Σάββατο 6 Απριλίου 2019

Ο ΚΥΡΙΟΣ ΕΙΣΑΚΟΥΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ



    Ανδρόγυνο με τρία παιδάκια. Μια κόρη 15 χρονών και δυο αγόρια 11 και 8 χρονών. Η μάνα καθηγήτρια γαλλικών κάνει ιδιαίτερα για να βοηθά τα οικονομικά του σπιτιού. Ο πατέρας ηλεκτρονικός ζει την κρίση, μετά το 2008 όλο και λιγοστεύει η δουλειά του. Γενικό το κακό, γνωστό τοις πάσι.

    Κάποιος φίλος τον ενημερώνει: « Ρε Στάθη προκηρύσσει το κράτος μια θέση
ηλεκτρονικού σε μια κρατική επιχείρηση στην Κρήτη, με καλό μισθό αλλά θέλει και βαρβάτο μέσο. Μέχρι τα τώρα έχουν υποβάλλει ηλεκτρονική αίτηση 25 υποψήφιοι με αντίστοιχη μοριοδότηση προσόντων. Δεν χάνεις τίποτε να δοκιμάσεις».  Τα παιδάκια τα τρία ακούγανε καθηλωμένα την συζήτηση των μεγάλων και ο μικρότερος γιός, ο οκτάχρονος Παρασκευάς λέει αυθόρμητα(;) στον μπαμπά του, τον Στάθη: «δοκίμασε μπαμπά μου και θα προσευχηθώ στον Χριστούλη μας να γίνει το θαύμα. Εμάς τα παιδάκια μας ακούει ο Χριστούλης». 

    Λες; Αναρωτιέται ο Στάθης και επιτόπου μέσω internet υποβάλλει την αίτησή. Σε ένα μήνα να και η απάντηση. Ανάμεσα σε 32, τελικά, υποψηφίους που συμπλήρωναν τα απαιτούμενα προσόντα ήταν ο μοναδικός επιτυχών. Τώρα μετακομίσανε και ζούνε στην Κρήτη μονιασμένοι και αγαπημένοι με την οικογένειά του. Ακόμη ένα θαύμα του Χριστού μας.

Μοναχός π.Ι.

ΠΗΓΗ:   ΚΛΙΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου