεν αποτελεί επαρκή λόγο για τη νομιμότητα αυτής της υπουργικής απόφασης δυνάμει του Συντάγματος και του διεθνούς δικαίου ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
    2 -- Απαγορεύεται από το Σύνταγμα (αρθ. 13 παρ. 2) και από το διεθνές δίκαιο ανθρωπίνων δικαιωμάτων (αρθ. 9 της Ευρωπαϊκής Σύμβασης Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και αρθ. 18 του Διεθνούς Συμφώνου για τα Ατομικά και Πολιτικά Δικαιώματα) η πλήρης κατάργηση της συλλογικής διάστασης της ελευθερίας της λατρείας, εξαιτίας οποιουδήποτε νόμιμου συνταγματικού ή διεθνούς περιορισμού, περιλαμβανομένου και εκείνου της δημόσιας υγείας...

    Του Κυριάκου Κυριαζόπουλου
    Καθηγητή (επ.) του Εκκλησιαστικού Δικαίου στη Νομική Σχολή του ΑΠΘ, δικηγόρου παρ’ Αρείω Πάγω, θεολόγου

    ΠΗΓΗ: UP

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για ποιο σκοπό απαγορεύθηκε αντισυνταγματικά και αντίθετα προς τις διεθνείς συμβάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων η Θεία Λατρεία;
    ==================================================================
    Του Κυριάκου Κυριαζόπουλου

    Καθηγητή (επ.) του Εκκλησιαστικού Δικαίου στη Νομική Σχολή του ΑΠΘ, Δικηγόρου παρ’ Αρείω Πάγω, Θεολόγου

    Όπως απέδειξα στο προηγούμενο άρθρο μου με τίτλο «Η προσωρινή απαγόρευση της λατρείας, για την προστασία της υγείας, παραβιάζει τη θρησκευτική ελευθερία», το οποίο δημοσιεύθηκε στη Ρομφαία (ΕΔΩ) η απαγόρευση της λατρείας, ακόμη και η προσωρινή, για την προστασία της δημόσιας υγείας, είναι αντισυνταγματική και αντίθετη προς το διεθνές δίκαιο ανθρωπίνων δικαιωμάτων, ενώ η κρατική εξουσία επιτρέπεται μόνο να περιορίζει νομίμως την ελευθερία της λατρείας με βάση τους συνταγματικούς και διεθνείς περιορισμούς της ελευθερίας εκδήλωσης θρησκείας.

    Παρά ταύτα, η σχετική κοινή υπουργική απόφαση απαγορεύει προσωρινά – και επ’ ουδενί περιορίζει νόμιμα – κατά το Σύνταγμα και το διεθνές δίκαιο ανθρωπίνων δικαιωμάτων – τη θεία λατρεία όλων των θρησκευμάτων εν γένει, παραβιάζοντας ευθέως τη θρησκευτική τους ελευθερία.

    Σημειωτέον ότι ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (Π.Ο.Υ.) κήρυξε τον κορωναϊό COVID-19 ως «πανδημία», παρά το γεγονός ότι η πανδημία κηρύσσεται από τον Π.Ο.Υ. όταν το ποσοστό θανάτων από μόλυνση υπερβαίνει το 12%, ενώ το ποσοστό θανάτων στην Ευρώπη είναι περίπου 0,4% ή λιγότερο, με την εξαίρεση της ειδικής περίπτωσης της Ιταλίας όπου τούτο το ποσοστό ανέρχεται στο 6%.

    Τίθεται όμως το εύλογο ερώτημα: Δεδομένου ότι από τους ανώτερους νόμους (Σύνταγμα και διεθνές δίκαιο ανθρωπίνων δικαιωμάτων) απαγορεύεται η απαγόρευση – με νόμο της Βουλής ή με κανονιστική πράξη της διοίκησης (όπως είναι η σχετική κοινή υπουργική απόφαση) – της θείας λατρείας, για ποιο πολιτικο-θρησκευτικό σκοπό η κρατική εξουσία απαγόρευσε τη θεία λατρεία και μάλιστα τη θεία λειτουργία ;

    Αν η κρατική εξουσία επιδίωκε να προστατεύσει τη δημόσια υγεία, τότε δεν θα απαγόρευε προσωρινά τη θεία λατρεία όλων των θρησκευμάτων, παραβιάζοντας τη θρησκευτική τους ελευθερία, αλλά θα περιόριζε νόμιμα – σύμφωνα με το Σύνταγμα και το διεθνές δίκαιο ανθρωπίνων δικαιωμάτων – την ελευθερία της λατρείας, πράγμα το οποίο δεν έπραξε.

    Δηλαδή η κρατική εξουσία επέλεξε να παραβιάσει το Σύνταγμα και τις διεθνείς συμβάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων που απαγορεύουν την αναστολή, δηλ. την προσωρινή απαγόρευση, του ανθρώπινου δικαιώματος της ελευθερίας λατρείας και προβλέπουν τους νόμιμους περιορισμούς στην ελευθερία εκδήλωσης θρησκείας, μια μορφή της οποίας αποτελεί η ελευθερία της λατρείας. ...κλπ-κλπ

    https://tasthyras.wordpress.com/2020/03/21/%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%80%ce%bf%ce%b9%ce%bf-%cf%83%ce%ba%ce%bf%cf%80%cf%8c-%ce%b1%cf%80%ce%b1%ce%b3%ce%bf%cf%81%ce%b5%cf%8d%ce%b8%ce%b7%ce%ba%ce%b5-%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%b9%cf%83%cf%85%ce%bd%cf%84/

    ΑπάντησηΔιαγραφή